Gerzson
1 °C
10 °C
Sport

Autó-motor

Blogok

9 Nyíl
Egy csokorban a legnagyobbak
Bizony-bizony. Van mire visszaemlékeznünk a 2016-os esztendőből. És ha már retrospektívek akarunk lenni a darts háza táján, akkor mit is mutathatnánk meg a tisztelt nagyérdeműnek, ...
Sakkmester
Középhaladóknak, haladóknak - 7970, -
Mire jutsz világossal sötét jelzett lépése után?
Braking News F1
F1 - IDÉN SEM INDUL LE MANS-BAN HÜLKENBERG
2016 után Nico Hülkenberg 2017-ben sem fog részt venni az Endurance Világbajnokság (WEC) legendás, Le Mans-i 24 órás versenyén, amelyet 2015-ben megnyert a Porsche 919 Hybriddel, ugyanis teljes mértékben elkötelezett új csapata, a Renault Sport Formula One Team iránt.
USAracing
HIVATALOS: Új csapattal bővül az IndyCar mezőnye
Alig egy héttel azt követően, hogy hivatalossá vált a KV Racing megszűnése, máris egy új gárdával gazdagodik a széria rajtrácsa. [...] Bővebben!
Tommy autosport
A Hansen és az EKS is három autóval indul a rallycross VB-n!
A rallycross VB rajongóinak két nagyszerű hír is napvilágra került a mai napon.
RallyeDream
Svéd Rali videó
Ha csak egy videót nézel néznél meg az idei év egyetlen havas rali vébé futamáról, ez az egy legyen az!Fotó: Red Bull Content Pool/Jaanus Ree A svéd rali ideje alatt folyamatosan kaptuk a World Rally Media csapatának napi összefoglaló videóit, melyeket előszeretettel használtunk fel összefoglaló posztjainkban is.
Katarzis nélkül
Persze, hogy rétes a vége
A Rétesező a Normafánál, mindig jó kiinduló pont egy túrához, mert könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, és a végén ott a rétes.