új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Végül leplezte magát a Coldplay frontembere.

    76698777
    Fotó: Yui Mok

    Bizonyára nagyot nézhettek a Las Vegas-i Dino's klub vendégei, amikor a Coldplay All My Love című slágere csendült fel a minap a bár karaoke színpadán – méghozzá tökéletes előadásban. Nem, nem egy új sztár tűnt fel Hollywood csillagtérképén, a mikrofon mögött álló, szemüveges, hosszúhajú énekes ugyanis az együttes frontembere, Chris Martin volt, aki álruhába bújva adta elő következő albumuk egyik dalát. A bő öltönybe bújt, lufit fogó énekesről készült videók villámgyorsan bejárták az internetet:

    „Ennek a srácnak talán lenne esélye a zeneiparban” – viccelődött valaki az együttes Instagramon megosztott bejegyzése alatt.

    A produkció végén aztán Martin felfedte kilétét, amit hatalmas tapsviharral fogadtak a klub vendégei. Mint kiderült, az inkognítóban éneklés apropója a Coldplay videóklipjének forgatása volt, így a szerencsés közönség hamarosan újra átélheti a nem mindennapi produkciót.

  • Gólyahírrel jelentkezett be Instagram oldalán Mandy Moore, a színész-énekesnőnek ugyanis megszületett a harmadik gyermeke.

    Louise Everett Goldsmith boldogan, egészségesen, gyorsan érkezett, épp jókor a szűz csillagjegy szezonjához. Ő abszolút álmaink lánya, és a bátyjai már most odáig vannak érte, ahogyan mi is. Végtelenül hálás vagyok az ötfős családunkért (a mi kis nagy hármasunkért), magamba szívom minden pillanatát ennek a különleges időszaknak!

    – fogalmazott kórházi fotója alatt a kismama, utalva a Rólunk szól című sorozatában alakított karakterére.

    A 40 éves Moore-nak és férjének, Taylor Goldsmithnek két idősebb gyermeke van, Gus és Ozzy, akik hamarosan 4-, valamint 2 évesek lesznek.

  • Nemrégiben bemutatták azt az egyedi szuperjachtot, amelyet készítői úgy terveztek, hogy akár egy magántulajdonban lévő hajó is képes legyen a nyílt tengeren a legnagyobb luxus élményét nyújtani. A 138 méter hosszú Inspire többek között tágas társalgási tereket, moziszobát, bárt, teljes felszereltségű wellness-központot, valamint luxus lakosztályokat kínál a tulajdonos és a vendégek számára.

    Érdekesség, hogy a hajón egy víz alá merülő üvegszoba is található, ahol az utasok kényelmesen megtapasztalhatják, milyen az élővilág a hullámok alatt. Ez a helység a jacht legalacsonyabb szintjén, mintegy öt méterrel a tenger felszíne alatt található. Fellelhető továbbá egy úszómedence is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a végtelen tengerre. Az elképesztő jachtot a holland Sinot Yacht Architecture & Design cég tervezte, melynek alapítója, Sander Sinot biztos benne, hogy valami egészen különlegeset alkottak.

  • Célkeresztbe került a műsorvezető.

    Képernyőfotó 2024-09-25 - 17.45.16.png
    Fotó: RTL

    Hétfő este új évaddal tért vissza az RTL képernyőire Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, ahol 22 híresség nyomoz együtt, hogy felfedjék a köztük bújkáló gyilkosok kilétét.

    Az első kerekasztal ceremóniára kedd este került sor, és nem volt feszültségtől mentes. Még mielőtt a száműzöttet kiválasztották volna, Kozma Dominik nyilvánosan megvádolta Vadon Janit, aki szerinte össze-vissza beszélt az aznapi próbatételt követően.

    Nekem nagyon fura volt az utána lévő beszélgetésben, ahogy járkáltam a társaságok között, hogy a Marci is és a Jani is, mind a ketten ugyanarról beszéltek, hogy ebben a társaságban nincs gyilkos. Marci kifejezetten kiemelte, hogy a Jani az non-plus ultra, és mennyire felhúztad magad az ő szemében, te pedig visszafele ugyanúgy őt kezdted el kicsit felhúzni. Ez egymás védelme lett hirtelen, és ez nagyon gyanús

    – kezdte a sportoló, akihez Sváby András is becsatlakozott, míg a műsorvezető védelmére Bíró Beáta és Lakatos László kelt.

    „Nem is értettem. Ott ültem, és köpnyi-nyelni nem tudtam” – mondta Vadon, aki végül megúszta a száműzést, nem úgy, mint újdonsült barátja. A ceremónia befejeztével az egyébként ártatlan Mehringer Marcinak kellett első kiszavazottként elhagynia a kastélyt, míg az árulók Bárdosi Sándor eliminálásával kezdték az gyilkosság-sorozatot.

