új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ezt kimaxolta a kétgyermekes énekesnő.

    Rihanna a minap az éves Crop Over Fesztiválon lépett fel hazájában, Barbadoson, ahol úgy ragyogott különleges szettjében, akár egy gyémánt. A Diamonds című dal előadója 2019 óta először mutatkozott a felvonuláson, amelyet az eddigi években vagy a koronavírus-járvány vagy éppen gyermekáldás miatt kellett kihagynia.

    A kétgyermekes énekesnő választása ezúttal egy olyan öltözékre esett, amely arany és bronz, a testét díszítő ékszerekből állt. A kreációt a fejdísz és a hatalmas tollak is feldobták. 

    (via PageSix)

  • Súlyos döntést hozott G.w.M-mel közös gyermekeivel kapcsolatban.

    nagymelanie.png
    Fotó: YouTube

    Nagy Melanie volt legutóbb a vendége a Palikék Világa by Manna Három igazság című podcastjének, melyben többek között arról is említést tett, hogyan dolgozta fel két évvel ezelőtti szakítását két gyermeke édesapjával, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel. Bár az egyedülálló édesanya visszament dolgozni, a kialakult helyzetnek még ma is vannak következményei, legfőképpen anyagilag.

    A Dikh TV műsorvezetőnője, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett, szakiránya a nukleáris fegyverkezés, de korábban a Megasztárban is szerencsét próbált, mindig is karrieristának tartotta magát, ám ez megváltozott, amikor szerelmes lett.

    „Egy elég törtető és törekvő nőnek gondolom magam, vagyis valamikor az voltam. Aztán jött a szerelem és egy pillanatra így megálltam, hogy hoppá, talán az életnek mégiscsak a boldog családi élet az igazi értelme. Nekem ezt a gyerekek édesapja hozta el, csak aztán máshogy alakultak a dolgok. Ember tervez, Isten végez, ahogy szokták mondani” – utalt a rapperrel való nagy port kavaró szakítására Nagy, akinek az nem okozott gondot, hogy visszatérjen a munkába, de a lelki részét már nehezebben sikerült feldolgoznia.

    Lányának és fiának mindent meg szeretne adni, de egyedül ez nehéz feladat. Bár nemzetközi óvodába íratta gyermekeit, arról le kellett mondaniuk.

    Egy olyan óvodába írattam be a gyerekeimet, ahol mindenféle nemzetiségű gyerekkel találkoznak és érintkeznek, bár anyagi okokból már nem tudom megengedni magunknak, hogy továbbra is ebben az intézményben tanuljanak, de ez egy másik kérdés. A kislányom viszont itt vitte végig tanulmányait és remélem, hogy egyszer úgy fog erre visszatekinteni, hogy ez egy pluszt adott neki.

     – idézte a Bors Nagy Melanie-t, aki szerelmi életéről csak sejtelmesen nyilatkozott, de annyit elárult, hogy már van valaki, akire felfigyelt.

  • A színész még azt sem bánja, hogy "lúzer" karaktereket játszik, sőt kifejezetten lubickol szerepeiben.

    hujber
    Fotó: RTL

    Hosszú éveket töltött Londonban, azonban azt érzi, már nem feltétlen menne vissza Angliába Hujber Ferenc, a Reggeli egyik szerdai vendége. A színész boldogan mesélt életéről, például, hogy több lábon áll – egyszerre szinkronizál, játszik színházban, sorozatokban és filmekben is, utóbbiakban ráadásul rendszerint a történet "balfékjét" személyesíti meg, de ezt a legkevésbé sem bánja.

    „Nagyon szeretem ezeket a lúzer karaktereket játsztani, és hála Istennek ez az egyik fő szerepköröm. Én vagy gonoszt játszok, vagy lúzert, és mivel ez egyrészt jól áll, másrészt azt mondják, hogy jó vagyok benne, a közönség ezt igazolja vissza, ezért én ezt imádom csinálni. Lubickolok” – mesélte a színész, aki munkái végre annyi időt tud családjával-, köztük lassan négyéves kisfiával tölteni, amennyit szeretne. Káros szenvedélyeit elhagyva tiszta lapot kezdet, ez pedig lendületén is meglátszik.

