új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 16 órakor pályára lépnek női kéziseink, Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány csapata Angola ellen tehet hatalmas lépést a továbbjutás felé. Kövesse  percről-percre közvetítésünket a mérkőzésről. 

  • Az ifj. Grózer Györggyel felálló német férfi röplabda-válogatott 3:2-re kikapott az Egyesült Államoktól a párizsi olimpia csoportkörének keddi játéknapján – írja az MTI.

    A C csoportban az első két játszmában az amerikaiak akarata érvényesült, de ezt követően a németek támadójátéka és nyitásfogadása alaposan javult, és mivel kevesebbet is hibáztak, mint riválisuk, egyenlítettek. A döntő felvonásban a németek 5:4-nél vezettek utoljára, innen 10:5-re ellépett az Egyesült Államok csapata, és magabiztos hajrával lezárta a meccset.

    A korábbi magyar válogatott feladóátló 16 ponttal segítette csapatát, amely péntek reggel 9 órától a Tokióban bronzérmes argentinok ellen zárja a csoportkört.

    A B csoportban a világbajnok olasz válogatott másodszor is nyert, ezzel a negyeddöntőbe jutott.

    A kvartettekből az első két helyen végzők mellett a két legjobb második jut a nyolc közé.

    férfi röplabda, csoportkör, 2. forduló:

    B csoport:

    Olaszország–Egyiptom 3:0 (15, 16, 20)

    Az állás: 1. (és továbbjutott) Olaszország 6 pont/2 mérkőzés, 2. Lengyelország 3/1, 3. Brazília 0/1, 4. Egyiptom 0/2

    C csoport:

    Egyesült Államok–Németország 3:2 (21, 17, –17, –20, 11)

    Az állás: 1. Egyesült Államok 5 pont/2 mérkőzés, 2. Németország 3/2, 3. Japán 1/1, 4. Argentína 0/1

    később:

    A csoport:

    Szlovénia–Szerbia 17.00

    Franciaország–Kanada 21.00

  • Vaskos meglepetést hozott a női tenisztorna keddi játéknapja, a világranglistán második helyezett, amerikai zászlóvivő Coco Gauff két szettben kikapott a nyolcaddöntőben a horvát Donna Vekictől. Az első játszmában eljutottak rövidítésig a felek, végül Vekicé lett a tiebrék 9–7-re, majd a második játszma ennél sokkal simább volt: 6:2.

    Coco Gauff
    Coco Gauff
    Fotó: Getty Images
  • Selmeci Attila volt Milák Kristóf trénere a tokiói olimpia befejezéséig, vagyis az úszó klasszis a mesteredzőnek köszönhette 2019-ben kvangdzsui világbajnoki címét és 2021-ben eddigi egyetlen olimpiai aranyérmét.

    A tréner ma már a Magyar Úszó Szövetség szakmai alelnöke, Milákot pedig Virth Balázs edzi, de ettől még Selmeci a szakember szemével figyelte egykori növendéke bemutatkozását a párizsi olimpián.

    Kimondottan jól nézett ki Kristóf, a győztes ideje, az 1:53.92 perc gyakorlatilag szinte ugyanannyi, mint az az 1:53.58 perc, amennyit három éve Tokióban úszott az előfutamban, ami után olimpiai bajnok lett – értékelt Selmeci Attila az Indexnek. – A részidői is rendben voltak, 24.61, 28.84, 29.82 és 30.65 másodperc, meggyőződésem, hogy az utolsó ötvenen kiengedett, és éles helyzetben ennél két másodperccel is tud jobbat. 

    A teljes anyagot itt olvashatja el!

  • A Párizs 2024 már két nappal a kezdés után több egyedi nézőt vonzott a Warner Bros. Discovery streaming-platformjain, mint a legutóbbi Nyári Olimpiai Játékok összesen ţ derül ki a WBDH közleményből.

    A Párizs 2024 a Max és a discovery+ platformokon összesen majdnem egymilliárd percnyi megtekintést ért el, ami csaknem hétszerese a Tokió 2020 ugyanezen időszakában elért nézettségnek, és az akkori összmegtekintés 75%-át is elérte. A Max és a discovery+ platformokon eltöltött idő is jelentősen nőtt: az eddigi eredmények alapján egy néző átlagosan 63%-kal több időt tölt a platformokon, mint a Tokió 2020 alatt.

