új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A plasztikai beavatkozások mára már szinte annyira elfogadottá váltak, mint egy extrémebb frizura vágatása a fodrásznál, így azon sem lepődünk meg, hogy egy-egy híresség szinte havi szinten kés alá fekszik. 

    Persze mivel műtétről beszélünk a komplikációk ezek esetében is fennállnak, így az sem meglepő, hogy egyeseket pont az ezektől való félelem tart vissza a beavatkozásoktól...

    Ebben a cipőben jár Singh Viki is, aki még a 2003-as Megasztárban nyújtott teljesítményével került be a köztudatba, az azóta is előadóként tevékenykedő énekes azonban már több beavatkozáson is átesett korábban. Megműttette a hasát, az orrát és a száját is feltöltette, most pedig azt is elárulta, melyik lenne az a testrész, ami miatt újra kés alá feküdne – már ha nem félne. 

    Van egy beavatkozás, amit elvégeztetnék, ha nem félnék tőle, mert mindenki óva int tőle... Nem fogom véka alá rejteni: én sokkal nagyobb buborékfeneket szeretnék, de nem merném megcsináltatni, mert azt mondják, hogy a legveszélyesebb műtét a trombózis kialakulásának nagy százaléka miatt. Bár nagyon tetszik, de a természetesség keretein belül

    – mondta a Palikék Világa By Manna című műsorban.

     A teljes adás ide kattintva látható. 

  • Ennyire erősnek érzi szerelmét Sudár Biankával.

    Vasárnap este debütált a TV2-n aKísértés című Thaiföldön forgatott reality, amelyben négy szerelmespár vállalkozik arra, hogy teszteli: mennyit bír el a kapcsolata. A párokat rögtön az elején szétválasztották egymástól: három héten át kell egy házban lakniuk az ellenkező nemű csábítókkal, akik bármit képesek megtenni azért, hogy a párok ne együtt térjenek majd haza. Szabó András Csuti ennek kapcsán a minap a Mokka című műsorban elmondta: szívesen bevállalta volna ezt a műsort kedvesével, Sudár Biankával, mert biztos abban, hogy mindvégig hűségesek tudnának maradni egymáshoz.

    Az üzletember kerek egésznek érzi párkapcsolatát a 27 éves Biankával, akivel mindent meg tud beszélni, ezért nem lenne ellenére egy ilyen extrém kísérlet.

    Én nagyon szívesen mentem volna. Nem azért, hogy egyébként megmérettess, hanem szerintem, ha te biztos vagy abban, hogy ez működik és stabil, akkor miért ne? Mások lehet, hogy nem tudják objektíven megítélni a kapcsolatukat. Ha most itt ülünk hárman és kérdezitek, én nem tapasztaltam semmilyen olyan külső, meghatározó tényezőt, ami miatt azt kellene mondanom, hogy á, nem, azért necces ez a kapcsolat, itt azért, hogy ha négy-öt ilyen félgörög isten körbeveszi, akkor lehet, hogy egy picit, mondjuk, a másik szobába csönget be, vagy fordítva. Úgyhogy nem, én azt gondolom, hogy simán kibírná a kapcsolatunk a Kísértést

    – fejtette ki a közösségimédia-szakértő.

  • Talán már maga Cristiano Ronaldo sem lepődik meg azon, hogy a jól megérdemelt nyaralás közben sincsen nyugta az utánuk kajtató lesifotósoktól, ennek ellenére nem hagyja, hogy mindez arra kényszerítse, hogy ne viselkedjen úgy, mint bárki más – mégha egy-egy mozzanatát aztán újságok címlapján látja is vissza. 

    Az ötszörös aranylabdás futballista és párja, Georgina Rodriguez ezúttal Saint-Tropez-nál élvezte a jó időt a hajójukon, a páros közötti szikra pedig a képek tanúsága szerint továbbra is meglehetősen erős – szúrta ki a The Sun.