  • Valószínűleg már csak hetekre lehet Margot Robbie attól, hogy édesanyává váljon. A Barbie sztárjáról júliusban derült ki, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, a napokban pedig férjével, Tom Ackerley-vel kapták őt lencsevégre a kaliforniai Brentwoodban, egy hivatalos megbeszélésről távozva. A színésznő nem is próbálta rejtegetni hatalmas pocakját, egy fekete, hasánál áttetsző felsőt viselt, így büszkélkedve el várandósságával. 

    Robbie nemrég szintén nagy feltűnést keltett, miután egy szűkszabású ruhát választott a My Old Ass című film Los Angeles-i premierjére, az első hivatalos eseményre, ahol terhességének híre óta részt vett.

  • A Modí forgatásainak egy része Magyarországon zajlott, a színésznő fotókat is mutatott róla.

    Tavaly ősszel többször is bele lehetett futni Budapesten Johnny Deppbe, hiszen a magyar fővárosban forgatta legújabb filmjét, az Amedeo Modigliani olasz festőművész életéről szóló Modí – Három nap az őrület szárnyánt. A premierre tegnap a San Sebastián Filmfesztiválon került sor, ennek apropóján osztott meg pár fotót a munkálatokról a produkcióban szintén szerepet kapó Trokán Nóra.

    Egy legendás emberrel forgatni elsőre félelmetesnek tűnhet, de ez gyorsan tovaszáll, ami pedig megmarad, az egy kedves, alázatos emberrel való közös munka. Köszönöm, hogy rám bíztátok ezt a kicsi, de szórakoztató szerepet!

    – fogalmazott bejegyzésében Trokán, köszöntet mondva nemcsak Deppnek, de a film készítőinek, valamint színészkollégáinak is a „felejthetetlen napokért.” Követői a hozzászólások között gratuláltak a színésznőnek, akinek játékát remélhetőleg hamarosan a hazai mozikban is láthatjuk.

  • Ördög Nóráék pontozták a produkciókat.

    ázsia stohlék
    Fotó: TV2

    Az embert próbáló napok után úgy tűnik, egy kis mókázás is kijut az Ázsia Expressz versenyzőinek, hiszen a következő epizód előzeteséből megtudhattuk, hogy a férfiak egy különleges show-műsorral készülnek. Till Atilla és Stohl András, valamint L.L. Junior is a zsűri színe elé vonulnak majd, amelyet a műsorvezetők, Ördög Nóra és Béres Anették alkotnak. Tilláék a látottak alapján még egy rögtönzött koreográfiát is bemutattak, amin remekül szórakoztak a lányok.

    Azért merész ez a férfiruha, mert kilibben a popójuk belőle

    – szúrta ki a Sáfrány Emese.

  • Dalra fakadt a fiatal influenszer.

    IMG 1043
    Fotó: RTL

    Pénteken jelenik meg a Beköltözve Hajdú Péterhez legújabb adása, amelynek beharangozójából kiderült, hogy Schóbert Lara lesz a műsorvezető következő vendége. A Sztárboxot is megjárt 20 éves lány egyebek mellett a párkapcsolatáról és családjáról is megoszt eddig soha nem hallott történeteket, és az előzetes alapján komoly témákat is feszegetnek majd. Schobert Norbert és Rubint Réka legidősebb gyermeke például az édesapjával való kapcsolatáról is mesélt.

    „Neki sosem volt apamintája, szóval ezért engem sosem tudott úgy igazán a kislányaként kezelni. Mindig is nagyon szeretett, mindent megkaptam tőle, de talán azt az érzelmi intelligenciát nem tudta nekem nyújtani, amire nekem szükségem volt. Szeretetéhes kislánnyá váltam, és mindig a férfiaktól vártam el az elismerést, a szeretetet, azt, hogy megkapjam, hogy márpedig okos vagy, szép vagy, elég vagy. De közben ezt saját magamról kell volna alapvetően tudnom” – fogalmazott a Schóbert lány.

    Lara a testvéréhez, ifjabb Schobert Norbihoz hasonlóan megmutatta az énekhangját, és a Stand by Me című dalt énekelte Hajdú Péternél. A rövid részletet 2:28-hoz pörgetve lehet megtekinteni az alábbi YouTube-videóban:

  • Sztárbox negyedik negyeddöntőjében férfi nehézsúlyban Mészáros András színész és Czutor Zoltán énekes-dalszerző is összecsapott. Bár utóbbi minden tőle telhetőt megtett a győzelem érdekében, kevés figyelmet fordított a védelemre, aminek technikai KO lett a vége. Tizenkét másodperccel az első menet vége előtt edzői bedobták a törülközőt, így nem folytatódhatott a találkozó, és a színész nyert. Most Czutor a Blikknek mesélt a felkészüléséről, és arra is kitért, szerinte hol taktikázta el magát.

