új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Boldogabbak, mint valaha.

    DSC8172
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Schobert Norbert és Rubint Réka már közel 23 éve alkotnak egy párt, de az egymás iránt érzett szerelmük a mai napig tart. A házaspár ugyan rengeteget dolgozik, de mégis sikerül mindig időt szakítaniuk egymásra. Gyakran szeretik a másikat egy romantikus utazással meglepni, ugyanakkor a hétköznapokban is megtalálják a módját, hogyan kedveskedjenek egymásnak.

    „22 évvel ezelőtt ezen a napon fogadtam örök hűséget. Megfogadtam, hogy mindig, mindenben, jóban és rosszban melletted leszek, Schobert Norbert” – kezdte Instagram-posztjában Rubint, amelyből kiderült, hogy férjével újra megerősítették fogadalmukat a lajosmizsei református templomban.

    Mi a titok?! 22 éve mindig a legnagyobb támadásban zárjuk a pajzsunkat a legszorosabbra! A mai napon újra áldást kértünk a Jóistentől, aki az elmúlt 2 évben különösen nagy erővel óvott minket az ölében. Csodás volt a ma délután. Isten házában tudtam hagyni mindent, amit a vállaimon hordtam, és ezért kimondhatatlanul hálás vagyok.

  • Ne lepődjön meg senki, ha legközelebb már így látja.

    Ki hitte volna, hogy a Golden Globe és Emmy-díjas Michael Keaton eredetileg Michael John Douglas néven látta meg a napvilágot az Egyesült Államok-beli Pennsylvaniában. A 73 éves színészlegenda nemrég a People magazinnak adott interjút, melyben elmondta, hogy annak idején

    hasraütésszerűen választotta ki magának a művésznevet, mert Hollywoodnak Michael Douglas néven már volt egy világsztárja.

    Valójában más nem is tehetett volna, hiszen a Screen Actors Guild szabályai miatt amúgy sem használhatta volna az akkor már egy évtizede a képernyőn szereplő színésztársa nevét. Így az is megfordult a fejében, hogy egyszerűen Mike-ra változtatja a keresztnevét, de mint kiderült, azt a nevet pedig egy tévés műsorvezető használta már.

    Keaton a lapnak elmondta, hogy szándékában áll megváltoztatni a nevét, így a jövőben a két vezetéknevet együtt használná, azaz Michael Keaton Douglas. Mint kiderült, a színész egyébként már 2023-as a Knox Goes Away című filmjénél is így akart szerepelni a stáblistán, de akkor lecsúszott róla.

  • Az alkotói munkásságát tovább folytatná, ha lenne rá nyitottság.

    BP-0485
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Till Attila az Adom a napon című műsor vendége volt, ahol egy teljes napját lehetett végigkövetni élő streamben, majd este a Viasat3 stúdiójában beszélgetett Geszti Péterrel. Utóbbi felvetette, hogy számára mindig a filmrendező jut eszébe először, ha Tilla munkásságára gondol, és nem a tévéshow-kban mosolygó műsorvezető. Bár a tévés továbbra is nagy szerelmese a filmezésnek, elmondta, hogy jelenleg a körülmények nem adottak az ilyen jellegű alkotásaihoz.

    A Tiszta szívvel után én több filmet is írtam. Teljesen más tempóban lennék, de sajnos ez a magyar sors, hogy most nagyon kevés ember kap csak pénzt a filmjére. Tehát egy reménytelenül pályázó voltam, mint a filmszakmának a 95 százaléka. Nekem egy identitásválság után meg kellett tanulnom, hogy most visszamegyünk a pincébe, és újra építkezünk, mint egy ilyen underground, és akkor elfogadjuk. Elfogadjuk, hogy ez majdnem olyan, mint a hobbi: magamnak, egy baráti közösség erejét felhasználva tudunk filmeket csinálni. Vagy megcsináljuk ezt, vagy nincs semmi.

