új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekesnő friss fotót mutatott gyermekeiről.

    Rúzsa Magdolna mindig féltve őrizte a magánéletét, ám amióta édesanya lett, nagyobb betekintést enged mindennapjaiba. Az énekesnő 2022 februárjában adott életet hármas ikreinek, Lujzának, Kevének és Zalánnak, akiknek arcát egyelőre nem mutatta meg, de arról, hogyan neveli őket, szívesen mesél követőinek. AMegasztár zsűritagja  korábban többek között azt is elárulta, miért nem adja bölcsődébe hármas ikreit, és hogy milyen drasztikus evési szabályt vezetett be, de kiderült az is, hogy szerinte mit rontott el leginkább gyermekei nevelésében.

    Az énekesnő fotót utoljára hetekkel ezelőtt mutatott csemetéiről, ám augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén kivételt tett: Lujza, Keve és Zalán úgy nőnek, mint a gomba.

    Isten éltessen, Magyarország!

    – írta a felvételhez az Elmegyek című dal előadója.

  • Erdélyi Mónika a Best podcast vendége volt, ahol arról mesélt, közel sem volt egyszerű élete – még gyerekként sem. Ő azonban igyekezett ezt az előnyére fordítani, szerinte kitartó jelleme lett a nehézségek eredménye:

    „Talán ennek is köszönhetem, ha padlóra kerültem, mindig sikerült felállnom. Nem volt könnyű azt megélnem, hogy nem ismerhettem az édesapámat.”

    A műsorvezető aztán saját magánéleti nehézségeiről is vallott, házasságkötése és első lánya születése után ugyanis nem sok ideje maradt kiélvezni az anyaságot.

    „Férjhez mentem, és megszületett a kislányunk. Pár hónapos volt, amikor az édesapjával különmentünk. Nem én akartam, a férjem ment el tőlünk. Egyedül neveltem Vikit, így vissza kellett mennem dolgozni. Vittem a lányom bölcsődébe, amikor eljöttem, még ki sem léptem, már zokogtam. Tudtam, nem nekem mondja majd ki az első szavakat, nem láthatom, amikor először feláll, nem lehetek minden pillanatban mellette. A szívem szakadt meg, mégsem volt más választásom” – idézte a Story a tévést, aki nemrég arról beszélt, fogyása után úgy érzi, megérett egy új szerelemre.

  • Különleges fotók kerültek elő Jakabos Zsuzsannáról. Az úszónő élete első olimpiájáról tett ki fényképeket Instagram-oldalára, azaz a felvételek a 2004-es ötkarikás játékokon készültek.

    Húsz évvel ezelőtt. Vicces volt hazarepülni ezekkel a kabalákkal, de 15 éves voltam, és nagyon fontosak voltak nekem, mivel ez volt az első olimpiám, amiről azt hittem, egyben az utolsó is

    – jegyezte meg Jakabos, aki 2004-es nyári olimpiai játékokon 400 méter vegyesúszásban az előfutamon 15. helyezést ért el, így nem jutott be a döntőbe. 

  • Letarolta az Instagramot a 84 éves színész videója.

    Chuck Norris-viccekből Dunát lehetne rekeszteni. Ezzel minden bizonnyal maga Chuck Norris is tisztában van, aki az edzőteremből bejelentkezve szórakoztatta rajongóit a minap.

    A 84 éves színészről súlyzózás közben készült videó, az edzés a képkockák tanúsága szerint meg sem kottyant neki, jóllehet feltehetően szerkesztett videóról van szó. A súlyzórúdra ugyanis összesen 12 darab 20 kilós súly került fel, amelyet Norris úgy emelget, mintha pehelykönnyűek lennének.

    A pletykák szerint amint befejezem az edzést, a súlyzóimnak pihenniük kell egy kicsit, haha! Minden viccet félretéve, remélem, mindannyiótoknak nagyszerű nyara volt, és továbbra is csodálatos lesz az év hátralévő része. Isten áldjon benneteket

     – írta Norris, akinek videóját elárasztották Chuck Norris-viccekkel.

  • Ilyen egyedi Fekete-erdő tortát sem láttunk még.

    Első látásra eléggé visszataszítónak tűnhetnek azok a képek, amelyeket a hódmezővásárhelyi Sarokház Cukrászda tett közzé a Facebookon hétfőn, hiszen azokon egy már jócskán használt és kidobásra váró macskaalom látható. A leírásból azonban kiderül, hogy csak egy merész tortáról van szó, amely ugyan nagy sikert aratott a megrendelő családja körében, az internetezőket azonban már megosztja.

    „Extra kihívás érkezett... a legnagyobb lelkesedéssel vállaltuk. Nagyon szeretjük a merész és extra vicces tortaötleteiteket. Mindenki nyugodjon meg... Fekete-erdő ízben készült, és kinézete ellenére fantasztikus ízzel kápráztatta el a vendégeket” – olvasható a posztban, melynek kommentszekciójánál a megrendelő is elmondta a véleményét.

    Mindenkit megnyugtatok, egy falat nem maradt belőle, és aki kapta, dőlt a nevetéstől. A kakikért pedig »verekedés« volt.

    Ön megkóstolná a használt macskaalomra hasonlító tortát?

    (via 24.hu

  • Nem mindenki értheti ezt.