    KW8A6052
    Fotó: RTL

    Mint kiderült, Czutornak tartania kellett a súlyát, ahhoz pedig sokat volt szükséges ennie, hiszen mellette rengeteget edzett, aminek meg is lett az eredménye. Megjegyezte, fizikailag felnőttkora legjobb formáját hozta: szálkásabb lett, és határozottan javult az állóképessége, amit legnagyobb sajnálatára nem sikerült megmutatnia a meccsén. A felkészülést magyarán nem vette félvállról, életmódot váltott a boksz miatt.

    Tartósan és rendszeresen semmilyen káros szenvedélyem nem volt. Olykor hétvégente, vagy ha szórakoztam, megittam pár italt, illetve elszívtam néhány szál cigarettát. Azon időszak alatt viszont, amíg a felkészülés volt, mellőztem mind a kettőt, és simán lehet, hogy a jövőben sem élek már velük.

    Bár az énekes-dalszerző számára már az első menetben véget ért a meccs, mivel Mészáros András annyi tiszta ütést mért rá, Czutor bevallása szerint ezeket egyáltalán nem érezte.

    Ott sem és azóta se érzek fájdalmat. Csak az volt bennem, hogy folytatnám szívesen. Egyébként is elég határozott, küzdő típus vagyok, ha agyonvernek, sem adtam volna fel. Az volt a terv, hogy az első menetben maradjak ütőtávon belül, ezzel ütésre kényszerítsem, de én ne nagyon üssek, csak védekezzek, hadd üsse ki András magát, hadd fáradjon. Nem jött be.

  • Orvost kellett hívni a fiatal lányhoz.

    Képernyőfelvétel (948).png
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz keddi epizódjában Zsigmond Angi alaposan ráijesztett játékostársaira, különösen szerelmére, Mészáros Bendére, az influenszer ugyanis nagyon rosszul lett és el is ájult. Zsigmond a szállásuk fürdőszobájában lett rosszul, de szerencsére a többiek résen voltak.

    Elájultál többször, felakadt a szemed. Locsoltalak vízzel, én nagyon megijedtem, nyuszi

    mondta az ágyban lábadozó párjának Mészáros Bende, majd később a stáb kameráinak is részletesen beszámolt az esetről: 

    Angival az történt, hogy 4-5 tájékán a kiáltására lettem figyelmes, elszaladtam a fürdőbe, és ott a földön találtam, hófehéren. Sajnos mindenhonnan minden kijött belőle, tehát összehányta magát, remegett. Amikor felültettem, akkor így hátradöntötte a fejét, alig tudtam megfogni, és felakadt a szeme is. Szóltam egyből Barbiéknak, hogy azonnal hívják az orvost.

    Zsigmond Angi azt is elmondta, hogy nem túl erős az immunrendszere. A kiérkező orvostól infúziót kapott fájdalomcsillapítóval és görcsoldóval. Másnap azonban folytatták a versenyt, habár egyikükről sem volt elmondható, hogy százszázalékos formában lett volna.

    Szép csapat vagyunk egyébként, hogy így indulunk neki ennek a napnak. Angi is szarul volt, én beleugrottam az árokba. Nem tudom, hogy van-e ennél rosszabb reggel

    – tette hozzá Mészáros Bende.

  • Más rejtett képességei is vannak a műsorvezetőnek.

    RTL musorvezetok 2194
    Fotó: RTL

    Barabás Éva szinte el sem hiszi, hogy közel harminc éve tévézik. A Fókusz műsorvezetője bevallotta, előfordult már vele is olyan, hogy megkérdőjelezte magát, de tudja, jó helyen van, és örömét leli abban, amit csinál. Mint mondta, ha máshogy alakul volna az élete, akkor sem esett volna kétségbe, hisz imád hajat vágni.

    „Nőként nem egyszerű megélni a változást. A műsorvezetés kívülről könnyednek tűnik, de közben folyamatos belső munkát igényel. Velem is előfordult, hogy megkérdőjeleztem magam, de tudom, hogy jó helyen vagyok, és szerencsés, mert azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ha nem ezt csinálnám, talán fodrász lennék, imádok hajat vágni. Vannak állandó »vendégeim« a baráti, családi körből” – mesélte a Meglepetésnek Barabás Éva.

  • Jól halad a közös munka.

