Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Erre nem számítottunk.

    Képernyőfelvétel (901).png
    Fotó: YouTube

    Váratlan eseményen bukkant fel Jákob Zoltán, szúrta ki a Blikk. A milliárdos üzletember egy lemezpult mögül posztolt közösségi oldalára, hiszen nemrég a Corvinus Egyetem gólyatáborának díszvendége volt. Mint kiderült, a hangulatfelelős DJ Regán Lili meglepetésvendége volt Jákob, aki egyébként a spontán beugró alkalmával egy rögtönzött beszéddel is készült a leendő egyetemistáknak.

    Dj Regan Lilivel együtt toltuk a bulit a Corvinus gólyatáborában. Hirtelen ötlet volt, hogy én is megyek... felemelő érzés volt látni, hallani, érezni az ő világát

    – írta Instagram-posztjában az üzletember.

  • A bokszban megtalálta szenvedélyét.

    DSC2250
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Hamarosan elstartot a Sztárbox következő évada, melyben a női könnyűsúly versenyzői között ott lesz Sáp Vivien, Halastyák Fanni, Dér Heni és Hódi Pamela is. A kétgyermekes anya korábban már elárulta, hogy gőzerővel készül a ringbeszállásra, az edzésekre pedig 10 éves kislánya, Natasa Zselyke is sokszor elkíséri őt.

    Bár az influenszer édesanya mindig kirobbanó formában van, a Blikknek adott interjújában bevallotta: egészen mostanáig minden sportot szívből utált. Pedig fontos számára, hogy fitt legyen, ezért is edz rendszeresen, de ez nem jelenti azt, hogy örömmel tette. Egészen mostanáig, hisz úgy tűnik, az RTL felkérése mindent megváltoztatott.

    Nem akarok nagy szavakat használni, hogy nem tudnám az élemet elképzelni a továbbiakban nélküle vagy hogy megtaláltam életem sportját, de az igaz, hogy ezelőtt én minden sportot utáltam. Ezt most nagyon élvezem, odavagyok a bokszért, de persze az is motivál, hogy ha már elvállaltam a műsort, akkor tegyem oda magam rendesen

    – vallotta be a Hódi Pamela, aki állítja, először érzi azt, hogy várja az edzéseket és ha esetleg a pihenés, a regenerálódás miatt ki kell hagynia egy-egy napot, már nem bír az energiájával.

    Amikor azt mondja az edzőm, hogy »na jó, akkor most vegyetek fel kesztyűt«, akkor azonnal lelkessé válok. Azt érzem, hogy végre! Felhúzom és átszellemülök. Nem keresek kibúvókat, amióta elkezdődött a felkészülés mindössze két alkalommal mondtam le edzést, azt is csak azért, mert nem voltam jól

    – fogalmazott.

  • Különleges felirat található a fedorán.

    19840523 prc g90 857
    Fotó: Northfoto

    Közel 224 millió forintnak megfelelő összegért talált gazdára az a kalap, amit Harrison Ford viselt Indiana Jones karakterét megformálva. – írja a People. A Golden Globe-díjas színész az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma című filmben hordta a védjegyének számító darabot, amely nemrégiben kalapács alá került egy amerikai liciten.

    A kalapot Dean Ferrandini, Ford kaszkadőre is viselte, akinek egyébként személyes gyűjteményéből származik az ikonikus fejfedő. Az eredetiséget igazoló hitelesítő okmányok mellé eddig még nem publikált fotók is tartoznak, melyek a forgatás során készültek. Herbert Johnson jelmeztervező még egy aranyszínű „I J” monogramot is elhelyezett a fedora kalapon, amelyet kifejezetten az Indiana Jones-széria három eredeti részénél alkalmazott. 

  • Néhány hónap után összeköltöztek szerelmével.

    Képernyőfelvétel (899).png
    Fotó: YouTube

    Fekete Dávid márciusban arról számolt be, hogy szintet lépett párkapcsolatában, hiszen alig pár hónap ismertség után már az összeköltözést fontolgatják kedvesével, Szintiával. A Megasztárnak köszönhetően ismertté vált énekes nem is várt sokat a szépségiparban dolgozó barátnőjével, hiszen már össze is bútoroztak.

    Nagyon hamar, a kapcsolatunk korai időszakában össze akartunk költözni, nem szeretek tétovázni. Azt gondolom, valami vagy működik, vagy nem és egy pillanatra sem bántuk meg a döntésünket, ugyanis azóta, hogy együtt élünk szorosabb, mélyebb, erősebb és kiegyensúlyozottabb lett a kapcsolatunk

    kezdte a Blikknek az énekes, aki azt is bevallotta, hogy mint minden párkapcsolatban, náluk is voltak nehézségek, de közösen felülemelkedtek ezeken.

    Mint fogalmazott, a legnagyobb nehézség, amivel meg kellett küzdeniük a párkapcsolatunk alatt, hogy mindketten hirtelen személyiségek, de idővel összecsiszolódtak. Ugyanakkor hatalmas öröm számára, hogy új párja nagyon jó kapcsolatot ápol iker fiaival is. 

    Sokszor a gyerekekkel közösen kapcsolódunk ki, akik nagyon szeretik Szintit és szerencsére ez fordítva is igaz, a kapcsolatuk jobb, mint amilyet el tudtam volna képzelni. Rengeteg közös programot csinálunk és elég mozgalmasan éljük a mindennapjainkat

    A szerelmesek a szerepköröket is leosztották mostanra: míg Fekete Dávid a családfenntartó, addig Szintia az otthon melegéről gondolkodik nap mint nap. „Persze ettől függetlenül nem ódzkodok olykor-olykor bepakolni vagy kipakolni a mosogatógépből sem vagy akár a szárítóból” – szögezte le a Megasztár felfedezettje, aki biztos benne, hogy kedvese az a nő, akit ezidáig keresett.