    Széki Attila, azaz Curtis augusztus 19-én, hétfőn Kiskunfélegyházán lépett fel, ahonnan több fotót tett ki a közösségi oldalára. A rapper a fellépése helyszínén egy vicces videót is készített, amellyel, mondhatni, saját magát parodizálta ki.

    The Voice egykori coacha a rövid felvételen egy „felszívásos táplálás” feliratú tábla mellett látható, amelyet a katasztrófavédelem használ és tart készenlétben. A kifejezés pontosabban arra utal, amikor a szükséges oltóvízmennyiséget szabad vízforrásból nyerik ki, a rapper azonban valami egészen másra gondolt, és ezt a videója végén jelezte is.

  • Aligha lesz tűzijátékbarát az időjárás.

    Az időjárás-előrejelzések miatt akár az is előfordulhat, hogy idén elmarad az augusztus 20-i tűzijáték, amit rengetegen várnak, és ami nemcsak Európában, de világszinten is egyedülálló látványosságot ígér. Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár közlése szerint kora délután döntenek.

    A kérdés mindenesetre sokakat foglalkoztat, még Tóth Gabi rajongóit is, akik közül volt, aki egyenesen az énekesnőt faggatta, van-e információja arról, hogy megtartják-e a magyar államalapítás ünnepének tisztelgő budapesti tűzijátékot.

    Most akkor elmarad a tűzijáték?

    – szegezte a kérdést kommentben az énekesnőnek az egyik követő, aki nem maradt válasz nélkül.

    Max. visszanézed a tavalyit

    – írta megnyugtatásképpen Tóth Gabi, akinek bejegyzése arról árulkodik, hogy szeretteivel néhány napot Horvátországban töltött.

  • Szülése másnapján örökítette meg magát.

    Kulcsár Edina augusztus 8-án adott életet negyedik gyermekének, egy kisfiúnak. A csöppségnek az egykori szépségkirálynő és férje, Varga Márk, azaz G.w.M egy különleges nevet adtak: a Dion nevet választották második közös babájuknak.

    Az egykori szépségkirálynő a negyedik császármetszése után már többször adott életjelet a közösségi oldalán; rajongóinak például azt is elárulta egy Instagramon indított kérdezz-felelekben, hogy még szoknia kell a négygyermekes anyuka-szerepet. Ehhez hasonlóan a minap az egyik követője kérdésére válaszolva elárulta, hány kiló ment eddig le neki a szülés után.

    Csak 4, pedig a kisfiam 4115 grammal született. Ez a mini videó a szülés másnapján készült. Azóta már ment lejjebb a hasam, de nem számítok topmodell formára. Azért 4 gyerek után kőkeményen meg kell majd küzdenem

    – írta ki Kulcsár Edina, akinek bejegyzését ide kattintva még meg lehet tekinteni.

  • Vőlegényével, Hajmásy Péterrel két évvel ezelőtt vágott bele az építkezésbe.

    Bár óva intették őket tőle, Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter mégis belevágott az építkezésbe. A műsorvezetőnő és párja meg is fogadták a dolgot, több mint két évvel ezelőtt azonban mégis rászánták magukat a házépítési projektre, mert otthonuk szűkös kezdett lenni négyüknek. A kétgyermekes műsorvezetőnő eleinte csak egy üres telekről mutatott fotót követőinek az Instagram-oldalán, majd minden nagyobb mérföldkőnél újabb felvételt rakott ki, így jól látható volt, milyen gyorsan haladnak.

    Az egykori valóságshow-szereplő utoljára július végén mutatott fotót a munkálatokról, de a Hajmásyval közösen megálmodott ingatlannal azóta sokat haladtak.

    „Lassan az álom valósággá válik. Már tényleg csak pár nap választ el minket attól, hogy beköltözzünk, annyira várjuk már, hogy azt nem lehet szavakkal kifejezni. Addig viszont ki sem látszunk a dobozolásból és pakolásból” – újságolta el követőinek a tévés.

    Mindenki óva intett minket attól, hogy belevágjunk egy építkezésbe, de szerencsére nálunk nem volt veszekedéstől hangos a ház. Felosztottuk, melyik helyiségnek ki a felelőse. Én a konyháért felelek, Peti pedig a garázsért... Nem volt abból konfliktus, hogy mi hol legyen, milyen burkolatot válasszunk. (...) Tiszta lappal kezdünk az új otthonunkban. Tartottam egy garázsvásárt, az új házba már nem viszünk kacatokat, vagy számunkra felesleges holmikat. Lassan haladok a pakolással, mert túl aprólékos vagyok, jelenleg dobozok között élünk, de ez egy ideiglenes állapot.

    A gyerekek imádják, mi pedig pozitívan állunk ehhez, hiszen nagyon szerencsések vagyunk, hogy hamarosan beköltözhetünk egy csodaszép házba, amit mi álmodtunk meg

    mesélte a Blikknek a tévés.

    Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta jár jegyben; eljegyzésükre Punta Canában került sor. A lánykérésről, amelybe egy kis baki is csúszott, videó is készült, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint. Közös gyermekük, Alex 2022 nyarán született, de Nádainak az előző kapcsolatából már van egy fia, Patrik, aki 2015-ben jött a világra.