új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kollégájával kötötte össze az életét.

    A legnagyobb titokban összeházasodott Saoirse Ronan és Jack Lowden, tudta meg a People magazin. A színészek a skóciai Edinburgban kötötték össze életüket a hétvégén, egy meglehetősen visszafogott, szűk körű ceremónián. Úgy tudni, a vendégeket titoktartása kérték a szerelmesek.

    Ronan és Lowden 2018-ban, A két királynő című film forgatásán ismerkedtek meg, kapcsolatukat pedig azóta igyekeznek a nyilvánosságtól távol tartani. Emiatt eljegyzésük dátuma sem pontos, de a 30 éves színésznő gyűrűs fotóiból a legtöbben úgy sejtik, tavaly júliusban kérhette meg a kezét nála 4 évvel idősebb kedvese. Az esküvővel kapcsolatban a lap kereste az újdonsült házaspárt, de egyelőre nem kívánt nyilatkozni egyikőjük sem.

  • Teljes életmódváltásba kezdett, ami bizony lemondásokkal is jár.

    Király Péter már a Sztárbox előző évadát látva eldöntötte, ő is ringbe szeretne szállni, amint lehet. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője jelezte is rögtön szereplési szándékát a stábnak, mégis nagyon meglepődött, mikor hónapokkal később valóban befutott hozzá a felkérés. Felesége és nagylánya már kevésbé.

    „Féltenek otthon. Ez egy olyan játék, ahol kaphat pofonokat az ember” – kezdte a Reggeli műsorvezetőinek Király, majd életmódváltásáról is mesélt.

    „Heti 5-6 edzésem van, ami nagyon aktív, nagyon igénybe veszi az ember szervezetét. Főleg 40 felett. (...) Se cigi, se alkohol, semmi, csak a bunyó” – sorolta lemondásait, amelyek közül leginkább a kenyér elhagyása viselte meg. Áldozatai azonban kifizetődőek, hiszen már 14 kilót fogyott, sokat izmosodott, de szerinte a bokszban mentális jelenléte is elengedhetetlen.

    Az adásból az is kiderül, milyen különleges tetoválással állít emléket a felkészülés időszakának.

  • Az énekes kimaxolja a szabadság fogalmát.

    Varga Viktor úgy véli, az az életfeladata, hogy megmutassa az embereknek, milyen a korlátlan és határtalan szabadság. A Csillag születik felfedezettje éppen ezért, amikor csak teheti, nem kényszeríti tetőtől talpig ruhába magát: legszívesebben mezítláb jár és csupán egy kendőt visel.

    A vitézzé avatott énekes az elmúlt néhány évben megkedvelte a nomádabb, puritánabb életet, ezért is költözött jurtába. Duna parti otthonánál nemrég Marics Peti forgatott videoklipet Paparazzocímű dalához. A klipben Kalmár Liza is feltűnik, akiről Varga posztolt is a közösségi oldalára, ám amikor neki szegezték a kérdést a magánéletére vonatkozóan, az énekes inkább terelt.

    Szabad madár és pillangó is vagyok. Én nem arra születtem, hogy egyetlen nő mellett éljem le az életemet. Rengeteget utazom és még több inger ér folyamatosan, miközben azt érzem, hogy a saját magam által rám ruházott »hatalmamnál fogva« kaptam egy kihívást a társadalomtól. Az az elhívatásom, hogy megmutassam milyen a korlátlan és határtalan szabadság. Én szeretem is megmutatni...

    – magyarázta Metropolnak az énekes, akiben nemrég szakított párjával, Zsembera Liliánával, aki mellett lehorgonyozni látszott, ám mint kiderült, örökre senkinek nem adja a szívét.

    Az is kiderült, hogy egyre inkább érlelődik benne a gyermekvállalás gondolata.