    Ötször annyian streamelték az Olimpiát, mint a Tokió 2020-at ugyanennyi idő alatt. A nézőszám növekedésének fő mozgatórugója a Max elindítása volt, amelyet eddig a teljes streaming-közönség 80%-a használt. Július 27-én, szombaton a Warner Bros. Discovery rekord nézőszámot ért el az Olimpiai Játékokkal.

  • Jerome Brouillet fotográfus készítette a párizsi olimpiai játékok leglátványosabb fotóját. Megjegyezzük, hogy Eiffel-torony nélkül.

    Brouillet a Tahitin zajló eseményeket követi, s az ottani szörfversenyen sikerül lőnie ezt a remek fotót. A képen a brazil Gabriel Medina a levegőben áll, miközben a jobb mutatóujjával az ég felé mutat – írja a BILD.

  • Meghalt Maggie Steffens, amerikai vízilabdasztár sógornője, miután a párizsi olimpiára utazott. A női amerikai vízilabda-válogatott csapatkapitánya lelkileg teljesen összetört a tragédia után.

    Lulu Conner múlt kedden halt meg, miután Párizsba utazott, hogy szurkoljon Steffensnek, aki sorozatban negyedik aranyéremért száll harcba az amerikai csapattal. A család szinte még fel sem fogta a történteket. „Annyira izgatott volt az olimpiai játékok miatt ” – mondta Steffens könnyek között az Associated Pressnek

    Steffens tisztában van azzal, hogy az egész családjuk számára kemény hetek várnak, de a válogatottól nagy támogatást kap. „Ez egy rémálom, amely lesokkolt bennünket, de a szellemét érezni, és életben tartani csodálatos. És remélem, hogy minden egyes nap büszkévé tehetjük őt” – fogalmazott.

    A tragédiáról bővebben itt olvashat.

  • Kedden délelőtt a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben megköszönte a szurkolóinak a jókívánságokat.

    Ma már sokkal jobban vagyok, mint tegnap, tegnap még egész nap hőemelkedésem volt, és elég rossz kedvem is. Ma reggel felkeltem, és úgy érzem, hogy holnap fogok tudni versenyezni

    – fogalmazott az ötödik olimpiáján szereplő és 200 méter pillangón korábban világ- és Európa-bajnok Kapás.

    Bővebben itt olvashat Kapás Boglárka esetéről.

  • Barbara Butch francia DJ, LMBTQ-aktivista a párizsi olimpia ünnepségén játszott szerepe miatt viták kereszttüzében áll napok óta, s ha nem lenne elég, a közösségi médiában megosztott posztjából kiderül, hogy bizony kiberzaklatás miatt most feljelentést tett – írja az olasz La Stampa.

    Az Instagramján olvasható közleményt ügyvédje írta, amiben az áll, hogy

    a művészt halállal, kínzással és nemi erőszakkal fenyegették. Emellett számos antiszemita, homofób és szexista sértést is kapott

    – fogalmazott Audrey Msellati ügyvéd. A feminista és leszbikus aktivista mindezek ellenére „nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy részt vehetett a megnyitóceremónián”.

    Barbara Butch elmagyarázta, hogy eleinte arra gondolt, hogy nem beszél a történtekről, megpróbál nem foglalkozni a gyűlölködőkkel, ám a kapott üzenetek egyre szélsőségesebbek lettek. 

    Mindezt azért, mert lehetőségem volt képviselni országom sokszínűségét a művészeten és a zenén keresztül, más művészekkel és az általam csodált művészekkel együtt.

    A művész hozzátette, DJ–zésével és aktivizmusával mindig is a szeretetet és a befogadást hirdette: „szerintem ez fogja megmenteni a világot, még ha szétesik is”.

    Mint azt korábban megírtuk, nagy visszhangot váltott ki a „szabadosra” és elfogadóra vett párizsi olimpiai megnyitó. Rendkívül sok ember, szervezet és médium fejezte ki nemtetszését a drag queenek, a latexruhás kis növésűek, a woke előtérbe helyezése és a különböző bakik miatt, de sokaknak még az esővel is bajuk volt. A témáról szóló teljes cikkide kattintva érhető el.

  • Jackl 50-nél a negyedik, 100-nál pedig már a harmadik helyen haladt, és bár 150-nél visszaesett hatodiknak, 200-hoz másodikként ért.

