Keresés

44 találat az Indexről, és 6 a környékéről.

2015. március 2., 15:58

Megérkezett Thomas Melia Budapestre

Szabó László parlamenti államtitkárral az energiaellátásról és kétoldalú ügyekről is tárgyalt az amerikai külügyi helyettes államtitkár.

2011. augusztus 18., 17:53

Nem tudunk egy jót röhögni önmagunkon

A 0-6-os magyar-szovjet újraszervezője az öniróniát hiányolja. Mezey György mindent megtesz, hogy kispadra ülhessen. Maradona nem vállalta.

2008. május 29., 15:33

A Fidesz szerint nem kéne most tévéelnököt választani

Ne szavazzanak a pénteki tévéelnök-jelölés és tévéelnök-választás során a Magyar Televízió közalapítvány kuratóriumi elnökségének alig négy nappal korábban mandátumot nyert tagjai - kezdeményezte Szabó László, a testület fideszes delegálja."Így nem hozná sem magát, sem a többi tagot, sem a pályázókat senki olyan helyzetbe, hogy olyanok döntenek, akik sem az indulókkal nem találkoztak, sem azok pályázatát nem ismerik" - indokolt Szabó László, aki kezdeményezését napokkal korábban írásban és szóban is közölte Czeglédi László kuratóriumi elnökkel, de választ mindeddig nem kapott."Én nem fogok törvényt szegni senki kérésére" - reagált Czeglédi László kuratóriumi elnök aki szerint a frissen megválasztott delegáltak már meg is ismerkedhettek a tisztségért versenybe szállók pályázataival.