    „Hogy gondolok-e arra, mi lesz velem idősebb koromra, ha addig nem nevezek ki senkit az örök, egyetlen, igazinak? Egyáltalán nem, de még most sem, hogy direktbe kérdezed. Ha édesapámra nézek, akkor joggal remélhetem, hogy az idő majd nem vénít el végletesen, csak a tapasztalatot adja hozzá az életemhez. Ez a fajta életstílus, vagy inkább szabadságra való képesség és ez lebontja a megváltoztathatatlantól való félelmeket.

     Ami viszont mostanában foglalkoztat, az a gyermekvállalás kérdése. Azt hiszem eljön majd az idő, amikor lesz egy gyerekem. Hogy ehhez illenék egy olyan pár, aki velem tart ezen az életnek hívott nagy utazáson? Szerintem nem...

  • Novemberben érkezik a filmklasszikus folytatása.

    Már csak alig három hónap, és megérkezik az év egyik legjobban várt filmje, a Gladiátor második része.

    Ahogy az Oscar-díjas klasszikust, úgy a már felnőtt Lucius (Paul Mescal) történetét is Ridley Scott viszi vászonra, az előzetes alapján egyáltalán nem kell visszafogott látványvilágtól tartanunk. Sőt, erről maga a rendező is biztosított mindenkit, friss nyilatkozata alapján pedig jobban tesszük, ha iparkodunk majd a mozik büféjében, a Gladiátor II.-ről ugyanis nem érdemes késnünk.

    „A filmet talán a legnagyobb akciójelenettel kezdjük, amit valaha csináltam. Talán nagyobb, mint bármi a Napóleonban" – kezdte Scott, aki 85 éves kora ellenére nem riad meg a modern technológia vívmányaitól, sőt, a minél grandiózusabb végeredmény érdekében igyekszik minél korszerűbb technikákkal készíteni produkcióit.

    „Komputerizáció és mesterséges intelligencia, ezeket használni kell" – idézte az IGN a filmest, szavait alátámasztva pedig november 14-től orrszarvút és csatahajókat is láthatunk majd a Colosseum közepére varázsolva. 

  • Már nem akar Budapesten élni.

    Az elmúlt 14 hónap, amelyet a baracskai börtönben töltött, teljesen megváltoztatta Galambos Lajost. A mulatós zenész, akit áram-, gáz- és vízlopási ügye miatt ítélték 3 év hat hónapos szabadságvesztésre július 1-jén a legnagyobb titokban hagyhatta el a büntetés-végrehajtási intézetet lakhelyelhagyási tilalom mellett, de azt kérvényezte, hogy visszajárhasson a pszichológiai foglalkozásra.

    A trombitás egy teljesen új életszemléletre váltott.

    „Meg kellett találnom önmagam és én egy másik önmagamra bukkantam. Most nagyon jól vagyok ebben az új világomban, és ehhez hozzásegített ez a tizennégy hónap” – vallotta be Galambos, akinek tervei között szerepel egy költözés is.

    Mindenben megváltoztam. A fontossági sorrend teljesen átalakult. Más céljaim vannak. Például egyáltalán nem fontos már, milyen márkájú vagy milyen hosszú az autóm. Abban is biztos vagyok, hogy már nem szeretnék Budapesten élni. Amikor ennek az egésznek vége, lehet, hogy egy tengerparti vagy egy tóparti, külföldi otthon után nézek, közben örökre megtartva a jelenlegi otthonomat is

    – vallotta be a Story szerint a mulatós zenész.

  • A színésznő szinte úszott az olajban.

    Egy csokor lesifotóval is megörökítették, ahogy Jennifer Anistont nyakon öntötték egy jó nagy vödör sűrű, olajszerű, fekete anyaggal New Yorkban. A színésznő számára július 28-án indult így a reggel, amikor a  The Morning Show című sorozat új évadát forgatta. Éppen egy olyan jelenetet vettek fel, ahol kissé elszabadultak az indulatok a klímaaktivisták körében egy tüntetésen, ahonnan Aniston tudósított.

    Mivel a színésznő arcára kiülő döbbenet nagyon őszintének tűnik, ezért többen úgy hitték az internetezők közül, hogy a színésznőt komoly atrocitás érte.