    – magyarázta Tilla, aki elárulta, hogy mégis megnyugodott attól a tudattól, hogy az anyagi források hiányának ellenére is összetudtak hozni egy filmet. 

    Mint fogalmazott, a művész énjét alapvetően egy életformának tekinti, ami a világhoz való viszonyában mutatkozik meg. Emlékei szerint már kiskamasz korában eldőlt, hogy csak így képes élni, hisz azóta csakis a művészet érdekli. Geszti erre reflektálva kifejtette, hogy úgy érzi, Tilla kompromisszumkészsége olyan helyzetekbe is belenyomja, amitől talán nem annyira szabad. Gondolt ez alatt arra, hogy a filmjei nem kapnak támogatást, vagy hogy olyan kereskedelmi csatornánál szerepel, aminek nem minden részével ért egyet.

    Szabad? Hát én nem vagyok szabad. Ha nem olyan országban élnék, amilyenben, még akkor sem érezném magam szabadnak. Tele vagyok kompromisszummal. Főleg aki ilyen dologgal foglalkozik, – és nagyon sok területet érint ez, – mindenki túlélési stratégiákat mutat be. Az enyémben is vannak kompromisszumok. Pont ha a filmszakmai részt nézzünk, a filmesek 95 százaléka nem kap most semmit, mindenki teng-leng, mindenki borzalmasnak érzi ezt a helyzetet. Hogy miért nem lázadunk fel közösen? Ez az egész országra igaz nagyon sok szituációban. Erre nehéz válaszolnom.

  • Izgatottan várja a kihívást.

    A TV2 ősszel a Sztárban sztár All Stars című show-műsorral jelentkezik, ahol az előző szériákban látható versenyzők fognak feltűnni. Többek közt Tóth Gabi, aki hosszú évek után ezúttal nem a zsűriszékben foglal helyet, hanem a színpadon mutatja meg tehetségét. Most az énekesnő a TV2 kameráinak bevallotta, vágyott arra, hogy ismét mikrofont ragadhasson. 

    Amikor 2015-ben én is versenyző voltam Sztárban sztárban, akkor nem gondoltam, hogy majd 9 évvel később újra egy All Starsban szereplőként, versenyzőként léphetek színre. Pláne úgy, hogy előtte a Sztárban sztár leszek!-nek az oszlopos zsűritagja voltam, de talán így még jobban várom újra a versenyzést, mert a zsűriszékből mindig vágytam, hogy újra a színpadon állhassak.

    mondta az énekesnő, majd hozzátette: nem fog neki gondot okozni a zsűriszékből átlényegülni versenyzőnek, ugyanis mindig nagyon empatikusan állt a jelöltekhez, mert tudta, hogy nehéz feladat helytállni a színpadon.

    Szerintem ez szakmailag az egyik legnehezebb műsor egy énekesnek, legyen az profi vagy, ha most láttuk először ebben a műsorban. Ez egy nagy kihívás, amiben magam is sokat fejlődhetek, és inkább izgatottan várom. Nagyon örülök neki, ha hétről hétre, akár a zsűri majd egy szakmai kritikát megfogalmaz velem kapcsolatban, amitől fejlődhetek. Tehát én azt gondolom, hogy amíg élünk, fejlődünk.

    Tóth végszóként elárulta, hogy a műsorban az lesz a célja, hogy minél több karaktert előadhasson, ez persze az is jelenti, hogy szeretne majd eljutni egészen a fináléig.

  • A járókelők döbbenten figyelték őket, tőlük zengett a Fülöp-szigetek.

    A kókuszos feladat közben és után nem csupán Krausz Gábornál szakadt el a cérna az Ázsia Expresszben, hanem Tarcsi Zoltánnál, azaz Jollynál és fiatalabb párjánál, Szuperák Barbaránál is. Mint az a szerda esti adásban látható volt, a mulatós zenész és kedvese a stressz és a kapkodás miatt kaptak hajba, hiszen nem csupán a csütörtöki Joker-játékban való részvétel volt a tét, hanem az esti szálláskeresést is megúszhatták volna, ha időben teljesítik a feladatot. A mulatós álompár a felfokozott hangulat miatt csúnya vitába keveredett egymással: nem győzték túlkiabálni a másikat, nem tudták türtőztetni magukat.

