új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az Index TikTalk című műsorában mesélt róla az influenszer.

    Kapi Levente influenszer leginkább az online tér idősnénijeként vált ismertté a TikTokon, ahol több mint 38 ezer feliratkozó követi napról napra a humoros videóit. A modellkedéssel is foglalkozó tartalomgyártó az Index TiKTalk című műsorában azt is elárulta, hogy pont egy autómosóban dolgozott, amikor unalmában elkezdett el videózni. Mint kiderült, akkor még nem is sejtette, hogy pár évvel később több százezer embert fog ez érdekelni az általa kreált csatorna.

    „Először 11-12 évesen kerültem az apai nagyanyámhoz, ott életem vele és apummal, aki Angliába járt dolgozni. Így tulajdonképpen a mamára voltam bízva, és róla azt kell tudni, hogy tanárnő, úgyhogy elég katonás fegyelem volt mindig otthon. Ameddig az apróbetűs részt nem tudtam az adott tananyagból, addig nem állhattam fel, satöbbi. (...) Az apai nagyanyám az, aki kellőképpen inspirált, és hozzájárult ahhoz, hogy ez a karakter, fiktív család megtudjon születni.” – mesélte Kapi arról, hogy hogyan is jött létre az általa megformált szellemes nagymama karakter.

    @index.hu A TikTalk vendége ezúttal @leventekapi. @lenzsrolivr #tiktalk ♬ original sound - Index.hu

    A TikTalk teljes adása ide kattintva tekinthető meg.

  • Megviccelte a színésztársát.

    Képernyőfelvétel (426).png
    Fotó: RTL

    Csonka András a Reggeli című műsorban vendégeskedett, ahol nyári élményiről kérdezték, hisz a színész nemrég hajókiránduláson volt, többek között Santorinit is meglátogatta. A beszélgetést az RTL stúdiójában kezdték, majd műsorvezetőkkel kiültek az udvarba, ahol a fák lombkoronájának árnyékában folytatták a beszélgetést.

    Azt persze Csonka nem sejthette, hogy Hajdu Steve is a műsor vendége volt, aki  – a hagyományához hűen – megijesztette a színészt, ezúttal viszont élő adásban. Mobiltelefonjával a kezében először mögé lopakodott, majd hangosan a elkiáltotta magát: „Bandi!”

    Ezt nem hiszem el... Képesek voltatok ide rendelni azért, hogy ezt megcsinálhassa? Jó, hogy nem mondtam, amit szoktam. Mert egyébként iszonyatos káromkodásokban török ki ilyenkor. Ezt nem hiszem el.

    – fakadt ki Csonka Bandi.

    Mint kiderült, Hajdu már 2-3 éve készít TikTok-videókat arról, hogy a színésztársát a legváratlanabb helyeken rémiszti halálra. Egyébként közel 31 felvétel készült már arról, ahogy megijesztik a színészt, ezét Hajdu rövidesen egy best of-összeállítással szeretne kedveskedni kollégájának.

    (via 24.hu)

  • Ősztől újra az iskolapadba ül az egykori szépségkirálynő.

    Kárpáti Rebeka, akit korábban a Jóban Rosszban című sorozat szereplőjeként ismerhetett meg egy ország, nemrég az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. A modell-influenszer a Mokkában mesélt annak okairól, hogy úgy döntött, ősztől visszaül az iskolapadba.

    Mint kiderült, drámatagozatos középiskolát végzett, de ezt követően nem tudott rögtön felvételizni az SZFE-re, mert nehéz lett volna a tanulmányaira koncentrálni úgy, hogy közben fenntart egy albérletet és dolgozik is.

    Elkezdtem egy teljesen más jellegű egyetemet nappali tagozaton, viszont mellette megpróbáltam akkor a Pesti Magyar Színiakadémiát levelezőn. Sikerült a felvételi, alig vártam, hogy elkezdjem, viszont valamiért visszamondták ezt a levelező tagozatot. Valószínűleg létszám miatt, nem tudom, csak nappalin indult volna el az is, és nem tudtam volna párhuzamosan megoldani a két egyetemet, ezért ez akkor abbamaradt.

    Kárpáti 2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, majd a televíziózás felé vette az irányt, több népszerű sorozatban kapott szerepet, valamint később műsorvezetőként is lehetőséget kapott. Bár elmondása szerint, gyakran aposztrofálják őt színésznőként, inkább szereplőnek tartja magát, hisz nincs hivatalosan színészi végzettsége.

