Sára, Márió
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy 27 éves amerikai férfinak jutott eszébe az az első ránézésre remeknek tűnő ötlet, hogy Royal Caribbean Cruises Bahama-szigeteki járatának 11. emeletéről az óceánba ugorjon, és ha már eszébe jutott, és az előző napi ivászatból még maradt annyi alkohol a szervezetében, hogy meg is merje tenni, le is ugrott.

  A nagyjából 30 méteres ugrás nem csak azért veszélyes, mert az óceán tele van cápával, hanem azért is, mert egy szerencsétlenebb vízbe éréssel sokkal komolyabb sérülései is lehetettek volna. Nick Naydev azt mondta, hogy három napig nem tudott járni az ugrást követően, a döntéséről pedig azt mondta, nem igazán gondolkodott rajta, egyszer csak úgy volt vele, hogy ugrania kell, és be is ugrott az óceánba.

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  Full send

  Nick Naydev (@naydev91) által megosztott bejegyzés,

  A járatot üzemeltető Royal Caribbean Cruises közölte, hogy Naydevet és barátait is örökre kitiltották a járataikról és jogi lépéseket is fontolgatnak. Az Instagramra feltöltött, ugrásról készült videóból persze nagyon népszerű tartalom lett, és a felvételt készítő férfi szerint túlzás, hogy a Royal Carribean kitiltotta őket.

  Naydev mindenesetre már megbánta a dolgot, azt mondta, hogy reméli, hogy mások nem fogják utánozni, mert nagyon veszélyes, amit csinált. A kitiltáson és a lábfájáson kívül egyébként azért sem igazán érte meg a dolog, mert még 200 dollárt is ki kellett fizetnie a repülőjegyért, hogy haza tujdon jutni Nassauból. (HuffPo)

 • Tavaly a világbajnokságon döntős, ezüstérmes horvát válogatottról szóló poszt - egy kép, rajta azzal a szöveggel, hogy minden játékos a helyezésükért kapott pénzt felajánlotta jótékony célra - kapta a legtöbb reakciót a Kreatív.hu 2018-as összesítése szerint. A Nemzeti Sport posztja 33 960 like-ot, 755 hozzászólást és 31 179 megosztást kapott.

  Kétségtelenül tekintélyes számok. A poszttal csak egyetlen gond van: hogy hazugság, hiszen kiderült, a horvát válogatott játékosai nem ajánlották fel az teljesítményükért járó pénzt jótékony célokra, amint arra az Átlátszó felhívta a figyelmet. (A hírt amúgy mi is átvettük az MTI-től).

 • Anyukám ezekben a napokban Stájerországban síel. Ma küldött egy képet, ami viszonylag jól érzékelteti, mit is jelent az a „nagy mennyiségű hó" amiről az elmúlt hetekben annyit cikkeztek.

  50054498 2049642348445683 7546963777724350464 n
 • A 2018-as év egyik legcukibb kutyája, a pomerániai Boo meghalt.

  Gazdái Facebook-posztban számoltak be a szomorú hírről, amelyben arról írnak, hogy Boo szívproblémákkal küszködött már 2017 óta, mióta meghalt a a család másik kutyája, Buddy, akivel nagyon jóban voltak.

  Boo nagyon népszerű volt a közösségi oldalakon, több mint 16 millió követővel rendelkezik.