    Talán mostanra számoltam le a démonjaimmal. Nagyon sok problémám volt ezzel, hogy nem találtam a helyemet. Most azt mondom, életem szerelmével élek hét éve, vele fogom leélni az életem. Minden a helyén van, imádnak a gyerekeim, rendszeresek jönnek hozzám, a volt párommal fantasztikus a kapcsolatom. Újrakezdem az életem megint előről. Nekem erre igényem van

    – sorolta Hujber, hozzátéve: attól sem fél, hogy hamarosan ötven éves lesz, a kerek évforduló apropóján újra szeretné definiálni önmagát.

    „Elhatároztam, hogy minőségi, komoly, ha kell, drága dolgokra költök, nem a mennyiségre teszem a hangsúlyt, mint eddig. Mindent egy magasabb szintre emelek, a gyereknevelés, az életet, az élet élvezetét.”

  • A stylist szerint nagy bátorság kellett ahhoz, hogy két évtizednyi egyedüllét után közel tudjon engedni magához valakit.

    Nemrég hosszabb időre Európába látogatott Lakatos Márk párja, Alain. A kubai férfi majdnem két hónapot töltött a kontinensen, ezalatt több országot is meglátogattak stylist kedvesével, sőt, még az esküvő gondolata is felmerült köztük. Pedig Lakatos évtizedekig élt egyedül Alain előtt, amiről most a Best magazinnak is mesélt.

    „Nem volt szerelem első látásra. De tudtam, éreztem, ez most más. És ami igazán érdekes volt, hogy nem akartam ’elmenekülni’ előle vagy az érzelmeim elől. Annak ellenére sem, hogy az egóm folyamatosan küldte a hamis vészjeleket. De ez érthető, húsz éve egyedül vagyok, falakkal vettem körül magam. És igen, szerintem bátornak kellett lennem ahhoz, hogy ennyi idő után közel tudjak engedni valakit” – kezdte a műsorvezető, hozzátéve: 

    Szóval ez nekem egy tanulási időszak, hogy közel az ötvenhez milyen ismét egy kapcsolatban létezni, újra szerelmesnek lenni. Pláne, hogy nagyon mások vagyunk! Más közegből jöttünk, más a hátterünk, de még az érdeklődésünk is. Az utóbbi annyira nem lep meg, hiszen huszonhárom éves. Például hiába hurcolásznám őt az operába, neki nem jön be. Mint ahogy a ne dining vagy a Michelin-csillagos éttermek sem. Bezzeg anyám császármorzsáját, meg apám kacsáját imádta. Apuval nem találkoztak, de az jólesett, hogy küldött neki kaját, aztán kérdezte, hogy ’Na, ízlett neki?’ Ő így fejezi ki a szeretetét, hogy főz, és én ezt értékelem.

    (Story)

  • Hamarosan világra jön a sztárcsemete.

    Már nem kell sokat várni, hamarosan megszületik Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M második közös gyermeke. Az egykori szépségkirálynő erre maga utalt a minap a közösségi oldalán, ahol azt írta, hogy ezen a hétvégén már biztosan a karjaiban tarthatja a negyedik gyermekét, de a kismama a szülés előtti utolsó vérvételen is túl van már.

    Mint ismert, a modell-üzletasszony és a rapper családja kisfiúval bővül, s bár a csöppség nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, azt tudni lehet, hogy Kulcsár Edina negyedjére is programozott császárral fog szülni, erről egy közeli ismerősük így fogalmazott a Borsnak:

    Úgy tudom, hogy augusztus 10. az utolsó időpont a baba születéséig, de Edina és Márk nem igazán beszél erről. A családdal nyilván megosztották a dolgot, viszont most ügyelnek arra, hogy kettesben éljék át ennek az örömét.

    A lap ennek apropójából a mesterséges intelligencia segítségével, egy képalkotó programmal megnézte, hogyan nézhet ki Kulcsár Edina és G.w.M közös kisfia. Az MI által generált fotó, melynek alapján a baba az anyukája szemeit, az apukájától pedig a füleit örökli, ide kattintva érhető el.

  • Kiderült, hogy a Mokka műsorvezetőnője miért tűnt el a közösségi oldalakról.

    Iszak Eszter három héttel ezelőtt számolt be arról a közösségi oldalain, hogy megszületett első gyermeke, akit férjével, Gyurta Dániellel már nagyon vártak. A kislány a Mirabella nevet kapta,aMokkaműsorvezetőnője azonban ennél többet nem árult el rajongóinak a baba születéséről szóló posztban.

