Ezt a lemezt nem egy sziszifuszi munka végighallgatni

2017. november 21., 16:46 Módosítva: 2017.11.21 18:51
124

Szarvas Árpád legutoljára a hónap elején az Amber Smith zenekarral közös klipjében tűnt fel a Stenken, amelyben Berlin utcáit rótta egy szokatlanul szürke és hideg napon, ezúttal pedig az EZ Basic nevű projektjével hozza ki a legfrissebb albumát. A Sissyfuzz című lemezt a Stenken lehet először hallani.

Tovább

A nők között Beyonce zenélte össze a legtöbbet egy év alatt

2017. november 21., 13:30 Módosítva: 2017.11.21 16:25
185

105 millió dollár, azaz 28 milliárd forint: ennyit keresett Beyonce Knowles 2016 és 2017 júniusa között a zenéléssel, ami azért nem rossz. Az énekesnőnek jó éve volt a 2016-os, hatodik szólólemeze, a Lemonade kritikai- és közönségsiker is volt, az azt megturnéztató Formation World Tour vagy negyedmilliárd dollárt szedett össze, és ebből jutott az idei bevételcunamira is. Ja, és szült egy ikerpárt mintegy mellékesen. A második Adele lett 69 millóval, Taylor Swift 44 millióval a harmadik. Ahogy azt a 444 megjegyezte, és tényleg csak a viszonyítás kedvéért: az első három helyezett összesített, 58 milliárd forintos bevétele lófasz a világ összes polgármesterének példaképként állítható felcsúti gázszerelő 100 milliárdos bevételéhez képest.

Tovább

Ennél nagyobb inspiráció nem is kell

2017. november 21., 10:16 Módosítva: 2017.12.04 21:46
152

Októberben hirdettük meg, hogy a Gorillaz koncert idejére a zenekar idehozza a környezettudatos stúdióját, az E.ON segítségével épített Kong Solar Studiót, amit néhány szerencsés magyar zenész is használhat majd a koncert után. A stúdió maga egyébként egy felpimpelt lakókocsi, ami napelemekkel begyűjti az energiát, és este pedig azzal az energiával lehet használni benne az eszközöket. Eddig csak a Gorillaz saját fesztiválján, illetve a pesti állomás előtt Münchenben lehetett megnézni, a magyar koncert előtt órákig álltak sorba emberek a pocsék idő ellenére, hogy belekukkantsanak.

De a lényeg: a jelentkezők közül végül a Stenk és a Gorillaz három magyart választott ki, ők kollaborálhattak egy közös szám erejéig ebben a stúdióban. A rapper Kapitány Máté, a vokalista Ress, és a producer Krám Berev pár órát kapott, hogy nagyjából második találkozásra összehozzanak egy tracket, amiből már most tudunk mutatni egy részletet, de a teljes változatot majd jövő héten tudjátok meghallgatni a Stenken. A nyertesekkel még a felvétel és a Gorillaz-koncert előtt beszélgettünk.

Tovább

Feszültség mindig lesz az emberekben, gerjeszti a hatalom

2017. november 19., 22:17 Módosítva: 2017.11.20 13:26
1269
Kevés olyan ember van Magyarországon, mint Tizedes. Nem csupán egy szubkultúrának közismert alakja, hanem egy önálló intézmény. A 80-as évek korai punkhullámából elsőként honosította meg a műfaj radikálisabb oldalhajtását, a hardcore-t, majd a kilencvenes években a baráti társaságát bandává alakítva vívta ki azt a mai napig tartó tiszteletet, ami manapság már inkább szól személyének, mintsem az azt övező legendáknak. Tizedessel a Pajtás Daloljunk válogatás hardcore fejezete kapcsán ültünk le beszélgetni relikviáktól roskadozó próbatermében. Interjú.

A Kádár-korszak elszigeteltsége alatt eléggé eltérnek az egyéni élmények: téged az első zenei élmények mikor és hogyan értek el?

Óbudai vagyok, így egy ott összejáró szűk baráti körben terjedtek a zenék. Általában a Flóriánon voltak a találkozók, és a Modells-bőgős Kilián Jancsinál vagy a Kerék utcánál verődtünk össze szinte minden nap. 

Ezek egészen fiatalon történtek veled. Volt egy iskolai szál is? 

