új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színész sem a Maffiózókat, sem a Breaking Badet nem látta.

    A Harry Potter-filmek sztárja a varázslóvilágot maga mögött hagyva igyekezett formabontóbb szerepeket vállalni, melyektől a színészi kihíváson túl azt is remélte, hogy így sikerül levetnie a gyerekszínészi skatulyát. Bár vélhetően azt teljes mértékben sosem várhatja el rajongóitól, hogy elfelejtsék az ikonikus szerepében nyújtott alakítását, mégis igyekszik rengeteg műfajban kipróbálni magát. Egy ideje már azt is lehet tudni, hogy nagy kedvence az animációs műfaj, amit igen nagyra tart. Mostani interjújából pedig kiderült, hogy az utóbbi évek népszerű élőszereplős szériái teljesen kimaradtak az életéből, mert rajzfilmsorozatokat nézett helyettük.

    Őszinte leszek, rajzfilmeket és valóságshow-kat nézek leginkább. Nem láttam a Breaking Badet. Soha nem néztem meg a Maffiózókat vagy a Drótot. Az összes ilyen kemény, óra hosszúságú dolgok nem mennek... Azt hiszem, ez részben abból fakad, hogy A Simpson családon nőttem fel, mint sokan mások az én generációmból

    – mesélte a CBR-nak Radcliffe, akinek hangja az említett szériában többször is felcsendült már vendégszereplőként. De arról is beszélt, hogy a springfieldi lakosú fiktív família már egészen fiatalon nagy hatást gyakorolt rá.

    Korábban már töredelmesen bevallotta, hogy brit színészként a legtöbb kulturális referenciáját az Egyesült Államokról a szériából vette: „Van egy csomó furcsa tény, meg az általános műveltségemtől kezdve a humorérzékemig dolgok, amiket valamilyen szinten A Simspon család alakított ki.”

    A 34 éves színész egyébként a Rick és Mortyban, illetve a BoJack Horsemanben is vállalt epizódszerepeket, utóbbit az egyik legjobb tévésorozatnak tartja, ami valaha készült. Véleménye szerint az animációs műfaj sokkal több dolgot elbír, és olyan poénokat tudnak benne elsütni, amik egy élőszereplős változatban már kivernék a biztosítékot egyeseknél.

    Szerintem BoJack Horseman  kib*szottul lehangoló és szomorú lenne, ha nem egy beszélő lóról szólna. Vagy egy klasszikus példa, amikor Homer fojtogatja Bartot A Simpson családban. Egy élőszereplős sorozatban ez simán egy szörnyű gyermekbántalmazás, semmi vicces nincs benne, viszont A Simpson családban ez egy visszatérő poén, és vicces attól, amilyen fejet vág Bart

    idézi az IGN a színészt, aki logikusnak tartja, hogy az a generáció, amely a Simpson családon nőtt fel, idősebb korukban is felnőtteknek szóló animációs filmeket szeretnének nézni.

  • Közös fotóval jelentkezett be a házaspár.

    Az Operett Színházból jelentkezett be követőihez Vastagné Domján Evelin, aki, mit kiderült, most járt életében először színházban. Erről a férjével közösen készített szelfije alatt írt a Nyerő Páros korábbi versenyzője.

    „Ciki vagy nem, de én még nem voltam színházban. Talán amikor óvodás voltam, akkor elmentünk közösen, de arra egyáltalán nem emlékszem, hogy mit néztünk meg. 

    Nagyon érdekes, hogy ahogy az ember idősebbé válik, egyre jobban érdeklik olyan dolgok amik korábban meg sem fordultak a fejében.

     Velem is ez történt. Így hát megnéztük ezt a fantasztikus színdarabot, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy ilyen gyönyörű estének” – fogalmazott bejegyzésében Vastag Csaba felesége, hozzátéve: a Monte Cristo grófja című darabot látták párjával, ami mindkettőjüknek nagyon tetszett. Sorait olvasva nem lenne meglepő, ha Vastagékat legközelebb is  valamelyik színház nézőterén szúrnák ki rajongóik.

  • Rácz Béla, azaz Young G az RTL Reggeli című műsorában indította a csütörtököt a feleségével, Rácz-Mészáros Norinával valamint közös kislányukkal, Rebeka Ninával. A stúdióba a kiskutyájuk is velük tartott, aki két hete csatlakozott családjukhoz. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa a fajtiszta eb, Snacky kapcsán elmondta: miért és hogyan esett rá a választásuk, de azt is kifejtette, miért nem tartja minden esetben jó ötletnek menhelyről befogadott kutyákat.