    Ilyen kapkodásban nehéz válogatni, miközben a párod üvöltözik veled. Igazából nem vagyok ehhez hozzászokva, sőt, nem is tudom mindig kezelni

    – vallotta be az énekes, aki már a kókuszcipelés közben összekapott párjával, Barbie-nak ugyanis nehezére esett otthagyni azokat a megpakolt szatyrokat, amiket már nem bírt el, hiszen fontos volt, hogy 35 darab kókuszt vigyenek el. 

    Stoppolás közben Barbie azt mondta: az ájulás kerülgeti, mire Jolly hozzátette: reméli, tényleg elájul. A lány szinte könyörgött a fuvarért, kétségbeesetten kiáltozott a sofőröknek, miközben Jolly azért lett ideges, mert párja messzire elsétált tőle.

    Vitájuk csak ezt követően csúcsosodott ki igazán. Az énekes stoppolás közben megszerette volna nézni a pontos úti célt, párja azonban ezt nem hagyta neki, mondván, hogy nem válhatnak szét. Kiabálással sem tudtak megegyezni arról, hogy Jolly csak ki szerette volna venni a részét a fuvarszerzésből, ezzel megkettőzve az esélyeiket. Barbie a játékszabályra hivatkozva kiabált vele.

    Hát, hülyeséget mondasz! Egy hatalmas hülyeséget mondasz! Meg vagy őrülve! Te hogy beszélsz velem?! Mit csinálsz!? Teljesen kifordulsz magadból! Ki akar szétválni? Felfogod? Nem nekem kell magamat szégyellni. Én is el tudom mondani egy autósnak, hova kell vigyen. Te szólóban játszol? Hát mit csinálsz?!

    őrjöngött Jolly, akinek szavait a Bors idézte.

    Jollyék aztán az autóban ülve is folytatták a veszekedést, a sofőr elkerekedett szemekkel pillantgatott hátra rájuk. Nem kellett sok, hogy Barbie könnyei eleredjenek, Jolly el is mondta neki, hogy nem ismer rá, ez a viselkedés nem rá vall. A mulatós álompár azon is összekapott, ki mennyire támogatja a másikat, többek között a stoppolás, mint feladat tette fel az i-re a pontot.

    Nem férfi vagy, én vagyok a férfi. Ne játszd már a férfiszerepet, te nő vagy!

    – rivallt párjára Jolly.

    „Igazából a nap végére agyilag elmentem. Szóval próbáltam vele kommunikálni, de nem tudok. Vegyük már észre a másikat is. Ez egy közös játék, amit szerintem együtt kell csinálni. Akármi baj lehet. Rohangál, majdnem ráugrik az autóra. Ez szerintem az én dolgom lenne...” – foglalta össze Jolly.

     Végül szent lett a béke, Jolly bocsánatot kért Barbie-tól a viselkedése miatt.

  • Még be sem léptek a Sztárbox ringjébe, de már most sem kíméli egymást a nehézsúly kategóriában összecsapó Németh Kristóf és Lmen Prala, akik a közösségi médiában kezdtek el szócsatát vívni hétvégi meccsük előtt. A színész és a rapper szócsatája augusztus elejére gyökerezik vissza, amikor Németh Bochkor Gábor reggeli rádióműsorában vendégeskedett. Akkor még nem beszélhetett ellenfeléről, de sejtelmesen utaltak arra, hogy Pralával lép majd ringbe. Bochkor ugyanis az élő adásban felolvasta a rapper egyik dalszövegét, amit Németh nem hagyott csipkelődő kommentár nélkül.

