88 találat az Indexről, és a környékéről.
Füstből kibontakozó lélekjelenlét: UMO.
Túl gyors ez töröknek, magyarnak.
Vizapacal, kaviár.
Három umami a restiben.
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
Versenyben még a moszatok és a hínárok.
Radikálisok, dödöllések, nudlisok.
Kell hozzá hal, bárány, vese és hagyma.
Mindent nem lehet a séfhiányra fogni.
Vannak azonosítható jegyek.
Ígéret a kávéház helyén, a körúton.
Pedig Pierre csak egy sóletféléről kezdett mesélni.
A gulyásleves példaértékű, érdemes szabadalmi oltalmat kérni rá.
Terítéken a különleges alapanyagok.
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Itt a húsvét, itt van újra...
Itt nem az számít, hogy dunai vagy tiszai, netán balatoni.
Pierre szaftos történetet mesél.
Pierre benézett a Levantéba, be.
A nemzeti ünnepen a sör is olyan, mint a fű.
A koreai Jin Galbi étteremben távolról gyereksírás hallatszott, majd lezuhant egy fazék.
És ezt nem viccből mondták a Bártfai Vendéglőben.
Tapaszok vették át a szaftos pörköltek helyét az egykori Építészpince épületében nyílt PitPitben.
Terítéken ez a pazar bélszín.
Pho és a francia kapcsolat, verhetetlen árakkal.
Minden asztalnak van története. Csak legyen asztal.
Rock & Roll a konyhában.
Pierre a helyi gazdaságok fontosságáról mesél.
Az Im-oon méltó utód.
Apró hasznosságok, életmentő figyelmességek.
Pierre év végi nagy értékelője.
Év végi összegzés Pierre módra.
2022. december 19., 17:19
Az étteremkritikus év végi vallomása.
Pierre segítséget hívott.
Terítéken a Michelin magyar ajánlásai, elismerései.
2022. november 28., 10:13
Mimama, ahová Pierre betért.
Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
2022. november 21., 13:29
Történelmi falatok Pierre-től.
Velünk élő gasztronómia és történelem.
2022. november 14., 10:29
Van, aki elaprózva szereti.
Pierre elszállt a budaörsi FlyBy Steakhouse-ban.
Pierre elutazott – Újpestre.
Folytatódik az ázsiai tésztakörkép.
Pierre befordult a Stelázsiba.
Kis ázsiai körkép a magyar konyhákban.
Pierre beült a Laurel étterembe – és kóstolt.
Iszonyatosan sok élelmiszert dobunk a kukába.
Árrések az étlapon.
Pierre könyvet ír, megint. Tokajon játszódik majd. Ott is.
Minden út a Római-partra vezet.
Történelmi podcast a gasztronómia nagy válságairól.
2022. szeptember 27., 11:16
Pierre visszatért a Deli Bisztróba.
2022. szeptember 19., 12:23
Ma már nem lehet úgy betyárkodni, mint régen.
Pierre ezúttal nagyot kóstolt.
Szerelem és időutazás Budapesten.
Pierre elment Varsóba, de már mikor!
Dúr és moll, avagy Kami és Rutin a gasztronómiában.
Történet a La Grand Véfour magyar vendégeiről.
A Venezia mintha Budapesten is kicsit süllyedne.
Pierre elment a Fiókába, mellet látott.