Zoltán
21 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem is olyan rég kiderült, hogy Selena Gomez elég bénán kosarazik, de évek óta a szerelemben sincs igazán szerencséje. 

  GettyImages-1315937336
  Fotó: Emma McIntyre / Getty Images Hungary

  A napokban az ausztrál Vogue-nak mesélt eddigi párkapcsolati tapasztalatairól. Az köztudott, hogy korábban évekig együtt volt Justin Bieberrel, szakítottak, aztán újra megpróbálták, de nem működött a dolog. Közben azért másokkal is randizgatott, együtt volt például Abel Tesfayeval (The Weeknd), Nick Jonasszal és Zeddel is. Sőt, egyszer még Orlando Bloommal is hírbe hozták. 

  Korábbi kapcsolatairól az interjúban egyszerűen csak így nyilatkozott:

  Azt hiszem, a legtöbb párkapcsolatom átkozott volt. 

  Arról is mesélt, hogy mindegyik kapcsolatában kevesebbnek érezte magát a társánál és mivel korán kezdte a randizást, túl fiatalon volt kitéve bizonyos dolgoknak. Ezért fontosnak tartotta, hogy találjon egy kifejezést, amivel azonosulni tud, és amilyennek látni szeretné magát. Ez lett végül a 'Rare' (ritka, kivételes) szócska, amit a nyakára is tetováltatott, valamint legutóbbi albumának és szépségápolási márkájának neve is ez. 

  (Forrás: Buzzfeed)

 • Fotó:Facebook
  Fotó:Facebook

  Pár falat hús, és akkora cimbije lesz a kuvikoknak, hogy akár sörözhetnének is egyet – már ha szeretnék a sört. A Mályi Madármentő Állomás videójában szereplő szárnyasok esetén csupán néhány kocka kaja kellett ahhoz, hogy még a szokásos nappali álomba merült egyedek is felriadjanak és és csatlakozzanak a mohón faló társaikhoz. 

  Hiába tűnnek riadtnak a csapzott külsejű fiókák, aki enni ad, azonnal a barátjukká válik.

 • Bizarr „életmentésnek” lehettek szemtanúi azok, akik a japán Hachinohe kikötőjében sétáltak. Egy fuldokló, meztelen nőhöz riasztották a mentőket, de ahogy az a megosztott fotókon is látszik, tűzoltók és rendőrök is érkeztek a helyszínre. 

  Az akció óriási meglepetéssel zárult, az áldozat ugyanis egy felfújt guminő volt. A történteket egy youtuber dokumentálta a Twitter-oldalán, aki épp egy videót forgatott, amikor a kikötőben megjelent a mentőegység. 

  (kotaku.com)

 • GettyImages-1052081538
  Fotó: Michael Tullberg / Getty Images Hungary

  Paris Hiltont eddig nem sorolták az emberiség nagy újítói közé, de szerinte neki is ott a helye a feltalálók csarnokában. A celebritás azt állítja, olyan dolgot tett le az asztalra, amely alapjaiban változtatta meg a kommunikációt, teljesen átalakította az önképünket, és komplett iparágakat teremtett a semmiből.

  Ez pedig a szelfi.

  Az örökösnő nem először jelentkezett be a trónra, most a június 21-i Nemzetközi Szelfinap alkalmából követelte magának az elsőséget.

  A bizonyítékként a Twitter-oldalán közölt 15 éves képen Britney Spears oldalán látható, aki valószínűleg szintén megérdemelné a kreditet, ugyanis a fotó alapján lehetetlen eldönteni, melyikük készítette a szelfit. 

  A New York Times komolyan vette a dolgot, és történészi segítséget kért a kérdés eldöntéséhez. A Dél-Kaliforniai Egyetem professzora, Stephen Marino azonban kiábrándító hírt közölt. Nem Paris Hilton volt az első.

  Hanem Robert Cornelius. Méghozzá 1839-ben. 

  Igaz, ő még nem maga tartotta a böhöm  nagy gépet, de ennyi belefér.

  GettyImages-513683045
  Fotó: Universal History Archive / Getty Images Hungary

  Ráadásul az 1920-as években már a maihoz hasonló módszerekkel is készültek szelfik, 1930 körül pedig megjelentek az első kezdetleges szelfibotok is.

  Bocs, Paris!