új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Testvérével vág neki a műsornak.

    PAP 9732
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Ahogy arról mi is írtunk, hamarosan új évaddal jelentkezik a TV2 kaland-realityje, az Ázsia Expressz. A műsor ötödik évadban Zámbó Krisztián és öccse, Adrián is versenybe száll majd, akik a 10 millió forintos fődíjért fognak megküzdeni hét további hírességekből álló duóval. Mint az a versenyzőket bemutató videóból kiderült, a fiatalabbik Zámbó azért vállalta a felkérést, hogy kimozduljon a komfortzónájából, és mert úgy gondolja, ha a szükség megkívánja, a jég hatán is megél.

    Én nem tudok alkalmazkodni semmihez, teljesen be vagyok szarva az egésztől. Nem vagyok az a nagy kalandor se, és a távolságokat se bírom. Viszont itt van az öcsém, aki majd támogat engem.

    – magyarázta Zámbó Krisztián, aki szerint a párosuk nagy erőssége, hogy szimpatikusak tudnak lenni az embereknek, ezért biztosan betudnak majd kéredzkedni éjszakára szállásért.

    Vannak ott krokodilok?! A kígyókat nem kamázom. Minden, ami nem természetes számunkra, magyaroknak, attól én be vagyok szarva. (...) Szúnyogok ott másmilyenek? Kemények?

    – aggodalmaskodott az énekes.

  • emmaa
    Fotó: youtube

    Meglehetősen erős képsorokkal futott be az American Horror Story - Delicate második felvonásának előzetese. Az Emma Robert és Kim Kardashian főszereplésével készült évad 7 hónap után, idén április harmadikán folytatódik, ahogy arra számítani lehetett, egyre elborultabb történetszállal.

    A sötét és felkavaró események ellenére a jelek szerint más ragadta meg elsőre a nézők figyelmét: a feltörekvő filmcsillagot és sajtósát alakító színésznőpáros karakterei között egyre eltorzul az eredeti munkakapcsolat, hiszen a trailerben nem csak pofozkodni, de csókolózni is láthatjuk őket, mindenki nagy meglepetésére.

    „A lányokkal csókolózó Kim egy olyan dolog volt, aminek nem hittem, hogy szemtanúja leszek” – fogalmazott egy kommentelő, míg mások a páros alakítását méltatták.

     (via24.hu)

  • Csütörtökön lehullt a lepel az Ázsia Expressz új versenyzőinek kilétéről: többek között Mikes Anna és Krausz Gábor, Till Attila és Stohl András, valamint Béres Anett és Sáfrány Emese is hátizsákot ragadnak, hogy felfedezzék a Fülöp-szigeteket. Utóbbiak szerint különleges, kissé csipkelődő kémia van közöttük, így alig várják, hogy élesben tesztelhessék barátságukat.

    „Ez egy olyan izgalmas kihívás, amiben az embernek csak úgy nem lesz része” – magyarázta Béres a műsor elvállalásának okát, míg a légtornász úgy fogalmazott, alig várja már, hogy repülőre üljenek.

    „Imádom feszegetni a határaimat, és ez egy tökéltes lehetőség rá, és még jobb, hogy ezt nem egyedül kell megtennem, hanem az én kalandpartneremmel. Szerintem mi majdnem mindet be fogunk vetni – muszáj volt odatennem a majdnem szót” – mondta Sáfrány, nem nem titkolt célja pedig, hogy "fullos szállásokra, autókba" hívassa meg magát társával.

    „Azért a sofőrök általában férfiak. Ezért az gondoljuk, hogy előnyben lesz részünk, mert egy férfi sofőr hamarabb felvesz minket, mint két fiút vagy egy szerelmespárt” – helyeselt Béres, de ezen felül szeretnének persze minden feladatot a lehető legjobban teljesíteni.

  • Ilyen trailerrel sem találkoztunk mostanság: Alicent és Rhaenyra nézőpontjából is betekinthetünk a közelgő háborúba.

    hbo promo
    Fotó: HBO Max

    Különleges koncepciójú előzeteseket szállított le a Sárkányok háza új évadához az HBO: a trónért folyó harcot, a királyság megosztottságát szimbolizálva Fekete és Zöld trailert is kapott a nyáron visszatérő fantasy-széria. 

