új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egyedi kosarakkal vásároltak, ez kiakasztja a cukiságmérőt.

    Rúzsa Magdolna a hétvégén egy olyan videóval vette le a lábáról a rajongóit, amelyen hármas ikrei láthatóak. A Megasztár zsűritagja akkor örökítette meg a két és fél éves Lujzát, Kevét és Zalánt, amikor a Fény Utcai Piacon jártak. A gyerekek mindhárman egy-egy húzható kosárkával mentek a sorokon, abba is pakolták a portékákat.

    Ma is voltunk bongát (gombát) vadászni, ami Zaki kedvence. A piac és a friss alapanyagok szeretetét nem lehet elég korán elkezdeni. Legjobb szombati programunk a piacozás. Szeretjük a magyar termelőket

    – jegyezte meg az énekesnő.

  • A műsorvezetőnő egyre több időt tölt egy Nicola nevű olasz bokszedzővel, ami beindította a találgatásokat.

    Néhány hete derült ki, hogy Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt 11 együtt töltött év után külön utakon folytatják tovább, ám a jelek szerint a ValóVilág12 műsorvezetőnője nem kesereg a szakítás miatt.

    A tévésnek az Instagram-bejegyzései alapján megszaporodtak a közös programjai egy Magyarországon élő olasz bokszedzővel; legyen szó étterembe járásról vagy egy jégkorongmeccsről. Megyeri augusztus elején Olaszországban is nyaralt a Nicola nevű férfival, akivel úgy tudni, a Sztárbox című műsorra felkészülése során ismerkedhetett meg. Bár egyelőre nem közölték, hogy több lenne köztük szoros barátságnál, a bokszedző a jelek szerint mégis sokat jelent a tévésnek. Erről árulkodik az a fotó is, amelyen Megyeri egy, a férfi nevével ellátott mezben pózol a strandon. 

    A műsorvezetőnő a felvételhez csupán annyit írt, hogy „con lui”, ami magyarul annyit jelent: „vele”.

    Arra, hogy a Molnárral való kapcsolata a szakítás szélén áll, Megyeri egyik korábbi nyilatkozata is utal. A műsorvezetőnő akkor ugyanis, amikor arról kérdezték, hogy több mint egy évtized után miért nem született még közös gyermekük, azt mondta:

    „Sokszor érezzük azt, hogy állóvíz van, nagyon sokan kérdezik, hogy miért nincs már baba. Ez folyamatos kérdés felém is, de ne is kérdezd! Felmerül bennünk is, hogy hogyan kellene javítani. Nem azt mondom, hogy húzni kellene a rétestésztát és maradjunk együtt. (...) Nem gondolnám, hogy Zsolti szerelmes lenne belém ennyi idő után, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy én is.”

  • Boldogabb már nem is lehetne.

    Schmuck Andor második válása után sem adta fel, hogy megtalálja élete párját, kitartása pedig meghozta a gyümölcsét, hisz ismét rátalált a szerelem. Mint azt a Storynak elárulta, új kedvese a közösségi médiában keltette fel az érdeklődését, majd egy tévéfelvételen ismerték meg egymást közelebbről. Bár a hölgy kilétét nem szerette volna felfedni, ígérete szerint szeptember 15-én, Szenes Iván emlékestjén lehull a lepel, és talán még egy szerelmes duettet is elénekelnek együtt.

    A Tisztelet Társaságának elnöke egyébként nemrég a Kőgazdag fiatalok című realityben is szerepelt, illetve Tinder-randijairól készül többkötetes könyvet írni. Kiderült továbbá, hogy a közéleti személyiség és titokzatos párja már több mint egy éve alkotnak egy párt, és boldogabbak nem is lehetnének. A lapnak azon kérdésére, hogy új párja ismer személy-e, a közéleti személyiséget humorosan így felelt:

    „Igen, ismert, én ismerem, felismerem minden reggel, amikor magam mellé nézek. És ez jó” – jegyezte meg vidáman Schmuck Andor, aki a jövőre nézve bizakodó, de most inkább csak a jelenre koncentrál. – „Úgy vagyok ezzel is, mint a svéd favágó. Faragom, de nem tudhatom előre, hogy mi lesz belőle, gerenda vagy fogpiszkáló. Ennek ellenére csinálom, fáradhatatlanul.” 

