új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Házassága is veszélybe került egy ponton.

    PAP 7449
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Simon Kornél őszintén beszélt alkohol- és drogproblémáiról a Magyar Hang Mindenki függő című műsorában, amit a Blikk szemlézett. A színész-rendező nyíltan felvállalja, hogy óriási küzdelmet folytatott a függőségeivel, de végül egy ponton sikerült a változás útjára lépnie. Elmondása szerint „lelki fájdalomcsillapítónak” használta az alkoholt, de az előadások sokáig „szentnek számítottak”.

    Amikor átléptem azt, hogy előadás előtt, aztán közben is meg lehet inni valamit... fondorlatosan megmagyaráztam magamnak. Felfedeztem, hogy ez konkrét szerhasználat. Viszkit ittam, például, sörrel. Voltak gyenge próbálkozásaim, hogy megszabaduljak ettől, aztán megint jött valami, ami miatt azt gondoltam, ezt megérdemlem vagy szükségem van rá

    – fogalmazott a beszélgetésben Simon, akinek a drogok magabiztosságot kölcsönöztek a rendezői munkájához.

    „Amit én használtam, azt egodrognak is nevezik... Szemernyi kétségem nem volt, hogy ha én kitalálok valamit, az csak jó lehet. Volt egy pillanat, amikor a mélypont közelében azt gondoltam, már hosszú ideje nem csinálok semmit, és csak hallucinálom, hogy dolgozom. Ez az előadás azóta is megy. Azóta józanul és tisztán is megnéztem, és voltak benne ötleteim. Furcsa módon, a kreativitást nem ölte meg, de sokszor volt levágós, hogy nem józanul ültem ott.”

    Mint mondta, nem csak környezetére volt hatással a függősége, hanem magánéletében is válságot okozott, így kis híján a házasságát is tönkretette Gryllus Dorkával.

    Dorka nem az a fajta, aki hallgat és csendben néz. Volt, amikor rákérdezett, és egy ideig meg tudtam magyarázni. Aztán úgy gondoltam, jobban szeretem őt annál, mintsem hogy így hazudjak neki. Az egyetlen ultimátum az volt, ami a józanság felé indított el, amikor azt mondta, elválik, mert nem bírja tovább. Akkor átrendeződött a prioritás. Addig ez nem tűnt olyan veszélyesnek

    – magyarázta Simon Kornél, aki folyamatosan terápiára jár, hogy sikerüljön feloldania magában azokat a „generációkon átívelő sebeket”, amik a függőség irányába terelték.

    A színész azt is furcsállta, hogy az ismeretségi köréből kevesen ültek le vele beszélni, ellenben célzásokat több helyről is kapott. Szíven ütötte, amikor visszahallotta, hogy a szakmában az a hír járta, hogy alkoholista, drogos, és megbízhatatlan.

    Lemerültem a személyes poklom legmélyére. Nem állítom, hogy nem lett volna lejjebb. Ha elválunk, majd elköltözöm otthonról, biztos, hogy lett volna lejjebb... Nagyon egyedül éreztem magam, és nyilván ezt magamnak csináltam az alkohol- és szerhasználattal. Azt gondoltam ez a totális Istennélküliség. A szeretetnélküliség. Én se tudok szeretni, engem sem tudtak szeretni...

    – idézte fel élete legsötétebb időszakát Simon, aki azóta megszabadult 25 kilótól, és akinek az élete visszatért a normális kerékvágásba.

  • A fitneszlady fontos dolgot üzent a lányának.

    Tegnap, azaz október 6-án ünnepelte a születésnapját Schóbert Lara. Az okleves aerobik edző, influenszer 21 éves lett, melynek apropójából az édesanyja, Rubint Réka a közösségi oldalán is felköszöntötte: a fitneszlady azokat a felvételeket mutatta meg a Facebookon, amelyek lánya születésnapi összejövetelén készültek egy étteremben.