    A kedvcsinálók nem szűkölködnek izgalmas és látványos elemekben, ami nem is csoda, hiszen hatalmas háború van kitörőben, és a jelek szerint intrikából is kijut majd bőven a nézőknek. Ahhoz azonban, hogy jobban megismerjük az uralkodásra pályázó Alicent és fiai-, valamint Rhaenyra nézőpontjait, mindkét kisfilmet érdemes megtekintenünk. Ha pedig oldalt választottunk, indulhat a várakozás: június 17-én érkezik a második évad első epizódja.

  • Nehezen tud dönteni olykor a ruhaválasztás terén.

    Sydney van den Bosch a Borsnak adott interjút, melyben Merő Péter divattervezővel való barátságáról beszélt. Mint kiderült, a TV2 szerencselányát egy ideje minden évben a ruhatervező öltözteti nagyobb eseményekre, díjátadókra, ezért mostanra csakis hozzá fordul a viseleteit illetően. Egy közelgő megjelenése alkalmával viszont a jövőbeli esküvőjéről is említést tett a modell, aki bajba került egy szett kiválasztásánál.

    Jellemzően nem vagyok döntésképtelen, most viszont még nem sikerült választanom, úgyhogy konkrétan egy nappal az esemény előtt sem tudom megmondani, hogy mit fogok felvenni. (...) Remélem az esküvő ennél eggyel egyértelműbb döntés lesz és nem fogok ehhez hasonló helyzetbe kerülni. Legrosszabb esetben lesz három ruhám

     – magyarázta a szerencselány, aki egyértelműen Merő mellett teszi le a voksát, ha a menyegzőjére kerül majd sor. De arról, hogy pontosan mik lesznek a részletek, még fogalma sincs .

    Még semmi konkrétum nincs eldöntve, sem az esküvő nagyságát, sem a helyszínét, sem az időpontját tekintve, úgyhogy amiben biztos vagyok az az, hogy lesz esküvő, de azt hogy pontosan mit és hogyan szeretnénk azt még nem döntöttük el.

    – fogalmazott van den Bosch, hozzátéve: bízik benne, hogy még idén oltár elé vonulhat a kedvenc tervezője ruhakölteményében.

  • A két műsorvezető is szerepel a TV2 kaland-realityjének új évadában.

    tilla andras
    Fotó: TV2

    Till Attila és Stohl András és nekivág az Ázsia Expressz új évadának, annak ellenére, hogy korábban egyikük sem tűnt fel realitykben, – legalábbis nem játékosokként. Most Tilláék a TV2-nek adott interjújukban elárulták, hogy végül miért is mondtak igent a felkérésre. Mint kiderült, kezdetben egyikük sem rajongott az ötletért, hogy versenybe szálljanak, de amikor megtudták, hogy egymás párjaiként indulnának, megváltozott a véleményük.

    Stohl bevallása szerint a vadászatból kifolyólag nem lesz gondja a nélkülözéssel, így mondjuk nem zavarja, ha földön kell aludnia, de a bogárevéssel már akadnak fenntartásai. Műsorvezetőtársa szintén táborozott gyerekként, bejárta az egész országot, de nála az étel kérdése már meghatározóbb lesz, ugyanakkor gond nélkül legyűri a rovarokat.

    Egyetlen egy dolgot nem szeretek: értelmetlen, nem jó ízű, kicsit büdös, moslékszerű ételeket enni. Abban finnyás leszek... De engem a bogár érdekes módon nem zavar, ugye a bogárevés lesz a jövő, és jövőkonferenciákon én már nagyon sok csótányt ettem. A kicsik teljesen ilyen mogyoró kategória, azt hamar megszokod, a nagyon nagy, aminek szőrös a háta, az furcsább csipsz. Azt már csak csukott szemmel...

    – mondta nevetve Till Attila.

  • Megfilmesítik minden idők egyik legnépszerűbb videójátékát, a The Simset, melyet Barbie után Margot Robbie is segít mozivászonra vinni.

    Az szimulációs videójáték filmadaptációjának munkálatai már zajlanak, ám egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a készülő élőszereplős mozifilmet a Margot Robbie és férje, Tom Ackerley, valamint Josey McNamara és Sophia Kerr vezette produkciós cég, a LuckyChap közösen jegyzi a Vertigo Entertainmenttel. Rendezőként és társíróként a Loki rendezőjét, Kate Herront említik, forgatókönyvíróként pedig Briony Redmant, de az eredeti játékok kiadója, az Electronic Arts is kiveszi a részét a kreatív és produceri feladatokból.