  • Szinte új ember lett látványos fogyása óta. Mindenki kíváncsi a titkára.

    Tóth Vera a minap egy olyan fotóval kavarta fel a Facebook állóvizét, ami a Várkert Bazár Öntőház udvarában készült róla. A Megasztár korábbi győztese a Szécsi Pál-emlékesten lépett fel, ahová egy ezüstösen csillogó, dekoltázshangsúlyos és felsliccelt ruhában volt hivatalos, a felvétel azonban mégsem csak a kivételes szett miatt vonzotta a lájkokat. Az énekesnő látványos fogyása ugyanis szembetűnő.

    A rengeteg hozzászólásra az énekesnő így reagált:

    Köszönöm! Nem retusáltam a képen. Ez sok meló, nem retus. A fények meg az este és a telefon fotóminősége miatt olyanok, amilyenek :-)

    Majd azt is fontosnak tartotta megjegyezni, mi a fogyása titka.

    „Soha, semmilyen injekciót nem szúrtam a fogyás miatt, és nem segítettem magamon semmilyen módszerrel. Nem merem olyan anyaggal szurkálni magam, amitől nem tudom, mi lesz az egészségemmel 15 év múlva. Életmódváltás és komoly önfegyelem. Dietetikus, belgyógyász, szakember. Ennyi. Ennyit »nem«-et még soha nem mondtam ételre, mint az elmúlt fél évben” – fogalmazott Tóth Vera, akinek többen megjegyezték, mennyire hasonlít a húgára, Tóth Gabira és a világhírű énekesnőre, Adele-ra is, aki szintén ismert látványos fogyásáról.

  • Élő adásban ébredt rá a dologra.

    A Rádió1 Balázsék című műsorában azt vesézte ki a napokban Ráskó Eszter, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs, hogy a Starbucks új vezérigazgatója, Brian Niccol mesébe illő feltételekkel igazolt a kávézólánc élére. Mint kiderült, az üzletember havonta több mint 1,6 millió dollárt (mintegy 565 millió forintot) keres, amelyhez évente akár 7,6 millió dollár (2,069 milliárd forint) bónusz járhat, valamint ott van a 22 millió dolláros (7,78 milliárd forintos) részvénycsomag és a magángép is, amellyel Niccol heti háromszor jár be dolgozni az otthonától mintegy 1600 kilométerre lévő céges irodába.

    A magángép kapcsán a korábban HR-esként dolgozó humorista, Ráskó Eszter kifejtette, hogy az ún. munkába járási támogatás a honi munkajogban is szerepel. Azok például, akik autóval járnak be dolgozni a munkahelyükre, kilométerenként 30 forintot igényelhetnek a munkáltatójuktól. Ráskó ezzel bogarat ültetett Rákóczi fülébe – írja a Ripost.

    „Mennyi is nálunk a bejárási támogatás? Valaki mondja meg!” – kérte az adás hallgatóit Ráskó Eszter, akinek kérdése hallatán Rákóczi meglepődött, hiszen ő hosszú évek óta ingázik Velencéről a Rádió1 stúdiójába hajnalban, ami azt jelenti, hogy naponta 100 kilométert utazik.

    Van olyan, hogy bejárási támogatás? Én, hülye, pedig eddig nem is kértem? Te itt ülsz fél éve, és eddig ezt nem mondtad!?

    – fakadt ki Rákóczi, majd egyből számolni kezdett.

    Hoppácska! Számoljunk csak egyet! Napi háromezer forintra jön ki a harminc forintos kilométerdíj, vagyis ennyivel jössz nekem Balázs! Húsz napot jövünk dolgozni egy hónapban, ergo, hatvanezer forinttal lógsz nekem havonta. Tizenöt éve dolgozom neked, azaz 10 millió 800 ezer forinttal jössz eddig!

     – intézte szavait Sebestyén Balázshoz, aki erre mindössze annyit mondott, hogy

    „Rohadjon meg a Starbucks vezére!”

    Az adásból az is kiderült, hogy Rákóczi Feri nem nyújthatja be Sebestyén Balázsnak a számlát, ahogyan senki más sem, hiszen mindnyájan vállalkozóként dolgoznak Sebestyénnek.