    ZS 2361
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Mint az már a korábbiakban kiderült, idén az ötödik évadával visszatér a TV2-re a Dancing with the Stars, melynek versenyzőiről két héttel ezelőtt rántották le a leplet. A hivatalos sajtóeseményen az is biztossá vált, hogy az előző évadhoz hasonlóan a zsűritagok Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk, míg a műsorvezetők Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András lesznek. A tavalyit leszámítva Andrei Mangra profi táncos mindegyikben évadban szerepelt, Tóth Andival a második szériát meg is nyerték. Ezúttal pedig Szabó Zsófival fognak közösen a táncparkettre lépni, az előttük álló feladatról a Storynak mesélt a táncos.

    Kezdetben fogalmam sem volt, kivel táncolok. Izgultam, nem tagadom. Aztán kiderült, hogy Zsófit kaptam magam mellé, vagy ő kapott engem, részletkérdés. De a lényeg, hogy ő egy igazi csoda! Bomba csaj, jó a ritmusérzéke, a próbákon odateszi magát, szóval szívből örülök neki! Már volt több közös óránk, úgyis mondhatnám, hogy kipróbáltuk egymást...

    – tréfálkozott a profi táncos, aki nagyon boldog, hogy újra részese lehet TV2 táncos műsorának.

    Hogy újra jön a Dancing, és hogy én is a részese vagyok, azt most kimondottan élvezem. Aztán hogy hogyan tovább, az a végeredménytől is függ. Fogalmam sincs, meddig maradok Magyarországon, nem látok ennyire előre. Maradni vagy menni? Jó kérdés... Úgy vagyok vele, majd eldöntöm.

  • Ettől függetlenül nem csüggednek, hisz hamarosan újra láthatják egymást.

    MG 0039
    Fotó: Németh Kata / Index

    Király Linda júliusban vállalta fel, hogy 15 évvel a szakításuk után újra összejött élete első szerelmével. A Sztárban Sztár All Starban is feltűnő énekesnőt a testvérei hozták megint össze az amerikai zenei producerrel, akivel már 17 éves korában is egy párt alkottak, de a költözés miatt szakítaniuk kellett, hiszen a Király gyerekek akkor helyezték át a székhelyüket Magyarországra. 

    Kapcsolatuk Simonnal 8 évig tartott, viszont Király Linda ikertestvérei, Viktor és Benjámin egy idő után elkezdtek azon szervezkedni, hogy meghívják a férfit hazánkba, és így találtak újra egymásra a szerelmesek. Most viszont a Borsnak elmondta az énekesnő, hogy egy időre külön válnak az útjaik, mert Simon 90 napos turistavízuma lejárt és vissza kellett utazzon Amerikába.

    Simon három napja elutazott, nagyon nehéz volt a búcsú, tökéletesen éreztük magunkat együtt. De nem volt más választásunk. Most egy ideig távkapcsolatban leszünk, remélem, nem sokáig. Simon ahogy megérkezett, máris elkezdte szervezni, hogy kapjon olyan vízumot Magyarországra, amelyikkel hosszabb ideig maradhat. Én is megyek ki októberben Las Vegasba, ahol koncertem lesz, szóval ott is kapunk egy kevés közös időt... így próbáljuk átvészelni az egymás nélküli időszakot. Remélem, nem kell sokáig így élnünk

    – mondta a lapnak az énekesnő.

  • A királyi sarj kész kiállni azon ügyek mellett, amelyeket anno Diana hercegné is fontosnak tartott.

    Nem újkeletű megállapítás, hogy Harry herceg a leginkább édesanyjára, Diana hercegnére hasonlít a rokonai közül, akinek hétköznapi életre való törekvését ő is nagyobbra tartja, mint a fényűzést. A nép hercegnéjének is nevezett Diana igencsak belopta magát az emberek szívébe, amihez nagyban hozzátett az is, hogy olyan ügyek mellett állt ki, amelyekkel akkoriban nem sokan törődtek. 

    Hatalmas port kavart a 90-es években, amikor kezet fogott egy AIDS-beteggel, ahogy azon is többen felhördültek, amikor egy aknáktól éppen megtisztított területen sétált át Angolában. A jótékonyság pedig kisebbik fiától, Harry hercegről sem áll messze, aki kész édesanyja nyomdokaiba lépni. A hétvégén New Yorkban vett részt a Halo Trust taposóaknák elleni rendezvényén, amelyen beszédet is mondott. 

    Édesanyám hagyatékának megőrzése olyan felelősség, amelyet hihetetlenül komolyan veszek. Azt hiszem, mindannyian tudjuk, mennyire szeretné, ha befejeznénk ezt a munkát. Mindannyian azért vagyunk itt, mert igazán hiszünk és egy aknamentes világért küzdünk

    mondta.

    A herceg egyébként 2019-ben szintén Angolába utazott, 22 évvel azután, hogy Diana hercegné is ott járt.