    A tévés már a várandóssága alatt sem volt túl aktív az Instagramon, melynek okairól végül a minap mesélt.

    „Bár előre nem terveztem, de az elmúlt időszakban kicsit eltűntem a közösségi oldalakról, mert egyszer csak a terhességem végén azt éreztem, hogy ahelyett például, hogy az instát pörgetem vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik elviszik a figyelmem, inkább szeretném megélni a pillanatokat.

    Az elmúlt hetekben pedig főleg szerettem volna a ‘most'-ra fókuszálni, hiszen a kisasszony napról-napra változik és nem szeretnék lemaradni semmiről,

    viszont előtte elég produktívak voltunk @nikinagyniki-vel és lőttünk pár pocakos-outfit képet, amiket a következő napokban/hetekben meg is osztok veletek!” – árulta el Iszak Eszter, hozzátéve, mivel a hagyományos kismama nadrágokkal nem volt teljesen kibékülve, így inkább nagyobb méretű darabokból vásárolt.

  • A fesztivál már a helyettesítést is megoldotta.

    Programváltozással kezdődik a 2024-es Sziget Fesztivál: lemondta vasárnap éjjeli koncertjét a Kiasmos – közölte a Sziget és az együttes az Instagramon. Az izlandi technóduó közleményében arról ír, hogy váratlan, személyes jellegű problémák miatt sem a szlovákiai Grape Festivalon, sem Budapesten nem tudnak fellépni a hétvégén.

    Ezt a döntést nem volt könnyű meghozni, és megértjük a csalódottságot, amit ezzel okoztunk. Őszintén sajnáljuk és reméljük, legközelebb találkozunk!

    – fogalmaztak.

    A Sziget Revolut színpada azonban így sem marad üres az érintett sávban, a Kiasmos helyett a hasonló zenei stílusban alkotó Christian Löffler német zenész szórakoztatja majd a közönséget (gyakorlatilag már hétfő hajnalban), 00:30 és 01:45 között.

  • Nem, nem véletlen egybeesésről van szó.

    Kedden tartották a Velünk véget ér című film New York-i premierjét, a főszereplő, Blake Lively pedig egy sokaknak ismerős ruhában érkezett. A színésznő Britney Spears egykori Versace darabját viselte, azt, amit a popsztár a divatház 2003-as milánói bemutatóján is, sőt még a haját is hasonlóan göndörítette be. Az egyezés nem véletlen.

    Ez valóban Britney ruhája! Múzeumban lenne a helye, de rajtam van

    – kezdte a 36 éves filmsztár, amikor színes estélyije felől érdeklődtek. A négygyermekes családanya elárulta, azonnal lecsapott az öltözetre, amint az elérhetővé vált, és azóta erre a konkrét alkalomra tartogatta. Ezek után nem meglepő, hogy lelkesen arról beszélt, sokat jelent számára a színes ruha, ahogy az énekesnő is.

    „Az, ahogy elmesélte a történetét, és ahogy a készülő önéletrajzi filmben fogja… Britney mindig is sokat jelentett nekem. Mindörökké Britney-fan leszek!” – áradozott Lively, akit férje is elkísért a filmbemutatóra. Spears 2003-as fotóit pedig itt lehet megtekinteni:

  • A divattervező is nagy rajongója a szerda este Budapesten fellépő énekesnőnek.

    Ma reggel kezdetét vette a 30. Sziget Fesztivál, hat napra csillámba és flitterekbe öltözik a főváros – legalábbis az Óbudai-szigetre igyekező része, Merő Péter szerint ugyanis ez a legjobb alkalom, hogy magunkra öltsük merészebb, extrább ruháinkat is.

    „Arról szól az egész, hogy önkifejezésnek teret ad, a szórakozásnak teret ad, nagyon-nagyon elfogadó emberek vannak együtt. A Sziget egy olyan fesztivál, ahol mindenki felveszi a legextrémebb ruháit, megpróbál egy olyan alkalmat teremteni, ami az év többi napjától eltér. Az a lényeg, hogy nincsen szabály, a legfontosabb, hogy önazonosak lehessünk” – kezdte a Mokka adásában a divattervező, aki az első nap fő fellépője, Kylie Minogue koncertjén biztosan ott lesz, sőt meglepetéssel is készült az ausztrál popdívának.