    A rappert és nejét sokan kritizálták, amiért fajtiszta ebet akartak, de a menhelyen élő négylábúakkal kapcsolatban volt némi fenntartásuk.

    Én megmondom őszintén, nem tudom, hogy ki ajánlja, lehet, hogy sokan így vannak vele – én baromira nem ajánlom azt, hogy menhelyről hozzál el kutyát egy kisgyereknek. Ha nekünk kettőnknek lett volna, nem is lett volna kérdés, nyilván onnan hozzuk. Féltettem volna Rebekát, még csak 3 éves, hogy olyan kutyát, ami erőszak által került oda... sokkal több odafigyelést igényel. Nekünk ez így egyszerűbb volt. Van egy nehézségi faktor a kicsivel és a naggyal is, nem akartunk még egyet, bár ő se könnyű eset, de sokkal egyszerűbb, mintha menhelyről hoztuk volna

    – magyarázta a kétgyermekes édesapa.

  • Le sem tagadhatná híres édesapját Jude Law legidősebb fia, Rafferty. A zenészi szakmába is belekóstoló, modellként dolgozó férfi most épp annyi idős, 27 éves, mint amikor édesapja egyik leghíresebb karakterét, A tehetséges Mr. Ripley Dickie Greenleafjét keltette életre a filmvásznon, ez a tény pedig magát a színészt is igen csak meglepte.

    Visszanézve arra a filmre furcsa belegondolni, hogy 25 éve volt. A legidősebb fiam, Raff 27 éves, én sem voltam sokkal idősebb... sőt, pont ennyi idős voltam akkor 

    – magyarázta Law a People magazinnak, akik egymás mellé is tették a fotóikat. Tény és való, az apa-fia páros megtévesztésig hasonlít egymásra, így nem is lenne kérdés, ki játszhatná egy esetleges előzményfilmben karakterét – pláne, hogy Raff színészként is bontogatja már szárnyait.

    „Nagyon jó! Imádtam A levegő uraiban” – dicsérte gyermeke legfrissebb alakítását a brit filmsztár.

  • Az üzletember szerint szigorra van szükség.

    Ha Balogh Leventén múlna, akkor a mai fiataloknak biztosan fel kellene kötniük a gatyájukat, a Cápák között befektetője ugyanis úgy véli, vissza kellene állítani a kötelező sorkatonaságot. Az üzletember szerint szigorra lenne szükség.

    A Szentkirályi ásványvíz alapítója továbbra is sok energiát szán arra, hogy felkutassa a tehetséges fiatalokat: az utóbbi időben több száz egyetemi előadást tartott meg. Bár a magyar oktatás színvonaláról jó véleménye van, a nyugati iskolarendszerről kevésbé: úgy véli, túlságosan enyhe követelményeket támasztanak a diákok elé.

    Bizonyos szintű szigorra szükség van. Én még voltam katona 18 hónapig. Nem örült neki senki, hogy elvesznek ennyi időt az életünkből, de nagyon jót tett nekünk. Kellett, mert embert faragott belőlünk. Megtanultuk kimosni, összehajtani a ruhánkat. Vissza is hoznám, mert szükség van rá. Mondjuk nem 18 hónapot, de 12-t biztos. Én abba a rendszerbe, ahol nincs egyes vagy bukás, nem hiszek. Akkor mi az ösztönző erő arra, hogy jobban teljesítsek? Ilyen jegyek vannak, hogy ejnye-bejnye, meg ügyes voltál. Hagyjuk már!

    – akadt ki a Talk TVZWorld podcast című műsorában Balogh, aki azt is elárulta, miért nem szeretné, ha gyermekei külföldön tanulnának. 

    „Szimi még belesett ebbe a téves Kelet-Európai őrületbe, hogy minden jobb, ami külföldön van. A Bólyaiba járt, remek jegyei voltak, aztán kitalálták, hogy a Kingstonra megy Londonba. Bejutott, de három év alatt rájött, hogy nem akar külföldön élni. Volt egy felesleges körünk Anglia és Magyarország között. De utána nem sokkal megálmodta magának a pszichológiát, és most ezt végzi. A középső lányom, Tiffany nem igazán szeret tanulni, ő inkább vállalkozó fajta, még bontogatja a szárnyait. A legkisebb lányom, Szofi pedig már 13 éves kora óta nemzetközi jogász akar lenni. Nála még megy a küzdelem, hogy külföldön vagy itthon fog-e tovább tanulni, de remélem, én fogok győzni és itthon marad” – magyarázta a vízkirály, akinek szavait a Story idézte.

