Laura, Alida
18 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az Oasis együttes két alapítója, a Gallagher testvérpár közös története olyan, mint valami ócska szappanopera, főleg az állandó beszólogatás és a néha előforduló nagy kibékülések miatt. Most épp a beszólogatós szakaszban tart a kapcsolatuk.

  Noel nemrég pöcsöknek nevezte azokat, akik visszacsinálnák a Brexitet:

  Csak egy kurvára rosszabb dolog van egy olyan bolondnál, aki a brexitre szavazott, és az azoknak a pöcsöknek a felemelkedése, akik megpróbálják visszacsinálni a szavazást

  - jelentette ki Noel Gallagher a Manchester Evening Newsban. Azt is hozzátette: "Ez egy kibaszott demokratikus eljárás volt. Ha nem tetszik az eredmény, menj Észak-Koreába."

  Testvére, Liam Gallagher másnap a Twitteren kommentálta Noel szavait:

  Semmi sem rosszabb egy olyan pöcsnél, aki nem megy el szavazni, aztán mégis mindenről megvan a véleménye. Ülj le, állj fel, Dolly Galagher!

  (via NME)

 • Kollégánk, Thüringer Barbara napok óta részt vesz az I. Tisza-tavi PET Kupán, amelynek célja, hogy összeszedjék a tóban lévő szemetet. Újabb beszámolója következik:

  Vasárnap este 8 óra körül érkezett meg az órákig tartó vihar Tiszaszőlősre, a kempingbe. Ekkor még javában tartott az I. Tisza-tavi PET Kupa aznapi termésének, mintegy 200 zsáknyi szemétnek a válogatása. 

  Az önkéntesek egy utánfutóra öntötték be a zsákok tartalmát, amit a csatárláncba állt civilek válogattak szét palackokra, fém tárgyakra, üvegekre és háztartási szemétre. A műanyagpalackok kupakját lecsavarva az utánfutóba öntöttük a felismerhetetlenségig megrohadt folyadékokat. Sajnos szagos videó még nem létezik, de ezekhez a képsorokhoz próbálja mindenki hozzáképzelni a cefre, a latrina és a hányásszag undorító elegyét:

  Ezek az emberek a videón ráadásul az egész napjukat a vízen töltötték szemétszedéssel és evezéssel. Hullafáradtan, a csapkodó villámok és már szemerkélő eső ellenére válogattak, gyűrték a palackokat, hogy az minél hamarabb elindulhasson az újrahasznosító felé. Aztán volt egy pont, amikor annyira el kezdett zuhogni, hogy mindenki a sátrába menekült. Volt, akinek annyira se volt már ideje, hogy a kezéről, a karjáról, az arcáról lemossa a ráfröccsenő undormányt.

  Gondolj rájuk, ha legközelebb PET palackos vizet vásárolsz, amire semmi szükséged, ugyanis Magyarországon ásványvíz minőségű az ivóvíz!

  Aztán az éjfélig tartó intenzív esőben sokunk sátra teljesen beázott. Reggel sárosan, vizesen mégis elindultunk a 11 km-es távra, és újabb több mint 300 zsáknyi szemetet szedtünk ki a tóból. A válogatás még mindig tart. 

 • Elkószált Brody. A lovat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség járőrei szombaton vették észre közvetlenül az ideiglenes biztonsági határzár mellett.

  IMG-04f7d3ea154fa834ca61a4cf5273df76-V 2

  Mint a rendőrség írja, ezután „óvatosan megközelítették a békésen legelésző patást és befogták azt”.

  A ló egy közeli tanyáról szökött el délután, a tulajdonost értesítették, aki elmondta, hogy a 19 éves versenyló sikeres nemzetközi szereplés után 4 éve hagyta abba az aktív versenyzést. Brodyt a rendőrök átadták gazdájának.

 • marvel

  Bár kritikusunk szerint maga a Marvel kapitány című szuperhősfilm se sikerült jól, az biztos, hogy így önmagában elég bénán mutat az a jelenet, amelyet végül kivágtak a filmből: mind vizuálisan, mind színészi játékban nagyjából úgy, mintha nem a Marvel 2019-es filmjéből, hanem a Pirx kalandjaiból vágták volna ki.

  A jelenetnek mindenesetre az a jelentősége, hogy csak itt láthatjuk a tényleg meglepően rossz Jude Law (az a szemöldökráncolás, te jó isten!) által játszott Yon-Roggot a Felsőbb Intelligencia előtt, ami mindenki előtt olyan alakot vesz fel, akit az illető a legnagyobbra becsül. És hát Yon-Rogg előtt Yon-Rogg alakot vesz fel, értik,

  hát ekkora nárcisztikus seggfej ez a Yon-Rogg, őrület!

  (via Cinemablend)