új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Teljesen kiborultak az influenszerek.

    IMG 9963
    Fotó: TV2

    Kezdetét vette az Ázsia Expressz 5.évada, ahol a sztárpárosok ezúttal a Fülöp-szigeteken szállnak versenybe a győzelemért. Sokukhoz hasonlóan Mészáros Bende és Zsigmond Angéla is sikeresen vette az első stoppolásukat, illetve szállást is sikerült szerezniük az éjszakára. Az influenszereket azonban teljesen letaglózták a higiéniai körülmények, ezért fürödni sem nagyon mertek.

    „Itt a higiénia egyszerűen borzasztó! Aki ismer engem, tudja, hogy háromszor zuhanyzom egy nap, itt konkrétan egyszer sem akartam zuhanyozni. Meg ez, hogy nincs WC-papír... Én ettől kivagyok, hogy mindenki kimossa a seggét, konkrétan a földre. Bemész effektíve abba a szobába, ahol mindenkinek a seggvize van a földön. Azok a szagok... Én nem akarok látni több fürdőszobát” – szörnyülködött Mészáros Bende.

  • Képet is láthatunk az újszülöttről.

    PataiAnna220830 TUL 0204
    Fotó: TV2

    Patai Anna a minap közösségi oldalán osztotta meg a nyilvánossággal, hogy világra jött az első gyermeke, aki édesapja után a Bence nevet kapta. A Megasztár egykori felfedezettje rögtön egy fotót is mutatott a kisbabájukról, ami ide kattintva tekinthető meg.

    A 25 éves énekesnő tavaly szeptemberben fogadott örök hűséget gimnáziumi szerelmének, Pallus Bencének. A házaspár korábban már elmondta, hogy kezdettől fogva apás szülést terveztek, és idővel egy kistestvérrel is szeretnék megajándékozni az elsőszülött gyermeküket.

    Azt gondolom, abból adódóan, hogy ilyen kis vagány, fiatalos szülők leszünk, nem aggódjuk túl a dolgot. Hála istennek a családtól, közeli ismerősöktől rengeteg tanácsot kapunk azzal kapcsolatban, hogy mit hogyan kéne, kellene, ők hogy csinálták, és nekik mi vált be

    nyilatkozta korábban Patai Anna.

  • Szerinte Jimmy nagyon jó nagypapa lehetett volna.

    PAP 9808
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Zámbó Krisztián a TV2 Titkok Ramónával című műsorának vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy párjával, Takács Zsuzska szeretnének hamarosan összeházasodni. Azután pedig valóra válhatna az énekes legnagyobb álma, azaz hogy végre édesapa lehessen.

    Mind a kettőnknek ez egy óriási nagy lépés, hogyha ez megvan, – és ezt elmondtam neki százszor – gyereket akarok. Apa szeretnék lenni. Nagyon szeretnék, én felkészültem az apaságra. Sok mindent másképp látnék, másképpen állnék a dolgokhoz, akár a páromhoz, akár a munkámhoz, akár az emberekhez. Mert én már nem nagyon vagyok az a barátkozós típus, én szeretnék egy saját családot magamnak.

    magyarázta az énekes, aki elmondta, korábban azt látta édesapjától, hogy több gyermeket felnevelt, ezért ő is nagy családról álmodozik. A műsorvezető arra is rákérdezett, hogy ha tehetné, miről szeretne beszélni, vagy mit szeretne számon kérni a néhai énekesen.

    „Nagyon sokat szeretnék vele beszélgetni, annyi mindent... Annyi mindenért lecseszném, annyi mindenért megölelném. Nem tudom egyszerűen, mindig gondolkozom, hogy mi lett volna másképpen. De hát ez mindenkivel így történik (...)

    Nem akarok a múltban élni már, 23 éve elhunyt édesapám, ennyi, el kell engedni. Természetesen magát a tragédiát azt már soha nem fogom tudni feldolgozni, de muszáj lesz; hogyha majd lesz gyermekem, akkor rá kell koncentráljak.

    Neki majd azt kell tudnia, hogy az ő nagypapája mekkora nagy király volt, és milyen jó apa, és milyen jó nagypapa lehetne. Így próbálok meg a jövőbe nézni, és nem visszafelé.” – mondta Zámbó Krisztián.