    Schóbert Larának a szerettei egy különleges tortával is kedveskedtek: a születésnapi desszertet egy arany bokszkesztyűről mintázták, nem is véletlenül, hiszen az influenszer éppen ilyennel lépett ringbe a Sztárbox idei évadában női pehelysúly kategóriában szeptember elején.

    Isten éltessen Kicsi Kincsem! Tudod, hogy mi a legnagyobb ajándék?! Az, hogy újra RAGYOGSZ!!! Nagyon szeretünk!!!

    – üzente lányának a fitneszlady, minden bizonnyal utalva Schóbert sztárboxos győzelmére is.

  • Az óriási őzlábgombával nagy sikert aratott a Facebookon.

    Csak úgy özönlenek a lájkok és a hozzászólások ahhoz a poszthoz, amelyet Borbás Marcsi osztott meg a Facebook-oldalán hétfőn. A Gasztroangyal műsorvezetője azzal büszkélkedett el követőinek, hogy mit sikerült szüretelnie őrségi kertjében: többek között egy hatalmas őzlábgombát is talált, amelyről szemléltetésképpen fotót is mellékelt.

    Mai szüret. Még mindig kapok ajándékokat a kertemtől. Külön öröm, hogy még a batáta is ilyen szép lett ebben a nagy szárazságban! Ez az őzlábgomba pedig különösen gyönyörű!

    – újságolta el Borbás Marcsi, akinek egyik kommentelője megjegyezte: ez a gomba akkora méretű, akár egy gyermek esernyője.

  • Megfogadták, nem vágnak bele építkezésbe, aztán változott a helyzet. Az ingatlan néhány héttel ezelőtt nyerte el végső formáját.

    Különleges évfordulót ünnepelt a minap Nádai Anikó. A Házasodna a gazda és a Reggeli műsorvezetőnője örömmel tudatta a közösségi oldalán, hogy párjával, Hajmásy Péterrel immár négy éve van együtt, boldogságukat pedig le sem tudná tagadni.

    4 év. Még tizenötször ennyit kívánok nekünk!

    – fűzte vőlegényével közös fotója mellé a tévés, aki a napokban elárulta: ha annak idején nem jelentkezik a ValóVilág negyedik szériájába, most magyartanár lenne.

    A fotó már abban az ingatlanban készült, amelynek építésébe Nádai és Hajmásy közösen vágtak bele több mint két évvel ezelőtt, jóllehet megfogadták, építkezésre sosem adják a fejüket. A műsorvezetőnő egy külön Instagram-oldalt is szentelt otthonuknak, melybe a napokban ismét betekintést engedett. Mint írta, augusztus közepén költöztek be fiaikkal, azaz közös gyermekükkel, Alexszel, és Nádai előző kapcsolatából született gyermekével, Patrikkal

    A konyháról korábban is láthattunk fotót, az ide kattintva érhető el.

    A kétgyermekes műsorvezetőnő először csak egy üres telekről mutatott fotót követőinek, így jól látható, honnan hova jutottak.

  • Az énekes az utolsó menetig kitartott, pedig ellenfele már a mérkőzés elején egyértelművé tette erőfölényét.

    Vasárnap este, Sztárbox hatodik versenynapján került sor Király Viktor és Herceg Dávid mérkőzésére. A Megasztár korábbi győztese és a hazai latinzene koronázatlan királya férfi középsúly-kategóriában csaptak össze, meccsük pedig meglehetősen drámai pillanatokat tartogatott: ez volt az adás legvéresebb küzdelme, ám végül Herceg kezét emelték a magasba, aki technikai KO-val nyert.

    Király egyébként már a ringbe lépése előtt kijelentette, hogy egy igazi győztesnek tartja magát, a boksznak köszönhetően ugyanis hatalmas átalakuláson ment keresztül: 30 kilót adott le, de úgy tűnik, a felkészülés a lelki problémáira is gyógyír volt, az énekes ugyanis az egész ország előtt felvállalta, hogy alkoholproblémákkal küzdött. Felesége, Király-Virág Anita büszke is az énekesre, s mint azt a közösségi oldalán elárulta: Király Viktor eleve törött orral lépett ringbe, ám ő az erős orrvérzés ellenére sem adta fel a küzdelmet.