    Elgondolkodtam, hogy basszus, itt vagyok a színházban, és szeretném megadni a szakmának azt a tiszteletet, – ha már úgy alakult az életem, hogy benne vagyok,– hogy leteszem azt a szakmai tudást, amit jelen esetben meg tudok engedni, tenni. Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálom ezt a levelezős drámainstruktor-színjátékos szakot.

    – fogalmazott.

  • Hatalmas a boldogságuk.

    RTL NyeroParos2390949
    Fotó: RTL

    Széki Attila Curtis és párja, Barnai Judit csütörtök délelőtt osztották meg a nyilvánossággal, hogy kapcsolatukat eljegyzéssel erősítették meg. A rapper Koppenhágában, a koppenhágai sellőszobornál tette fel a nagy kérdést a kosárlabdázónak, akit teljesen váratlanul ért lánykérés, de persze örömmel mondott igent. Barnai az eljegyzésüket követően egy újabb bejegyzéssel jelentkezett Instagramon, amelyből kiderült, hogy dániai kiruccanásuk során Justin Timberlake turnéjának koppenhágai koncertjét is megnézték. 

    Na szóval az a helyzet, hogy itt még a koncert előtt 3 órával ültem, amikor is nem tudtam, életem legnagyobb koncertje lesz az este, megkoronázva az eljegyzésünk napját. Annyit mondtam Székinek, ne haragudj, de nem tudom eldönteni, melyik volt a legkirályabb; az, hogy megkérted a kezem, vagy a koncert.

    – írta az újdonsült menyasszony a koncert helyszínéül szolgáló Royal Arenában lőtt fotója mellé.

    A kosárlabdázó egy későbbi posztjában köszönetet mondott a rajongóknak is a sok gratulációért, amely üzenetek nagyon jólestek neki és a rappernek: „Ezúton is szeretnénk megköszönni a rengeteg gratulációt, nagyon jól esik, hogy ennyien szerettek minket, és velünk együtt örültök!” – tette hozzá.

  • Valószínűleg kevesen számítottak rá, de egy napos augusztusi napon felállították 

    az első karácsonyfát.

    A helyiek értetlenkedve álltak a méretes fenyőfa láttán, mivel az ünnepekig több mint 100 nap van hátra, így meglehetősen furcsa látványt nyújtott a húsz fok feletti hőmérsékletben a díszes fa. A brit lapok szerint azonban nem a lelkes közösség miatt került a korai karácsonyfa Bromley központjába, hanem egy filmforgatás zajlik a környéken, aminek a díszletét nyújtja majd a fa.

  • Kevesen múlt, hogy megkapja Chani szerepét.

    Jenna Ortega a Varietynek adott interjút, melyben fény derült arra, hogy hat évvel ezelőtt, alig 15 évesen részt vehetett Denis Villeneuve Dűne-adaptációjának meghallgatásán. Ebben egyedül csak azért nem teljesen biztos, mivel a projektet a kezdetektől fogva nagy titkolózás övezte. Mivel akkor a színésznő még csak meg szerette volna alapozni a nevét Hollywoodban, ezért egészen más úton futhatott volna be, ha Timohée Chalamet oldalán főszerepet kapott volna a Dűnében.

    „Azt hiszem, részt vettem a Dűne meghallgatásán, amikor nagyjából 15 éve lehetettem” – mondta a színésznő, amikor azt kérdezték tőle, mi a legmeglepőbb filmszerep, amire valaha jelentkezett. Ortega egyébként bevallotta, hogy nagy rajongója a franchise-nak és az új filmadaptációkat készítő rendezőnek is.

    Nagyon izgatott voltam az interjú miatt, mert Denis az egyik kedvenc filmesem. Azt hiszem, Chani volt az, Zendaya szerepe. De ezt nem mondták el. Minden nagyon titkos volt.

    Mint azt utólag tudhatjuk, a szerepet végül Zendaya kapta, aki akkor már nem volt teljesen ismeretlen a nagyérdemű elött, hisz a Marvel-féle Pókember-filmekben már bizonyított. Valószínűleg az is közre játszhatott, hogy előbbi színésznő hat évvel idősebb volt Ortegánál.

  • Mindenki szeret különleges tetoválásokat varratni magára, ezért nem újdonság, ha valaki például a kedvenc énekeséről szeretne egy portrét valamelyik testrészére. A The Sun szúrta ki, hogy valakinek az volt a vágya, hogy Elvis Presley képmása ékesítse a testét, egészen pontosan a lábát. A tetoválásról (a róla készült képet itt tudja megtekinteni) azonban aligha lehet megmondani, hogy a rock 'n' roll királya mosolyogna rajta, a vonásait finoman szólva se sikerült eltalálnia az alkotónak.

