új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kiderült, szerepel-e a legendás szitkom folytatásában.

    Most már biztos, folytatást kap a 2000-, 2010-es évek egyik legnépszerűbb sorozata, az Office, azaz a Hivatal. Az eddig napvilágot látott információk szerint nem a scrantoni Dunder Mifflin ismerős dolgozóit követhetjük majd nyomon az új szériában, hanem új arcokat, akik közül a két főszereplő is megvan már, Fehér Lótusz sztárja, Sabrina Impacciatore és Domhall Gleeson, akik egy jobb napokat is megélt újság szerkesztőségének tagjait alakíthatják. A sztori, ahogy a Városfejlesztési osztály is, ugyanabban a világban játszódik, mint az eredeti Office, de a jelek szerint a régi karakterek még mellékszereplőként sem térnek majd vissza – Steve Carell legalábbis biztosan nem.

    „Nézni fogom, de nem fogok benne szerepelni. Ez valami új dolog, és tényleg semmi oka nem lenne a karakteremnek a felbukkanásra egy ilyesmi szférában” – nyilatkozta a Michael Scottot alakító színész, akinek egyébként nagyon tetszik a sorozat új alapkoncepciója, és Dom Gleesonnal is csak pozitív tapasztalatai vannak.

  • A zsűris korszaka megedzette.

    Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa volt az Adom a napom legutóbbi adásának vendége, ahol online streamen nyerhettek bepillantást egy napjába a nézők, majd este Geszti Péter beszélgettek a stúdióban. Bár Geszti jól látja, hogy vendége mindennapjait a spiritualitás járja át, szerette volna megtudni, volt-e valaha materiálisabb korszaka is.

    Én úgy mondanám, hogy spiritu-reális vagyok. Ez azt jelenti, hogy gyakorlom, hogyan kell az anyagba lehozni a dolgokat

    – mondta Soma Mamagésa, aki kifejtette, hogy ez alatt azt érti, hogy mindig alaposan átgondolja, hogyan intézi a megoldandó dolgait: „Hogyan könyveltetek, és mit okos, hogy okos csinálni, hogyan adok, hogyan kapok, hogyan mérlegelek”.

    A műsorvezető ezt követően arra volt kíváncsi, hogy korábbi években stresszelt-e valamin a materiális világban, mire az előadóművész azt felelte, hogy régen szorongást tudott okozni neki, ha azt érezte, nem szeretik. A Megasztár zsűritagjaként például rengeteg kritikával, gyűlölködéssel szembesült:

    Annak idején a főszerkesztőnk kifejezetten kérte, hogy mi nézzük az interneten a kommenteket. Én akkor szembesültem azzal, mennyire megosztó személyiség vagyok, és engem mennyire sokan utálnak és anyáznak. Az egy olyan mennyiségű gyűlölet és sötétség volt, hogy ott el kellett mennem például kineziológushoz oldatni, annyira bestresszelt.

    – fogalmazott a közel húsz éves esetről.

  • A házaspár szívéhez több bútor is különösen közel áll.

    Igazán meghitt és letisztultan elegáns az Annoni házaspár, azaz Debreczeni Zita és Gianni Annoni közös otthona, amelyet most egy hazai lakberendezési boltnak mutattak meg. Gyermekeik születése után pár dolgot át kellett rendezni náluk, mint elárulták, ilyenek például a fotós számára kedves nagyobb vázák, vagy férje antik tárgyai.

    „Gianninak lesz több olyan tárgya és bútor a házban, amihez nagyon kötődik. Nekem inkább fotók vannak, illetve fontos ruhadarabok. A két gyerek első rugdalózóját bekereteztük, és ezeket eltettük emlékbe. A kis keresztelő ruháikat is eltettük. Tehát ezek tényleg nagyon fontos dolgok számomra a házban, szívemhez nagyon közel álló tárgyak. Illetve én nagyon párnamániás vagyok, azokkal is állandóan variálok”  – idézte a Story magazin a kétgyermekes édesanyát, aki azt is elárulta, náluk (érthető módon) a nappalival ellentétben a konyha inkább a ház központi tere, a baráti összejöveteleket is gyakran ott tartják meg.

