Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Harminc év után is előbújik a zöld szemű szörny.

    Harminc együtt töltött év után is vannak olyan helyzetek, amelyek féltékenységet szülnek Gáspár Győzőéknél. A showman felesége, Bea állítja: mindig megérzi, ha Győző rosszban sántikál, éppen ezért régebben alap dolog volt, hogy belenézett a telefonjába, de mint azt a Győzike Show vagy az Édes Élet adásaiból láthattuk, ha Bea asszony féltékeny, akkor nem érdemes vele ujjat húzni. De a családfő maga is szokott féltékeny lenni.

    Gáspár elárulta: neje a lányaikon, Evelinen és Virágon keresztül próbálja ellenőrizni őt.

    Múlt héten úgy történt, hogy a lányom beütötte a Google-ba a helyszínnek a nevét, ahova mentem, és megkérdezte, apukám még ott van-eMég nem értem oda, Bea már írt, hogy hol vagy, more, mit csinálsz, pattanjon ki a szemed, merre vagy hol vagy, meg hogy vedd fel, mert megbánod. Ilyeneket szokott írni. Nem írok vissza, én a szavak embere vagyok. Nem veszem fel, ne zavarjanak

    – mesélte a showman a TV2Ütős ötös című műsorában.

  • Az elmúlt hetekben már a saját idegeire ment a bútorok, színek, anyagok kiválasztásával. Most a kerten dolgoznak.

    Francia férje, Flor távollétében Orosz Barbara felügyel mindent a Balatonra néző álomotthonuk felújításán. A Mokka műsorvezetőnője nem is bízza a véletlenre a dolgot: mindennek késznek kell lennie, mire férje júliusban Magyarországra jön nyaralni. 

    Instagramon közzétett bejegyzésében elárulta: jelenleg a kertben is zajlanak munkálatok.

    „Kicsit koszosan, jólesően hulla fáradtan vezetek haza Pestre lehúzott tetővel, pirult bőrömet simogatja a langyos szél... Mosolygok és kicsit végre nem morfondírozom semmin... ahogy az elmúlt hetekben már a saját idegeimre is mentem a bútorok, színek, anyagok kiválasztásával... Csak átadom magam a vezetés élményének... Két szuper intenzív nap után, amit a kert újra alakításával töltöttünk egy fantasztikusan felkészült csapattal, akik játszi könnyedséggel, szinte táncoltatták ezeket a hatalmas gépeket, ezerszer jöttek-mentek kővel megrakott teherautókkal, szuper javaslatokat tettek és minden ötletemet azonnal kivitelezték. Ilyen hozzáállású embereket kívánok mindenkinek,aki hasonló cipőben jár!” – kezdte beszámolóját Orosz Barbara, hozzátéve, ugyan megégett a napon, de élvezettel figyeli, ahogy haladnak a dolgok.

    „Bár pipacsra égtem a napon, és a köredzésem a hatalmas kövek emelgetéséhez képest sehol nincs, olyan közel érzem a szívemhez a mi kis szigetünket, hogy majd elbőgöm magam, hogy részem lehet ebben. Hogy láthatom kialakulni. Nem mondom, hogy gyerekjáték kézben tartani mindezt, azonnal tudni a választ a felmerülő kérdésekre, amikor a férjem csak messziről tudja nyomon követni a folyamatokat és közben látom, érzem mennyire szeretné mindezt együtt megélni, de engem ez csak jobban ösztönöz, hogy júliusra amikor hazajön nyaralni, minden elkészüljön és persze úgy, ahogy a fejemben futó filmen már látom. A filmen amit együtt vetítünk esténként. Ami rajtam áll,hogy pont olyan legyen” – írta a tévés, aki mindent meg akar tanulni a növényekről, hogy teletelepíthesse kertjét. Saját bevallása szerint most érzi igazán, hogy révbe ért.

  • Fekete-fehér fotót posztolt az influenszer.

    Szigligeti Ivett erős utalást tett arra a közösségi oldalán, hogy zátonyra futott a kapcsolata gyermekei apjával, Dudás Mikivel. Az influenszer egy olyan fekete-fehér felvételt osztott meg a platformján, amelyen a világbajnok kajakozóval egymás kezét fogják, és amelyhez az alábbi szöveget írta:

    Teljes szívem beletettem, neked mégsem volt egész

    – idézte Horváth Tamás Egyedül megyek tovább című dalának sorait Szigligeti, akinek fotója ide kattintva érhető el. Az influenszer letiltotta a hozzászólásokat az Instagramra kitett képnél.

    Nem ez az első alkalom, hogy Dudás Miki és Szigligeti Ivett csaknem egy évtizede tartó kapcsolata zátonyra futott: tavaly ősszel is szakítottak, méghozzá nem sokkal azt követően, hogy beköltöztek új otthonukba. A sportoló akkor sokat tett azért, hogy visszanyerje kedvese bizalmát, s bár korábban úgy nyilatkoztak, hogy a békülést követően szorosabb lett a kapcsolatuk, mint valaha, úgy tűnik, Dudás nem tudott élni a második esélyével.

  • Szeretné, ha végre az ő kívánságait lesnék.

    nagy ő virág
    Fotó: TV2

    Péntek-Gyulai Virágot egy ország ismerhette meg a Nagy Ő című társkereső-valóságshow-ból, ahol először Árpa Attila színész, majd Jákob Zoltán üzletember kegyeiért versengett. A fiatal nő mindkét esetben elutasítást kapott, ami miatt kissé magába zuhant. Erről most a Tények Plusznak mesélt.

    Úgy éreztem magam, mint egy kivert kutya, őszintén. Szerintem minden az arcomra volt írva, még most is úgy emlékszem rá, mintha tegnap történt volna. Nagyon rosszul voltam, le voltam döbbenve, mondom itt kettéválik alattam a föld, én hazamegyek, tényleg

    idézi a 24.hu Nagy Ő Virágot, aki a műsor visszanézve sem értett egyet a milliárdos döntésével, amikor amikor a fináléban úgy döntött, Bettivel szeretné szorosabbra fűzni a viszonyát.

    Bár a fitneszmodell mostanra megbékélt a történtekkel, és továbbra is jóban van az üzletemberrel,  de Nagy Ő-ről többet hallani sem akar. Mint mondta, a Házasság első látásra című műsor formátuma viszont felkeltette az érdeklődését. 

    Csak akkor megyek, ha értem küzdenek a férfiak, mert én férfiért nem fogok küzdeni. Vagy maximum megyek a Házasság első látásrába. Milyen jó buli, nem is kell küzdeni a férfiért. Odamegyek, megházasodunk, aztán remélem, jó manust választanának nekem

    – mondta Péntek-Gyulai, aki mostanság azt az álmot dédelgeti, hogy szépségkirálynő lehessen. Éppen ezért indult el nemrég egy szépségversenyen, amit Balin rendeztek meg, ahol azonban egy kellemetlen élményben is része lehetett.