Hát a punkoskodás már általánosban is ment rendesen. Amikor elmentem a nyomdaipari szakmunkásba, akkor már punkok voltunk, és az valamikor a nyolcvanas évek legelején volt.

A tanárok eléggé néztek, hogy ki ez a felálló hajú gyerek.

Csöves meg metálos figurák már voltak, de azért eléggé kilógtam a sorból azzal a kinézettel, de kilógott Kaktusz és Rupaszov a Trottelből, meg a Papp Gyuri (Marina Revue, Bandanas), akik szintén ugyanebbe az iskolába jártak. 

Papp Gyurival egy mai napig tartó barátság köt össze. Ott találkoztatok először? 

Igen, aztán mindenki hozta a saját kis közegét és így lett ebből egy nagyobb társaság. De ezekre a régi dolgokra nem is emlékszem, meg nem is foglalkozom velük. A múlton soha nem gondolkodtam igazán. Azt megéltem, és ennyi. Most nem iszom már egy éve, mert folyamatosan halnak meg körülöttem az emberek különböző dolgok miatt. Sajnos az életem nagy részét az alkohol tönkretette, így mostanában inkább ezen agyalok sokat. Az ital szépítette, de rombolta is az életemet. Most inkább azon vagyok, hogy milyen a jövő, mert szeretnék egy klubot, mint amilyen a CBGB’s New Yorkban, hogy legyen egy bázisom a barátaimmal, ami a sajátom és nem másé. Más dolga soha nem érdekelt, ezért soha nem tanultam meg egy zenekar számát se, hogy ne zavarjon össze, és nem is tudok feldolgozásokat játszani, csak a saját számaimat. 

Tizenévesen is csak a saját számaidat játszottad? 

A legelején egy-két szám, Discharge, Peter and the Test Tube Babies, GBH ment, de annak idején mindenki játszott feldolgozásokat, de ez engem már akkor is irritált, és így fiatalon le is álltam ezzel.

Arra emlékszel, hogy mi volt előbb: a Tizedes becenév vagy a zenekar?

Volt ugye a film, a Kerék utcában beszélgettünk róla. Épp zenekarnevet is kerestünk, és akkor valahogy beugrott, hogy Tizedes meg Tizi milyen jól hangzik becenévként, legyen ez a becenevem, a zenekarom pedig Tizedes meg a többiek. Előtte Detonátor volt, de azt dobtuk. 

A zenei fejlődésedben mi volt a fő fordulópont? 

A Discharge mindenképpen, ezen kívül GBH, Dead Kennedys. Meg a Sex Pistols más irányból. Annak a szövegvilága, meg a dallamossága fogott meg. Mondjuk nálam elég hamar kettévált a punk meg a hardcore, mert voltak a dallamosabb zenekarok, meg volt a hardcore, mint a Riistetyt, ami körülbelül '83-ban lépett be az eletünkbe. Mondjuk a legjobbkor, mert éreztük hogy külön akartunk válni, és valami egyedi dolgot akartunk csinálni. Már nem tudtam azonosulni az olyan zenekarokkal, mint az Auróra vagy sok másik zenekarral, ami unalmassá meg sablonossá vált. Nem volt semmi frissítés, erőteljesebb zenére vágytam, szerettem volna még gyorsabban játszani.

Azt éreztem már akkor is, hogy a szélsőséges zenének mindig lesz jövője, mert feszültség mindig lesz az emberekben, ugyanis azt gerjeszti az aktuális hatalom. 
Tovább

Melyik Taylor Swift igazi arca?

2017. november 19., 18:56 Módosítva: 2017.11.22 22:08
119

Négy nap. Ennyi időre volt szüksége Taylor Swift legújabb, reputation című albumának ahhoz, hogy az év legtöbbet eladott albuma legyen az Egyesült Államokban. A hamarosan 28 éves énekesnő ebből a szempontból igazi dinoszaurusznak számít, aki még képes Adele-lel felvenni a versenyt a lemezeladások terén. Az, hogy 2017-ben, amikor már drasztikusan lecsökkent azoknak a száma, akik CD-n hallgatnak zenét, képes 4 nap alatt több, mint 1 millió lemezt eladni, parádés üzleti érzékre vall. De hogyan jutott idáig? 