    Gratulálok a tegnap esti meccshez! Nagyon sok mindent írhatnék, és ki is fogom fejteni részletesen az élményeimet később egy videóbeszélgetés formájában. Most csak annyit mondok: minden résztvevőnek hatalmas respect, igazán férfias meccs volt! Szerintem Dávid különösen jól bokszolt, és a továbbiakban is nagyon szurkolok neki. Nem utolsósorban pedig elképesztően hálás vagyok minden pozitív támogatásért, szuperek vagytok! Köszönöm az egész csapatomnak a több mint féléves felkészülést, nélkületek ez nem sikerült volna! Maradjatok velem, mert hamarosan csinálok egy live-ot, ahol bővebben beszélgethetünk

    – olvasható az énekes bejegyzésében. Nem Király Viktor azonban az egyetlen a Sztárbox mostani és korábbi évadának versenyzői közül, akik megosztották a közösségi médiában, hogyan festett az arcuk a mérkőzésük után. A tavalyi évadban bokszoló Nagy Ervin is posztolt fotót sérüléseiről, ahogy idén Veréb Tamás és Noszály Sándor is, akinek több fogát is kiütötte ellenfele.

  • A színész a csütörtöki epizódban búcsúzott a játéktól.

    Molnár Áron volt az Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legutóbbi részének kiesője, aki vehemens játékával gyanúba keverte magát, ez pedig a vesztét okozta. A színész ezúttal a Storynak arról mesélt, hogy Hermányi Mariannt tartja a krimi-reality legerősebb játékosának, akire egyébként kezdettől fogva gyanakodnak a többiek, de a nézők jól tudhatják, hogy ártatlan. Bár a színésznő eddig jól állta a ránehezedő nyomást, a csütörtöki epizódban nála is eltört a mécses, miután továbbra is az első számú gyanúsítottnak számít a többiek szemében.

    „Nagyon fontos leszögezni, hogy nekünk, játékosoknak a kastélyban nem voltak meg azok az infók, amikkel a műsor nézői már tisztában vannak – hogy mást ne hozzak példaként: ők tudják, hogy kik a gyilkosok.

    Amikor ebben a játékban rajtad van a célkereszt, az iszonyatosan rossz érzés. Én másfél napig éreztem csak ezt, amit Mariann hat-hét napon keresztül.

    Senki nem hisz neked, hiába tudod, hogy te ártatlan vagy. Bármit mondasz, hazugságnak hiszik. Ez brutálisan megterhelő érzelmileg és mentálisan is. Le a kalappal Mariann előtt, hogy így állta a sarat. Szerintem ő Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban legerősebb játékosa” – nyilatkozta a lapnak a 36 éves színész.

  • Ezúttal ujját törte az egykori teniszező.

    noszaly pulai
    Fotó: RTL

    A Sztárbox hatodik versenynapján Noszály Sándor és Pulai Imre mérkőzött meg egymással nehézsúly kategóriában, amely összecsapás már a legelső menetben véget ért. Az egykori Nagy Ő a meglepetés erejével élve fejjel rontott neki az 56 éves kenusnak, és ekkor ütések sokaságát zúdították egymásra. A pörölycsapásokkal felérő parasztlengők ezúttal megtették a hatásukat, néhány bekapott találat után Pulai a földön találta magát, ami egyben a meccs végét is jelentette.

    Noszály a győzelmét követően a Storynak adott interjút, amelyben elmondta, nem csak fizikailag készült a megmérettetésre, egészen Indiáig utazott, hogy lelkileg ráhangolódjon a pofozkodásra.