  • A Valmar énekese csípős megjegyzést tett a táncosnőre.

    Stana Alexandra és Marics Peti között a Dancing with the Stars című showműsornak köszönhetően szoros barátság szövődött, a közös munka után pedig a TV2 Zsákbamacska című vetélkedőjében is együtt láthatóak Pető Brúnó társaságában. A táncosnő és az énekes között szemmel láthatóan működik a kémia, ráadásul mindkettejüknek remek a humora. A Valmar énekese előszeretettel ugratja is a táncosnőt. Így történt ez a szerda esti adásban is, amelyben Marics a vicces bemutatkozást követően csípős megjegyzést tett Stanára.

    – Nem tudunk megszabadulni, de őszintén, annyira nem is akarunk Stana Alexandrától. Hát már megint hogy festesz te cica? – kérdezte Marics Stanát annak fekete, testhezálló ruhájára utalva.

    – Most nagyon macskásan vagyok... – válaszolt a táncosnő, mire az énekes beszólt neki.

    – Csak egy fül hiányzik, mert bajusz az van...

    A táncosnő erre se köpni, se nyelni nem tudott: az arcára fagyott a mosoly, mire Marics – hogy mentse a helyzetet – gyorsan megjegyezte, hogy csupán viccnek szánta a dolgot.

  • Szólókarrierbe kezdett az énekesnő.

    DBZOL20151215010
    Fotó: Balogh Zoltán / MTI

    Mohamed Fatima a Borsnak adott interjút, melyben beszélt a Fekete Vonat tavaly januárban adott nagyszabású koncertjéről, amely az együttes 25. évfordulóját, illetve annak újraalakulását volt hivatott megünnepelni. A szakmailag sikeres, de bevétel szempontjából nem megtérülő koncert után az együttes tagjai között konfliktus alakult ki, de Fatima azóta túllépett ezen, és szólókarriert épít.

    Az énekesnő most arról mesélt a lapnak, hogy érzi magát, és hogyan tekint vissza erre az időszakra. Mint kiderült, számára a zene a gyógyszer, és folyamatosan dolgozik önmagán. A Jön a Mohamed című legújabb dalában pedig egy olyan részét szeretné megismertetni a közönségével, amit eddig nem mutatott, és szeretett volna kiírni magából.

    Úgy érzem, hogy gyerekkorom óta van egy üzenetem, hogy nem számít, ki honnan származik, mert csak ember és ember van, és én ezt igyekszem közvetíteni a zenémen keresztül. De úgy érzem, hogy most tudok először kiteljesedni úgy, hogy a saját zenémet, a saját szövegemet írom, és végre eljött a pillanat, hogy tényleg megismerhet a közönség 26 év után

    – fogalmazott az énekesnő, aki bevallotta, hogy számára pozitív végkimenetele lett a Fekete Vonat egykori tagjai között feszülő botránynak, hiszen sokat tanult ebből az időszakból:

    A lecke mindig ott kell, legyen az ember életében, mert anélkül nem tudunk fejlődni. Az elmúlt időszakot is abszolút így éltem meg, és azt mondom, hogy örülök, hogy ez megtörtént és így történt meg, ahogy. Nem lennék ma az, aki vagyok, ha nincs ez a konfliktus, erősebb lettem és hálás vagyok ezért. Minden ember életében van olyan pillanat, amikor azt gondolja, hogy kudarc volt az egész, amit csinált. Ha nem lett volna az egész, szerintem nem jutottam volna el ide.

    Hozzátette, személy szerint nem konfliktusként élte meg a történteket, mert amíg mindenki ezzel foglalkozott, addig ő dalokat írt, és akkor született öt szerzeménye is. Bár elmondta, voltak olyan hibák, amik betudhatóak a vérmérsékletének, ilyenkor nagyon hirtelen reagált, ahelyett, hogy „elszámolt volna tízig vagy százig is akár, de minden okkal történik”. A múlton töprengés helyett inkább már a jelenben igyekszik élni.

  • Az influenszer szerint jót tenne a magyar társadalomnak, ha több ismert ember vállalná fel önmagát.

    Kajdi Csaba fél éve ismerkedett meg új szerelmével, akit ugyan a médiától óvni szeretne, de most a Blikknek őszintén mesélt pár dolgot kapcsolatukról. 

