Edina
2 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • spiderman meme3.gif
  Fotó: giphy.com

  Egy Instagram-oldal (i.dream.movies), ami a filmekre és a sztárokra specializálódott, tette ki az egyik posztjába azokat a színészeket, akik kísértetiesen hasonlítanak egymásra. Sokszor hallottuk már azt, hogy mindenkinek van a földön legalább egy hasonmása szöveget. Természetesen tapasztaltuk vagy tapasztalhattuk is már ezt abban a formában, hogy láttunk valakit a metrón, aki hasonlít egy színészre vagy például egy barátunkra. De az, hogy egy bizonyos körön belül több ember is így hasonlítson egymásra,

  na, az már valahol rémisztő.

  Értem itt a kört a hollywoodi színészekre.

  Lássuk a hasonlóságokat:

 • A modern technológiának köszönhetően már bárki arca ráhelyezhető egy másik ember testére, akár képről, akár videóról beszélünk. A trend – angolul deepfake –pedig hol máshol terjedne, mint a legnagyobb rövid videós portálon, a TikTokon. 

  Képernyőfotó 2021-02-26 - 18.42.23.png

  Tom Cruise-ról már a 2020-as amerikai elnökválasztások előtt is töltöttek fel deepfake videókat, amelyekben arról beszélt, hogy mindenképp Donald Trumpra szavazzanak az emberek. A napokban megjelent felvételeket azonban egy rejtélyes felhasználó tölti fel Cruise-ról,

  legalábbis a színésznek adja ki magát.

  Az animációk nagyon élethűek, de néhány felhasználó így is kiszúrta, hogy ez biztosan nem a színész, ugyanis a videókon sokkal magasabbnak tűnik, mint a való életben.

  Sajnos még így is sokan elhiszik, hogy őt látják a felvételeken, ami egyértelműen mutatja mennyire veszélyesek a deepfake videók az online térben.

  (Forrás: Indy100)

 • Rendőrautóval érkezett a bölcsődébe a hároméves Zétény – adta hírül a rendőrség honlapján.

  A kisfiú szülei fordultak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársaihoz azzal a kéréssel, hogy mivel a kisfiuk nagy csodálója a rendőröknek, hatalmas örömet okozna neki, ha beülhetne egy igazi rendőrautóba. 

  Mint írták, a rendhagyó születésnapi meglepetést örömmel teljesítették is a Fejér megyei rendőrök, így február 26-án reggel rendőrautóval várták Zétényt az otthona előtt, hogy a ,,munkahelyére”, vagyis a bölcsődébe vigyék a kisfiút. Az egyenruhások a kis ünnepeltnek a nem akármilyen meglepetés mellé még egy ajándékcsomaggal is kedveskedtek születésnapja alkalmából.

 • Mint kiderült, a Louis Vuitton anyacége bevásárolta magát a híres rapper, Jay-Z pezsgőmárkájába. Jay-Z az Armand de Brignac márkát még 2014-ben vásárolta meg majdnem 30 millió dollárért, ami 8,9 milliárd forintnak felel meg, azóta igencsak emelkedett a cég nyeresége, és most az LVMH divatóriás is bevásárolja magát a bizniszbe – adta hírül a CNBC.

  Jay-Z
  Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

  Jay-Z kezei alatt a vállalat 2019-ben 13 millió dolláros (3,8 milliárd forintos) költséggel, és 225 millió dolláros, ami 66,5 milliárd forintnak felel meg, értékesítéssel rendelkezett, így közel 94 százalékos nyereséget könyvelhetett el a cég ez idő alatt. Szintén Jay-Z irányítása alatt az éves palackforgalom 60 ezerről félmillió palackra nőtt.

  Az esemény után még az NBA legnagyobb sztárja, Lebron James is gratulált a rappernek.

  Congrats my brother!!!! Keep showing the way! You took the risk, now you are literally cashing in on the reward!!!...

  Közzétette: LeBron James – 2021. február 22., hétfő