    Komoly spirituális utat jártam be, 32 órás meditációval megnyitottam a fejcsakráimat, amitől olyan gyorsan mozogtam a ringben, hogy még szemmel sem lehetett követni a kezemet. Imre a rezgéseim áldozata lett, de már a szorítóban jó utat kívántam neki, velem volt Buddha ereje!

    Míg első, Pribelszki Norberttel vívott mérkőzésén a fogát ütötték ki, addig most, úgy tűnik, az ujját törte az egykori teniszező.

    Akkorát ütöttem, hogy elcsúszott a kezem, és eltörtem a saját ujjamat, de nem baj. Négy nap alatt meggyógyítom mantrával!

    – mondta a lapnak Noszály.

  • Megcsillogtatta az énektudását.

    Képernyőfelvétel (17).png
    Fotó: TV2

    A Megasztár vasárnapi adásában egy ismerős arc is feltűnt azok számára, akik követték az Ázsia Expressz előző évadát. A TV2 énekes tehetségkutatójának válogatóján ugyanis Varsányi Réka is színpadra állt, aki korábban Nagy Alekosz párjaként debütált a tévéképernyőn, akivel azóta már nincsenek együtt.

    A nézők az Ázsia Expresszből ismerhettek meg Alekosz párjaként, de most egyedül szeretném megmutatni, hogy mire vagyok képes. Másfél évig voltunk együtt Alekosszal, de annyira sok kicsi sérelem gyűlt össze már, hogy azt mondtam: el kell döntsem, hogy boldog szeretnék lenni, vagy ott szeretnék maradni

    mondta a kétgyermekes édesanya a bemutatkozó videójában, aki Norah Jones Don't Know Why című dalát énekelte a színpadon.

    Bár Rúzsa Magdi leállította a produkciót, a zsűritől mégis pozitív kritikát kapott. Az énekesnő kifejtette, hogy szerinte még nagyon sok technikai dolgot kell elsajátítson Varsányi, de ha ezt megugorja, akkor abszolút el tudja képzelni, hogy pár év múlva ugyanezzel a számmal nagy sikert érhet el. Ezúttal azonban nem tartotta annyira erősnek a produkciót, hogy továbbjusson, véleményét pedig a többi zsűritag is osztotta, de biztatták az influenszert, hogy gyakoroljon tovább.

  • Vasárnap este lezajlottak a Sztárbox utolsó negyeddöntői, Noszály Sándor személyében pedig megvan az első szuperdöntős résztvevő is, akihez jövő héten pedig újabb versenyzők csatlakozhatnak majd. Mint az tegnap kiderült, Miller Dávid súlyos arcsérülése miatt kénytelen visszavonulni a versenytől, helyére közös egyeztetés után Sárközi Ákos, Horváth Tomi előző ellenfele fog beugrani. Most azonban újabb sérülésről számolt be a női könnyűsúly egyik versenyzője.

    Pamela12869 Ok
    Fotó: RTL

    Hódi Pamela Instagram-oldalán egy hosszabb posztban jelentette be, hogy pár napja az egyik edzésén részleges izomszakadás történt a jobb bicepszében, és sérült a felkari izma is. Edzője az egészségét szem előtt tartva a legjobb szakemberekhez vitte, hogy segítse a felépülését, így jelen állás szerint nem lép vissza a versenytől, és a novemberi szuperdöntőn részt fog venni.

    Szeretném, ha tudnátok, hogy a bajnoki címért küzdeni fogok, nem adom fel. Nem siránkozom, hanem küzdök, mert túl sok munkám van ebben ahhoz, hogy ne álljak be a ringbe újra. Az orvosok a lelkemre kötötték, hogy kész leszek, mire kezdődik a meccs, én pedig bízom bennük

    – írta bejegyzésében az influenszer, majd szerette volna leszögezni, hogy ha nem sikerülne nyernie, az nem a sérülésének lesz tulajdonítható, hanem annak, hogy az ellenfele egyszerűen jobb nála.

  • Úgy vélik, akkor nem lennének féltékenyek.