    Ezt követően viszont kezdett kissé fáradni, 250-nél a negyedik, 300-nál az ötödik volt, 350 után pedig a hatos futam utolsó helyén úszott.

    A fél távhoz érve a többiektől jócskán lemaradva haladt, miközben Ledecky előnye már közel 20 méter volt – innentől kezdve aligha maradt bármi kérdés.

    Az amerikai klasszis végül 15:47.43-mal, a legjobb idővel jutott döntőbe, a futamban 17.83 másodperccel verte a másodikat. Jackl 16:31.25-tel a hatodik lett, összességében a 15. helyen zárt.

  • Ahogyan az első meccsén, ezúttal is bátran kezdett Özbas Szofi, akire a nyolcaddöntőben Tokió egyik bronzérmese, Catherine Beauchemin-Pinard várt. A kanadait kettő perc után megintették passzivitásért, tényleg csak a védekezéssel foglalkozott addig, azt azonban magas szinten csinálta.

    Ébresztően hatott számára, a küzdelem második felére érezhetően átvette az irányítást, ezen a ponton pedig a haloványabb kezdés inkább tűnt taktikus takarékoskodásnak a részéről. Ezúttal Özbas kapott figyelmeztetést kezdeményezőkészség hiányában. Kicsivel több mint fél perc volt hátra a négyből, amikor Beauchemin-Pinard  kibillentette Özbast az egyensúlyából, az akcióval pedig ipponnal fölébe kerekedett. 

    Ezzel a Honvéd 63 kilogrammos versenyzője is búcsúzott a további küzdelmektől egyéniben.

    A keddi versenynap sajnálatosan korán véget ért a mieink számára az Arena Champs-de-Marsban. 

  • A női 1500 méter utolsó számában érdekelt, a hetes pályán úszik – Katie Ledeckyvel együtt.

  • Ungvári Attila aktívabban kezdett a 2021-ben Budapesten vb-címet nyert, a tokiói olimpián bronzérmes Matthias Casse elleni nyolcaddöntőben, másfél perc után levitte az ellenfelét, és közel is járt ahhoz, hogy pontot csináljon, a belga végül szabálytalan védekezésért kapott egy intést. A mérkőzés második felében érzésre inkább Casse akarata érvényesült, így egy újabb, esetleg passzivitásért járó intésben már nem reménykedhettünk. Ellenben fél perccel a vége előtt szabálytalan fogásért Ungvári kapott egyet, így jöhetett a ráadás és az aranypont. 

    Ungvárit ismét megintették, ezúttal passzivitásért, érezhetően elkészült az erejével, de muszáj volt támadást kezdeményeznie a hajrában – ez nem jött be, 5:47-nél Casse ippont csinált, és ezzel le is zárta kettejük összecsapását. 

    35 esztendős versenyzőnk ezzel búcsúzott a további küzdelmektől. 

  • Megnyerte első strandröplabdameccsét a párizsi olimpián Chase Budinger, aki hét szezont töltött az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) – adta hírül az MTI.

    A 36 éves amerikai sportoló Miles Evansszel az oldalán 21:14, 21:11-re legyőzte hétfőn a hazaiak kettősét, ezzel nagy lépést tett afelé, hogy továbbjusson csoportjából a nyolcaddöntőbe.

    Az első NBA-meccsemen borzalmasan játszottam 2009-ben, mindkét triplakísérletem mellément, és eladtam két labdát is. Ez most sokkal jobban sikerült, és végre megvalósítottam az álmomat az olimpiai szerepléssel

    – mesélte a 198 centis játékos.

    Budinger összesen 407 NBA-mérkőzésen lépett pályára a Houston Rockets, a Minnesota Timberwolves, az Indiana Pacers és a Phoenix Suns csapatában, mielőtt 2017-ben úgy döntött, hogy sportágat vált.

  • A magyarokkal azonos csoportban lévő ausztrál válogatott meglepetésre simán, 8–3-ra legyőzte kedden az előző két olimpián aranyérmes szerb csapatot Párizsban az ötkarikás férfi vízilabdatornán – írja az MTI.

    A mérkőzés a második negyedben dőlt el, melyet a négygólos Luke Pavillard vezette ausztrálok 5–1-re nyertek meg, így már 6–0-ra is vezettek a játékrész utolsó percében.