  • Az egykori villalakó mindent tagad.

    U8L8961
    Fotó: RTL

    Ahogy arról korábban írtunk, Aurelio Caversaccio élete a börtönből való szabadulása óta teljesen megváltozott, ugyanis a rácsok mögött tudta meg, hogy édesapa lett. A korábbi botrányhőst rendkívül megviselte a bezártság, sok mindent átértékelt magában, és úgy tudni, a szülőség nagyban segített neki megkomolyodni, hisz felelősségteljes családapa szeretne lenni.

    Egy hotel dolgozójának állítására hivatkozva a Ripost azonban most azt írja, hogy a párkapcsolatban élő egykori valóságshow-hőst a Házasság első látásra egyik szereplőjével, Dávid Petrával látták együtt tölteni az éjszakát. A névtelen bennfentes azt is elmondta a lapnak, hogyha akarta volna, akkor sem tudta volna eltéveszteni, ki lehet Aurelio vendége, ugyanis a szóban forgó hölgy egy olyan autóval érkezett a szállodához, amin a saját arcképe látható. 

    A lap természetesen megkereste a két érintettet is, akik közül egyedül Aurelio volt hajlandó nyilatkozni: „Nem tudom, ki akar ennyire szerepelni, hogy kitalál egy ilyen sztorit, de megnyugtatok mindenkit, hogy én egyedül éjszakáztam a hotelben. Nincs ennek a történetnek valóságalapja, és nem is kell magyarázkodnom ezzel kapcsolatban” – méltatlankodott az egykori valóságshow-szereplő.

  • A fiatal édesapja tehetségét örökölte.

    20230131110904 PAP 6204
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Kőkény Attila a nyáron újra házfelújításba kezdett, feleségével ugyanis ésszerű okok miatt kisebb otthonba költözik, ahol reményeik szerint végleg megállapodnak. Mint kiderült, a döntésük mögött racionális okok állnak: méghozzá az, hogy túl nagy lett számukra a családiház, amióta a két idősebb gyerekük kirepült otthonról. Valószínűnek tartják, hogy Lali fiuk sem marad már velük sokáig, aki történetesen most ünnepelte a 18. születésnapját.

    A Sztárban sztár zsűritagjának fia már régóta a zenei pályára készül, és reményei szerint édesapja nyomdokait követheti majd. A büszke szülő legutóbbi fellépése során a színpadra hívta gyermekét, hogy megmutathassa a csodás énekhangját. Kökény Lali érezhetően örökölte apja tehetségét, hisz már ilyen fiatalon is otthonosan mozgott a világot jelentő deszkákon.

    Drága Fiam! Istentől áldott 18. születésnapot kívánok neked, SZERETLEK

    – köszöntötte fel posztjában a gyerekét Kökény Attila.

  • Újabb botrányba keveredett az énekesnő.

    MG 1350
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Opitz Barbara a minap közösségi oldalán osztott meg egy komolyabb hangvételű posztot, melyben az egyik táncosára akadt ki, aki elmondása szerint lejárató kampányba kezdett ellene a neten.

    Az énekesnő posztjában azt írja a Roki nevű táncosról, hogy még 2017-ben adott neki lehetőséget, hogy a háttértáncosa legyen néhány fellépésén, miután a férfi annyit könyörgött neki. A napokban azonban az X-Faktor korábbi győztese a menedzserével egyetértésben közölte a táncossal, hogy többet nem léphet fel vele a színpadon.

    Egyszer-kétszer írok vissza a regényeire, zaklat engem, a menedzseremet, a barátaimat, és a szakmában minden ismertebb előadót.

    – fogalmazott az énekesnő, hozzátéve: többször is esélyt adott a táncosnak, hogy felléphessen vele, de visszaélt a bizalmával, hisz most hazugságokat terjeszt róla.

    Többször volt, hogy felvergődte magát mellém megkérdezés nélkül, volt hogy az anyját is felhozta mellém a színpadra a tudtam nélkül, műsor közben. Most meg minden hazugsággal ócsárol a neten, zaklatásért pedig fel lesz jelentve!

  • Hatalmas a boldogságuk.

