Hella
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng
Sport

bl

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 16:00 - Lindores Abbey Rapid Challenge - 2020-05- 19 - 06- 03 - Magnus Carlsennel, Ding Lirennel, Hikaru Nakamurával, Szergej Karjakinnal...
                                                                                Kedves Bloglátogatóm! E bejegyzésben a versennyel kapcsolatban minden lényeges információt (eredmények, játszmák) megtalál - A felső ág ászai (Nakamura és Carlsen) bejutottak az elődöntőbe - Az alsó ági egy nemzetbeliek, a kínaiak (Ding és Yu) és az oroszok (Dubov és Karjakin) ma (05-27) a harmadik minimeccsüket játsszák.
Vitorlás tudattágítás
Podcastok a vitorlázásról
Tedd a kezed a nemzetközi vitorlázás ütőerére, hallgass bele a sztárok mondanivalójába! Két olyan csatornát ajánlunk, ahol rendszeresen bukkan fel friss anyag.
Tommy autosport
Kiss Norbert hazai csapattal indul a Kamion EB-n
Kis hazánk korábbi kétszeres Kamion Európa bajnoka Kiss Norbert büszkén jelentette be, hogy idéntől az újonnan alakult Révész Truck Racing Team versenyzőjeként indulhat a Kamion Európa-bajnokságon! Ezzel újra egy szállítmányozó cég, a Révész Trans támogatásával versenyezhet (az EB címeket az OXXO Trans csapatában szerezte meg) és hasonlóan a két EB címes időszakhoz ismét egy MAN versenykamionnal száll csatába.
USAracing
Máris megvan az idei eSport-szezon legnagyobb idiótája
Az elmúlt hónapok során bőven akadt példa botrányokra a virtuális versenypályákon. [...] Bővebben!