    Kicsit megnyugtatott most ez a dalszöveg, megmondom őszintén, sok szempontból... Azt kívánom, hogy menjen ezen a szinten a felkészülés is

    – idézte a story.hu Németh Kristóf szavait, akinek megjegyzését Lmen Prala nem hagyta szó nélkül. A rapper egy olyan videót tett közzé válaszként az adásban elhangzottakra, amelyet úgy vágott össze a Barátok közt című sorozat egyik jelenetéből, mintha kiütné Németh Kristófot, aki annak idején Kertész Gézát alakította az RTL népszerű napi sorozatában. A végén Bochkornak is üzen.

    Na szevasz, Géza! Úgy hallottam, hogy a Bochkorékba' kis csipkelődések voltak. Én mindennap itt vagyok a terembe', te meg izé, reggelente így telefonálgatsz rádiós műsorokba? Majd meglátjuk, ki lesz a jobb! Ott találkozunk, a ringbe'! Ja, és ha megverlek, akkor kihívom a Bochkort is! 

  • Az influenszer néhány héten belül újra férjhez megy.

    Élete egyik legboldogabb napjára készül Sydney van den Bosch, párjával, Kaszás Benjaminnal ugyanis heteken belül összeházasodnak. A Szerencsekerék című műsor szerencselánya már a megismerkedésük óta úgy érzi, mintha Kaszás felesége lenne, így az esküvő csupán formalitás lesz. Ráadásul a kapcsolatuk első napján megbeszélték, hogy minden lehetséges módon összekötik az életüket.

    Az egykori szépségkirálynő csak azt sajnálja, hogy édesapja nem lehet ott a ceremónián. Életében az apaszerepet a nagyapja vette át, aki – mint kiderült – fontos szerepet kap a közelgő esküvőn, amelyre van den Bosch három különleges ruhával készül.

    Még most is könnybe lábad a szemem, ha arra gondolok, hogy a hamarosan nyolcvanéves nagypapám még van olyan fitt, hogy könnyedén megoldja ezt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ő ad majd át Beninek. Hónapok óta készül rá, naponta egy kilométert sétál a városban, hogy jó erőben legyen

    újságolta el a Blikknek a modell, aki alig várja, hogy nagyszüleit dédunokával ajándékozza meg.

    „Nekem a nagyszüleimmel mindig is szoros volt a kapcsolatom, még 18 évesen is jártam velük nyaralni, most már én viszem őket. Rengeteg időt töltünk együtt, és alig várom, hogy megajándékozzam őket egy dédunokával.

    Mivel még mind a ketten fittek és fiatalosak, biztos vagyok benne, hogy a baba körül is számíthatok majd rájuk, ha elérkezik az ideje.

  • Egyszer már szakítottak, az újrakezdés azonban eljegyzést és esküvőt hozott.

    Úgy tudni, Árpa Attila néhány héttel ezelőtt újra megnősült. Az 52 éves színész-rendező egy titkos esküvő keretein belül fogadott örök hűséget a nála 19 évvel fiatalabb színésznőnek, Czakó Alexandrának, akivel egy szakítás után adtak újra esélyt egymásnak – írta meg a Blikk. Kapcsolatuk 2022-ben négy együtt töltött év után futott zátonyra, amit követően Árpa a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityt is megjárta, választottjával, Nyerges Tímeával való románca azonban tiszavirág-életű volt.

    A színészt a közös munkák időközben újra összehozták Czakó Alexandrával. Erre utalt az is, hogy Árpa év elején sejtelmesen azt nyilatkozta, hogy az egyik kolléganőjébe szeretett bele, ám ennél többet nem árult el. Később kiderült, hogy Czakóról van szó, hiszen együtt jelentek meg eseményeken, a békülésről azonban nem beszéltek, ahogy a titokban megtörténő eljegyzésről sem, amelyet – mint kiderült – pár hete esküvő követett.

    Árpa a házasságkötést nem tagadta le, de arról információkat már nem osztott meg a lapnak. 