    A szerbeknél a Ferencvárossal Bajnokok Ligája-győztes Dusan Mandics két gólt szerzett.

    Vízilabda:

    férfi csoportmérkőzések:

    B csoport:

    Ausztrália–Szerbia 8–3 (1–0, 51, 10, 12)

    később:

    15.00: Japán–Franciaország

    21.05: MAGYARORSZÁG–Spanyolország

    A csoport:

    12.05: Horvátország–Olaszország

    16.35: Egyesült Államok–Románia

    19.30: Montenegró–Görögország

  • A férfi 100 méteres gyorsúszók összesen tíz futamban szerepeltek délelőtt, ebből a kilencedikben volt érdekelt Németh Nándor, a hármas pályán – épp a 200-on olimpiai bajnok David Popovici felett.

    A magyar úszó a harmadik helyen fordult, majd sokáig vezetett román riválisával szemben, de egy századdal elmaradt tőle (47.93 lett az ő ideje). Ezzel simán középdöntős!

    A 10. futam után pedig az is kiderült, hogy összességében Németh Nándor a 4. idővel jutott tovább.

  • Pétervári-Molnár Bendegúz a negyedik helyen ért célba futamában, a férfi egypárevezősök keddi negyeddöntőjében a párizsi olimpián, ezzel nem jutott be a 12 közé, így a C/D elődöntőben folytatja szereplését, és a legjobb esetben 13. lehet – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

    Kedden egész Franciaország területére kánikulát jeleztek előre, helyenként 40 fok körüli csúccsal, Párizs környékén is 36 fokos maximummal, és már fél tizenegykor 29 fok volt a tűző napon a vaire-sur-marne-i evezőspályán, ahol telt lelátók előtt zajlott a verseny.

    Nem volt egyszerű dolga a 31 éves magyar evezősnek, aki a harmadik futamban az ötös pályáról rajtolt az olimpiai ezüst- és bronzérmes horvát Damir Martin, valamint a szlovén Isak Ivan Zvegelj között, mellettük pedig a címvédő görög Sztefanosz Ntuszkosz, a hollandok kétszeres vb-ezüstérmese, Simon van Dorp, illetve még a kubai Reidy Cardona Blanco is ott volt a mezőnyében.

    A BEE evezőse jól jött el a rajtból, de 500 méternél már csak hatodik volt. Fél távnál is ebben a pozícióban haladt, a mellette evező szlovén riválisával tartotta a lépést, illetve az elején nagyon gyors kubai kezdett visszacsúszni. Az utolsó ötszázon két riválisát megelőzte, de az élen haladó hármas nagyon messze volt. Holland, horvát, görög sorrend alakult ki az első három helyen. Simon van Dorp 6:49.96 perccel végzett az élen, Pétervári-Molnár 7:05.04-gyel végzett.

    A négy negyeddöntős futamból az első három-három helyezett jutott tovább az A/B elődöntőbe.

    Pétervári-Molnár Bendegúz – aki Rio de Janeiróban 14., Tokióban 10. volt – legközelebb szerdán versenyez, akkor derül ki, hogy a C vagy a D döntőben fejezi be szereplését.

  • A negyedik futamban Márton Richárd révén voltunk érdekeltek, az első 50-nél Léon Marchand mögött másodikként fordult. A táv felénél Alberto Razzetti volt az élen, és 150-nél is 3 tizeddel vezetett az olasz.

    A 200 mell előfutamára tartalékoló francia klasszis a másodikként jutott be, Márton 1:56.03-mal a hatodik lett, ezzel épphogy bejutott a középdöntőbe.

  • Az olimpiai (1:51.25) és világcsúcstartó (1:50.34) Milák Kristóf a harmadik futamban volt érdekelt, a négyes pályán ugorhatott medencébe.

    Az első fordulónál 43 századdal vezetett a svájci Noé Ponti előtt, a fél távhoz érve az előny 55 századra nőtt.

    Az utolsó falhoz érve már egy testhossz volt Milák fórja, és 1:53.92-vel simán meg is nyerte a futamát.

    A negyedikben sem volt senki sem jobb, így Milák Kristóf a legjobb idővel jutott a középdöntőbe, amire készülhet Márton Richárd is.