    „Ez a szerelem inkább a magánszférában zajlik. A barátaink, a környezetünk természetesen tudja, de mivel egy civil személyről van szó, aki polgári állással rendelkezik, nem akarom kiposztolni.

    A lényeg, hogy van az életemben valaki, akivel boldog vagyok, és nagyon szeretem őt.

    Amikor párkapcsolatban élek, jellemzően nagyon odaadó vagyok, kiszolgáló, néha kicsit túl sok is, mivel nagyon tudom a másikra önteni a szeretetemet, ami lehet fárasztó az illetőnek, de tudni kell kezelni” –kezdte Kajdi, hozzátéve: több szempontból is különbözőek kedvesével, de a legfontosabb, hogy alappilléreik egyeznek, és a humor és intelligencia is jelen van az életükben.  

    „Mindig van egy domináns és egy kevésbé domináns fél. Ez egy partneri-baráti viszony köztünk, ami megfűszereződik az intimitással. A párom – akivel közel egyidősek vagyunk – egy nálam sokkal dominánsabb, férfiasabb típus mind méretében, mind megjelenésében, gondolkodásában, ám a karrierben inkább én vagyok a határozottabb. Annyi biztos, hogy ha ránk néznek, ő a férfiasabb.”

    Az influenszer szerint most már másra vágyik egy kapcsolatban, mint korábban, főleg az a fontos számára, hogy tartós legyen a boldogságuk. Ennek apropóján azt is elárulta, mi a véleménye a melegházasságról.

    Ez arról szól, hogy gondoskodhatunk egymásról, ha bármelyikünkkel történne valami... nyugdíj, ingatlanok, ami egy átlagos házaspárnál is felmerül. Nem azért akarnék összeházasodni valakivel, hogy ő a férjem legyen, és ezt kimondhassam, mert ez inkább gazdasági kérdés, hanem ezzel legitimálódna a kapcsolatunk.

    Kajdi nem tartja kizártnak, hogy a jövőben külföldre költözzenek kedvesével, gyermeket azonban egyikőjük sem szeretne.

    „Az egyik korábbi páromnak két gyereke volt, és felmerült a gondolat, hogy mi lenne, ha egyedül maradna velük, mert akkor el tudtam volna képzelni, hogy felneveljük őket. A mostani párommal is sokat beszélgettünk erről, viszont sem ő, sem én nem akarunk gyereket, magunknak szeretnénk élni. Elfogadom azt is, ha egy meleg pár vágyik rá, de mi nem ilyenek vagyunk” – ismerte el a Visage modellügynökség vezetője, aki sajnálja, hogy Magyarországon ellehetetlenítették az azonos nemű párok örökbefogadását.

    „Nagyon szomorú, mert inkább választják egy gyereknek az állami gondozását, mint hogy gondoskodó, jól szituált meleg családnak adják örökbe.”

  • Több mint negyven híresség szerepel majd a műsorban.

    Az ősszel képernyőre kerülő Fort Boyard népes szereplőgárdáját erősíti Vásáry André is, aki a Reggeli műsorvezetőinek mesélt a kalandreality nemrég lezajlott forgatásáról.

    „Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt, szerintem nagyon nagy durranás lesz. Lesznek vicces dolgok benne, lesznek nagyon kemény dolgok benne” – kezdte sejtelmesen az énekes, akinek többedmagával kellett megküzdenie a nyereményért egy Franciaországhoz közeli, Atlanti-óceánon lévő erődben. 

    „Van egy sztori, és csapatok versengenek egymással. Nagyon izgalmas, voltak olyan feladatok, amire azt mondtam, hogy ezt civil, mármint nem kaszkadőr hogy tudja megcsinálni?”

    Pár hónapot ugyan még várnunk kell arra, hogy kiderüljön, melyek is voltak ezek a feladatok, mindenesetre nemrég Fluor Tomi, a műsor másik játékosa szintén arról beszélt, őt is megrémítették a rá váró kihívások.

  • Igyekszik felnőni a korábbi évadok ítészeihez.

    Mint arról beszámoltunk, a TV2 hétfőn leleplezte a 2024-ben visszatérő Megasztár zsűrijét. Az ítészek ötfős csapatát Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs alkotják majd. Most Caramel fogalmazta meg gondolatait a Borsnak, hisz még csak 22 éves volt, amikor megnyerte a TV2-s tehetségkutató második évadát. A segédmunkásból az ország egyik légnépszerűbb előadójává vált megasztáros sorsszerűnek érzi, hogy a jubileumi évben kérték fel a műsor zsűritagjának. Amióta pedig megtörtént a bejelentés, százával érkeznek az üzenetek, melyben gratulálnak neki az új szerepe miatt.