    „A családom nagyon erősen hagyott rám egy muzeális gondolkodásmódot. Leginkább családi tárgyak állnak nagyon közel a szívemhez” – árulta el az étteremtulajdonos.

  • Már számolja a napokat a tévés.

    Fotó: Czimbal Gyula / MTI

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, februárban derül ki, hogy a magyar televíziózás egyik legkiemelkedőbb alakja, a Kossuth-díjas újságíró és riporter, a Magyar Televízió örökös tagja, Vitray Tamás 91 éves korában újra megnősült. A tévés nagy családdal büszkélkedhet, hiszen két fia, és öt unokája van, akik közül a 26 éves Vitray Anna Szofi rövidesen anyai örömök elé néz.

    A Storynak adott most interjút Vitray Tamás, aki arról mesélt, hogyan vélekedik annak tényéről, hogy négy hónapon belül dédszülő lesz, amint világra jön unokája kisfia, aki a Noé nevet kapta szüleitől. Mint mondta, gondolja és reméli, hogy jó nagypapa, mert nincsenek nagy igényei az unokáival szemben: boldog, ha felhívják, és még jobban örül, ha meg is látogatják, de szemrehányást azonban sosem tesz, ha esetleg nem jut rá idejük a fiataloknak.

    A mai gyerekek igen elfoglaltak, nincs sok idejük se a szüleikre, pláne a nagyszülőkre. Megértem őket, hisz volt idő, amikor ez fordítva volt. Én is sokat dolgoztam, ráadásul a fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk, majd az unokákra. Ha megszületik Noé, igyekszem nála mindazt bepótolni, amit a gyerekemnél, unokáimnál elmulasztottam. Nagyon várom, már számolom a napokat

     – fogalmazott.

  • Milliók kedvelték már A$AP Rocky tündéri bejegyzését.

    Meghitt családi képeket osztott meg Instagram-oldalán A$AP Rocky. A rappernek két közös gyermeke van Rihannával, RZA és Riot Rose, és bár a szülők nem szokták sűrűn mutogatni fiaikat, az idősebbik második születésnapja alkalmából kivételt tettek.

    A legboldogabb születésnapot az elsőszülött fiamnak, RZA-nak!

    – írta a fotó- és videóválogatáshoz a büszke apuka, amit rövid idő alatt közel kétmillió követője kedvelt.

    Kisebbik fiuk, Riot Rose augusztus elsején lesz egyéves.

  • Hiába a 37 év korkülönbség, úton van a közös gyermek. A nőnek, mondjuk, nem ez lesz az első: 7 gyermeke már 17 unokával is megajándékozta.

    Egy 63 éves nő és egy 26 éves férfi történetétől hangos most az internet, a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére ugyanis úgy döntöttek, családot alapítanak. Cheryl McGregor és férje, Quran McCain régóta vágytak a közös gyermekre, ezért nem bírták ki, hogy ne kürtöljék világra örömüket. Sokan azonban nem értik, hogyan is lehetséges, hogy szülői örömök elé néznek.

    McCainék a videóban elárulták: közös gyermeküket egy béranya hozza majd világra. A baba szívhangját már meghallgatták, de az ultrahangos fotókat sem felejtették el megmutatni követőtáboruknak. 

    Végre megtörténik, családot alapítunk

    – újságolták el a szerelmesek. A 26 éves férfi a videó tanúsága szerint majd' kicsattan az örömtől, hogy apa lesz, hiszen bár nejének született 7 gyermeke az előző kapcsolatából, és 17 unokával is büszkélkedhet, ő maga is meg szerette volna élni ezeket az örömöket.