  • Az egykori valóságshow-szereplőnek tíz perce volt megvenni a jegygyűrűt, annyi időre tudta kikapcsolni a nyomkövető alkalmazását.

    Képernyőkép 2024-09-04 133609.png
    Fotó: RTL

    A ValóVilág korábbi játékosa, Fenyvesi Barna vasárnap este rögtön azt követően kérte meg szerelme, Halastyák Fanni, azaz Nemazalány kezét, hogy annak véget ért a Sztárbox-meccse. Bár a rappernő a Hódi Pamela elleni meccset nem nyerte meg, mégis boldogan alakultak a dolgok, örömmel mondott igent szerelmének, de szerdán az RTL Reggeli című műsorában megjegyezte: jobb lett volna, ha lett volna egy kis ideje feldolgozni a történteket.

    „Jegyet váltottunk mindketten egy elég erős érzelmi hullámvasútra. Voltak legek, voltak mélységek, megéltünk mindent, de a legvége az, hogy a hullámvasúttal a magasba megyünk...” – kezdte Barna a boksz utáni rögtönzött lánykérésről, akinek megfogalmazásán Peller Anna nagyot csodálkozott. Mint kiderült, eredetileg nem az öltözőben akarta megkérni a rappernő kezét.

    „Az alapkoncepció nem ez lett volna. Az a ringben történt volna meg, De Fanni nem adott interjút a meccs végén, úgyhogy ez kicsit keresztülhúzta a számításaimat... Nyilván kellett egy B-terv, úgyhogy az öltözőben sikerült ezt végrehajtani. A napot nem akartam már eltolni.... Minden előre le volt szervezve, lebeszélve, hogy megyek be az interjú közben, aztán nincs interjú... Mondom, most mi legyen?” – mesélte az egykori valóságshow-szereplő, mire Ember Márk megkérdezte a rappernőt, mit gondol a nyilvános lánykérésekről. Nemazalány elmondta: sok ilyen videót néz, de nem szokott agyalni a dolgon, nincs véleménye.

    Az adásból az is kiderült, hogy Barna kis híján lebukott a nyomkövető applikációnak köszönhetően, amit használnak.

    Látja, hogy én hol vagyok, és hát ebben az időszakban nem látta. Ha bárkivel bármi probléma esne, akkor tudjuk, a másik hol van. Mentünk volna a fellépésére és nem látta, én hol vagyok, és keresett. Nyilván kikapcsoltam arra a húsz percre, hogy ne lássa, hogy egy ékszerboltban vagyok... Ez kivitelezhetetlen lett volna másképp. Más ember órákig választ gyűrűt, nekem volt tíz percem elmenni, kiválasztani, megvenni, visszaérni. Annyira tökéletesen eltaláltam, hogy én még én sem gondoltam volna.

  • Már folynak a tárgyalások.

    Lassan kimondható, a szebb napokat is látott A Gyűrűk Ura franchise fantasysorozatba való átültetése teljesen vakvágányra futott, hisz az Amazon égisze alatt futó A Hatalom Gyűrűi finoman szólva sem lett a rajongók kedvence. Bizakodásra adhat okot azonban, hogy a színfalak mögött több mozifilm is készülőben van, melyekben a széria több, jól ismert karakterei is felbukkanhatnak majd. A Variety értesülése szerint a korábbi trilógiákban Galdalfot alakító Ian Mckellent is megkeresték már egy projekt kapcsán, amiről a színészlegenda The Big Issue-nak árult el részleteket.

    „A Gyűrűk Ura iránti lelkesedés nem úgy tűnik, hogy alábbhagyna... Ennél többet nem mondhatok. Úgy értesültem nemrég, hogy még több filmre számíthatunk, ezekben pedig Gandalf is szerepelni, és a készítők remélik, hogy újra eljátszom a varázslót. (...) Hogy mikor? Még nem tudom. Mi a helyzet a forgatókönyvvel? Még nem írták meg. Szóval jobb, ha sietnek!” – fogalmazott a 85 éves színész.

    A Warner Bros. májusban már bejelentette, hogy The Hunt for Gollum munkacímmel készül Andy Serkis rendezésben egy Gyűrűk Ura-film, melynek a forgatókönyvét az eredeti trilógia társszerzői, Fran Walsh és Philippa Boyens, illetve Phoebe Gittins és Arty Papageorgiour írják. Mindez Peter Jackson produceri munkálata alatt valósul meg, és a tervek szerint 2026-ban kerül majd a mozikba.