    Egy fiatal ausztrál ikerpár azzal hívta fel magára az internet népének figyelmét, hogy kijelentették: azt szeretnék, ha ugyanaz a férfi lenne a párja mindkettőjüknek. Mivel egész életükben mindent megosztottak egymással, beleértve a Barbie-babákat, a bicikliket, a ruhákat és sminktermékeket is, ezért ennek az elvnek szerintük a párkapcsolatukra is érvényesnek kell lennie. April és Amelia Maddison úgy képzelik el jövőjüket, hogy egész életükben hármasban élnek majd a választott férfival.

    A 20 éves ikertestvérek mindig is rendkívül közel álltak egymáshoz, s tudják, nem találhatnak akárhol olyan férfit, aki mindkettejükkel kész lenne párkapcsolatot létesíteni. Az ízlésük egyezik, a zsánerük is ugyanaz: vonzónak a magas, tetovált, izmos férfiakat találják, de a legfontosabb számukra mégis az, hogy kiszemeltjük kedves legyen és jó humorérzékkel rendelkezzen.

    Korábban Aprilnek és Ameliának is volt már párja, ám úgy mesélik, partnereik mindig féltékenykedni kezdtek a köztük lévő szoros viszony miatt. Ezért találták ki azt, hogy talán egy férfin kellene osztozniuk. Persze, ha megtalálják az erre alkalmas személyt, akkor is szükségük lesz a kettesben töltött időre, a férfival pedig külön élnék intim életüket.

    Nem lenne közös a hálószobánk, a hét első felében egyikünkkel, utána a másikunkkal lenne

    – szögezték le a testvérek, akik határozottan kijelentették, egymásra sosem lennének féltékenyek.

    (via news.com.au)

  • Két éve tart románca Kajári Zoltánnal.

    Berki Renáta, azaz Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán kapcsolatáról ezidáig nem sok mindent lehetett tudni, magánéletüket ugyanis féltve őrzik, azáltal azonban, hogy idén elvállalták a Nyerő Páros című sztárpárshow-t, sok mindent megosztottak két éve tartó románcukról. 

    Az influenszer édesanyának nem idegenek a kamerák, az ingatlanfejlesztőként dolgozó férfinek azonban ez lesz az első szereplése a tévében.

    „Az első legnagyobb feladat, amit le kellett küzdenem, az nem a konkrét feladatok voltak, hanem, hogy egy kamera az arcomba van helyezve, és majdhogynem egész nap” – vallotta be Kajári a Fókusz riportjában, aki állítása szerint a végére már megszokta, hogy minden mozdulatát követik a stábtagok.

    Vannak szaftos történetek is, és az én drágám úgy gondolta, hogy ezt megosztja a nézőkkel is

    – nevette el magát Berki Mazsi.

    „Találkoztunk olyan élethelyzetekkel, amivel a való életben soha nem találkoztunk volna. Leküzdöttünk félelmeket,és megtapasztaltuk azt, hogy milyen együtt működni, együtt dolgozni egy, közös célért. A kedves páromat olyan életszituációkban láthattam, amiben szerintem soha az életben nem fogom látni. De sírtunk is, én legalábbis” – mesélte az üzletasszony.

  • Az egykori szépségkirálynő néhány héttel ezelőtt hagyta maga mögött Magyarországot a családjával.

    Dobó Ági múlt héten vallotta be, hogy új életet kezdett: családjával a Pest vármegyei Maglódról Costa Ricára költözött, ám építési vállalkozó férje, Kis Csaba egyelőre maradt Magyarországon a munkája miatt. Két közös gyermekük, Benedikt és Nataniel azonban már elkezdték kint az iskolát.

    Az egykori szépségkirálynő a nyaralásaik során nem titkoltan évek óta kereste azt az országot, ahol megállapodhatnak, a sok úti cél közül pedig Costa Ricát találták a legmegfelelőbbnek. Ottani életükről Dobó egy vlog után a minap az Instagramján is mesélt. Mint kiderült, napról napra jobban szeretik a trópusi országot.