    @kingqurannewpage The update yall waited for @Queen cheryl 👸 we’re expecting ❤️ #baby #ababy #agegap #couplegoals #finally #xyzba #fyp #surrogacy #family #333 ♬ original sound - King 🤴🏾 Quran

    Alább további képeket láthat a szerelmesekről:

    (via Mirror)

  • Horányi Juli immár kilenc éve alkot egy párt Dénes Viktor színésszel, négy éve pedig házasságban élnek, ezért az X-Faktor egykori versenyzője úgy gondolja, jócskán van tapasztalata arról, mi kell egy jól működő kapcsolathoz. Szerinte a kommunikáción van a legnagyobb hangsúly, az a kulcsa mindennek. Színész párjával őszintén megvitatnak mindent, s a családalapítás is szóba jött náluk.

    Ugyan mindketten nyitottak a gyermekvállalásra, az énekesnő azonban nem tagadja, 39 évesen vannak félelmei.

    Szeretnénk gyereket a férjemmel, de vannak félelmeim. Annak idején anyukám rengeteg időt és ener­giát fektetett a nevelésembe, és sok mindenről le kellett mondania. Sikeres jelmeztervező volt, maga mögött hagyta a művészi karriert, hogy velem lehessen a hétköznapokban. Nem állítom, hogy nem lehet egyszerre karriert építeni és gyereket nevelni, de komoly kompromisszumokkal jár. Nem vagyok karrierista, de nagyon sok munkámba került eljutni oda, ahol most tartok. Megszenvedtem, megküzdöttem érte; nem tudom, hogyan tudom majd újra felvenni a fonalat

    – vallotta meg az énekesnő a Hot! magazinnak, amelyet a Bors szemlézett.

  • Az üzletember szerint az érettséginek nincs akkora hatása az életünkre, mint akkor ott hisszük, nem az határozza meg, mi lesz az emberből.

    A Cápák között 5. évadában ismerhették meg a nézők Gódor Zoltán vállalkozását, a Rapid Matekot, amelyre minden befektető ajánlatot tett, de végül Balogh Petya lett az, aki valóban be is szállt a matekoktató bizniszbe. A két férfi most az RTL kameráinak mesélt arról, hogy alakult azóta a közös munka.

    „Szűk egy éve dolgozunk együtt Zolával, a műsorban megismerkedtünk és kezet ráztunk, utána volt egy kis idő, míg minden összeállt. Én azt látom, hogy azóta is ugyanaz a rakéta hajtja őt előre, és szerintem befektetőként valahol ez a legfontosabb, hogyha találunk egy fantasztikus embert, aki akar valamit változtatni a világon, akkor ne álljunk az útjába, hagyjuk, hogy kibontakozzon, és ha tudunk valamiben segíteni, akkor segítsünk neki. Szerintem nagyjából ez történik velünk” – kezdte Balogh, szavaival pedig partnere is egyetértett. Gódor örömmel tapasztalta, hogy valóban az történt velük, amit előre elképzelt, és a tévében látott: befeketetője bármikor segít neki, de nem a hátán ugrál, elég teret és önállóságot biztosít számára.

    A cápa elárulta, amikor ő érettségizett, még nem voltak olyan lehetőségek, programok, mint amilyenen most dolgozik társával.

    „Tudtam azért, hogy nem lesz nagy baj, viszonylag jó tanuló voltam mindig, de sosem színötös. Azért mindig volt min aggódni, mit tanulni, emlékszem, rengeteget készültem rá” – idézte fel az üzletember, hozzátéve: szerinte a legtöbben túlgondolják az érettségit, és az elterjedt vélekedéssel ellentétben nem határozza meg az ember hátralevő életét az pár nap, amikor a vizsgákat teszi.

    „Igazából sokkal kisebb a hatása arra, hogy mi lesz belőlünk, mint akkor ott hisszük. 

    Az érettséginél még nagyon stresszeltem, hogy jó egyetemre kerüljek, azt gondoltam, hogy nekem ez kelleni fog.

    Aztán amikor odakerültem a Veszprémi Egyetemre, nagyon hamar rájöttem, hogy ez nem az én utam, valahol ez az a szüleim álma volt, én máshol kerestem magam a világban.”