    Margot Robbie ezúttal feltehetően nem színésznőként, hanem producerként vesz részt a filmkészítésben. Erre néhány hónappal ezelőtt is utalt, amikor a visszavonulásáról nyilatkozott. A színésznő akkor úgy fogalmazott: mivel nem szeretné, ha az emberek torkig lennének vele, ezért egy darabig inkább háttérben marad.

    A The Simst – amelyet Will Wright fejlesztett ki 1989-es SimCity városépítési szimulációs játéka nyomán – gyakran digitális babaházként írják le, ahol a játékosok egyedi házakat építhetnek, és irányíthatják virtuális avatárjaik életét, napi tevékenységeit. Sokan megjegyezték, hogy a videójáték figyelemre méltó hasonlóságot mutat Barbie-val, mivel nincs hozzá konkrét történet. 

    (via ET)

  • Korábban sosem beszélt szerelmi életéről, ám most kivételt tett.

    nickarpi.png
    Fotó: TV2/Tények Plusz

    Magyarország egyik legerősebb emberéről, Nick Árpádról nem sokat lehetett hallani az elmúlt években, ám most kivételt tett, s egy friss interjúban elárulta, mi a helyzet a szerelmi életével. A hat Guinness-rekorderes erőművészre, aki tavaly egy 18 tonnás kamion foggal elhúzásával búcsúzott a nyilvános szerepléstől, túl a hetedik X-en talált rá újra a szerelem a Tinder nevű társkereső alkalmazásnak köszönhetően. Románcuk azonban nem szökkent szárba egyszerűen, sőt: most is egy igazi érzelmi hullámvasút.

    „A Tinderen ismertem meg Mimit egy évvel ezelőtt. Féltve őrzöm a magánéletemet, de ő nagyon megérintett. A kezdeti fázisban csak beszélgettünk, heteken át üzengettünk egymásnak. Fontosnak tartottam, hogy megismerjem, nem az volt a célom, hogy azonnal randit kérjek tőle. Egy szép napon persze eljött az első találkozás. Mondanom sem kell, remekül éreztük magunkat, nagyon sokat nevettünk” – nyilatkozta a Borsnak Nick Árpi, majd kitért arra, hogy a hölgy, akibe beleszeretett, még férjnél van.

    Őszinte leszek, az elmúlt egy év alatt tízszer szakítottunk. Ez egy igazi se veled, se nélküled kapcsolat. Bevallom, párszor megbántottam Mimit. Én tudom magamról, hogy lobbanékony természet vagyok, ami a sportolói múltamból is fakad. Olyat is hallottam, hogy a barátnői szerint nem illek hozzá, mert sportosan öltözöm. Szerintem viszont nem ez az, ami számít, hanem hogy órákon át tudunk beszélgetni, és hatalmasakat nevetünk együtt. Nem tudom, mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Nekem ő nagyon fontos, és ha én is fontos vagyok neki, akkor nem engedjük el egymás kezét

    – magyarázta az erőművész, aki újabb Guinness-rekord-kísérletre hajt. Korábban húzott már el foggal 234 tonnás katamaránt, 309 tonnás kompot, egy Boeing 737-es repülőt, de csupasz kézzel meghajlított egy öntöttvas rudat is. 

  • Extrém módon teszik próbára szerelmüket.

    Hamarosan elstartol az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, amelyet Krausz Gábor és szerelme, Mikes Anna is elvállalt. A TV2 kalandrealityje miatt azonban – amelyet előbb a Fülöp-szigeteken, majd Tajvanon vesznek fel – úgy tudni, többen is óva intették a séfet és a táncosnőt, hiszen a 10 millió forintos fődíjért való küzdelem a korábbi szériák tanúsága szerint képes megingatni családi viszonyokat, barátságokat és hosszú éve tartó párkapcsolatokat is.

    Mint ismert, a Séfek séfe zsűritagja és a mesterdiplomás tánctanár csupán néhány hónappal ezelőtt, a Dancing with the Stars című show-műsornak köszönhetően találtak egymásra. Már azt sem titkolják, hogy összeköltöztek; elmondásuk szerint álomszerű életet élnek, pedig Mikes soha nem szerette volna a magánéletével felhívni magára a figyelmet.