    Olyannyira, hogy a fotósok kereszttüze sem gátolta meg abban Ronaldót, hogy ne incselkedjen kicsit a Netflxen saját showt kapó barátnőjével, akivel már 2017 óta alkot egy párt...

  • „Nostradamus voltam, szívem.”

    A nagy felháborodást keltő iskolai telefonböjt kapcsán tette közzé legfrissebb Facebook-bejegyzését Bödőcs Tibor, aki három évvel ezelőtt már érezte, hogy korlátozni fogják az iskolás gyerekek mobiltelefon-használatát tanítási időben. A humorista, aki a stand-up comedy mellett könyveket is írMulat a Manézs című kötetében írt a dologról.

    Elvettük az ilyen topokat, olyan fonokat, amolyan pedeket, vagy hogy hívták azokat a villogó, vibráló, csipogó szirszarokat

    – idézte 2021-es kiadású könyvéből Bödőcs.

    Ahogy arról  az Index is beszámolt , 2024. augusztus 9-én jelent meg a Magyar Közlönyben az iskolákba be nem vihető és korlátozottan bevihető tárgyakra vonatkozó egységes szabályozás.

  •  Elmondása szerint az éhség és a fáradtság hozta ki ezt belőle.

    Az Ázsia Expressz ötödik évadának második adása nem volt konfliktusoktól mentes, Dietz Gusztávnál ugyanis elszakadt a cérna, amikor azt a feladatot kapták, hogy egy úgynevezett pedicabre, azaz egy oldalkocsis kerékpárra pattanva közlekedjenek. A probléma rögtön azzal kezdődött, hogy Dietz és felesége, Laky Zsuzsi nehezen találták meg járművüket, amit csak tovább tetézett az, hogy nem tudták, merre menjenek.

    Míg az egykori ketrecharcos hajtotta és kormányozta az oldalkocsis kerékpárt, addig az egykori szépségkirálynő navigálni próbált. Dietznél ekkor akadt ki.

    Nem aludtam három napja, b.szd meg, nem ettem ma még semmit, és itt tekerek, mint a güzü, 38 fokban, b.szd meg! Nehogy azt hidd, hogy ez nekem annyira kell. (...) A saját feleségem is engem b***, csönd legyen, maradjál kussban, jó?'”

    – förmedt rá gyermekei anyjára Dietz, akinek káromkodását nem győzték kisípolni az adásból. Nem győzte mondani nejének, hogy maradjon csendben, amikor pedig arra kérte, kanyarodjon balra, tovább dühöngött.

    Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs.

    Laky Zsuzsi azonban azt mondja, megtanulta kezelni férje kirohanásait.

    Igazából nem veszem magamra. Ilyenkor tudom, hogy hagyni kell, nem kell hozzászólni, majd kidühöngi magát. (...) Én ismerem Gusztit, ugye 16 éve együtt vagyunk. Már reggel láttam rajta, hogy így hergeli föl magát, és éjszaka is mászkált össze-vissza. Valahol várható volt, csak nem pont a mai napra vártam ezt a kitörését.

  • Óriásit megy a színésznő bejegyzése, aki fontosnak tartotta megjegyezni: bizony friss fotókról van szó.

    Szeptember 2-án, azaz hétfőn töltötte be 58. életévét Salma Hayek, aki – a korábbi évekhez hasonlóan – a születésnapja alkalmából egy csokor bikinis fotóval örvendeztette meg követőtáborát az Instagramon. A színésznő 18 elemet tartalmazó bejegyzése óriásit ment a platformon: már több mint 1,2 millió követője fejezte ki lájkkal háláját a Nagyfiúk című filmek szereplőjének.

    Születésnapi bikiniválogatás, boldog 58. születésnapot nekem! Ui.: ezek közül egyik sem visszaemlékező fotó

    – jelentette ki a lapozható bejegyzésben Hayek, aki pár nappal ezelőtt is megosztott egy hasonló bejegyzést , csak abban az ősz hajszálait is büszkén vállalta. 