    DSC8249
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge szűk családi és baráti körben köti össze az életét hamarosan. A szerelmespár egy forgatás során találkozott először, majd később rájöttek, hogy többet éreznek egymás iránt pusztán barátságnál.

    Bár 21 év korkülönbség van az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjének javára, de románcukat ez nem befolyásolja. Kapcsolatuk ugyan több hullámvölgyet megélt, de végül sikerült tisztázniuk a sérelmeiket, és kitartottak egymás mellett.

    Mint kiderült, a Nyerő Párosban is megfordult jegyesek augusztus 27-én egybekelnek, a közelgő nagy napjukat pedig már alig várják. Varga az esküvő előtt egy nappal pedig elárulta a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában, hogy fel is veszi majd a kedvese nevét. – szúrta ki a Blikk.

    Hálás vagyok a sorsnak, a sorozatnak, hogy beléptél az életembe Hercegnőm. Innentől a feladatom, hogy továbbra is boldoggá tegyelek. És várom, hogy felvegyem a nevedet

    írta bejegyzésében a műsorvezető.

  • Távkapcsolatban él a műsorvezető francia férjével.

    DSC4559
    Fotó: Kaszás Tamás / Dívány

    Orosz Barbara nemcsak karrierjében, de magánéletében is rendkívül sikeres. A TV2-s műsorvezető és francia férje, Flor 2023 márciusában mondták ki boldogító igent. A diplomata férfivel ugyan távházasságban élnek, de nem is lehetne köztük nagyobb harmónia és a kiegyensúlyozottság. A Mokka háziasszonya számára rendkívül fontos a párkapcsolat, ugyanakkor lényeges a szabadság is: „Végre megadta ezt nekem a gondviselés. Hiszen párkapcsolatban élek, egy csodálatos férfihoz tartozom, ugyanakkor mégis szabad vagyok.” – kezdte.

    Összhangban élünk a megismerkedésünk első pillanatától, nagy közöttünk az összhang, be tudjuk fejezni a másik mondatát is. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, például mindkettőnknek rendkívül fontos a hivatásunk. Mindkettőnk élete izgalmas, tele van kihívásokkal. Szinte nincs megállás.

     – fogalmazott a műsorvezető, aki a TV2-s munkáin kívül is folyamatosan dolgozik: produceri munkákat végez, kisfilmeket rendez, vezeti a műsorgyártó cégét immár 13 éve, és még kommunikációs tréningeket is tart.

    Mielőtt megismerkedtek volna a párjával, egyikük sem szeretett volna elköteleződni, így eszükben sem volt együtt élni, pláne házasságot kötni valakivel. Aztán, amikor megérkeztek egymás életébe, már nem volt kérdés, hogy egymásnak teremtette őket a sors. Kevesen tudják a tévésről, hogy december 13-án született, amely dátum az ezotéria szerint jelentőséggel bír. 

    „Nemcsak a megérzéseim jók, hanem többször éltem már át a déjà vu élményét. Érdekes, hogy a világban Párizs az a város, ahol úgy érzem, hogy talán korábbi életeimben élhettem.

    Ez a város megmagyarázhatatlan erővel vonz, úgy ismerem, mint a tenyeremet, de meglepetéseket is tartogat. Imádok elveszni benne, és felfedezni, mert mindig ad valami különleges élményt vagy választ a kérdéseimre, miközben bóklászom az utcáin. Csak el kell mennem, hogy megélhessem.

    18 éves korom óta nincs év, hogy ne utazzak el Párizsba. Mintha mindig várna ott valami. Biztos nem véletlen, hogy végül francia származású lett a férjem. Így még inkább el tudom fogadni, hogy mi korábbi életeinkben már együtt lehettünk” – idézi a Story Orosz Barbarát.

  • Újabb műsorban láthatjuk a párost szeptembertől.