    A kapcsolatuk eleve egy különleges helyzetben kezdődött, hiszen Gábor még gyászolta a házasságát, Anna is viszonylag frissen volt túl egy szakításon. Ráadásul a műsorra, az újabb és újabb élő adásra való készülődés, a fizikai megterhelés és a kiemelt érdeklődés irántuk sem mindennapi dolog volt. […] Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy az Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat

    – súgta meg a Blikknek a szerelmesek egyik közeli ismerőse. A lap egy párkapcsolati szakértőt is megkérdezett a témában, aki elmondta, hogy nem biztos, hogy ez a legjobb ideje annak, hogy a séf és a táncos elvállaljon egy ilyen extrém forgatást.

    Krausz azonban a TV2 videójában leszögezte: párjával eddig sem veszekedtek, és nem hiszi, hogy most kezdenék el.

    Amiért elvállaltuk, hogy picikét kiszabaduljunk a mókuskerékből. Amióta a Dancingnek vége lett, és igazából előtte is végignyomtuk nyár óta munkával ezt az időszakot. Mi ezt nyaralásnak fogjuk fel: együtt vagyunk, jobban megismerjük egymást. Veszekedni eddig se veszekedtünk, miért pont ott? Ez egy jó kaland lesz, ezért vállaltuk el

    – árulta el a séf.

  • Itt az első trailer.

    Képernyőfelvétel (280).png
    Fotó: YouTube

    Újabb résszel bővül a Ridley Scott által megálmodott Alien-franchise, akinek az 1979-es első rész után további két előzményfilmet köszönhettünk a Prometheus és a Covenant című mozikkal. Az Oscar- és Golden Globe-díjas rendező utóbbi, 2017-es alkotását követően nem is érkeztek újabb filmek, így a xenomorfok visszatérésére egészen mostanáig, az Alien: Romulus címet viselő spin-offig kellett várni.

    A Romulus augusztus 15-én érkezik a hazai mozikba, ami az említett A nyolcadik utas: a Halál és a James Cameron-féle A bolygó neve: Halál közötti időben játszódik. A rendezői székben ezúttal Fede Álvarez foglal helyet, aki többek között a Gonosz halott és a Vaksötét című alkotásokat jegyzi. Az új Alien-film történetéről sokat még nem lehet tudni, annyi biztos, hogy hangulatában igyekszik visszatérni a széria gyökereihez. Ez már a kedvcsinálóban tetten érhető, ahol az eredeti USCSS Nostromo űrhajóra emlékeztető környezetben menekül a legénység a rém elől.

  • Sokkal boldogabb, mióta elhagyta gyerekei apját.

    Shakira szerdán az Apple Music 1 rádióműsorában vendégeskedett, ahol kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, milyen is számára egyedülálló anyának lenni. A 47 éves kolumbiai énekesnő saját bevallása szerint boldogabb, mint valaha, mióta gyermekei apjával, Gerard Piquével már nincsenek együtt. Viharos szakításuk óta ugyan eltelt néhány év, az adok-kapok azonban ezzel nem ért véget.

    Az énekesnő a legfrissebb interjújában arra utalt, hogy a korábbi spanyol válogatott labdarúgó csak lehúzta őt. Mint ismert, a sztárpár 2022 júniusában döntött úgy, hogy 11 együtt töltött év után külön utakon folytatják, miután kiderült, a futballista megcsalta az énekesnőt.

    Néha úgy éreztem, egyszerre szeretem és gyűlölöm is ezt a kapcsolatot, mert valahányszor a stúdióba kellett mennem, hogy elvégezzem a munkámat, kudarcot vallottam. Úgy éreztem, nem vagyok jelen a családom életében. Nem mindig élveztem. Bűntudatot éreztem, össze voltam roskadva

    – fejtette ki az énekesnő, aki jelenleg Miamiban él.

    „Megváltozott az életem, s bár sokkal több kihívással kell szembenéznem, mert most én vagyok felelős ezért a két gyerekért – ezért a két babáért, akik annyira függenek tőlem. Egyedülálló anya vagyok, nincs férjem, aki bármiben segítene nekem otthon”  – mondta az énekesnő, utalva két gyermekére, a 11 éves Milanra és a 9 éves Sashára.

    Bizonyos értelemben jobb is, hogy nincs férjem, mert… ember, nem tudom, hogy miért, de nagyon lehúzott! Most van kedvem dolgozni, dalokat írni. Erre van most szükségem, ezt korábban nem éreztem.

