Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vírusként terjed a videó, amelyen az látható, ahogy egy biztonsági őr önfeledten táncol Taylor Swift The Eras névre keresztelt turnéjának egyik koncertjén.

  Képernyőkép 2023-03-22 212751
  Fotó: TikTok

  A felvételt, amely az arizonai Glendale-ben található State Farm Stadionban készült, Jeff Skibiski (@skibiscuit) tette közzé a TikTokon, posztunk írásakor pedig a videó már csaknem 5 millió megtekintésnél járt. 

  Senki sem dolgozott keményebben ezen a hétvégén, mint ez az ikonikus biztonsági őr, Pocket

  – kommentálta a látottakat Skibiski, egyben petíciót intézve Taylor Swifthez, hogy hívja meg a hölgyet a turnéja hátralévő bulijaira.

  (newsweek.com)

 • Közös erővel promózza a család G.w.M új dalát. 

  Képernyőkép 2023-03-22 191515
  Fotó: TikTok

  Mert mi is nagyon várjuk ezt a számot

  – olvasható Kulcsár Edina TikTok-videója mellett, amelyben Varga Márk, azaz G.w.M mellett a rapper édesanyja is felbukkan. A montázs alsó részén a kismama együtt tátog az anyósával, miközben a hangerőt feltekerve a férje legújabb, Single állapot című száma hallható.

  @edinakulcsar_official #duett @GWMMUSIC_OFFICIAL közreműködésével #fy ( Mert mi is nagyon várjuk ezt a számot!❤️‍🔥 ) @Vale Magic Kitchen👩‍🍳🍅🥦👍 #anyósom #foryou #singleállapot #gwm ♬ eredeti hang - 🌹gwm 🌹

  Az egykori szépségkirálynő és anyósa között látszólag igen jó a kapcsolat, Valéria ugyanis nemrég szintén feltöltött egy olyan felvételt a TikTok-oldalára, amelyen a menyével közösen látható. A videóban a Van nekem egy anyósom című nótára ropja a várandós Kulcsár Edina, a végén pedig arcon is csókolja Valériát.

  Mindenkinek ilyen menyet kívánok!

  – foglalta karakterekbe érzéseit G.w.M-mama a bejegyzésben, amelyről az előzővel együtt az rtl.hu írt először.

  @valerya0627 ❤️Mindenkinek ilyen menyet kívánok!❤️ @Kulcsár Edina #foryou #nekedbelegyen #fypシ ♬ Van Nekem Egy Anyósom - L.L. Junior
 • Nemcsak a természet újul meg tavasszal, az emberek is szeretnek ilyenkor változtatni a külsejükön. Erős Antónia például egy másik hajszínt választott magának kikeletre.

  Egy árnyalattal világosabb lett a meteorológiai tavasz első napján

  – olvasható az RTL híradósának fotói mellett, amelyeket az Instagramon mutatott meg.

  Íme:

 • Képernyőkép 2023-03-22 162615.png
  Fotó: Facebook

  Ahogy korábban megírtuk, tavaly októberben egy 850 ezer legóból készült oroszlánt helyeztek el a Lánchídnál, a Clark Ádám téren, miután a hídfőkön található kőoroszlánokat a híd felújítása miatt hosszú ideig nélkülözni kellett. Az alkotást később átszállították a Városháza parkba, most pedig ismét új helyet kapott, amiről Őrsi Gergely tájékoztatott a Facebook-oldalán.

  Elhoztuk a Lánchíd oroszlánjának 1:1 méretarányú legóváltozatát a II. kerületbe, így a Pasaréti úton felfestett rajzfilmkaraktereknek is lesz mit megcsodálniuk 

  – tudatta a II. kerületi polgármester.

  Az 5,80 méter hosszú, 1,70 méter széles, 2,45 méter magas, 2,8 tonna súlyú alkotást egyébként Dóczy Balázs hivatalos legóépítő mester modellezte és tervezte, az építéséről videó is készült.