    Amióta a bejelentés megtörtént, több száz üzenetet kaptam, hogy milyen jó, hogy én is zsűri leszek, és hogy az egész csapat milyen jó. Én is így érzem, örülök a csapatnak, mert nagyon jól kijövünk egymással. Régóta ismerjük egymást, mindenkivel van kapcsolat. És külön öröm, hogy nem trash arcok vannak a zsűriben, hanem olyanok, akik saját jogukon, a zenéjükkel, tehetségükkel, sok munkával lettek ismertek, teljesen más ilyen emberek közt ülni.

    – magyarázta Caramel, aki hozzátett: az előző évadoknak is komoly zsűrije volt, ezért zsűritársaival meg megpróbálják majd azt a színvonalat hozni.

    Én igazságos zsűri igyekszem majd lenni, és próbálom majd az elmúlt 20 évre, az akkori szereplésemre, a győzelmemre visszaemlékezve segíteni a versenyzőknek, átadni a tapasztalataimat. És hiszem, hogy most is csoda fog történni. Benne van a levegőben, hogy felfedezünk új, friss tehetségeket, akik felrázzák a popszakmát, mint annak idején a mi szériáink is, én ezt várom!

  • Az énekesnek kezd elege lenni a költözésekből.

    Kőkény Attila és családja nemrégiben újra házfelújításba kezdett, annak ellenére, hogy már az előző otthonukon végzett renovációk rengeteg munkával jártak, így az énekes bízott benne, hogy megállapodnak, és ott öregszenek meg feleségével. Most a Story magazinnak árulta el Kökény a költözésük okát.

    Mint kiderült, a döntés mögött racionális okok állnak: méghozzá az, hogy túl nagy lett számukra a ház, amióta a két idősebb gyerekük kirepült otthonról. És valószínű, hogy a 18 éves Lali fiuk sem marad velük sokáig. A meghirdetett ingatlanuk hamar vevőre talált, viszont amíg az új otthonuk elkészül, addig a család néhány hónapra egy albérletbe költözött.

    Ugyan, hamar rábukkantunk az »igazira«, álmaink otthonára, amire rögvest le is csaptunk, de mivel egy öreg házról van szó, ami nem kis felújításra szorul, tudtuk, még legalább fél évig nem fogunk tudni beköltözni. Tehát jelenleg albérletben élünk, és ez – jobb esetben – szeptemberig így is marad.

    – mesélte lapnak Kőkény Attila, aki a karácsonyt már az új lakásukban szeretné tölteni.

  • Három gyermekéről, és összességében az anyaságról is mesélt Jakupcsek Gabriella a Nők Lapjának adott friss címlapinterjújában. A tévés szerint legnagyobb teljesítménye is két fia és lánya felnevelése.

    Nem vagyok egy tradicionális anyuka, kevesebbet voltam jelen az életükben, mint egy átlagos nő. A jelenlétem viszont mindig aktív. Az együtt töltött idő nagyon fontos, de a milyensége lényegesebb, mint a mennyisége 

    – kezdte Jakupcsek, aki anno karácsonyra is csak annyit kért gyermekeitől, menjenek el négyesben vacsorázni, ugyanis mostanában nem nagyon jutott idejük így, együtt lenni. Persze ebben közrejátszik az is, hogy két nagyfia már boldog családapa

    „A két fiú szellemi partner, ma már felnőtt-felnőtt viszonyom van velük. Tudják, hogy én sajnos nem az a nagymama vagyok, aki át tud menni segíteni, ha folyik a gyerek orra, mert kinyitom a naptáramat, és decemberig tele van, de ezt már elfogadták. Nekem anyaként Emmával van még dolgom, ő viszont most azt a korszakot éli, amelyben nekem kell bejelentkeznem az ő naptárába. Vagy csak szép csendesen ott lenni, és ha épp megunta azt, amit csinál, akkor talán hozzám is odafordul” – mesélt tinédzser lányáról a műsorvezető, hozzátéve: 

    „Mi ma tudunk úgy együtt lenni a lányommal a nappaliban, hogy ő is csinálja a dolgát, meg én is, és közben néha szólunk is egymáshoz. Elmélyülni valamiben, de mégis együtt lenni, ebben a másik tiszteletben tartása is benne van, de az összetartozás is. Szerintem ez az egyik legjobb túlélési faktor a kapcsolatainkban.”

