Jolán, Vid
11 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1200875649
  Fotó: Anadolu Agency / Getty Images Hungary

  A Pink Floyd zenekar alapítója, Roger Waters meglehetősen nyers választ adott Mark Zuckerbergnek, miután a Facebook alapítója megkérdezte tőle, hogy felhasználhatná-e az egyik dalát az Instagram promóciós filmjében. Szószerint azt mondta, hogy

  B***d meg!

  A 77 éves zenész elmondása szerint kapott egy e-mailt a Facebooktól, amelyben a Pink Floyd Another Brick in the Wall (Part 2) című dalának felhasználási jogait kérte el Zuckerberg az Instagramot népszerűsítő filmhez. Waters azt állította, hogy hatalmas összeget ajánlottak neki a dalért cserébe.

  Én nem leszek részese ennek a baromságnak, Zuckerberg.

  - zárta rövidre az üzletet Walters. 

   (via: indy100)

 • Két évvel ezelőtt debütált az Apple See című sorozata, amely egy olyan utópisztikus jövőben játszódik, ahol az emberiség egy járvány miatt megvakult; már a látás említése is istenkáromlásnak számít. A széria húzóneve egyértelműen Jason Momoa, aki Baba Vosst alakítja, aki korábban útonálló volt, majd megtért, és egy békés törzs vezetőjévé vált a félelmetes harcosból. A készítők alaposan megmozgatták a fantáziájukat, és nagyon jól ábrázolták azt, milyen lehet egy világ, amelyben senki sem lát, hogyan élhetnek, nőhetnek fel így generációk, mennyire finomulhatnak ki az emberek érzékei, milyen sajátos harcmodort, kommunikációt alakíthatnak ki maguknak. 

  Az igazi csavart az hozza a történetbe, hogy Baba Voss feleségének látó ikrei születnek, illetve epizódról epizódra kiderül, hogy nincsenek ezzel a képességükkel egyedül, és igyekeznek felderíteni a gyökereiket. Persze több szálon fut a széria, amelyben számos kiemelkedő karakter helyet kapott, ilyen a Sylvia Hoeks által életre keltett Kane királynő, illetve seregének parancsnoka, Tamacti Jun, akit Christian Camargo formál meg. A széria sikere után sokan várták a folytatást, ám a koronavírus-járvány alaposan hátráltatta, de a friss előzetesből megtudható, hogy nyár végén, egészen pontosan augusztus 27-én folytatódik az utópisztikus sci-fi. Újabb világsztár csatlakozott a stábhoz, méghozzá Dave Bautista, aki Edo Voss, Baba Voss testvére és egyben legfőbb ellensége is lesz. 

  Jason Momoa a See című sorozat második évadában
  Jason Momoa a See című sorozat második évadában
  Fotó: Apple / YouTube
 • riporter.png
  Fotó: twitter / imjustbrum

  Callum Watkinson, az ITV Central riportere megfenyegette azt a férfit, aki tudatosan belesétált a felvételbe Birmingham belvárosában, a Centenary Square-en.

  Én csak a munkámat próbálom végezni. Van munkád?

  - kérdezte idegesen a riporter a fiatalembert, aki azt válaszolja, hogy igen, van neki. Erre Watkinson nagyon szofisztikáltan kifejti neki, hogy

  Hát, akkor ne csináld, b***d meg, én sem fogok bemenni a munkahelyedre, és elkezdeni b***kodni veled.

  Ne légy már ilyen bunkó 

  - válaszolt a férfi.

  Ekkor Watkinson ismét odament a férfihoz, és azt mondta: 

  Ha még egyszer a hátam mögé kerülsz, akkor kib***lak, megértetted?

  A dilivonat itt még nem állt meg, ugyanis ezután következett csak a zaklatott riporter hosszú monológja: 

  Miért nem szerzel munkát, és akkor majd én mehetek mögéd, és lehetek idióta. Hol dolgozol? Footlocker vagy McDonald's? Mi lenne, ha azt mondanád, hogy bocsánat, hogy megpróbáltad elrontani a munkámat? Mit szólsz ehhez? Tudod, milyen nehéz élőben közvetíteni félmillió embernek?

  A tévécsatorna szóvivője az eset után azt mondta, hogy a riporterrel elbeszélgetnek, és belsőleg kezeik az ügyet, elnézést kértek a sértegetés miatt, de ennél többet nem óhajtanak mondani.

   (via: indy100)

 • GettyImages-2225160
  Fotó: Frank Micelotta Archive / Getty Images Hungary

  A Nirvana frontembere, Kurt Cobain fekete filctollal firkantotta le az önarcképet a zenekar 1992-es Nevermind turnéja alatt Szingapúrban. Ezt a jóindulattal ábrának is alig nevezhető firkát értékesítették most nyolcvanmillió forintért. 

  A Kurt Cobain rocksztár feliratú firkán ez olvasható:

  Nem tudom, hogyan kell játszani, és nem érdekel!

  Idén 27 éve, hogy Cobain végzett magával, akkor volt 27, most pedig 54 éves lenne. A különböző, hozzá köthető tárgyak borsos áron keltek el az elmúlt években is. 2019-ben a pulóverét adták el 22 millió forintért, ezt viselte a Nirvanával készült utolsó fotózáskor, az MTV Unpluggedben használt gitárja pedig majdnem kétmilliárd forintért kelt el. Múlt hónapban Cobain és Courtney Love háza közel 300 millió forintért cserélt gazdát Los Angelesben.

  (via: New York Post)