  • Úgy érzi, „nyugger” életébe most nem is férne bele egy párkapcsolat.

    Bár még csak 28 éves, már túl van egy váláson Radics Gigi. A Megasztár korábbi győztese tavaly tudatta, hogy gyermeke, Bella Szófia édesapjával, a szobrászművész Mikus Áronnal külön utakon folytatják tovább, azóta pedig nem volt nyitott új szerelemre. A minap Geszti Péter az Adom a napom című műsorban meg is jegyezte: az énekesnőnek ennyi idősen nem volna szabad temetnie a szerelmet.

    Sokszor túlgondolok dolgokat, ez így van egy randimeghívással is akár – mert szokott azért ilyen történni –, de nem végül el sem megyek, mert elkezdek gondolkodni, hogy van egy kislányom, stb., kell-e ez nekem

     – vallotta be az adásban Radics Gigi, akinek az ismerkedés nemhogy nehéz, hanem szinte lehetetlennek tűnő feladat.

    Ha szembejön velem, talán akkor észreveszem. Nekem már az sem fontos, hogy meglegyen az egzisztenciája, szerencsére az anyagi biztonságot megteremtem magamnak. Sokkal fontosabb, hogy társ legyen. Mert szép dolog a szerelem, de hogy társai legyünk egymásnak a mindennapokban, meglegyen a tisztelet és a szeretet egymás iránt, az sokkal fontosabb

    – idézte a story.hu az énekesnőt, aki elsősorban az anyai teendőire koncentrál. Mint mondta, túl sok dolgot nem csinál a zenélésen és az anyaságon kívül. Ahogy ő fogalmazott: „nyugger élete van”.

    Egyébként most így jól vagyok, nem is vágyom többre. Szokták kérdezni mostanában tőlem, hogy most vágyom-e kapcsolatra meg ilyenek, de igazából most nem is férne bele úgy az életembe, hogy jóleső legyen. Persze amikor egy szerelem jön az ember életébe, az más, mert nyilván arra tud az ember időt szakítani. De most azt érzem, hogy ez egy terhes dolog lenne, hogy valaki hozzánk csatlakozik. Most jó így!

  • Az első évad győztese kimarad a műsorból.

    BP-2312
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    A TV2 ősszel a Sztárban sztár All Stars című show-műsorral jelentkezik, ahol az előző szériákban látható versenyzők fognak feltűnni. Sokak számára ezért szinte magától értetődőnek tűnt, hogy a 2013-as első évad győztese, Bereczki Zoltán is fel fog tűnni a képernyőn. A Best magazin azonban kiderítette, hogy az énekes-színész nem szerepel a műsorban.

    A lap információi szerint a TV2 a Sztárban Sztár minden korábbi győztesét megkeresett, és szívesen látták volna őket az All Stars-évad-ban, végül azonban csak hárman, Pál Dénes, Szabó Ádám és Gubik Petra kerültek a mezőnybe, a többiek nem vállalták a feladatot. Értelemszerűen így Bereczkit is felkérték a készítők, ő azonban valamiért nemet mondott.

    Bár az énekes és menedzsmentje nem kívánta kommentálni az értesüléseket, de úgy tudni, egyszerű okból nem vállalta el: Bereczki életébe egyszerűen nem fért volna bele a teljes hétvégét igénybe vevő produkció, hisz az előadónak már így is tele van a naptára, a versenyzés és az állandó felkészülés hosszú hetekre feszített munkatempót kívánt volna meg.

  • Ez a különbség.

    Míg a tévében az Ázsia Expressz első adásait vetítik, addig a kalandreality háziasszonya, Ördög Nóra a Maldív-szigeteken pihen a családjával. A műsorvezetőnő pontosabban Kuramathi szigetére utazott férjével, Nánási Pállal és két közös gyermekükkel, Micivel és Vencivel, s mint ahogy minden más utazásukat, ezt is végig dokumentálja az Instagram-oldalán.