    A színésznő ugyan ezúttal nem visszaemlékezős fotókat osztott meg, korábban azonban erre is volt példa. Hayek néhány, 15 évvel ezelőtt készült fotója ide kattintva elérhető.

  • Az Ázsia Expressz kalandreality 5. évada már az első két adás során is temérdek szórakoztató pillanatot okozott a TV2 nézőinek, a sztárpárosok számára a Fülöp-szigeteken azonban koránt sem minden móka és kacagás. 

    Mészáros Bende és Zsigmond Angéla.
    Mészáros Bende és Zsigmond Angéla.
    Fotó: TV2

    A második napon ugyanis már kezdetét vette a nagy kaland, az első feladatok során pedig hamar kiderült, hogy melyik párosnak mik az erősségei, vagy éppen a hiányosságai. Mészáros Bende és Zsigmond Angéla számára nagy meglepetésre azonban nem a stoppolás, vagy éppen a feszített tempó okozott nehézséget, sokkal inkább az egyik magyar köszönés értelmezésével gyűlt meg a bajuk. 

    A játékosok feladata ugyanis az volt, hogy egy rövid bemutatkozást kell megtanulniuk a helyiek nyelvén, a fiatal influenszerek azonban már a sablonként megadott magyar szöveget sem tudták teljesen értelmezni, a problémát a szervusztok – vagy ahogy ők mondják, „szerbusztok” – szó okozta, amelyet sehogy sem tudtak lefordítani angolra a nekik segítő helyi fiatalembernek. 

    A kisebb rövidzárlat miatt végül számukra már nem volt esély az első három között befutni az előnyért folytatott Joker játékban. 

    A teljes adás ide kattintva tekinthető meg. 

  • Nap mint nap feltűnik a képernyőn, mégis csak nagyon keveset tudunk Erős Antónia, az RTL híradósának magánéletéről. Mindez nem is véletlen, ugyanis a televíziós nem szeretné kitenni az ablakba a kapcsolatukat, hiszen véleménye szerint ha valakit egyszer álompárnak kiáltanak ki, akkor annak a házasságnak gyakran bizony válás lesz a vége. 

    Erős Antónia ezúttal a Meglepetés magazinnak nyilatkozott, ahol elárulta azt is, hogy férjével már 1997 óta élnek együtt boldogan, ám sokszor megkapja, hogy a férfi olyan, mint Columbo felesége, azaz sosem látni őt. Persze ennek ellenére nem állítja, hogy mindig minden tökéletes, de nem is szeretné ezt a látszatot kelteni. 

    Eszemben sincs egy ideális házasságot vizualizálni, megteszik azt helyettem elegen, aztán jól el is válnak. Nálunk is vannak gödrök és vacak időszakok, de valahogy mindig átvészeljük, mert a kapcsolatunk legfontosabb alapja, hogy szeretjük egymást. Ezért ha kell, képesek vagyunk kompromisszumot kötni, elfogadni egymás igényeit

    – idézi a Blikk a híradóst, aki szerint a boldog házasságban el kell engedni az önzést, pláne, ha a pár gyereket is vállal.

  • Egyesek az ősrobbanásban, mások egy erő vagy isten teremtő erejében hisznek, az azonban évezredek óta tudott, hogy az emberi kéz ugyan sok mindenre képes, de új, természetes szigetek építésére csupán nagyon kevés esetben van példa.

    Ezt a mítoszt írnák felül most a Massachusetts Institute of Technology, azaz az MIT kutatói, akik egy új megoldáson dolgoznak a környezeti kihívások ellen. Mindez amiatt különösen fontos, mivel az emelkedő tengerszint miatt egyes szigetek éveken belül akár tejesen eltűnhetnek, amelyeken azonban segíthet az új módszer – így az alacsonyan fekvő Maldív-szigeteken is.