Tovább

A morcos veteránoknak is ritmusra mozgott a lábuk

2017. november 18., 08:25 Módosítva: 2017.11.19 04:38
12

Második alkalommal rendezték meg a Budapest Showcase Hubot, az ország egyetlen nemzetközi könnyűzenei showcase fesztiválját, ahol esténként ezúttal is a legizgalmasabb magyar és kelet-európai zenekarok töltötték meg a belváros klubjait.

Tovább

Senki ne lepődjön meg az ízléstelenségen!

2017. november 17., 15:40 Módosítva: 2017.11.18 08:58
37

Ismét Olaszországban vette fel az új lemezét a Dope Calypso: Sarkadi Miklós, Kelemen László és Szabó Áron Vasaló triója újabb taggal bővült, az új lemez orgonafutamait nem más, mint a Moog frontembere, Szabó Tamás, MoogTonyó játszotta fel. Az albumot és a hozzá tartozó kommentárt először itt a Stenken lehet befogadni. 

Tovább

Azt hitte, idén már nem fogja a Despacito szót hallani? Nagyon tévedett

2017. november 17., 13:33 Módosítva: 2017.11.17 15:49
2

Négy díjat nyert a nyár sajnálatos gigaslágere, a Decpacito a 18. Latin Grammy-díjátadón csütörtök este Las Vegasban.

Tovább

Daganatok miatt operálták meg Benkő Lászlót

2017. november 17., 09:12 Módosítva: 2018.08.28 10:03
7

Kedden reggel nyolckor műtötték meg Benkő Lászlót, aki már előtte is jobban nézett ki, mint az azt megelőző időszakban, öt kilót szedett fel. „Nagy szerencsém, hogy az orvosok időben észrevették a daganatokat, és megkezdték a kemoterápiát” – mondta az Omega billentyűse a Best magazinnak a műtét előtt.

Tovább

Alig 21 évesen elhunyt Lil Peep, az emo rap úttörője

2017. november 16., 13:28 Módosítva: 2017.11.17 11:52
81

Túladagolásban elhunyt Gustav Åhr, ismertebb nevén Lil Peep. A mindössze 21 éves rapper az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kapott, sokan az emo meghonosítójának tartották a hiphopon belül. Azonban a növekvő népszerűsége ellenére súlyos drogproblémákkal és depresszióval küszködött.

Tovább

Az a dolgom, hogy hangot adjak a zenének

2017. november 15., 15:53 Módosítva: 2019.11.16 08:21
68

Megvan az a híres The Clash- és a Scorpions-nóta a Stranger Thingsben? És a Kaliforgia nyitójelenete, amiben a szexfüggő Hank Moody a You Can't Always Get What You Wantra megy a templomba meglátogatni egy apácát? Mindezt Nora Felder zenei szerkesztőnek köszönhetjük, aki a Roadies, a White Famous, a Night Shift és a Ray Donovan zenéit is összeállította. Most azért van Budapesten, mert egy különleges program keretein belül már létező sorozataihoz várt magyar zenéket, amiket élőben véleményez majd csütörtökön, és ha valamelyik megtetszik neki, akár valami több is kisülhet a dologból. Interjúztunk vele.

Tovább

Potom pénzért jönnek házhoz az új kedvencek

2017. november 15., 10:17 Módosítva: 2017.11.15 16:08
9

Másodszorra rendezik meg a Budapest Showcase Hubot, az ország egyetlen nemzetközi könnyűzenei showcase fesztiválját. A rendezvény nappal zeneipari panelbeszélgetésekkel és neves külföldi szakértők előadásaival melegít be az esti koncertekre, melyek során az ország és a kelet-európai térség legizgalmasabb feltörekvő zenekarai között lehet barangolni.

Szó szerint, ugyanis a BUSH a nagyközönség számára tulajdonképpen egy klubfesztivál, vagyis több pesti koncerthelyszínen párhuzamosan futnak a koncertek (tavalyi beszámolónk). Idén a Kuplung, a Robot és az Instant ad otthont a programoknak, az első napon a nyitóbuli pedig az Akváriumban lesz.

Napi 2500 forintért összesen 33 zenekart lehet megnézni a három nap alatt.

Mi most összeszedtük azokat a produkciókat, akiket meleg szívvel ajánlunk, mindezt úgy, hogy végigjárható legyen, azaz hogy ne ütközzön egyik se a másikkal.