    A tévés legutóbbi fotósorozata egy végtelenített medencében készült, amely az Instagram és a valóság közti különbséget hivatott megmutatni. Ördög Nóra ugyanis az első képen még egymaga látható, amint kiélvezi a nyugodt pillanatokat a feszített víztükrű medencében, s úgy pózol, akár egy modell, ám valójában nincs is egyedül: gyermekei ott pancsolnak körülötte, meghiúsítva a további esztétikus fotók készítését. A műsorvezetőnő ezt a jelek szerint nem bánta: gyermekei láttán egyből mosoly ült az arcára.

  • Képernyőkép 2024-09-04 101236.png
    Fotó: TV2

    Horváth Gréta a minap azt újságolta el a követőinek az Instagram-oldalán, hogy újabb tetoválást csináltatott. Az influenszernek jó oka volt magára varratni egy csizmát, amelyben a virágok és a búzakalászok mellett egy szalaggal díszített fakanál is el van rejtve. A minta alatt a Farm VIP felirat is látható, az egygyermekes édesanya ugyanis idén elvállalta a TV2 műsorában való szereplést, ennek emlékére készült a tetkó.

    „Szerettem volna egy vidéki lányos tetoválást, amiben benne van Papóm emléke is. Sokáig érleltem, hogyan kéne ezt megvalósítani. Ebben az évben sok dolog a helyére került, és tisztult le a kép. Önmagammal kapcsolatban is. Szeretem a változást és a fejlődést” – írta le lapozható bejegyzésében, ami miatt több követője is azt hitte, ő nyerte meg a Farm VIP 2024-es évadát. Horváth ezért kommentben hozzátette:

    Rajtam kívül még 3 embernek lesz farmos tetoválása, én voltam a leggyorsabb.

    Majd azzal folytatta:

    Egy kedves emlék egy nem mindennapi kalandról. Barátságokról és nagyapám emlékére. Ebben ennyi van.

    Íme a tetkóról pár közelebbi fotó is:

    Horváth Gréta a Szerencsekerékben is mesélt arról, mennyire meghatározta életét az Ázsia Expressz, amelyet volt párjával, Meggyes Dáviddal nyert meg. Érdekesség, hogy a kalandreality kapcsán is készíttetett tetoválást.

    „Egy tetoválás akkor jó, ha épül köré egy történet, élmény. Azt hiszem, az elmúlt időszakban kaptunk bőven ezekből” – olvasható 2019-es bejegyzésében.

  • Hosszú ősz hajjal mutatkozott Velencében, ami miatt alig lehet ráismerni.

    Daniel Craig az új frizurájával is felhívta magára a figyelmet kedd este a 81. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol a legújabb filmje, a Luca Guadagnino rendezésében készült Queer című romantikus dráma bemutatója miatt jelent meg, amelynek ő az egyik főszereplője. A James Bond-filmek sztárját a nagyszabású szakmai eseményre magyar származású felesége, Rachel Weisz kísérte el, akivel a vörös szőnyegen való turbékolást sem hagyták ki.

    Úgy tudni, az 56 éves színész egy filmszerep miatt újított be frizurafronton: megnövesztette a haját, és a szakállát is meghagyta, hosszú ősz tincsei miatt pedig sokan meg sem ismerték első pillantásra. Craig június óta a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery című filmet forgatja.

  • Mindent megpróbáltak, de nem jött össze.

    Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában a lakatlan szigeten töltött éjszaka után a játékosoknak már arról is kellett gondoskodniuk, hogy nap végén szállást találjanak maguknak a helyieknél. Nem mindenki járt azonban elsőre sikerrel: Stohl András és Till Attila, valamint Zámbó Krisztián és öccse, Zámbó Adrián például jó ideig házról házra jártak, de mindenhol elutasították őket.

    Zámbóék már arra is hajlandóak lettek volna, hogy a földön vagy egy széken aludjanak, de senki sem tudott nekik szállást biztosítani, jóllehet nem kérték volna „ingyen” a szívességet: még egy kis szuvenírrel is kedveskedtek volna, pontosabban egy pici magyar zászlóval.

    Az énekes és öccse nem tudott ezzel lekenyerezni senkit, ezért taktikát váltva énekelni kezdtek a szállás reményében. Érdekes módon nem valamelyik Zámbó-dalt kezdték el dalolni, hanem a Backstreet Boys I Want It That Way című számát.