    Azt egyelőre nem lehet tudni, mikor debütál a 2019-ben elstartoló sorozat negyedik évada az Apple TV+-on.

    (via PageSix)

  • Ezt egyhamar nem felejtik el a feleségével.

    „Köszönöm, hogy 20 éve velem vagy!” – ezekkel a szavakkal tette közzé legfrissebb bejegyzését az Instagram-oldalán Pápai Joci, utalva arra, hogy feleségével pontosan két évtizeddel ezelőtt fogadtak egymásnak örök hűséget. A különleges és kerek évforduló alkalmából a meglepetés sem maradt el: az X-Faktor leendő műsorvezetője és párja egy egyedien felmatricázott, királykék Ladát kapott.

    A jármű ablakaira nem csupán a házaspár, de két közös gyermekük arcát is felragasztották, amitől Pápai teljesen lehidalt. Külön az RTL logója is fel lett tüntetve, ahová az énekes tavaly év végén igazolt, valamint egy bokszkesztyű is feldobja az autót, hiszen ő is ringbe lép a Sztárbox idei évadában középsúly kategóriában.

    De jó, nézd már! Elájulok azon nyomban! Hallod… hát ilyen nincs! Besz.rok!

    – örvendezett az énekes, aki 2004-ben másfél együtt töltött év után vette feleségül szerelmét, Anitát, akivel azóta családot alapított. Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. 

  • A műsorvezetőnő és kisfia, Noé kiutazott az olimpia helyszínére. A kisfiúról képek is készültek, amint a győztes kézisek között játszó édesapját öleli.

    A párizsi olimpia harmadik napján, hétfőn a magyar férfi kézilabda-válogatott tíz góllal verte meg Argentínát, azaz 35–25-re győztek. A mérkőzés egyik hőse Lékai Máté volt, akinek felesége, Lékai-Kiss Ramóna, valamint közös gyermekük, Noé a helyszínen szurkolt.

    A fontos meccs után, még javában a győzelem okozta mámorban készült néhány megindító fotó is, amelyeken az látható, ahogy ötéves kisfia Lékai nyakába ugrik. 

    Elkaptuk Apát egy puszira @lekaimate. Megvan az első győzelem!

     – újságolta el az örömhírt Lékai-Kiss Ramóna, aki múlt hét óta drukkol férjének Párizsban.

  • A séf kiakadt a fiatalokra.

    Rácz Jenő arról mesélt az RTL-nek, hogy annak idején, kamaszként a McDonald’sban kezdte. A konyha és a vendéglátás már az iskolai éveit is meghatározta a Michelin-csillagos séfnek: a gasztronómia világában először egy szakképző iskolában próbálhatta ki magát, de diákmunkát is vállalt.

    „14 éves voltam, amikor elkezdtem dolgozni a Régi posta utcai McDonald’s konyháján. Ez volt az első igazi diákmunkám. Emlékszem, hogy egy ledolgozott hónap után 12 ezer forint volt a fizetésem. És egy kamasz gyereknek min jár az esze? A bulin, a csajokon, a barátokon. Szóval első dolgom volt, hogy vegyek magamnak egy új pólót, és elmenjek bulizni. Utána megint keményen dolgoztam egy hónapot, és a következő fizetésemből már mozijegyet vettem.

    Tudom, hogy ezek apróságnak tűnhetnek, de számomra egy-egy lépést jelentettek a függetlenedés és az önállóság felé, ami már akkor is nagyon fontos volt számomra

    – emlékezett vissza Rácz, aki úgy véli: míg ő sokat tanulhatott a szülei generációjától és a tanárairól a munkabírásról, addig a mai fiatalokból hiányzik a munka iránti alázat.