    Nagyon szép és meghitt esküvő volt, Attila szülein is látszott, mennyire boldogok, hogy fiuk révbe ért. Alexandra hosszú fehér, uszályos ruhában, a hajában fátyollal elképesztően gyönyörű volt, és Attila is elegáns a sötétkék öltönyében. Minden résztvevő nagyon boldog volt, és együtt örült a házaspárral

    – súgta meg egy bennfentes a lapnak.

    Mint ismert, Árpa Attilának nem ez az első házassága. 2005-ben Tomán Szabina modellt vette el, akitől egy lánya is született, Amira.

  • Az utóbbi időben több követőjétől is megkapta, hogy idősebbnek néz ki a koránál, ám a volt modell igyekszik ezt nem felvenni. Mint mondta, megvan az oka arra, miért „engedte el” magát mostanság.

    Horváth Éva úgy érzi, mostanság olyan kommenteket is kapott a közösségi oldalán megosztott fotói alatt, amelyek kimerítik az online bántalmazás fogalmát, mégis továbbgörget. Az egykori szépségkirálynő azért sincs élete legjobb formájában, mert néhány héttel ezelőtt megcsípte egy kullancs, és Lyme-kóros lett, valamint a vállával és a térdével is küzd, a Magyarországon töltött idő alatt ráadásul tudatosan étkezni sem volt könnyű.

    A betegség a kedvére is hatással van: letargikus állapotba került.

    „Még van vissza pár nap az antibiotikum-kúrából, utána remélhetőleg kutya bajom sem lesz. És érdekes ez, mert nagyon sok jó, sőt többnyire jó visszajelzést kapok az oldalaimon, például épp egy kedves követőm írta, hogy milyen szép vagyok, amire csak annyit írtam vissza, hogy nem úgy érzem… Alig bírtam kikecmeregni aznap az ágyból, gyenge voltam, jobbnak tartottam, ha inkább tükörbe sem nézek, ezért is reagáltam így. És ezért is veszélyes valami rosszindulatú dolgot írni bárkinek, mert sosem tudhatjuk, milyen állapotban van a másik! Szerencsére én nem szívom mellre ezeket, még ilyen ramaty helyzetben sem, de sokan igen. […] Én is látom, hogy nem ez életem formája. Alig várom, hogy ismét mozoghassak, sportoljak. Lelkileg is megviselt, hogy szünetet kellett tartanom” – magyarázta a Story magazinnak a kétgyermekes édesanya, aki akkor kezdhet el újra edzeni, ha visszatértek a második otthonukként kezelt Balira, ahol egészségesebben étkezni is könnyebb.

    „Itthon, pláne, hogy nem voltam jól, azért sok olyan lecsúszott, aminek nem kellett volna. Sport szelet, kekszes táblás csoki, isteni péksütik, no meg a kenyér… De ezek már szóba sem jöhetnek. Lesz helyettük rák meg kagyló, zöldségek, amiket kint fillérekért meg lehet venni. És ne felejtsük el, nekem ez a normális, mindig is tudatosan figyeltem az életmódomra, arra, mit eszem, mennyit mozgok, hogy vagyok, hogy nézek ki.

    Ami még nagyon fontos, hogy a súlyommal tudok mit kezdeni, a korommal nem. Elfogadtam, hogy én sem leszek fiatalabb.

    Nemrég kitettem egy húsz évvel ezelőtti képsorozatot, ami alá nyilván záporoztak a kommentek. Volt olyan, ami arról szólt, hogy megöregedtem… Kérdem én: »Tényleg?!« De azzal sem tudtam mit kezdeni, aki csupa szeretetből azt írta, hogy most jobban nézek ki… Jólesik persze, de nem igaz. De ezt nem titkolom, nem is tudnám, hiszen ha – mint oly sokan mások – szétfilterezném és photoshoppolnám a képeimet, majd meglátnának az utcán, egyből lelepleződnék. Kérdem én, ennek mi értelme?