    A kutatásban részt vevő szakemberek merülő szerkezetek segítségével használnák ki az óceán erejét, hogy a homok felhalmozódjon a gondosan kiválasztott helyeken a szigetek védelme érdekében, a módszer pedig így akár arra is képes lehet, hogy új szárazföldeket és szigeteket „növesszen”, vagyis hozzon létre – írja a CNN

    Az egyetem és az őket segítő szervezetek már 2019 óta végeznek teszteket a régióban, ahol szinte minden sziget partvonala erodálódik.

  • Láthatóan kicsattan a boldogságtól, hatalmas eljegyzési gyűrűjét pedig nem rejtegeti tovább Lady Gaga. Az amerikai énekesnő ezúttal leendő férje, Michael Polansky oldalán tűnt fel a velencei filmfesztiválon, ahol nem rejtették véka alá azt sem, hogy mennyire szerelmesek.

    A párost az új Joker-film bemutatója előtt kapták lencsevégre a fotósok, akik kedvéért az énekesnő többször is készségesen megmutatta az ujján díszelgő hatalmas, csillogó gyűrűt. 

    Gaga először a júliusi párizsi olimpián beszélt az eljegyzésről, amikor is már mint vőlegény hivatkozott párjára, miközben Polanskyt bemutatta Gabriel Attal francia miniszterelnöknek. Abban a hónapban egy forrás azt mondta a Page Sixnek, hogy a Bad Romance énekesnője és Polansky már több hónapja eljegyezték egymást.

    És hogy mikor? A People információi szerint Polansky Lady Gaga márciusi, 38. születésnapján tette fel a nagy kérdést, ám a hírt szerették volna titokban tartani. Ez láthatóan hónapokig sikerült is nekik, most azonban úgy tűnik, nem titkolóznak tovább a kapcsolatukat illetően. 

  • A műsorvezetők párosa ugyan az Ázsia Expressz 5. évadának eddig talán egyetlen olyan duója, amely még semmin nem kapott össze, pedig kisebb nehézségekből Till Attilának és Stohl Andrásnak is jutott a Fülöp-szigeteken. 

    Till Attila és Stohl András
    Till Attila és Stohl András
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz második adásában ugyanis a versengő sztárpárosok egyik feladata az volt, hogy a helyiek által is használt járművekkel jussanak el a következő állomásukig, ez azonban korántsem ment olyan egyszerűen, mint azt elsőre hitték. A meglehetősen rozoga és széles járművekkel a szűk és zsúfolt utcákon a közlekedés még komolyabb odafigyelést igényelt volna, mint az itthoni utakon, ez azonban nem mindenkinek jött össze. 

    Először ugyanis

    Till Attila és Stohl András rohant bele az előttük haladó járművekbe, mivel Stohl nem tudta, hogyan kell fékezni, majd nem sokkal utána újra ütköztek egy út szélén álló másik járművel. 


    Nem ők voltak azonban az egyetlenek, akik megszenvedték a tekerést, Sáfrány Emese és Béres Anett sem úszta meg koccanás nélkül, amit Sáfrány nemes egyszerűséggel annyival magyarázott, hogy neki nincs is jogosítványa, így nem tudja, miért neki kell vezetnie.

    A roncsderbizők sorát végül Cserpes Laura és édesapja zárta, akik szintén ütköztek egy másik járművel a nagy sietségben. 

    Baja természetesen senkinek nem esett, a helyiek pedig láthatóan hozzá vannak szokva a hasonló jelenetekhez, így szó nélkül folytatódott a verseny.

    A teljes adás ide kattintva tekinthető meg.

  • Nem semmi a kilátás!

    Titokzatos francia férjének arcát egyelőre nem mutatta meg, közös otthonukról azonban előszeretettel posztol Orosz Barbara. A Mokka műsorvezetőnője és férje, Flor a Balatonnál találták meg álmaik otthonát, amelynek felújítását a diplomata férfi teljes mértékben a tévésre bízta. Orosz a követőit sem hagyta ki a munkálatokból, amelyek nem voltak problémamentesek: végig dokumentálta az Instagram-oldalán, hogyan halad a rezidenciával. A napokban már a kertből posztolt fotót, melynek tanúsága szerint az építkezés a végéhez közelít.

