Valér
4 °C
8 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A mai napon megjelent Eminem új lemeze a a Revival (RƎVIVAL). Korábban már írtunk arról, hogy milyen különös marketinggel kezdte el felvezetni a rapper az albumot, illetve arról is beszámoltunk már, hogy milyen sztárokkal készített közös számot.

  Eminem legutóbb 2013-ban adott ki lemezt, az elég nagy siker volt, ugyais a Marshall Mathers két Grammy-díjat nyert, illetve több, mint 2 millió példány fogyott belőle. 

 • December 10-én látták ezt a porördöghöz hasonlatos jelenséget a Tátra Nemzeti parkban, Lengyelországban. A ritka látványhoz erős örvénylő szél és porhó szükségeltetett.

 • McVegan néven dobott piacra egy húsmentes hamburgert a McDonald's néhány héttel ezelőtt és mikor az ember azt gondolná, hogy egy ilyen ötlet halálra van ítélve, akkor a valóság pont az ellenkezőjét bizonyítja be. 

  Hosszas tesztelés után dobták piacra Svédországban és Finnországban a szendvicset, hogy a megfelelő szójaízt kapják a vásárlók és úgy tűnik, hogy sikerült telibe találni, ugyanis december 28-tól már nem szezonális különlegesség lesz a McVegan, hanem felkerül az alapmenübe, a Big Mac és a McRoyal mellé.

  A siker egyik oka állítólag az, hogy a húsmentes burger olcsóbbra sikerült, mint a rivális gyorsétteremlánc vegaburgere. Arról nincs szó, hogy a svéd és a finn piac után máshol is kipróbálja majd a cég az újítást.

 • Talán emlékeznek, az Index tavaly, az érettségi előtt facebookosította a történelmet, hogy kicsit életszagúbb tudáshoz segítsük az Y-, Zs- vagy egyszerűbben csak Fb-generációt.

  Nos, egy kortárs író, Hartay Csaba egy határozott lépéssel egészen az őskorig gyalogolt vissza, amikor legfrissebb blogbejegyzésében bemutatta, milyen lett volna az ősemberek kommunikációja, ha a szakóca után nyomban a közösségi médiát találják fel.

  Egyetlen mondatot hadd idézzek:

  Most annyira szívesen ideírnám, hogy régen minden sokkal jobb volt, de az van, hogy a régen az most van.

  A többit pedig megtalálják ide kattintva.