  • 55 ezer forintot lábbeliért esze ágában sincs kiadni, milliókat egy óráért már annál inkább.

    Majoros Péter, azaz Majka nemrég Pachert Balázs cipőboltjában járt, amelynek cipőmustrájára 12 éves fia, Marián kísérte el a rapper-műsorvezetőt, aki nem tartotta magában, mennyire túlárazottnak vél bizonyos darabokat a Balázs Kicksben. Az X-Faktor új mentora pontosabban úgy fogalmazott:

    „Hülye vagy? Komolyan, ez 55 ezer? Ne b*sszál már! Ennek az előállítása szerintem nem több 17 forintnál. De miért ilyen drága? Aki ezt a papucsot megveszi 55 ezer forintért, annak hulljon ki a haja, esküszöm! Ki az, aki ezért 55 ezer forintot ad?” – húzta fel magát a YouTube-on futó Sneaker Tour című műsorban Majka, aki végül nem távozott vásárlás nélkül az üzletből. Erről fotó is készült, amelyen a szemfülesebbek két érdekes részletre figyelhettek fel: pontosabban arra, milyen értékes órát visel a valóságshow-szereplőből lett előadó és kamasz fia.

    Nem kellett sok, a drága óramodelleket a Beszéljünk órákról! nevű TikTok-oldal szakértője ki is vesézte. Így derült fény a luxusdarabok árára.

    Ami biztosan látszik ezen a képen, hogy Majka órája egy Rolex Sky-Dweller. Jelen állás szerint ez a cég legbonyolultabb órája, ami két időzónás naptárat tartalmaz. Maga az óratest acélból van, és a lünettája, ami egyébként csavarható, fehéraranyból készült. Ez az óra nagyjából két nullával ér többet, mint a fiáé, vagyis nagyjából huszonötezer euró az ára, ami nagyjából tízmillió forint

    – magyarázta az óraszakértő, majd a rapper-műsorvezető fiának órájára is kitért.

    Ami Majka fiának a csuklóján van, az egy Omega–Swatch-kollaboráció, az úgynevezett MoonSwatch, és annak is a Mission to Mars változata. Ennek a listaára úgy kétszázhatvan euró környéke, ami százezer forintos nagyságrend

    – árulta el a tiktoker.

    (via Ripost)

  • A buli hevében nemcsak ők, de VV Geri is elsírta magát.

    Lassan át lehetne keresztelni a ValóVilág 12 nyugiszobáját, hiszen a villa elszeparált része mindent látott már, csak nyugodt perceket nem. A minap VV Dzsigeri vonult oda vissza pityeregni, a legutóbbi VV-buli alatt pedig egymást váltották az ott síró villalakók. Először VV Geri kezdett el zokogni VV Valen vállán a családja miatt, majd maga Valen vált a könnyek áldozatává, miután VV Kikidi megható vallomást intézett hozzá:

    Bekerültél ide, középre a testvéreim közé, nekem te a testvérem vagy! 

    – mutatott a szívére a fiú, majd párás szemmel elárulta, reméli, kettejük közül kerül majd ki a játék győztese:

    „Még annyit hadd mondjak el amúgy, hogy én egyvalamit megálmodtam, tesó, hogy ketten ott ülünk. És tudod mit? Ketten ott ülünk, kimondják a neved, és azt mondom, ez az! Mert te vagy az egyetlenegy ember, akit láttam, senki mást! Nekem a Valen, az egy csoda!”

    Az egymásra borulva zokogó srácokat aztán Valen újdonsült barátnője, Dorka próbálta nyugtatni:

    Ez annyira szép, melyik valóságshow szólt arról, hogy a lelkek?!

    A fiatalok egyébként annyira egymásra találtak a villában eltöltött egy hét alatt, hogy már a gyerekvállalás is szóba került közöttük.