    „Ajándékba készítettem egy ruhát Kylie Minogue-nak. Én nagyon nagy rajongója vagyok, ő egy stílusikon. A kollekciómban volt egy olyan darab, amit annyira ő ihletett, hogy úgy döntöttem, hogy ezt neki ajándékozom. A menedzsmenttel beraktuk az öltözőjébe, meglepetésként fogja várni” – árulta el mosolyogva Merő, majd Orosz Barbara kérdésére elárulta, nem vágyik arra, hogy kedvence rögtön abban is lépjen a Sziget színpadára, de persze remekül esne neki a gesztus.

    „Én lennék a legboldogabb egyértelműen, jó lenne, ha megtörténne, de én már annak örülök, hogy egyáltalán ezt a ruhát eljuttattuk hozzá. Valószínűleg meg fogja próbálni, remélhetőleg tökéletesen fog rajta állni, mert az ő méreteire alakítottuk” – mesélte a Next Top Model Hungary zsűritagja, hozzátéve: főleg Minogue híresen alacsony magasságából kiindulva szabták át az illusztris darabot, mert egyébként a sztárok nyilvános méretei a legtöbbször nem túl pontosak.

  • A színész és az énekes szeptemberben szállnak majd ringbe.

    Már egy ideje tudni lehet, kik húznak bokszkesztyűt a Sztárbox következő évadában, tegnap azonban a súlycsoportokon belüli párosításra is fény derült. Mint megírtuk, a férfi könnyűsúly sorsolását követően Dóra Béla Varga Viktorral méri össze erejét, aki betegség miatt nem tudott részt venni az RTL sajtótájékoztatóján. 24 óráig elérhető Instagram-történetében azonban csípős sorokat küldött első ellenfelének egy edzés közben készült fotó mellett:

    „Dóra Bélának meg üzenem, hogy úgy látom, túlságosan elhitte már, hogy ő bokszoló! Nehogy meglepődjön, hogy amúgy” – szúrta ki a Blikk. Természetesen a válasz sem váratott sokat magára, a színész szintén közösségi oldalán reagált az üzenetre.

    „Gondoltam, mivel nincs ott, nem bántjuk, de nem bírta ki a fiú, hogy ne vitézkedjen a távolból” – fogalmazott a színész. Ellentéteiket szeptember 15-én, a ringben rendezhetik majd. 

  • Svájcifrank-hitelüket csak úgy tudták visszafizetni, hogy eladták saját kézzel felújított házukat.

    55072551 526ea978f8be539933cca5a5546dba12 wm.png
    Fotó: TV2

    Kinizsi Ottó és Deutsch Anita nemrég ünnepelték 20. házassági évfordulójukat, lányaik már 19-, valamint 14 évesek. A pár sosem tagadta, bár nagyon boldogok, voltak nehéz időszakaik, a válás szélére is sodródtak, most pedig arról meséltek a Barátok közt egykori sztárjai, bizony nekik is voltak pénzügyi gondjaik.

    Amikor elkezdtük tervezni, hogy összeházasodunk és gyermekünk lesz, családi házba akartunk költözni. Az akkori anyagi helyzetünk azt engedte meg, hogy egy lepukkant házat vegyünk meg, és felújítsuk. Bőven kivettük a részünket a munkálatokból: Ottó apukámmal csinálta a küszöböt, vakoltunk, festettünk. Volt, hogy külön laktunk, mert elköltöztem a gyerekekkel a szülőkhöz, Ottó pedig vigyázott a még nem kész házra

    – kezdte Deutsch, majd férje vette át a szót.

    Bár „sorozatsztárok” voltunk, ez nem jelentette azt, hogy elöntött bennünket a pénz. Mi is olyan svájcifrank-hitelesek voltunk, akik már visszafizették a hitelüket, és még akkor is annyival tartoztak, mint amennyit eredetileg felvettek. Csak úgy tudtuk megoldani, hogy eladtuk azt a házat, amit kínkeservesen, hosszú évek alatt a saját kezünkkel újítottunk fel. Majdnem csődbe mentünk, és elvesztettük a házunkat. Eladtuk, és vettünk egy kisebbet, így tudtuk visszafizetni a kölcsön fennmaradó részét

    – mesélte a jelenleg az Újratervezés című műsoron dolgozó Kinizsi, aki a történtek miatt könnyen tud azonosulni a nehéz sorsú emberek problémáival. Lányaikkal végül egy ideig albérletbe költöztek, amiről azt hitték, borzasztó lesz mindannyiuk számára. Nem így lett.