    Könyörgöm, hagyjuk ezeket a filtereket, amik tinédzsert csinálnak belőlünk, vagy amiktől »egyenarcunk« lesz!

    idézte Horváthot a Blikk, aki nemrég fricskából készített is magáról egy olyan szelfit, amelyen úgy néz ki, akár egy gyerek, mert azt akarta sugallni, hogy a túlzott képszerkesztés nem jó dolog.

  • Nem csupán a séf jutott el erre a pontra: Dietz Gusztáv is úgy érzi, mostanra elfogyott a játékban. Cserpes Lauráék és Sáfrány Emeséék azonban akkor sem panaszkodnak, ha a földön kell álomra hajtaniuk a fejüket egy fárasztó nap után.

    krausz.png
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz szerdai adásából kiderült, hogy a megpróbáltatások miatt Krausz Gábor fejében megfordult, hogy feladja a versenyt. Az volt az utolsó feladatuk az adott versenynapon, hogy kókuszokat vigyenek el egy másik városba, szállást azonban csak az első három befutó párosnak biztosítottak. A séf csalódott volt, amikor SMS-ben tudatták velük, hogy lekésték a dolgot, és szerelmét, Mikes Annát meg is kérte arra, hogy inkább húzzanak haza, azon a környéken ugyanis, ahol az éjszaka érte őket, nem szívesen maradt.

    „Nagyon szomorú voltam, és ez a legszebb kifejezés, mert tényleg meg sem álltunk. Nagyon próbálkoztunk, nagyot mentünk, mindent megpróbáltunk, hogy elérjünk a célig… Szerintem nem is voltunk annyira messze már, amikor jött az SMS, és amikor megkapod…”

    Ott végigfutott bennem az, hogy ha itt kell szállást keresni, ezen a környéken, akkor én eladom a vesémet, abból kifizetek egy repülőjegyet, és inkább vigyenek haza. Nem tudtam elképzelni, hogy itt, ezen a környéken hogy találunk szállást

    esett kétségbe Krausz, párja, Mikes Anna azonban kitartóan kérdezősködött a helyieknél abban a reményben, hogy valaki majd elszállásolja őket. Cserpes Lauráék is hasonlóan tettek: az énekesnőt és édesapját végül egy kávézóba fogadták be.

     „Abban az állapotban voltam, hogy ezt feladjam. Egyetlenegy dolog volt, ami miatt nem tudom: innen az égvilágon sehova nem tudok eljutni. Az órámat hiába adom el, az kb. 10 kilométerre elég, fuvardíj, és a reptér k*rvsa messze van. És nincs nálam semmi” – sorolta az okokat Krausz.

    Dietz Gusztáv is elfáradt.

    Mondjuk, hogy megnyugodtam, de ezzel együtt úgy érzem, kevés vagyok ehhez a feladathoz. Komolyabb palik kellenek, mint én. Sajnos nekem ez így, úgy érzem, megmondom őszintén, hogy nem megy. Elfogytam… Egész egyszerűen fáradt vagyok, éhes vagyok… Abszolút a komfortzónámon kívül könyörgöm be magamat, hogy engedjenek be valahova aludni, vagy adjanak enni. Lehet, hogy ez a műsor profilja. Túlvállaltam magam, maradjunk annyiban

    fogalmazott az egykori ketrecharcos.

    Sáfrány Emese és Béres Anett ugyan a versenynapon nem teljesítettek kiemelkedően, a nap végén mégis könnyen találtak maguknak szállást, ám a szobában – pontosabban a légtornász által „lyuknak” nevezett helyiségben – sem ablak, sem ágy nem volt. Volt viszont ventilátor és társaságként néhány csótány is. A barátnők mégsem válogattak, elfogadták azt a keveset, amit a helyiek fel tudtak ajánlani nekik.