    „...suli után egyenesen a partra jöttünk, kicsit levezetni a napot a fiúkkal az óceán segítségével! Azt hiszem működik! Egyébként itt az esős évszak »legdurvább« vagyis legintenzívebb időszaka van épp, amikor szinte minden nap esik. Nagyon kíváncsiak voltunk, milyen lehet ilyenkor itt, mit lehet csinálni, hogyan hat ránk, stb. Jelentem nem ilyennek képzeltük, ez sokkal jobb annál! Minden egyes nap 28-31 fok között van a hőmérséklet, éjjel-nappal. Gyakorlatilag nincsen hőingadozás! Nem esik folyamatosan, de gyakran felhős az ég, bár akkor is éget. Általában éjjel esik nagyon intenzíven, reggelre csodaszép az idő, és már reggel 6-kor tűz a nap, délután 2-3-től szokott beborulni, és utána esik. De az eső meleg, és nem hűl le az idő egyáltalán. Ebben az időszakban sokkal kevesebb a turista, pedig sokkal olcsóbb minden hotel, szolgáltatás... és a legzöldebb, legszebb minden! Ooo, és ilyenkor van bálnaszezon is!” – újságolta el Dobó.

    „Jó reggelt Magyarország! ...és persze Mindenki másnak is, bárhol is ébredtek, vagy épp ebédeltek, esetleg készültök aludni a világ bármely pontján! Legyen szép napotok/ éjszakátok! ...én tegnap megállapítottam, hogy bejárva Costa Rica szinte teljes nyugati partját, az elmúlt másfél évben, számomra ez a legleglegszebb rész. Uvita környéke, Dominicalito, stb... Az óceán irányából csodálva a partokat is lélegzetelállító. A víz szó szerint meleg, a természet páratlan...

    De tudjátok, szerintem ez az ország kicsit sem való mindenkinek! Itt a MINDEN a természet. De az aztán tényleg Minden! Értitek mire gondolok? Más igazából nagyon nincs is... Úgy értem, hogy a dzsungel és az óceán számtalan lehetőséget kínál, hogy akár heteken át elfoglald itt magad, de pl. ha shoppingolnál, és alapvetően a betondzsungel a preferált közeged, akkor ebben az országban nagyjából San José az, ami kielégítene...

    minden más arra a páratlan biodiverzitásra épül, amit amíg nem tapasztalsz meg, szerintem elképzelni sem lehet. Minden él és mozog, a természet beszél Hozzád, és mindezt nagyon hangosan teszi... A pici gekkók mindennaposak a házon belül is, sőt, az autóban is néha, a repülő bogarak, pillangók, társaik az otthoniakhoz képest nagyjábol 10X akkorák... majom, béka, iguana pedig bárhol bármikor felbukkanhat. Ezt rendbe kell tenni fejben szerintem, ha valaki erre indulna!” – ajánlotta Dobó Ági a bejegyzésében.

  • Az olasz életérzés annyira magával ragadott egy házaspárt, hogy úgy döntöttek: vesznek Olaszországban egy ingatlant, amelyet saját ízlésük szerint felújítanak. Roger és Mirella Bloomingdale azonban nem egy új építésű rezidencia mellett döntött: választásuk egy olyan régi villára esett Cupra Marittima településén, amelyet már jó ideje nem lakott senki, és amelynek falai már penészesek voltak. 

    A 49 éves férfi és az 54 éves nő a felújításra szoruló, háromemeletes épültért 200 ezer eurót (80,29 millió forintot) adtak, s legalább ugyanekkora összeget terveznek annak renoválására fordítani. Mint mondják, egyből beleszerettek az ingatlanba, amint megpillantották, nem zavarta őket, hogy rossz állapotban van. Terveik szerint a villa néhány év múlva régi fényét idézi majd, de jócskán modernebb lesz.