    Mi híres énekesek vagyunk. Énekelünk nektek

    próbálkozott Zámbó Adrián, mire az egyik helyi férfi jó kedvében táncolni kezdett, de szállást nem adott. Azt viszont megkérdezte, hogy:

    Amerikaiak vagytok?

    Tarcsi Zoltán, azaz Jolly és fiatal párja, Szuperák Barbara Zámbóékhoz hasonló módon próbált szállást találni: a mulatós sztár énekelt is az egyik házigazdának, de az nem volt elég. Párjával európai tévésztárokként hivatkoztak magukra, sőt: a YouTube-on megmutatták a Ciki Ciki Bam Bam című dalt is. Az állítólag Ázsiában is népszerű slágert nem ismerték fel a helyiek.

    Végül mindegyik páros talált magának szálláshelyet.

  • Talán nincs olyan ember a világon, aki ne játszott volna el a lottónyeremény gondolatával, így sokan fejben egy-egy szelvény feladását követően már többször el is költötték azt. Persze a telitalálat csak kevés szerencsésnek adatik meg a valóságban, és közülük is akadnak olyanok, akik teljesen legatyásodnak a milliárdos bevétel ellenére is, olyan azonban ritkán fordul elő, hogy valaki úgy kerül igazán szorult helyzetbe, hogy még csak az összeg kiutalására vár. 

    Pedig pontosan ez történt az angol lottónyertes Pete Daly-vel is, aki ugyan azonnal felvette a kapcsolatot a szerencsejátékot szervező céggel a nyereménye miatt, az összeget azóta sem utalták át a számlájára, ő pedig azóta felélte minden megtakarítását a hamarosan érkező nagyobb összeg reményében – írja a Lad Bible

    Dalytől azóta a cég többször is elnézést kért, és különböző indokokra hivatkozva állították, hamarosan megérkezik a nyereménye, ez azonban az azóta eltelt hosszú hetek óta sem történt meg – a tíznapos határidőből jócskán kicsúszva. 

    Az eltelt hónapban Daly többek között biztosítást kötött az autójára, ami jelentősen megcsappantotta a kasszáját, így ma már a mindennapi betevőt sem tudja miből finanszírozni, ezért ételosztásokra jár.

    A pénzt persze minden bizonnyal megkapja majd, a milliomossá válás előtt azonban különösen fájó lenne éhen halni...

  • Ilyen volt egy fitneszházaspár árnyékában felnőni.

    Schóbert Larának jó ideje nem titkolt szándéka kilépni híres szülei, Rubint Réka és Schobert Norbert árnyékából. Részben emiatt is vállalta el a Sztárboxot, hiszen meg szeretni mutatni, milyen fából faragták. A 20 éves lány pehelysúly kategóriában lép majd ringbe Pap Dorci ellen, akit reményei szerint legyőz majd.

    Családjának szeretne bizonyítani.

    A szüleim Magyarország ikonjai abban, amit csinálnak, így rám is sokkal nagyobb nyomás, elvárás nehezedik. Például soha nem engedhettem meg magamnak, hogy elhízzak vagy lustálkodjak. Igaz, egyik sem fenyeget, mert mindig is ügyeltem a külsőmre,

    és nagy hangsúlyt fektettem az egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgásra. Egyébként is rendkívül kritikus vagyok önmagammal szemben. Mindig a maximumra, sőt annál is többre törekszem. Nem elégszem meg a félmegoldásokkal. Ebben mindkét szülőmre hasonlítok, hisz anya és apa sem ismer lehetetlent” – nyilatkozta a story.hu-nak a fiatal lány, hozzátéve, híres szülei miatt nem érte komolyabb atrocitás.

    Rubint Réka és Schobert Norbert nem kényszerítették, hogy a példájukat kövesse.

    Soha nem erőszakoltak rám semmilyen mozgásformát, de azt elvárták, hogy sportoljak valamit. Hogy mit, azt abszolút rám bízták, ám az élsporttól kifejezetten óva intettek. Nyilván tudták, hogy egy ilyen életforma mennyi lemondással jár, mi pedig nagyon szeretünk utazni, világot látni, amit kapásból elfelejthettem volna, ha hivatásos versenyzővé válok.

    Schóbert úgy véli: azt, hogy terhelés alatt teljesít a legjobban, az apjától örökölte, míg anyjától azt a képességet, hogy minden nehézségből fel tud állni, és „addig megy, míg el nem pusztul.”