    Majoros Péter Majka és Pápai Joci nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is rengeteg időt töltenek együtt. A műsorvezető duó ősztől az RTL képernyőjén térnek majd vissza: első feladatuk – az X-Faktor mellett – a szeptember 2-án induló Kalandra fal! című műsor vezetése lesz, Sebestyén Balázzsal és Istenes Bencével felváltva. Ezúttal Majka az RTL kameráinak mesélt a 20 éve tartó töretlen barátságukról, és az előttük álló kihívásokról:

    Nagyon jól működünk együtt, mint műsorvezető-páros, és bármilyen olyan műsorba, ahova elmegyünk ketten ott garantált a jókedv. Ez pont azért van, mert mindketten tudjuk, hogy kinek mi a dolga egy műsorban. A Józsi nagyon szeretni feladni az ilyen labdákat, én pedig nagyon szeretem lecsapni őket, ettől pedig lesz az egésznek egy nagyon-nagyon vicces jelenléte.

    – magyarázta az ózdi rapper, akinek ismertsége régre nyúlik vissza az énekessel.

    Vele a kapcsolatunk egy húszéves töretlen barátság. Együtt járunk nyaralni, együtt töltünk rengeteg időt, a gyerekeink együtt nőttek fel. (...) Szóval ez egy igazi barátság, mi mindent tudunk a másikról.

    – tette hozzá.

  • Egy év jegyesség után az oltár elé vonulna kedvesével.

    20230323  MG 8329
    Fotó: Németh Kata / Index

    Illés Viktória, ismertebb nevén DJ Yamina hamarosan esküvőre készül profi futballista szerelmével, Beke Petivel. A népszerű hazai lemezlovas kezét tavaly augusztus 20-án kérték meg, és azóta a szerelmesek már szervezik a nagy napjukat.

    „Már el is kezdtük a szervezést. Megvan a ceremóniamester, a helyszín, az esküvőszervező, nagyon belefolytunk. De picit néha azt érzem, hogy most se tudunk vele igazán foglalkozni” – kezdte a Ripostnak a menyasszony, aki párjával már elindították a szervezési folyamatot.

    Mind a ketten nagyon sokat dolgozunk, elvagyunk a kis világunkban, de amint vége a nyárnak, nekünk is kicsit felszabadulás lesz a sok koncert után szervezni az esküvőt. Bevallom, mi azt találtuk ki, hogy kicsit rendhagyó módon szervezzük le majd.

    Bár szeretnék kézben tartani az esküvő lebonyolítását, de  segítséget is igénybe vesznek,  hiszen örülnének, ha ők maguk is meg tudnának lepődni.

    Szeretnénk, ha nekünk is lenne benne egy kis meglepetés, így vannak adott részletek, adott dolgok, amiket szívesen rábízunk a szervezőre, mert ez a nap rólunk fog szólni. Nem mi szervezzük, hanem nekünk lesz megszervezve.

     – fogalmazott a lemezlovas, aki szerelmével együtt nyitott az új, kreatív ötletekre.

  • Feszített tempóban telt a nyara.

    szabó győző
    Fotó: RTL

    Szabó Győző mozgalmas nyáron van túl, hisz oly mértékben bővelkedik a projektekben, hogy szinte semennyi ideje nincs pihenni. Az 54 éves színész  több helyen is forgat, emellett rengeteg fellépése is van, ezért a nyaralás teljesen kimaradt az életéből, írja a Bors.

    „Nincs időm a nyaralásra és a pihenésre. Jelenleg a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai töltik ki a napjaimat, ezenkívül A mi kis falunk című sorozaton dolgozom, emellett a Thália Színházban mennek a nyári játékok. Ott lesz még a Vidor Fesztivál is.

    Eddig összesen kétszer két napot pihentem a nyáron, ezen a négy napon kívül folyamatosan nyomtam. Őszintén szólva azt sem tudom, hogy később mennyi időm lesz a kikapcsolódásra, hiszen ősztől kezdődik az évad...

    Úszom, mint a cápa, végig, ameddig csak tudok, hogy életben maradjak. De nem panaszkodom: addig örülök, ameddig ennyi elfoglaltságom van.” – fogalmazott a Jászai Mari-díjas színművész a hot! magazinnak.

    Mint kiderült, még javában tartanak a Ványa bácsi – Buborékkeringő forgatásai, ráadásul most elérkeztek ahhoz az időszakhoz, amikor a munka nagy része éjszaka zajlik. Bár a színész elmondása szerint nehezen bírja a hajnalig tartó munkát, de könnyedség lesz, hogy a lakóautójában tervez lakni ezidő alatt.