Koronavírus adatok

2021. dec. 08.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-6 °C
4 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • ByeAlex 16 éves versenyzője, Alee hihetetlen népszerűségnek örvend a fiatalok körében, TikTokon szinte minden második videóban az ő zenéire tátognak, saját dalai pedig milliós nézettséget érnek el. A legutóbbi adásban azonban erős kritikát kapott Gáspár Lacitól, a második produkciója után.

  Laci nem fogta vissza magát az értékelésnél, erős szavakkal illette a fiatal srácot.

  Szerinte Alee maradjon inkább a rappelésnél, mert állítása szerint nem tud énekelni, nincs hozzá tehetsége, és ne csináljon olyat, ami nem az erőssége.

  Az érzékeny fiút nagyon megérintették Gáspár Laci szavai, még napokkal később is rosszul érzi magát miatta, ezért már azon is elgondolkodott, hogy abbahagyja az éneklést. A Blikknek így nyilatkozott erről:

  Jó, hogy bejutottam a top négybe, de csalódott is vagyok, vegyes érzések vannak bennem. Nem vagyok elégedett magammal, nem tudom eldönteni, jó-e, amit produkálok, nemcsak a produkcióm, hanem az egész, amit csinálok. Eljutottam oda, hogy nem tudom, merre menjek tovább. Nem számítottam erre a kritikára, mert gyerekkorom óta ezt élvezem, erre tettem fel mindent, ez segített át mindenen, most meg megkapom, hogy hagyjam abba az éneket… A legszomorúbb az, hogy elgondolkoztat, hogy tényleg abba kéne hagyni, de ez nem ilyen egyszerű, ez éltet. Az éneket jobban szeretem, mint a rapet, de most komolyan elgondolkoztam azon, hogy rossz vagyok a színpadon. Nagyon magamra vettem ezt a kritikát, kell egy kis idő, hogy feldolgozzam és elengedjem ez azt egészet.

  A rapper rajongói reménykedhetnek, hogy nem gondolta komolyan a kijelentését, hiszen nagyon sokan szeretik őt.

 • Most, hogy egy nap választ el a Szex és New York: És egyszer csak... premierjétől, ideje áttekintenünk, hogy mennyit keres a három főszereplő epizódonként.

  GettyImages-1329720693
  Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

  Meglepő, de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis is ugyanannyit keres, tehát a sorozat készítői nem tesznek különbséget abban, hogy a sorozat igazi főszereplője a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie Bradshaw.

  A Variety információi szerint körülbelül 650-750 ezer dollár közöttire tehető a színésznők gázsija, ami átszámítva közel 250 millió forintot jelent.

  A magazin szerint viszont időközönként az is megeshet, hogy egymillió dollárt kapnak egy komolyabb részért.

  Most pedig, hogy már ezt is tudjuk, már csak egyet kell aludni a történet folytatásáig.

 • Folyamatosan töltik fel a netre az emberek az Indonéziában kitört vulkán okozta káoszról készült videókat.

  Kép3
  Fotó: TikTok

  Curahkobokan falujának lakói kétségbeesetten könyörögnek a segítségért, miközben a hamu elfedi az eget, miután szombaton kitört a Semeru vulkán.

  Az egyik ilyen videón azt látni, ahogy egy rémült asszony próbál menedéket találni a gomolygó füst elől, ami vészesen gyorsan közeledik felé.

  @novanhendri510

  #semeru europsi semoga selalu dalam lindungan ALLAH SWT

  ♬ suara asli - novanhendri510

  Egy másik, hasonlóan félelmetes videót is megosztottak, amin azt látni, ahogy a láva a lakott terület felé áramlik.

  @novanhendri510

  lavagunung semeru mengalir deras membawa matrial baru pasir

  ♬ suara asli - novanhendri510
 • Gomba módjára nőtt ki a földből.

  A világ második legmagasabb épülete hivatalosan is elérte maximális magasságát. Az ausztrál Fender Katsalidis által tervezett Merdeka 118 torony lett Malajzia legújabb gyöngyszeme, a maga egészen elképesztő 678,9 méteres magasságával. A teljes épület a tervek szerint 2022-ben kerül átadásra. 

  Korábban a második legmagasabb épületnek járó elismerést a 632 méteres kínai Shanghai Towert illette, most azonban már csak a harmadik helyet foglalhatja be.