  • Schobert Lara nem tagadja, nehéz napokat élt meg, de hisz abban, hogy minden azért alakult úgy, ahogy, hogy tanulni tudjon belőle.

    Schobert Lara vasárnap este a közösségi oldalán tudatta, hogy véget ért hosszú hónapokon át tartó kapcsolata a nála 10 évvel idősebb Szekszárdi Tamással, az okokra azonban nem tért ki. A fitneszedző kapcsolata felhőtlennek tűnt, a sportolót Schobert Norbert és Rubint Réka is elfogadta.

    A fiatal híresség a focista miatt azt is vállalta, hogy Kazincbarcikára költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt, ám románcuk azt már nem bírta ki, hogy a sportolót aztán Pécsre szerződtették – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő ismerőstől.

    Lara egy ideig kétlaki életet élt, hol otthon volt, hol a párjánál. Amikor Tamás Kazincbarcikára szerződött, minden hezitálás nélkül vele tartott, majd elkezdett ott is berendezkedni. Fitneszoktatóként dolgozott, és hamar feltalálta magát az új közegben is. Ám amikor Pécs került szóba, úgy érezte, mindent elölről kellene kezdenie. Noha a távkapcsolat is szóba került, ez csak egy ideig működött, a távolság felemésztette a szerelmet

    – súgta meg a lapnak egy bennfentes, akinek szavait Schobert Lara egyik korábbi nyilatkozata is alátámasztja. A fitneszoktató a Tények Plusz riportjában beszélt arról, hogy igyekezett Kazincbarcikán berendezkedni, hogy ne kelljen olyan sokat ingáznia.

    „Egyszer Pesten vagyok, egyszer Barcikán… Nagyon sokat ingázok, de pont azért vittem le az edzéseket Kazincbarcikára, hogy amiatt ne kelljen feljárkálni Budapestre. Igyekszem az életemet levinni Kazincbarcikára, de mindig van egy-két alkalom, amikor fel kell ugrani. Nincsen kilométerhiányom.”

    A sztárcsemete azonban a jelek szerint bizakodóan tekint a jövőbe.

    Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg… De tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle, és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni, és menni előre! Nincs megállás

    – jelentette ki Schobert Lara a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

  • A hűség és féltékenység témáját járta körül az ATV #Bochkor műsorának legutóbbi része, ahol Szandi, Sváby András, Kovács Kokó István és Oroszlán Szonja vendégeskedtek. Mint kiderült, utóbbinak kijutott bőven a zöld szemű szörny jelenlétéből:

    „Rengeteg feszkó volt. Engem többen hagytak el a Szabó Győző miatt például” – vallotta be a színésznő, aki több produkcióban is játszott a kollégájával, elég csak a Valami Amerikára, vagy a Brigi és Brúnóra gondolni, amelyek eléggé összezavarták az embereket.

    „A Győző a férjem, a Győző a mai napig a férjem. A taxisok mindig kérdezik, 'hogy van a férjem', meg mondják, hogy mit adjak át neki” – részletezte aztán az adásban elhangzottakat a naphire.hu-nak Oroszlán, hozzátéve: idő volt, míg kedvese is megszokta ezt.

    „Most már az a jó, hogy eltelt X év. Az elején, amikor Győzővel elkezdtünk dolgozni, a Brigi és Brúnóban még 20 évvel ezelőtt, majd a Valami Amerikában, az akkori párjaim szépen egymás után ezt nem bírták feldolgozni. Most már más azért. Ennyi év távlatából ezt talán már kezdik elfogadni, de sokan tényleg azt hiszik, hogy Szabó Győző a férjem.”

  • Már az sem titok, hol lakik majd a sztárpár és gyermekeik.

    Huzamosabb ideig, egész pontosan egy hónapig nem árt nyitott szemmel járni a fővárosban, hiszen hétfőn Budapestre érkezik Ryan Reynolds és családja, azaz Blake Lively valamint közös gyermekeik. A színész új, MayDay című akciófilmjét forgatja nálunk, ezalatt feleségével és négy gyerkőcével egy luxusszálloda elnöki lakosztályában laknak majd, amelyet a Blikk információi szerint alaposan felkészítettek a napokban a hollywoodi sztárpár érkezésére.

