Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Több mint fél éve már annak, hogy megszületett Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M közös kislánya, aki az Amara nevet kapta szüleitől. Az egykori szépségkirálynő és rapper párja sokáig távol tartották a nyilvánosság szeme elől újszülött gyermeküket, de azóta ők is enyhültek, és volt már olyan, hogy címlapfotón mutatták meg szerelmük gyümölcsét.

  Az édesanya most egy videót is megosztott kislányáról a korlátozott ideig elérhető Instagram-posztjában, amelyen Amara széles mosollyal az arcán integet. Az aranyos felvételt ide kattintva tekintheti meg.

 • Komolyan elhatározta magát.

  nagymelanie1.png
  Fotó: RTL Klub

  G.w.M exfelesége, Nagy Melanie életmódváltásba kezdett, amiről közösségi oldalán rendszeresen szokott posztolni. A Bors felkeresésére most elárulta, hogyan kezdett neki, hogy a testi egészségére is több figyelmet fordítson. Mint kiderült, az édesanya régóta tervezti, hogy ne csak a mentális egészségére koncentráljon, hanem az életmódján is változtasson.

  A mindennapi mozgás, a tudatosabb étkezés eddig hiányosságom volt. Mondják, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja. Most eljött az én időm, bezsúfolom az edzést is az egyébként is mozgalmas életembe

  – fogalmazott Nagy, aki kétgyermekes, egyedülálló anyukaként nem bővelkedik szabadidőben.

  Hozzátette, nem az a típus, aki folyton a mérlegen áll. Elsődleges célja az egészséges életmód, vagyis hogy jobb legyen az állóképessége, és összképet tekintve egészségesebb legyen. Ugyanakkor szeretne jó példát mutatni ezzel a gyermekeinek, az pedig külön örömnek tartja, ha közben formásodik.

  Nagyon kitartó nőnek tartom magam az élet minden területén, remélem, ez itt is megmutatkozik majd!

  – magyarázta a profi sminkes, aki edzőteremben, egy személyi edző segítségével fog dolgozni.

 • Kiley Langille kanadai modell egész életében szembesült a magassága miatti bántásokkal, különösen az általános iskolában, ugyanis már 12 évesen hihetetlenül magas volt, egészen pontosan két méter. Bár ezek tapasztalások nem tűntek el nyomtalanul, mégis sikerült továbblépnie. Most népszerű divatmárkáknak modellkedik, illetve tévésorozatokban is szerepelt, és olyan márkákkal dolgozik együtt, mint a Spotify, vagy a Buzzfeed.

  A fiatal nőnek emellett 190 ezres követőtábora van TikTok, amióta influenszernek is felcsapott. A színészi karrierje beindítása jó úton halad, és a kihívások ellenére küzd, hogy a magassága ellenére megtalálja a helyét a filmiparágban. Mint mondta, magánéletében is nehézségekbe ütközött, mivel a magas nőként nehéz még csak egy randit is összehoznia, tartós kapcsolata eddig nem is volt.

  „Vonzódom a nálam magasabb férfiakhoz, de ahol élek, nem sok akad. Próbáltam alacsonyabb srácokkal randizni, de fizikailag kínos volt, ahogy próbáltam kézen fogni és átölelni. Randiztam már olyan sráccal, aki 180 centiméter magas volt, ő azonban végül a magasságkülönbség miatt vetett véget a dolognak. Többnyire pozitív visszajelzéseket kapok a neten, az emberek imádják a magasságomat. Rengeteg bókot és házassági ajánlatot kaptam folyamatosan, most már csak törlöm őket, amint megjelennek.” – fogalmazott.

 • A családjával is beszélt előtte.

  dr-varga-eszter-adatlap image 8c58c98dcfead16a5c7d2f6bbfed
  Fotó: RTL

  Dr. Varga Eszter a Cápák között hatodik évadában csatlakozott befektetőként az RTL-es produkció már meglévő csapatához. A hazánkban 2019-ben bemutatott üzleti-show lényege, hogy a műsor „Cápái” olyan sikeres üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az üzletasszony a Karizma című podcastben elárulta, hogy sikerének záloga a családja.

  A férjem maximálisan támogató, az első évad után azt mondta, szerinte még egyet biztosan kellene csinálnom, ha már belefogtam ebbe. Ő végig követte folyamatot, ahogy hosszú időn keresztül töprengtem belevágjak-e ebbe vagy sem

  idézi a Story Vargát, aki nemcsak a párja, hanem négy gyermeke beleegyezését is kérte, mielőtt belevágott volna az egészbe.

  Mint kiderült, amikor még hírzárlat volt azzal kapcsolatban, hogy ő lesz az egyik új Cápa, komoly feladat volt a kislányát visszatartani, hogy ne szólja el magát.

  „Megkönnyebbültem, amikor kijött a sajtóközlemény, mert akkor már elmondhatta. Két kamaszgyerekem van, 14 és 12 évesek, valamint van két nevelt fiam, ők 26 és 24 évesek. Az első adás alkalmával ott voltak, beültek a székembe, de most már nem igazán foglalkoznak vele. Az, hogy anya cápa, az élet része, egyáltalán nem érdekes számukra” – mondta az üzletasszony, hozzátéve: semmiben nem változott gyerekei élete, mióta beült az üzleti műsorba.