    „Egy pici, ötven négyzetméteres lakótelepi lakásban éltünk négyen, egy szobában aludtunk, a gyerekeknek mégis a mai napig onnan vannak a legszebb emlékeik” – árulta el a Borsnak színésznő.

  • A modell szerint a való életben nincsenek ilyen körülmények, és lehet nemet is mondani.

    Képernyőfotó 2024-08-07 - 0.14.20.png
    Fotó: TV2

    A Next Top Model Hungary című műsorban tűnt fel Kouyaté Hawa Christina, aki a verseny egyik nagy esélyese is volt, végül éppenhogy lemaradt csak a dobogóról. A 22 éves lány a forgatások alatt több kényelmetlen helyzetbe is került, s olyakor bizony hangot is adott nemtetszésének – például, amikor sikítva rohant ki a stúdióból, ahol egy varanggyal kellett fotózkodnia, vagy amikor nem vállalta be az aktfotózást. Bár a zsűri és a nézők is megbélyegezték, hogy túl érzékeny ehhez a szakmához, Hawa máshogy látja a dolgokat.

    Abszolút nem érzem azt, hogy most ez hátrány lenne. A való életben, a tényleges munkákon teljesen kikapcsolok, tök mindegy, hogy meddig tart egy fotózás, hogy milyen pózban kell lenni, meddig kell tartani. Nem szoktam ezekre érzékeny lenni. Egyébként munkák alatt enni sem szoktam, mert olyan vagyok, hogy csináljuk, nincsenek problémák, majd utána foglalkozom vele. Csak daráljuk, legyünk hasznosak

    – kezdte a Borsnak a fiatal, hozzátéve: inkább kihegyezett, mintsem életszerű szituációkkal találkozott a versenyben, ahol szinte minden rémálmával szembe kellett néznie. Ezek kihozták belőle a legrosszabbat.

    „A műsorban ugye, nagyon speciálisak voltak a körülmények, és főként a félelmeim voltak azok, amik visszafogtak. Ha mondanák egy fotózáson, hogy varanggyal kell fotózkodnom, akkor azonnal nemet mondanék, mert nem tudnám úgy elvégezni a munkát, ahogy én képes vagyok rá. A való életben ebből a szempontból könnyebb, hogy lehet nemet mondani, ha olyan munka van, amit tudom, hogy nem tudok 100%-osan elvégezni. De az összes többi munkámat, amit elvállalok, azokat meg úgy végzem el, ahogy kérik. Egyébként elégedettek is velem” – mesélte a modell, aki örül, hogy egyre több felkérést kap, hiszen ezek az ajánlatok csak őt és munkájának eredményességét igazolják. 

  • Kislányuknak is szerepet szánnának a nagy napon.

    57506663 17d4232cbab8255972bc5b6055e9467c wm.png
    Fotó: instagram

    Két hónapja már, hogy megszületett Nagy Viktória Zoé és Shane Tusup gyermeke, Aurora Ann. A büszke szülők nemrég fotót mutattak kislányukról, most pedig a Blikknek esküvői terveikről meséltek.

    „Még nincs konkrét időpont, illetve pontos elképzelések sem. Azt gondolom, ez az esemény a menyasszony nagy napja, így minden úgy lesz, ahogy a párom szeretné” – kezdte a Sztárbox leendő versenyzője, menyasszonya azonban nem teljesen ért egyet vele, szeretné, ha kettejükről szólna az esemény.

    „Hogy hol lesz, mi lesz a tökéletes helyszín, még nem biztos. Ha elkezdjük szervezni, azt gondolom, hamar kikristályosodik.

    Most még a kislányunk érkezése körüli rózsaszín ködben vagyunk, ő a legfontosabb.

     Akkor szeretnénk összeházasodni, amikor már ő is kicsit nagyobb lesz, mert neki is szánnánk szerepet, talán hozhatná nekünk a gyűrűket vagy szórhatná a rózsaszirmokat” – mesélte az ifjú anyuka, aki igyekszik kiélvezni minden percet, amit gyermekével tölthet.

    „Egyre többet reagál a dolgokra, ezáltal egyre többet kommunikálunk, jobban kötődünk egymáshoz. Nagyon jó baba, éjszaka nem igazán kel fel, de ha csak megmoccan, azonnal felriadok én is” – áradozott az edző.