  • Özbas Szofi kezdett aktívabban a Renata Zachová elleni, a női cselgáncsozók 32-es tábláján zajló küzdelmében, és bár pontot érő akciót nem tudott csinálni, annyit elért, hogy alig több mint egy perc után passzivitásért megintsék a csehet. 2.52-nél egy földre vitelt követően végre összejött a jól megérdemelt vazari. Zachová a folytatásban sem tudott mit kezdeni Özbassal, sőt hiába kellett volna akcióznia az egyenlítés reményéért, még újabb intést is kapott passzivitásért. 

    A Honvéd Eb-bronzérmese magabiztos teljesítménnyel jutott a legjobb tizenhat közé. Ott a kanadaiak olimpiai bronzosa, Catherine Beauchemin-Pinard lesz az ellenfele. 

  • Négy futamot rendeznek a férfi 200 méteres pillangóúszás selejtezőjében, hamarosan jön Milák Kristóf is.

  • A szerb Zorana Arunovics és Damir Mikecs nyerte az aranyérmet a légpuska vegyes csapatok versenyében, miután a keddi döntőben nagy csatában legyőzte a török együttest a párizsi olimpián – adta hírül az MTI.

    A 15 lövéses fináléban Sevval Ilayda Tarhan és Yusuf Dikec török kettőse kezdett jobban, öt kör után 8:2-re vezetett, mivel négyszer is jobb eredményt ért el, mint a rivális.

    A szerbek ezt követően fokozatosan csökkentették a hátrányukat, és a 10. sorozatra egyenlítettek, majd átvették a vezetést, de a következő két lövés után a törökök egy pontra kerültek az aranyéremtől. Arunovic és Mikec azonban előbb egy, majd nyolctized körrel jobban célzott, mint riválisaik, így nagyot fordítva megnyerték az aranyat. Mikec Tokióban egyéniben ezüstérmes volt, Arunovicnak ez pályafutása első ötkarikás medálja.

    A bronzérem az indiai Manu Bhaker és Sarabjot Singh nyakába került.

    Sportlövészet, légpisztoly, vegyes csapat

    • 1. Zorana Arunovics, Damir Mikecs (Szerbia)
    • 2. Sevval Ilayda Tarhan, Yusuf Dikec (Törökország)
    • 3. Manu Bhaker, Sarabjot Singh (India)

    Döntő:

    • Szerbia–Törökország 16:14

    A 3. helyért:

    • India–Koreai Köztársaság 16:10

    Később:

    • férfi trap, döntő 15.30
  • A párizsi olimpia szervezői elismerték, hogy voltak problémák az olimpiai faluban kapható ételekkel kapcsolatban, de ezeket állításuk szerint mostanra megoldották.

    Ezenfelül a játékok kezdetén a sportolók közül többen arra is panaszkodtak, hogy túlzsúfoltak a versenyek helyszíneire közlekedő transzferbuszok.

    A buszok alkalmanként késve érkeztek, és arra is volt példa, hogy a sofőr eltévedt. A közlekedési nehézségek miatt a dél-koreai úszók inkább elhagyták az olimpiai falut, írja a Die Welt.

  • A Honvéd Európa-bajnoki bronzérmese 63 kilogrammban érdekelt, a nyolcadik összecsapás az övé a kettes szőnyegen. Az ellenfele a cseh Renata Zachová, akinek több világkupaversenyen elért dobogó mellett az Európa-bajnokságon meglepetésgyőzelmet aratott. Özbas korábban úgy nyilatkozott, szeretné megragadni a pillanatot, élvezni pályafutása első olimpiáját, ha ezt a hangulatot el tudja kapni, akkor szerinte a versenyzésével sem lesz gond. 

    Érdekes helyszín egyébként a cselgáncsküzdelmeknek otthont adó Champ-de-Mars Aréna. A hétköznapokban Grand Palais Éphémere a létesítmény neve, az elmúlt években Párizs kulturális életét szolgálta többnyire kiállító- és rendezvénytérként, pont addig, amíg a Concorde tér mellett található, az olimpiára felújított és ott az első etapban a vívóversenyeknek otthont adó Grand Palais felújítása tartott. A csarnok egy ideiglenes építmény, az olimpia után meg is kezdik a bontását, innen is a neve: az éphémere franciául tünékenyt jelent: a nagy palota pótlását szolgáló tünékeny nagy palota

    Reméljük, a magyar cselgáncsválogatott tagjai által elért eredmények és élmények a legkevésbé sem lesznek tünékenyek és feledhetőek az olimpia után.