    Egy hatalmas zuhi után...

    – írta a felvételhez Orosz, akinek kertjéről ide kattintva láthat egy olyan fotót is, amely az 'előtte' állapotot örökítette meg.

  • A Sztárbox öltözőjében tette fel a nagy kérdést a rappernőnek az egykori valóságshow-szereplő. 

    Vasárnap este nem csupán az ütéseké volt a főszerep a Sztárboxban, egy romantikus pillanatra is sor került, Halastyák Fannit, azaz Nemazalányt ugyanis váratlanul eljegyezte a szerelme, Fenyvesi Barna, a ValóVilág egykori játékosa.

    A rappernő a női könnyűsúly mezőnyében ugyan nem győzedelmeskedhetett, hiszen feladta a küzdelmet Hódi Pamela ellen, de valahol mégis nyert, hiszen a VV11 rosszfiúja úgy döntött, mellette szeretne megállapodni. VV Barna az öltözőjében várta Nemazalányt, aki nagyon meglepődött a lánykérésen, amelyre az orvosi vizsgálatot követően került sor.

    Azt szeretném – bár a ringben terveztem –, ha te lennél a feleségem és nagyon sokáig lennénk együtt. Ez most valós

    – vallotta be VV Barna, akinek párja „amúgy igent” mondott.

    Remélem, nagyon tetszeni fog, és legyél nagyon boldog mellettem nagyon sokáig, mert ez a mese csak most kezdődik

    – tette hozzá utána a fiatalember. Az eljegyzés a Fókusz riportjában látható 11:17-től.

  • Az énekesnőt kemény fából faragták.

    Majoros Péter, azaz Majka a helyszínről követte figyelemmel a vasárnap este új évaddal elstartoló Sztárbox első adását, de hétfő reggel már az RTL Reggeli  című műsorának vendége volt jó barátjával, Pápai Jocival. A rapper-műsorvezető ugyan nagyon vidám volt, de azt elmondta: a fáradtságtól olyan az arca, mint egy shar pei kutyáé. 

    Az adásban Kalandra fal!-ról és az X-Faktorról is beszéltek, de Majka a Sztárboxra visszakanyarodva elmondta: biztos volt Miller Dávid győzelmében, a női mérkőzések kapcsán pedig úgy fogalmazott:

    Szerintem ezt a súlycsoportot a Dér Heninek találták ki, azt meg is beszéltük a Hajnival (Majka felesége, Majoros Hajnalka – a szerk.). Valójában... hát azért neki a férfi súlycsoportban kellett volna elindulni. A hozzáállással, meg hogy tegnap is a karját mutogatta végig. Úgy meg fog verni mindenkit

    – fejtette ki véleményét Majka, majd szavait a mellette helyet foglaló Pápai Jocinak címezve azt mondta:

    Az még nálunk is gondot okozna, Józsika! Esküszöm. Nem? Belenéznénk a Heninél egy jobba, ott lenne baj.

    (via 24.hu

  • 28. születésnapját ünnepelte a színésznő.

    Zendaya népszerűségének csillaga rakéta gyorsasággal lőtt ki az utóbbi években, az Eufória-sorozat és a Dűne-filmek sztárja pedig mostanra Hollywood egyik legismertebb arca lett. A Golden Globe-, és kétszeres Primetime Emmy-díjas amerikai színésznő a napokban töltötte be a 28-at, így idén is megosztott magáról az Instagramján egy fiatalkori képet, ami gyakorlatig már több éve hagyománynak számít nála.

    Csak azért ugrottam be ide, hogy elmondjam, mennyire hálás vagyok a kedves születésnapi jókívánságokért, ez tényleg a világot jelenti nekem... A 28-ra!

    – írta a gyerekkori fotója mellé Zendaya.