    (24.hu)

  • Pete Docter óvatosan az anyacégnek, a Disneynek is beszólt.

    Az utóbbi években dömpingként érkeztek az élőszereplős mesefilm-feldolgozások a mozikba, ennek hála lassan nehezebb felsorolnunk olyan Disney-klasszikusokat, amelyeket nem álmodtak volna újra valahogy a készítők.

    A gyakorlatot sokan támadják, ám vannak olyan filmek, amelyeket mégis szívesen megnéznének a rajongók valódi színészek előadásában. Ilyen például a Pixarral közreműködésben készült L'ecsó, ám az animációs stúdió vezetője egy friss interjúban legszögezte, ennek live-actionjére sosem fog sor kerülni.

    “Nem lesz, és talán vissza fog rám ütni, de ez a dolog kicsit zavar. Én olyan filmeket szeretek csinálni, amik eredetiek és önmagukban különlegesek. Az, hogy remake-eljük őket, nem túl érdekes nekem személy szerint" – kezdte a többek közt a Toy Storyn, az Agymanókon és a Fel!-en is közreműködő Docter, aki utóbbi kapcsán egy érdekes példát is hozott.

    Az, amit csinálunk, javarészt csak az animációs világ szabályai miatt működik. Szóval ha egy ember besétál egy lebegő házba, rögtön arra gondolsz: »Várjunk csak. Álljunk meg. A házak súlya nagyon nagy. Hogyan emelhetik fel léggömbök?« De ha egy rajzolt ember áll ott a házban, azt mondod: »Oké, ezt beveszem.« A világok, amiket megépítünk, nem transzformálhatók egyszerűen

    – idézte a férfi szavait az IGN.

  • Szerda este menetrendszerűen tartották meg a ValóVilág 12. negyedik kihívását, ahol a hétfőn kiválasztott VV Ádi nevezte meg leendő párbajellenfelét. A srác beszédében elárulta, három név is megfordult a fejében, de Dorkát gyorsan kizárta, mert nem érezné magukénak a szituációt.

    „Úgy gondolom, ezt többször elhangzott, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában” – fordult helyette Valenhez, majd arról beszélt, őt arra tanították, keresse a kihívásokat, és mérkőzzön meg az erős ellenféllel, ugyanakkor továbbra is szeretne játszani és taktikázni is, így felállította az alig egy hete érkezett, nézői ágon bekerült Rubent, és a kezébe nyomta a kék kendőt.

    „Adj egy pacsit, szeretlek, örülök, hogy megismertelek, és ezt a kendőt pedig kösd rá a szentesi barátodra, mert az én kihívottam Valen” – jelentette ki Ádi, félrevezetett társai hatalmas megelepetésére. A két fiú vasárnap este méri majd össze erejét és népszerűségét.

  • 20. születésnapján is csak a nála jóval idősebb alkalmazottjai voltak jelen.

    Billie Eilish napjaink egyik legismertebb popsztárja, és mindössze 22 éves kora ellenére már több mint 8 éve jelen van a zeneiparban. Első átütő sikerét 14 évesen, az Ocean Eyes című számával szerezte, két évvel később pedig megjelent debütáló albuma, ami rögtön a világsztár státuszba emelte. Friss interjújában a kétszeres Oscar-díjas előadó arról mesélt, nem volt egyszerű számára ez az időszak.

    Nos, minden barátomat elveszítettem amikor befutottam. Hirtelen híres lettem, és már nem tudtam senkivel sem kapcsolódni. Kemény volt, nagyon nehéz

    – kezdte az énekesnő, hozzátéve: egyedül legjobb barátnője, Zoe volt az, aki akkor is most is mellette maradt.

    Ez főleg 20. születésnapján szúrt szemet Eilishnak, akkor realizálta ugyanis, hogy partiján lévő barátai gyakorlatilag mind csak a kollégái.

    „Emlékszem, ahogy körbenéztem a teremben, és csak olyanok voltak ott, akik az alkalmazottjaim, és mind 15 évvel vagy még annál is idősebbek nálam” – magyarázta a fiatal. Nem is tagadja, a történtek miatt nagyon fél a veszteségektől, és kötődési problémái is vannak, amik csak rosszabbodtak, miután egy korábbi, hozzá közel álló alkalmazottja is felmondott és teljesen kilépett az életéből. Eilish azóta próbál határt húzni a munka és személyes kapcsolat között, mostanra pedig sikerült új barátokat szereznie, akikért végtelenül hálás.