  • A háromgyermekes Helen Glover, a britek kétszeres olimpiai bajnok evezőse régóta a dolgozó anyák szószólója, és nyíltan beszél a nehézségekről, konkrétan arról, hogy élsportolóként mennyire nehéz szülővé válni.

    A brit csapatban sok férfinak van gyereke, amiről nem esik szó, mert ez nem változtat semmit. És várhatóan a karrierjük is hosszabb, mint a nőké. De azt remélem, hogy az idei játékok egyik legnagyobb különlegessége az lesz, hogy hány női versenyző tér vissza gyermekvállalás után.

    Amikor 2021-ben Tokióban versenyzett, Glover volt az első anya, aki bekerült a brit evezőscsapatba, és 18 hónappal azután, hogy ikreknek adott életet, az olimpiai döntőbe is bejutott.

    Idén minden eddiginél több édesanya vesz részt olimpián és paralimpián, az olimpiai faluban pedig először működik bölcsőde.

    Vasárnap Glover csapattársaival, Esme Boothszal, Sam Redgrave-vel és Rebecca Shortennel együtt bejutott a női négyes döntőbe, ahol a 38 éves sportoló számára a harmadik aranyérem is elérhető közelségbe került. 2012-ben és 2016-ban Glover párosban aranyat nyert, idén pedig ő vitte a zászlót a brit csapat élén az ötkarikás játékok megnyitóünnepségén.

    „Gyermekeket szülni határozottan nehezebb, mint edzeni. A szülés megtörténik, nem tudod megállítani, az evezés közben viszont bármikor megállhatsz. A családról nem is beszélve, amelyért állandóan aggódunk, a munka sohasem ér véget” – fogalmazott Helen Glover.



    Korábbi cikkünkben részletesen foglalkoztunk a témával, körüljártuk, mi a helyzet azokkal a sportolónőkkel, akik pályafutásuk zenitjén (vagy annak közelében) családalapításra adják a fejüket. 

  • Ungvári nagy reményekkel indult neki a napnak, és az első küzdelmét ráadásban, aranyponttal meg is nyerte a kazah Abilajhan Zsubanazar ellen egy vazarival. A négy percet végig irányítása alatt tartotta 81 kilogrammos versenyzőnk, aki így összességében teljesen megérdemelten nyert a ráadásban. 

    A legjobb tizenhat között a jóval keményebb kihívásnak ígérkező belga Matthias Casse vár majd rá. A 27 éves sportoló 2021-ben épp Budapesten nyert világbajnoki címet, tavaly Dohában második lett – idén viszont kisebb meglepetésre a nyolc közé sem jutott be Abu-Dzabiban. A tokiói játékokon három évvel ezelőtt bronzérmet akasztottak a nyakába.

  • Hetente 5 millió forintba kerülne az a kezelés, amely miatt gyűjtést indítottak az egykori olimpiai bajnok tornásznőnek, Ónodi Henriettának. A részletekről egyik hozzátartozója mesélt most.

  • A brit Tom Pidcock nagy hátrányt ledolgozva, drámai csatában védte meg címét a hegyikerékpárosok férfiversenyében a párizsi olimpián.

    A címvédő a hazai közönség által űzött-hajtott Victor Koretzkyvel vívott nagy csatát, majd a francia szurkolók kifütyülték őt, miután aranyérmes lett. 

    A GiveMeSport jelentése szerint ezt Pidcock eléggé zokon vette.

  • Kedden délelőtt megkezdi olimpiai szereplését Milák Kristóf Párizsban, a világrekorder pillangófenomén körül kialakult mizéria pedig természetesen továbbra is a fókuszban van. Hosszú Katinka és Pásztory Dóra az Eurosport elemző műsorában beszélt az esetről, előbbi élesen kritizálta Virth Balázs edzőt.

    Úgy gondolom, hogy Milák Kristóf edzője [Virth Balázs] hatalmas hibát követett el azzal, hogy elmondta a világnak, hogy nincs jó formában. Ez olyan helyzetbe hozta Kristófot, ami nem szerencsés az olimpia előtt, és a riválisaival szemben sem előnyös. Az ő feladata az lenne, hogy védje a tanítványát

    – vélekedett Hosszú Katinka.

    Bővebben itt foglalkoztunk az üggyel.