Friderika
3 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
Sport

bl

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 12:00 - 2019 FIDE World Cup - Khanty-Mansiysk, Russia - 09-10 - 10-04 - A második körtől magyarok nélkül
   A verseny honlapját ITT éred el  Ebben,  a negyedik körben "értek volna össze" a mieink - mivel ez nem jött össze másról írok: Kilenc verseny és egy pihenőnapon vagyunk túl, mégis vannak akik három napot  pihentek! - Aronyan, Mamegyarov, So a "felső", Duda az "alsó" ágról úgy jutott el idáig, hogy a klasszikus partikban gyűrték le ellenfeleiket, így a rájátszás napjai számukra nem munkával teltek - A legdolgosabb a 25 éves kínai Yu volt, ő mind a kilenc versenynapon táblamellé ült - felülről 11-en, alulról  öten küzdenek tovább a korábbi feltételek szerint - A legfiatalabb a 18 éves amerikai Xiong, a legérettebb a 43-éves orosz Szvidler - csekélyek az élőpont-különbségek a játszók között - a legnagyobb űr Ding és Alekseenkó (a "babaarcú gyilkos") között: 140 Ding javára - Lehetnek olyan "perverzek" köreinkben, akik a mieink kiejtőinek drukkolnának szívesen - Nos ők sincsenek már az "élők" soraiban.
Tommy autosport
Irány a Mars!
Baja a Marson - így nevezik a hétvégén tartandó sprint tereprali világkupa-futamot, amelyen rajthoz áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős.
Katarzis nélkül
Egy "elsőbálozó" beszámolója
Továbbra is szeretnénk ezen a blogon lehetőséget biztosítani, hogy Pénzügyőr SE amatőr sportolói megosszák az élményeiket egy-egy verseny kapcsán.
USAracing
IndyCar 2019 – Laguna Seca, a nagy finálé
Az amerikai open-wheel szakág csúcsbajnoksága tizenöt év hiátus után visszatér az ikonikus Dugóhúzúba, hogy eldöntse, ki emelheti magasba idén az Astor Kupát.
9 Nyíl
Gary Anderson visszatérhet az ET-tornákra, így akár Érdre is
A kétszeres világbajnok, Gary Anderson idén nagyon sok versenyt kihagyott hátfájása miatt.
Raiders
A szezon hátralevő részére kiesett a Raiders elsőkörös védője
Johnathan Abram a hétfő esti mérkőzésen lejátszotta élete első profi találkozóját de mint kiderült sokáig ez lesz az egyetlen találkozója.