    Tegnap a luxushotelben, ma a csótányok között! Ez van! Ez az Ázsia Expressz

    könyvelte el mosolyogva Béres.

  • Eddig is közvetlenségéről volt híres a tévés.

    ZS 4124
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Az Adom a napon című műsor vendége ezúttal Till Attila lesz, akinek egy teljes napját lehet végigkövetni élő streamben, majd este a Viasat3 stúdiójában beszélget Geszti Péterrel. A napközbeni közvetítésben a műsorvezető arról beszélt, hogy tömegközlekedni is szokott, és ilyenkor előfordul, hogy egyesek leszólítják, és közös fotókat kérnek tőle, amit a legkevésbé sem bán.

    Jól is esik. Engem nem zavar. Szerintem ez hozzátartozik ehhez a létezéshez. Minek akartunk volna ismert emberek lenni, satöbbi, ha ez nincs? Én ezt sosem tagadtam, hogy ebben a műfajban az önimádat és ez a fajta ilyen népszerűségben fürdőzés, ez van. Ezt lehet szépíteni, de ez hozzátartozik. És ez nekem pont jólesik. Ha sok, odébb libbenek, megoldom

    – jelentette ki Tilla.

    (via 24.hu)

  • A színésznőre nem vall, hogy ekkora betekintést engedjen a magánéletébe, mégis izgatottan mutatott meg mindent.

    „Ha házépítésre szánod magad, akkor abban élned is kell” – vallja Jennifer Garner, aki éppen ezért nem bánja, ha irigylésre méltó otthonában folytonos a gyerekzsivaj, ahogy azt sem, hogy a kutyáknak mondhatni mindenhová szabad bejárásuk van. A színésznő mindezt az Architectural Digest YouTube-videójában mondta el, melyben kivételes betekintést engedett a magánéletébe.

    AHirtelen 30című film sztárja Los Angeles csendes városnegyedében, Brentwoodban él. Ingatlanának értékét mintegy 7,9 millió dollárra (2,8 milliárd forintra) becsülik, amelyre nagyon büszke, ahogy arra is, hogy Ben Affleckkel közös gyermekei továbbra is vele élnek. Állítása szerint otthonuk minden pontját ő álmodta meg, csak nem ő kivitelezte azt. A videóban rendkívül őszintén elárulta:

    Nagyon izgatott vagyok, hogy megmutathatom a konyhám, hiszen a konyhapult azóta nem volt ennyire tiszta, hogy beköltöztem! Nézd csak, ez soha többet nem fog így kinézni! Rögzítsétek!

    Az elegáns, modern és egyedi konyhában azt is elárulta, hogy a csokis gabonapehely a legfontosabb dolog ebben a házban. Garner a konyha bemutatását követően a megbeszélések helyszínéül is szolgáló étkezőt, a hálószobáját és rendkívül tágas, világos fürdőszobáját is megmutatta, ahol a forgatásokra szokott készülődni.

    A színésznő otthonában külön tévészoba, olvasókuckó és könyvtár lett kialakítva, utóbbiból a kertbe lehet jutni a sütögetőhöz, mely körül lóheréből alakították ki a pázsitot. Kiderült az is, hogy Garner szinte remegve várja, hogy a fára felfúrt madárlakba végre beleköltözzön egy bagoly, de cseresznye-, barack-, nektarin-, füge- ás almafával is büszkélkedhet, amelyek locsolását egy olyan öntözőrendszerrel oldják meg, amely az ingatlanban használt vizet tisztítja meg és hasznosítja újra.

    Garner zöldségeket is termeszt, a házban pedig a pizsi partikhoz külön szoba lett kialakítva beépített emeletes ágyakkal, s mivel gyermekeivel nagy Harry Potter-rajongók, a lépcső alatti zugból búvóhely lett a fiának, Samuelnek. Érdekesség, hogy Samuel és testvérei, Violet és a magát már csak Finnek emlegető Seraphina pár éve egy anyák napjára egy üres akváriumot vettek anyjuknak, mintegy utalva arra, hogy vegyen bele halakat.