    A közösségi oldalakon hamar ismert lett az alkotás mint a tetoválás, amit egy kínai weboldalról rendeltek. Arról viszont már nincsen információ, hogy az alkotást viselő férfi elégedett-e a látvánnyal, és ha nem, akkor mi lesz annak a sorsa.

  • Különleges pillanatot élhetett át Angelina Jolie a velencei filmfesztiválon, ahol először mutatták be a nagyközönség számára a legújabb filmjét. A görög származású amerikai opera-énekesnő, Maria Callas újragondolt élettörténetéről szóló film vetítése után hosszú percekig, állva tapsoltak a nézők. Egy ponton a beszámolók szerint még el is kellett, hogy takarja az arcát a színésznő, hogy nyugodtan törölhesse le arcáról a könnycseppeket. 

    A film forgatása miatt rövid időre át tette székhelyét Budapestre a világhírű színésznő.  Jolie nyolc héten keresztül forgatott Párizsban, Görögországban, Budapesten és Milánóban egyaránt.

    A bemutató előtt azonban történt még egy megható dolog Jolie számára, amikor a vörös szőnyegen egyszer csak egy mozgássérült férfi jelent meg. A színésznő térdre rogyott, majd pár szót váltott az ágyon betolt rajongójával, eközben végig fülig érő szájjal mosolygott az ismeretlen férfire.

  • Egy nő, akit 16 évesen Xanax-függősége miatt „vadon-terápiára” küldtek, azt mondja, hogy ez volt „élete legtraumatikusabb élménye” - és a PTSD (Poszttraumás stressz zavar) miatt terápiára szorult.

    A vadonterápia, más néven szabadtéri viselkedéses egészségügyi ellátás, olyan kezelés a gyermekek számára, amelynek során az idejüket a szabadban töltik. Az amerikai kormány elszámoltatási hivatala szerint az 1970-es évekbeli indulásuk óta jól dokumentált visszaélések és halálesetek történtek a létesítményekben.

    A 27 éves Chloe Star három hónapot töltött az amerikai Georgia államban, a Blue Ridge-hegységben, hogy depresszióján, szorongásán, önkárosításán és kábítószerrel való visszaélésén segítsen. 

  • Nagy visszhangot keltett a TikTokon az a felvétel, amelyet Paris Hilton osztott meg a minap. A híresség a 19 hónapos kisfiáról, Phoenixről posztolt aranyos felvételt, amint hatalmas mosollyal az arcán fedezi fel a hajó fedélzetét, amelyen utaztak, azonban az internet népe nem feltétlen találta imádni valónak, hogy az énekes-színésznő nem adott mentőmellényt béranyától született gyermekére.

    Phoenix mezítláb, kissé bizonytalanul mászkált fel-alá a nagy sebességgel közlekedő hajón, ezért többen kérdőre vonták Paris Hiltont. A szőkeség aztán mindenkit megnyugtatott: férjével, Carter Reummal minden lépését figyelték a csemetének.

    Kedves anyukák, köszönöm a tanácsokat, és azt is, hogy mindig törődtök az én cukiságaimmal. Ez egy nagy hajó, és a férjemmel mindenhová elkísérjük Phoenix-et, sasszemekkel követjük őt. A babáim a mindeneim!

    – szögezte le Hilton.

    @parishilton Watching Phoenix explore the world has been so special to me! 🥹✨ I am so grateful to be a #SlivingMom ♬ original sound - jacquelinethoma

    (via PageSix)

  • Egy brit turistánál, aki azt hitte, hogy hőgutát kapott, halálos trópusi vírust diagnosztizáltak, amely influenzaszerű tüneteket okoz. A 20 éves Serenity Tanner 12 napot töltött kórházban, miután lecsapott rá a Dengue-láz, amely a szúnyogoktól terjed az emberre. Serenity eredetileg hőgutának tulajdonította a tüneteit, de néhány óra alvás után felébredt és hányni kezdett.

    Egy szomszédja egy helyi egészségügyi központba vitte, ahol Dengue-lázat diagnosztizáltak nála. Serenitynek azt mondták, hogy repülővel kell a szárazföldre szállítani kezelésre, és a Fülöp-szigeteki Manilában található Makati Medical Centre-be vitték. Miután hazaengedték, Serenity augusztus 19-én visszarepült az Egyesült Királyságba, és elmondása szerint még mindig fáradtságtól szenved.