Tovább

A bolygó ezen felén nem lehet semmi csak fekete vagy fehér

2017. november 14., 16:46 Módosítva: 2017.11.15 00:01
175

Megjelent Barkóczi Noémi új, Linóleum címre keresztelt húsz perces EP-je, amit az énekes/dalszerző már teljes zenekaros felállással vett fel.

Az EP-n közreműködik Gulyás Kristóf (dob – mïus, Hó Márton és a Jégkorszak), Günsberger Ákos (basszusgitár – Szabó Benedek és a Galaxisok, Antonia Vai) és Tóth Dóri (vokál, hegedű – Nunki Bay Starship)

Tovább

Az én szívemben Playmobil-figurák zenélnek

2017. november 13., 16:39 Módosítva: 2017.11.13 19:53
142

Dessert For Dinosaurs egy igazán furcsa szerzet: a zenekart eredetileg a fiktív előadók fiktív lemezborítóit megálmodó Wannabe Records ötlötte ki, majd az akkor még nemlétező zenekart később Ködöböcz Gábor (Destroy The Plastic Chairs) és Sallai László (Felső Tízezer, The Somersault Boy, Szabó Benedek és a Galaxisok stb.) egy valódi albummal keltette életre. A legelső klipjük a Budapesti Metropolitan Egyetem szeptemberi, Animascope nevű animációs seregszemléjén debütált, online pedig a Stenken látható először.

Tovább

A Depeche Mode és az Iron Maiden is fellép a 2018-as Volt fesztiválon

2017. november 13., 14:04 Módosítva: 2018.11.22 11:46
4608

A Volt fesztivál szervezői hétfő délután bejelentették a következő soproni buli első neveit: a 2018-as Volton a Depeche Mode és az Iron Maiden is fellép majd. Dave Gahan zenekara a fesztivál nyitónapján játszik majd 2018. június 26-án, kedden este.

Tovább

Shawn Mendes vitt mindent az MTV-gálán

2017. november 13., 00:23 Módosítva: 2017.11.13 16:36
3

Idén Londonban rendezték meg az MTV Europe Music Award díjátadót, ami körülbelül az MTV Video Music Award kistestvére. Nagyon sok díjat osztanak ki az este alatt változatos kategóriákban, de a lényeg nem ezen, vagy a köszönő beszédeken van, hanem, hogy egy este minél több sztár léphessen fel egyetlen esemény keretein belül. 

Az este legnagyobb nyertese Shawn Mendes volt, akit öt különböző kategóriában jelöltek, amiből hármat sikerült is megnyernie. A There's Nothing Holdin' Me Back lett a legjobb dal, vagyis sikerült lenyomnia a Despacitót is. A gálán fel is lépett, kísérője pedig a nagymamája volt. 

Tovább

Elkelt Bob Dylan gitárja

2017. november 12., 19:15 Módosítva: 2017.11.13 09:39
5

Csaknem 400 ezer dollárért, azaz 106 millió forintért kelt el Bob Dylan gitárja, amit a hetvenes évekbeli koncertjein használt.

Tovább

Embert így még nem vertek át a budapesti éjszakában

2017. november 12., 08:34 Módosítva: 2017.11.13 08:56
2504
Beakadt egy kétkazettás Akai magnó, minden így kezdődött. Aztán, mint a szalag, én is feltekeredtem, hogy most, több mint húsz év után rájöjjek néhány alapvető mulasztásomra. Lehet-e nem nosztalgiázni egy életműkoncerten, lehet-e végigülni egy színházasított rockbulit, és főleg: akkor mostanra tényleg intézmény lett Lovasi András?

Tizenhét éves voltam, abban a korban épp, amikor nagy dolgok történnek az emberrel (mármint akkoriban akkor történtek az emberrel nagy dolgok). Éva eljött hozzám, ami módfelett ígéretesnek tűnt, mert addig csak a gimi után egy-két lopott órára tudtunk találkozni, főleg náluk, most bezzeg az egész kora este előttünk volt, anyám hat után jött haza, dugiban gyűjtögetett pénzemből beszereztem a vébéká minden alapanyagát – oké, nem volt hosszú a lista –, gondoltam, valami nagy dolog lesz.

Lett. Életemben aznap érintettem először női mellet. Lánymellet.

