Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Új kihívások után néz a színésznő.

    Lovas Rozi és férje, Horváth János Antal kisfia, Misa 2020 májusában, kislányuk, Izabella pedig 2022 februárjában született meg. A házaspár nemrég arról beszélt, hogy eddig várniuk kellett arra, hogy két gyermekük együtt tudjon játszani, azóta viszont nagyon összenőtt a két kicsi, Misa pedig remekel nagy testvérként.

    Most a színésznő a Storynak arról mesélt, hogyan hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét és a munkáját szülőként. Mint fogalmazott, a gyermekei születése után megváltozott benne valami: már egyre kevésbé szeretett volna az elvárásoknak, illetve a kötöttségeknek megfelelni. Idővel ennek megfelelően változtatott is az életén.

    Sok mindent, fejezetet, kaput én magam zártam be... Ma már úgy gondolom, hogy amire nem vagyok kíváncsi, azzal fölösleges is foglalkozni. Viszont sok új ajtó nyílt ki, amin pedig nagyon is inspirálónak érzek belépni. Például most kezdjük el igazán beindítani a LOUPE Színházi Társulást Lengyel Tamással, Molnár Áronnal és a férjemmel, a Horváth János Antallal, amire rettentően büszke vagyok

    – mondta a színésznő, aki szerint rengeteg olyan probléma és társadalmilag fontos téma van, amiről a színház és a művészet nyelvén vagy azok segítségével beszélni kell.

  • Imádják a netezők a régi videót.

    Szinetár Dórát a jelek szerint a minap elkapta a nosztalgiahangulat, a közösségi oldalain ugyanis egy olyan videót osztott meg, amely 1990-ben, azaz 34 évvel ezelőtt készült róla. A színésznő 14 éves volt, amikor a Tánckar musicalben szerepelt.

    Az alábbi felvételen a Semmit című dalt adja elő, amely Marvin Hamlisch Nothing című alkotásának feldolgozása. A jelenetben Szinetár Dóra az édesanyjával, Hámori Ildikóval látható.

    Hát... ez sem ma volt... #apádanyádidejöjjön #régvolt #amikorénmégkislányvoltam

    írta az Instagramon a Jászai Mari-díjas színésznő, aki a Facebookon már így osztotta meg az emléket:

     A videó itt is megtekinthető:

  • Gáspár Laci szerint az énekesnőnek elég lenne oda egy konténerház, azt' kész.

    Az X-Faktor 12. évadának hetedik adása újabb válogatóval folytatódott, melynek elején, mielőtt egy versenyző a színpadra lépett volna, Tóth Andi elárulta, hogy nemrég nagy fába vágta a fejszéjét: megvásárolta élete első saját telkét, ahová építkezni szeretne.

    A fiatal énekesnő az adásban ezt annak apropójából újságolta el, hogy a mentorok bevonulásakor Majka, azaz Majoros Péter új becenevet adott Gáspár Lacinak: a rapper-műsorvezető a balassagyarmati Bruce Lee-nek nevezete el az énekest, hiszen az harci mozdulatokkal meg érkezett a stúdióba. Az adásban az alábbi párbeszéd hangzott el:

    – Ha megkérdezik tőled, hogy hova valósi vagy, akkor te még azt mondod, hogy Balassagyarmat egyébként? – kérdezte Majka Gáspárt.

    – Aha. Miért? Hova valósi vagy? Odavalósi vagy.

    – Én is azt mondom, hogy ózdi vagyok – válaszolt Majka, majd megkérdezte Tóth Anditól, hogy a belvárosban él-e.

    – Dehogy! Képzeljétek el, megvettem életem első saját telkét!

    Gáspár erre rávágta, hogy ez nagy dolognak számít, mire Majka az építkezésre terelte a szót, hiszen szerinte az a legizgalmasabb része a telekvásárlásnak.

    Már megvannak a tervek. Ilyen cottage feelingű lesz

    – árulta el az énekesnő, mire Gáspár rávágta:

    Mi? Veszel magadnak egy konténerházat, azt' kész!

    A női mentor azonban tovább sorolta terveit.

    Kis kert lesz. Mamával megbeszéltem lesz kacsám és tyúkom is. Elnevezem őket: Béla kacsa és Pista kacsa vagy Rózsi.

    Az X-Faktor hetedik adása ide kattintva visszanézhető.

  • Nem véletlen mondott fel a tévénél.

    A Sztárbox férfi középsúly mezőnyének versenyzője, Törőcsik Dániel a napokban a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsor vendégeként többek között arról is mesélt, miért döntött úgy, hogy tetoválóművésznek áll. Az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja már gyerekként is imádott rajzolni, az alkotás és a kreativitás fontos része volt az életének, s mint kiderült, az egykori reality-szereplő egy barátja révén talált rá egy tetoválóművészre, akinek a keze alatt idővel kitanulta a szakmát. Az sem titok, hogy élesben először egykori párján próbálta ki megszerzett tudását, majd másfél év tetoválás után, amikor egy stúdió tulajdonosától üzenetet kapott, egyből felmondott a tévénél.

    Törőcsiket a stúdiók nem csupán Magyarországon, hanem Hamburgban és Amerikában is alkalmazzák. A tetoválóművész azt mondja: ha az ember bekerül a megfelelő körökbe, akkor átlagosan az adott ország helyi minimálbére az ember napidíja. Ez Magyarországon ma nettó 177 400 forintot jelent, Amerikában pedig még több: a celebek kedvenc szalonjában akár 10 ezer dollár – átszámítva több mint 3,5 millió forint – lehet a napi betevő – idézte Törőcsik szavait a Story.hu.