    (via People)

  • Hihetetlen, de igaz.

    saritaholland.png
    Fotó: TikTok

    Egy kisbaba érkezése a világ egyik legjobb dolga, egy ausztrál nő pedig ezt kevesebb mint egy éven belül háromszor is megtapasztalhatta. A Melbourne-ben élő Sarita Hollandre sokan furcsán is néznek, amikor bejelenti: gyermekeit 10 hónapon belül hozta világra, pedig nem hármas ikrekkel áldotta meg a sors. A dolgot csak tovább szépíti, amikor kiderült, hogy minden évben van két hónap, amikor mindhárom gyerkőc egyidős.

    Holland úgy meséli, előbb lányának, Stevie-nek adott életet, majd jöttek az ikrek, Kip és Bowie. Most éppen mindhárman 13 évesek.

    Tíz hetes volt a lányom, amikor kiderült, hogy ismét terhes vagyok. Őrületes volt, amikor megtudtam, hogy ikreket várok. Minden évben van két hónap, amikor mindhárman egyidősek

    – mondta a tartalomgyártó, akinek egypetéjű ikergyermekei koraszülöttek voltak, 30 hetesen és 5 naposan jöttek világra.

    Nem volt könnyű terhesnek lenni és közben egy újszülöttről gondoskodni

    – vallotta be a nő, aki egy osztályba ugyanakkor nem járatja gyerekeit.

     (via Mirror)

  • Sok estét megélt már korábbi frizurája, ezért váltott másikra.

    Ikonikus tincsei helyett ezúttal szőke, rövid hajjal látható legújabb fotóján Détár Enikő. A 60 éves színésznőt, aki többek között a Dancing with the Stars című showműsorban is bizonyított, rajongói vörös hajszínnel szokhatták meg, ám az egyik színdarab miatt kénytelen volt váltani.

    A színésznő, aki a Reflektor és a Találkozások című műsort vezette korábban az RTL-en, a Turay Ida Színházban játszott darabról, amelyben Pásztor Erzsivel játszhat együtt, úgy fogalmazott:

    Van egy darab, ami különösen kedves a szívemnek, mert a csodálatos és számomra példakép Pásztor Erzsi Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas, Érdemes művésszel játszhatok együtt. Mivel a darab remek – GARANTÁLT SÍRVA NEVETÉS – sok estét tölthetek Erzsikével. Ebben a remek előadásban viselek szőke parókát és mivel sok estét megélt már a korábbi szőke frizurám, most egy szép új szőkém lett

    – tudatta követőivel a színésznő, akiről a szőke haj miatt többeknek Jennifer Aniston ugrott be.

  • Vidékre vágyik.

    pumpedgabo.png
    Fotó: Instagram

    „Úgy érzem, kimaxoltam a budapesti létezést” – így kezdte friss, Instagramon megosztott videóját Pumped Gabo, azaz Szabó Gábor, aki szíve szerint vidékre költözne. A Balaton Soundon lejtett furcsa tánca miatt ismertté vált, s azóta már több reality-t is megjárt izomceleb arról vallott követőinek, hogy már nem okoz neki örömet az az életvitel, amit eddig folytatott: úgy érzi, a féktelen bulik és a csajozás már nem tölti fel. Ennél sokkal többre vágyik.

    Leköltöznénk egy faluba, építenénk egy nagy fesztivált. Egy olyan fesztivált, ami nem hagyományos, hanem egész nyáron tartana; fenntartható, önfenntartó lenne. A falun kívül vannak a szántóföldek, ahol vannak állatok, étel, növények, zöldségek. Megtermesztenénk magunknak mindent. Mindenki DJ lenne, egyfolytában, egész nyáron menne a zene. Mindenki ott lakna, és mindenki hozzátenne ehhez az egészhez

    – vázolta fel elképzeléseit Pumped Gabo, majd arra is kitért, hogy Budapestet annak rossz útjai miatt is maga mögött hagyná.

    „Megint vinnem kell futóműveshez a kocsit, mert szétb.szta a felnit...

    Egyre több a súlyadó. Egyre több a biztosítás, és a benzinnek a nagy része az adó. Egyre több mindent fizetünk, és ugyanabba a kátyúkba megyek bele évek óta. Sok adót fizetünk, és nem kapunk semmit! Ezért le kell költözni vidékre,

    csinálni kell egy nagy fesztivált, és ott kell lakni mindenkinek. Úgyhogy várom annak a polgármesternek a jelentkezését, aki szívesen segítene. Egy olyan falu kell, ahol van erdő, fák, patak, tó” – sorolta a celeb.