  • Egy 29 éves nő azt mondja, anyagi szempontból számos hátulütője van annak, hogy már jó ideje a szinglik táborát erősíti. A Los Angelesben élő Rachel Friedmannak legalább azóta nem volt párkapcsolata, hogy betöltötte a huszadik életévét, emiatt pedig úgy érzi, „bünteti” őt a társadalom.

    Miközben legjobb barátai az egyik páros randevúról a másikra mennek, és megosztják partnereikkel a mindennapi költségeket, addig Friedman kirekesztettnek érzi magát, s mindenre egyedül marad. Azt pedig, hogy minden költséget egymaga kell állnia, egyfajta társadalmi büntetésnek tudja be, amit azért mértek rá, mert még nem találta meg a szerelmet.

    Ha szerelmes leszel, a társadalom megjutalmaz érte, de az egyedülállókat megbüntetik azzal, hogy többet kell fizetniük

    – mondta a közösségi média menedzserként dolgozó nő, akinek szavai nem feltétlen légből kapottak: tavaly februárban a Portfolio közölt szemlét arról, mennyire mélyen kell a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szingliként próbál meg boldogulni.

  • Egy évvel ezelőtt ért véget a magyar válogatott labdarúgó Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni szerelme a legnagyobb titokban, mostanra pedig úgy tűnik, hogy a sportoló egykori kedvese is túllépett a múlton.

    Gécsek Fanni nemrég a születésnapját ünnepelte, amiről egy képet is megosztott az Instagram-oldalán. A Redditen azonnal találgatás kezdődött, hogy ki lehet a titokzatos férfi, akit a fiatal lány hátulról átkarol.

    A Bors szúrta ki a megfejtést, eszerint fiatal teniszezőnő egy ingatlanokkal foglalkozó üzletember mellett találta meg a boldogságot. A kommentelők megjegyezték, hogy a hír aligha lehet új, mert a boldog pár már fél éve együtt van, csak nem a közösségi oldalaikon élik az életüket.

  • „Nincs bűntudatom” – vallotta be egy 37 éves édesanya, aki büszkén vállalja, hogy nem szabja meg gyermekeinek, mennyi időt töltenek a képernyők és kütyük előtt ülve.  Jay Whitfieldnek van egy 7 éves kisfia és egy 14 éves lánya, akiknél vannak olyan lazább napok, amikor akár 10 is órát eltöltenek a képernyők bűvöletében.

    Whitfield azt mondja, mindig is lazára vette a dolgot; hagyta, hogy a csemetéi kedvükre tévézzenek vagy játsszanak az iPaden. Szerinte más szülőknek sem lenne szabad a szívükre venniük, hány órát tesz is ki gyermekeik képernyőideje. Igaz, a lefekvés előtti utolsó fél órában már nem hagyja, hogy a kütyüikhez nyúljanak. Férjével, a 38 éves  Simon Whitfielddel arról is gondoskodnak, hogy rendszeresen kimozduljanak otthonról.

     

  • Egy szerelmi vallomással is felér az a bejegyzés, amelyet Balogh Edina tett közzé az Instagram-oldalán. A Barátok közt egykori színésznője a párjához, Szabó Simonhoz intézett megható sorokat, akihez tavaly a Farm VIP című műsornak köszönhetően került közel. Nemrég duplán is összeköltöztek, a közös gyermekről azonban lemondtak.

    Ez nem szerelem, gyengédség vagy vonzalom, ez az élet maga, az életem, amelyet a karodban, az ajkadon, a mellkasodon találtam

    – olvasható a kétgyermekes színésznő posztjában. Szabó Simonnal nemrég azt is vállalták, hogy próbára teszik a szerelmüket a Nyerő Páros című sztárpárshow-ban .

    Balogh Edina és Szabó Simon románca a Farm VIP című műsornak köszönhetően szökött szárba, amellyel nagy meglepetést okoztak. A színésznő idén januárban ismerte be, hogy a tavaly nyári forgatáson kerültek közeli viszonyba, de arról is beszélt, hogy a színész-rendező sokat segített neki abban, hogy átvészelje a felvételt, ami miatt hetekre távol került a családjától. Barátságból lettek szerelmespár, akik a jelek szerint erősnek érzik a kapcsolatukat.