     (via Unilad)

  • Mint mondta, ő soha nem tenne ilyet a szeretteivel.

    Gáspár Győző nemrég a SPILGERY Talk nevű YouTube-műsor vendége volt, ahol arról mesélt, hogy az egyik jó barátja viselkedésén teljesen ledöbbent. A showman szerint kezd egyre népszerűbb lenni a „sugar daddy” életmód, ami az ismeretségi körében egy háromgyermekes édesapát is megfertőzött, melynek köszönhetően a férfi borította a korábbi életét.

    Rájött arra, hogy ő 50 éves lett és hogy neki 22 éves szeretője kell, legyen. Felcsinálta a lányt, teherbe esett a lány, szült neki egy gyereket, és most ő olyan boldog, hogy elhagyta a feleségét.

    – mesélte Gáspár Győző, aki bevallotta, tőle távol áll az ilyen viselkedés és soha nem lenne hűtlen a feleségéhez, Beához.

    Én ilyet az életemben nem csinálnék. A Jóisten úgy megverne engem, mint annak a rendje. Én Beával akarok együtt meghalni, Beával kezdtük ezt a pályafutást, vele is szeretném befejezni.

    – fogalmazott a showman, aki csak nevetni tud a barátai viselkedésén, hiszen elmondása szerint a társaságban mostanában az a trendi, hogy minden 50 feletti férfi úgynevezett „sugar daddy”, vagyis olyan középkorú vagy idősebb, gazdag férfiak, akik fizetik fiatalok extra költségeit, kiadását romantikus társaságért vagy intim kapcsolatért cserébe.

    Gáspár az említett barátjáról azt is elmondta, hogy amikor legutóbb elmentek Ibizára, a férfi több millió forintot elköltött a fiatal nőre, így kifelé bárkinek úgy tűnhet, hogy dúl köztük a szerelem:

    Én tökre szeretem őt, meg el tudok vele beszélgetni. Azonosulni nem tudok vele, de együtt nőttünk fel, együtt gyerekeskedtünk. De az, hogy valaki betölti az 50-et és megbolondul, és hogy neki 20 éves leányzó kell... drága Jóistenem!

    (via Blikk)

  • A műsorban még együtt szerepeltek, majd nem sokra rá szakítottak.

    Az RTL az őszi szezont a Kalandra fal! felélesztésével kezdte meg, melyben a frissen csatornához igazoló Majka és Pápai Joci is bemutatkozik, hisz Sebestyén Balázzsal és Istenes Bencével felváltva vezetik majd a műsort. Hétfőn elstartolt az első adás, amelyben Megyeri Csilla és Molnár Zsolt még egy párként szerepeltek. A szerelmesek augusztusban, 11 együtt töltött év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább

    A ValóVilág12 műsorvezetőnője nem kesereg a szakítás miatt, azóta új párja van, akivel Instagramra is posztolt egy közös fotót. Megyeri ezzel kapcsolatban is megszólalt a Fókusz stábjának:

    „Értek támadások azzal kapcsolatban, hogy »jaj, ebben a műsorban még együtt bohóckodsz Zsoltival, és közben már nincs is meg a Zsolti«. Igen, ez a műsor tavasszal forgott, áprilisban, és hát ki tudta akkor, hogy ez lesz?” – kezdte a műsorvezető, aki hozzátette: nem neheztelnek egymásra exbarátjával a különválásuk óta.

    Mi Zsoltival békében váltunk el, nagyon jó viszonyt ápolunk, hála a jóistennek. Ez manapság szerintem ritka, és lehet, hogy ezért is furcsa ez egy kicsit az embereknek. Ez az utolsó közös műsor, amiben egy párként szerepeltünk. De ki tudja, mit hoz az élet? Lehet, hogy egymás ellen fogunk valamelyik műsorban játszani. Tényleg nem lehet tudni...