Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Keresés

24 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

Régen minden olcsóbb volt, de főleg a fesztiválok

Régen minden olcsóbb volt, de főleg a fesztiválok

2016.05.25. 15:54 Módosítva: 2016-06-30 15:42:21
77
Mindig minden drágul, de hogyan változtak az árak a zenei fesztiváloknál? Melyik a jobb, Sziget-napijegyet venni, vagy a Campusra bérletet? Megnéztük, hogyan változtak az árak az utóbbi években.

2015. július 26., 22:18

84 ezren buliztak a Nagyerdőben 84 ezren buliztak a Nagyerdőben

A debreceni Campus fesztivál látogatócsúccsal jelezte, hogy a nyári fesztiválszezon egyik meghatározó programja lett.

2012. június 27., 20:46

Nyáron mindenhol dubstep lesz

Persze lesz még drum and bass is, de szerencsére nem csak az ikszelgetésről fog szólni az elektronika a szezonban.

2010. február 19., 13:55

Aachen lenne a második Szilícium-völgy

Európa legnagyobb tudoményos kutatóterületét hozzák létre az aacheni egyetemnél. A campus fejlesztésére kétmilliárd eurót költenek.

2008. július 29., 11:10

Jó volt Debrecenben

4 nap együttlét, nulladik nap, lángos, kicsi eső, kicsi sár, helyi erők a színpadon, dinnye negyvenötért, első nap, dumaszínház, Friss rádió, Bill hatvanéves (yeah), sár nem vészes, koktélozás délutánig ingyen, 30Y (de minek), Depresszió (nevetséges), Szőkebandi (kemény), Msytery Gang (állat), pizzaszelet ugyanolyan szar, mint mindenütt, Kowa (jógyerek), pálinka odabasz, Fotepatkányok, második nap, jégeső, kit érdekel a sár, jó meleg a lángos, Tibibácsi, piros labda, Blog.hu és Index, Hadházi, Mojito 600 alatt, sör meleg de olcsó, Péterfy Bori (unalmas), Quimby (kurvajó), Irie Mafia (érdekes), Wyrfarkas (futballista zenészek), összesés a szalmán, harmadik nap, Ganxta (nem unja?), boroskóla (barbárock), Kiss Ádám (kicsit fád), AB/CD (hájvéjtuhell), Bóbitás étterem bográcsgulyás (paprikával legközelebb vigyázni), bassza meg a sarat az ég, Skafunderz (vidámak), Tankcsapda (profik), bulvármédia (kit érdekel), Zagar (sok csaj), késő van, cipelj haza.

2008. július 25., 13:28

Sok a debreceni, felvették őket, kacagnak

Korábban szó volt róla, hogy minden debreceni lakos ingyen vehet részt a Balatone fesztiválon, majd párhuzamosan volt egy olyan is, hogy akkor mégis annak jó, akinek debreceni haverja van és ingyen mehet a Campus fesztiválra.

2008. július 18., 09:33

Debreceni havert mindenkinek!

A jövő héten (július 23-27) induló Campus fesztiválra azok a szerencsések, akiknek van debreceni haverjuk ÉS a cívisvárostól legalább hetven kilométerre laknak légvonalban, ingyen mehetnek - tudtuk meg a szervezőktől, akik nem árulták el, hogy az orbánista "Mindenki hozzon magával x embert!" szlogen ilyetén alkalmazása nekik miért jó, mi meg nem firtattuk különösebben.

2008. június 29., 19:53

Bloggertalálkozó a Campus fesztiválon

Ha valaki nem csak azért jár fesztiválokra, hogy a fején görögdinnyehéjjal üvöltse bele a világba, hogy "nefürgyélle", esetleg megunta a headbangelést a Necksprain zenekar zúzására, annak a Campus fesztivál kínál egy pár érdekes alternatívát, ott van rögtön a július 24-én, csütörtökön sorra kerülő élő Fotelpatkányok, ami nem egy Ikeás fotelbe telepített rágcsálócsaládról szól, hanem két sorozatfüggőről, akik a helyi Friss rádióban heti rendszerességgel osztják az észt kedvenc szériáikról.A Café Magenta fantázianévre hallgató sátorkomplexumban lesz koktélbár, chill-out zóna és egy színpad is, amin július 25-én a Blog.hu és az Index promines bloggereit lehet kérdésekkel bombázni, ott lesz a Homár, a KMK, a C:c, a Hogyvolt, a Szakítós, a Basahalom, és még sok más blog írója, itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy megtudja, miért pont a Homár tékozol, és mi az isten az a Basahalom. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/campus/feed", "width":"490", "height":"200", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" });