De mégsem ezért maradt igazán emlékezetes az az estébe hajló délután.

Tovább

Amikor a saját rasztáid vetkőztetnek le

2017. november 12., 08:13 Módosítva: 2017.11.13 10:15
13

MØ-ből nem elég egy, Kelela felett a saját tincsei veszik át az uralmat, a Hercules And Love Affair pedig megmutatja, hogy milyennek kell lennie egy Army Of Lovers-klipnek 2017-ben. Ezen a héten is a kedvenc klipjeink közül válogattunk a Videódiszkóban.

Tovább

Meghalt a Faith No More első frontembere

2017. november 11., 00:06 Módosítva: 2017.11.12 07:41
63

57 éves korában meghalt Chuck Mosley, aki a Faith No More  frontembere volt, mielőtt Mike Patton leváltotta volna az együttes élén 1988-ban – írja az NME.

20245338 777867235706707 9083377663736280920 n
Fotó: Chuchk Mosley Band / Facebook

A családja közleményt adott ki Mosley halálhíréről, amiben azt írják, az énekes hosszú ideig tartó józanság után függőségébe halt bele. A közlemény nem részletezi, hogy milyen függőségről van szó, de azt tudni lehet, hogy Mosley-nak korábban komoly alkoholproblémái voltak.

Tovább

Hajnalig szöszölt Presser, aztán megszólalt az Embertelen dal

2017. november 10., 16:40 Módosítva: 2017.11.13 13:37
1098

November 13-án jelenik meg az idén tíz éves Budapest Bár új lemeze, Budapest – Volume 7. címmel, de 48 órán át itt, lejjebb is meg tudjátok hallgatni. Az album közben megjelent, a Youtube-linket kivettük a cikkből, a Volume 7. megtalálható minden platformon.

A Volume 7 dalain összesen tizenegy énekes szerepel, dalt írt Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár-Klemencz László, Németh Juci, Rutkai Bori és Szűcs Krisztián is, sőt, szerzőként és énekesként Presser Gábor is közreműködik az Embertelen dal egy új változatával.

Tovább

Ők tetszettek a legjobban a Gorillaznak

2017. november 8., 13:06 Módosítva: 2017.12.04 21:46
77

Még októberben hirdettük meg, hogy a Stenk segíteni fog a Gorillaznak, hogy kiválasszák: melyik fellépők, producerek, vagy zenekarok kollaborálhatnak majd a budapesti koncert idejére idehozott Kong Solar Studio-ban.

Tovább

Halász Judit popdalt énekel

2017. november 7., 16:10 Módosítva: 2017.11.08 05:14
142

Halász Judit énekesnő és színésznő neve valószínűleg örökre össze fog forrni a gyerekdalokkal, most ezt a tradíciót törte meg vele a Bermuda zenekar (Monte Carlo, London), és hozták össze közösen a Képeslap című számot. Az új számot először nálunk lehet meghallgatni, és szintén itt lehet belekukkantani a felvételekbe is a hivatalos videoklipben.

Tovább

A Rockmúzeumban temetik Som Lajost

2017. november 7., 16:10 Módosítva: 2017.11.08 10:53
5

A budapesti Rockmúzeumban temetik el Som Lajost, közölte a család kedden az MTI-vel. A búcsúztatást november 12-én vasárnap tartják.

417162 101142896718320 1560794004 n

15 órától kezdődik a búcsúztató, ahol a résztvevők egy szál virággal róhatják le kegyeletüket. A temetést szűk családi körben rendezik.

 

Tovább

Megy a smárolás Budapest belvárosában

2017. november 6., 16:43 Módosítva: 2017.11.07 09:42
206

A Roy és Ádám trió nem pont arról híres, hogy nagyon menő klipjeik lennének (lásd A csapból is én folyok), most viszont az idén áprilissal megjelent Ráz című albumuk egyik számához sikerült egy olyat készíteni, ami abszolút megállja a helyét egy zeneblogon 2017-ben. Először az Indexen lehet megnézni.

Tovább

Rihanna megkopasztotta Pharrell táncosát

2017. november 4., 09:11 Módosítva: 2017.11.05 00:03
15

A N.E.R.D az új dalával, a Lemonnal egy csaknem hároméves, megoldhatatlannak hitt Rihanna-rejtély oldódott meg. A Converge-et a szülőség ihlette meg, a Gorillazt a régi videójátékok, Flying Lotus új klipjét pedig a Kuso egyik animátora készítette el. Ezen a héten is a kedvenc klipjeink közül válogattunk a Videódiszkóban.