    A mostani generáció gyakorlatilag használhatatlan. A tapasztalataim alapján a Z- generációs munkavállalók között rengeteg az olyan fiatal, akik kemény munka nélkül akarnak minél több pénzt keresni és sikeressé válni, de a valóságban ez nem így megy. Ez egy generációs hiba szerintem. […] A tudás nélküli, folyamatos pihenésre vágyó ember nem lesz sikeres, ez a különbség a sikeres és sikertelen ember között. Míg az egyik pihen és a komfortzónáján belül marad, addig a másik mindennap fejleszti magát

    – vélekedik a séf.

  • Élelmiszeren spórolni nem könnyű, de a megfelelő módszerrel lehet. Egy élelmes, háromgyermekes brit édesanya legalábbis azt állítja, hogy azzal, hogy évente csak kétszer tart nagybevásárlást, rengeteg pénzt sikerül megtakarítania, ráadásul anélkül, hogy hiányérzete lenne.

    A 33 éves Charlene Woracker, aki az angliai Sheffield városában él, 2020 márciusa óta tartja magát ahhoz, hogy félévente jól betáraz konzervekből, készételekből, tartós tejből, tésztákból, rágcsálnivalókból, piperecikkekből és különböző tisztítószerekből körülbelül 240 font (112 ezer forint) értékben, ami mellett hetente csak egyszer vásárol friss élelmiszereket hatfős családja számára. Amíg nem ez volt a módszere, hetente 130 fontot (60 700 forintot) is otthagyott a boltokban, mostanra azonban ez az összeg 62 fontra (28 950 forintra) csökkent. Ezzel állítása szerint 250 fontot (116 ezer forintot) takarít meg havonta, azaz 3 ezer fontot (1,4 millió forintot) évente.

    Woracker nem híve az impulzusvásárlásnak: listát ír és előre tervez.

    A koronavírus-járvány miatti bizonytalanság arra késztetett, hogy legyen otthon egy nagy készletem, ez azóta is így van. Biztonságérzetet nyújt

    – árulta el a nő, akinek gyerekei  14, 13, 6 és egyévesek.

    (via Daily Mail)

  • Ez egy új korszak kezdete.

    Harmincadik születésnapja közeledtével több szempontból is új korszak kezdődik Kárpáti Rebeka életében. A modell-influenszer, aki korábban a Jóban Rosszban című sorozat szereplője volt, az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy hamarosan visszaül az iskolapadba, hiszen felvételt nyert egy egyetemre, másrészt saját ruhamárkájának sikere is felfele ível.

    Hamarosan 30 éves leszek. Durva. Annyi minden történik mostanában az élet minden egyes terén, hogy néha azt érzem, egyszerűen nem tudom feldolgozni. Így maradnak a tudatosan kitűzött célok, közte meg az embertelen amplitudókat bejáró go with the flow.

    Most tartottuk meg a @kindabudapest – ami mostmár nemcsak ruhamárka, hanem multibrand store is – első Fashion Show-ját. Csőre van töltve a hostessügynökségem, a @khamabykinda indulása.

    Szeptembertől pedig felvételt nyertem egy egyetemre, ahol egy fantasztikus mesterség alapjait fogom elsajátítani… Azt hiszem, ez egy new era kezdete

    – tudatta követőivel R. Kárpáti Péter lánya, aki idén februárban erősítette meg, hogy jegyben jár Lénárd Andrással, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosával, a híresztelések szerint azonban kapcsolatuk azóta zátonyra futott.

  • Úgy tűnik, a szelfiőrület már a vadállatokra is kezd hatással lenni. Egy japán természetfotósnak, Hiroki Takahashinak legalábbis sikerült lencsevégre kapnia, amint egy rókakölyök jól elszórakozik a fűcsomók közé eldugott GoPro kamerájával Szapporo városában. A rókabébi felettébb nagy érdeklődést mutatott az eszköz iránt: nyalogatta, harapdálta, felmászott rá, s végül néhány szelfit is sikerült készítenie vele Takahashi szerint, aki kiemelte: a kamera nem tört el, de gondosan fertőtlenítette azt, miután a kölyök továbbállt, ahogy kiszórakozta magát.