    Nekik mindennél fontosabb a magánéletük védelme, ezért nagyon szigorú szabályokat vezettek be a szállodában arra a hónapra, amíg itt tartózkodnak. Még csak véletlenül sem szeretnék azt, hogy kép készüljön a gyerekekről, nagyon védik a három nagyobb lányt is. Éppen ezért előre kikötötték, hogy minden étkezést a lakosztályba kérnek, és amikor elhagyják azt, szigorúan tilos megközelíteni őket vagy akár közös képet kérni bármelyiküktől

    – mesélte a lapnak a bennfentes, hozzátéve: bébiszitterek és biztonsági emberek is kísérik majd a családot.

    „Mivel a gyerekeket nem mutogatják, a kísérők minden gond nélkül el tudnak velük menni bárhova programozni, míg az édesanyjuk nyugodtan élvezheti a luxusszálloda adta lehetőségeket. De egy baseballsapka és egy napszemüveg segítségével Blake Lively is el tud vegyülni, hiszen benne van a pakliban, hogy nem ismerik fel.” 

  • Aranyos mintát varrattak magukra.

    Brooke Shields-et különlegesen szoros kapcsolat fűzi két nagylányához. A színésznő nemrég arról beszélt, bár Rowan és Grier már 20 és 18 évesek múltak, még mindig előfordul, hogy néhanapján egy ágyban alszanak vele, olyankor pedig romantikus vígjátékokat néznek, igazi "csajos" napokat tartanak.

    Ezt a szoros kapcsolatot erősítette most meg mégjobban Shields és kisebbik gyermeke, akik az Egyesült Államokban most vasárnap ünnepelt anyáknapja alkalmából közös tetoválást is varrattak. Grier csuklójára, míg a Kék Lagúna sztárja felkarjára került egyforma ábra, egy-egy magassarkúban álló gyermek és édesanya rajza.

    Amikor kicsi volt, mindig az én cipőimet viselte, mindegy, milyen apró is volt a lába. Nem volt annál aranyosabb, mint amikoe pelenkában és magassarkúban jött reggelizni 

    – magyarázta a mintához kapcsolódó családi történetet Shields. Természetesen nagyobbik lánya sem érezheti magát kirekesztettnek, ő már korábban, középiskolai ballagásakor készítettetet egy katicabogarat ábrázoló anya-lánya tetkót a színésznővel.

  • Lányos zavarában sminkelni is elfelejtett a valóságshow vasárnapi távozója.

    Képernyőfotó 2024-05-13 - 21.34.44.png
    Fotó: RTL

    Mindössze egy hétig élvezhette a ValóVilág villa vendégszeretetét a reality 12. évadának első kiesője, VV Bogi. A 18 éves lány nagy álma volt, hogy jelentkezhessen a műsorba, de a nézők szimpátiaszavazásán utolsó helyen végzett, így vasárnap este távoznia kellett a luxusbörtönből. Kifele menet a Fókusz kameráinak bevallotta, nem érte váratlanul a dolog, de arra azért nem készült, hogy el is kell hagyja a villát.

    Számítottam rá. Nem tudtam, hogy ki kell menjek. Nincs rajtam smink, nem tudtam, hogy ki kell jönni

    – magyarázta a vecsési fiatal a stúdióba érkezése előtt, majd azt fejtegette, minek volt köszönhető a villában uralkodó, már-már szokatlanul békés és baráti hangulat.

    „Szerintem közrejátszik az, hogy nagyon egy hullámhosszon van a társaság, meg a korosztály. Viszont szerintem ez egy 2-3 hét, azért a feszültség gyűlni fog mindenkiben, ez ki fog jönni belőlük egy idő után” – folytatta Bogi, akinek telefonját visszakapva először a nézői hozzászólásokat olvasta el.