Tovább

Nézze újra a 25. Sziget legjobb pillanatait!

2017. november 3., 12:35 Módosítva: 2017.11.03 15:50
82

"Valószínűleg nem az Island of Freedom üzenetet kell lecserélni, hanem fel kell tölteni olyan tartalommal, amivel érzelmileg is tud a közönség azonosulni. Bár a mostani multinacionális háttérrel nem tartom túl valószínűnek, de az is lehetne egy út, hogy sokkal bevállalósabbak leszünk, és még keményebben belemegyünk a „szabadság-életérzés” koncepcióba, hiszen a világban és a térségben is egyre nagyobb gondok vannak a szabadságjogokkal." - mondta nekünk még nyáron Gerendai Károly a Sziget megújulásáról

Most itt a 25. Sziget legjobb pillanatai összefoglaló az aftermovie, ami lezárt egy korszakot, vége a Sziget Köztársaságnak, vagy minek, helyette jön a Love Revolution, mostantól ez lesz az új témája a fesztiválnak, ha jól értjük.

Tovább

Nick Cave olyat adott, amire nem számított senki

2017. november 2., 17:30 Módosítva: 2018.06.22 03:01
565

Persze, persze, azért is jó koncertre járni, hogy élőben is halljuk a kedvenc számainkat, és pár méterre legyünk azoktól, akiket amúgy csak videóról vagy képeken látunk, ebből is kijöhetnek elképesztően jó dolgok. De azért az sokkal nagyobbat üt, ha egy koncert olyasmiket tud adni, amiknek semmi közük nincs a lemezhez. Meg amúgy semmihez, amit addig láttunk vagy hallottunk.

Végül ilyen lett a Nick Cave & The Bad Seeds bécsi koncertje is (Cave-ék az elmúlt huszonhárom év hét pesti koncertje után mostani turnéjukkal elkerülték Magyarországot). Pedig már úgy tűnt, hogy előbb vége lesz, mint hogy igazán elkezdődne: miután elbúcsúztak a közönségtől, a technikusok el is kezdték elpakolni a cuccot a színpadról, és olyan hosszú ideig hagyták tapsolni és kurjongatni a tömeget, amíg már majdnem mindenki elhitte, két óra után tényleg nem lesz ráadás. De volt, és többet ért, mint az egész addigi koncert. Többet, mint az elmúlt évek sok koncertje együttvéve.

Tovább

Berlin, te szürke és hideg

2017. november 2., 14:26 Módosítva: 2017.11.02 15:14
18

Áprilisban jelentette meg a hetedik, nemes egyszerűséggel New névre keresztelt albumát az Amber Smith. Az anyag első klipje a Cape című dalhoz forgott, ezúttal pedig a Straight to Video című szám kapott klipet, amelyet Bátori „Jim” Gábor jegyez.

A dalban az EZ Basic, az Evil Men Have No Songs és a Models Can’t Fuck nevű projektjeiről egyaránt ismert Szarvas Árpád vendégénekel, aki a számhoz készült videóban is feltűnik a frontember, Poniklo Imre mellett. A Berlinben forgott klipet az Indexen lehet először látni.

Tovább

Michael Jackson holtan is keresett 75 millió dollárt

2017. október 31., 14:49 Módosítva: 2018.02.08 09:24
57

A Forbes magazin idén is összeszedte, mely már nem élő hírességek kaszálták a legtöbbet 2017-ben. A listát idén is Michael Jackson vezeti, aki immár ötödik alkalommal szerezte meg az első helyet. A 2009-ben meghalt popsztár az elmúlt évben (2016. október 15. és 2017. október 15. között) mintegy 75 millió dollárt keresett.

Jacko ezt a több mint 20 milliárd forintnak megfelelő összeget egy szeptember végén megjelent, Scream című válogatásalbummal, a Michael Jackson: The Immortal World Tour című Cirque de Soleil-előadássorozattal, valamint az egyéb zenés megjelenéseivel hozta össze, ami nem is rossz ahhoz képest, hogy a popsztár a halálakor a csőd szélén állt.

Tovább