Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hazánkban forgat a világsztár.

    ZS 1290
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Noszály Sándor is szerepelni fog a Sztárbox idei évadában, és a korábbi teniszező már gőzerővel készül a megméretésre. A minap viszont közösségi oldalán osztotta meg, hogy egy igazi hollywoodi világsztárral, Woody Harrelsonnal sikerült összefutnia egy budapesti sportpályán.

    A legnagyobbak egyike.

    – írta angolul posztjában Noszály, aki kitűnő padel-játékosnak nevezte a színészt, így vélhetően ütögettek is párat közösen.

  • Az énekesnő hamarosan újra feltűnik a TV2 műsorában.

    A TV2 keddi sajtótájékoztatóján leplezte le, hogy kik fognak szerepelni a Sztárban sztár All Stars című műsorban, amely szeptember 7-én és 8-án dupla élő show-val debütál. Mint kiderült, Tóth Gabi ezúttal nem zsűritagként, hanem versenyzőként tűnik fel a csatorna képernyőjén, ráadásul a jubileumi évadban az egyik exével, Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tiborral száll majd versenybe. Most az énekesnő közösségi oldalán posztolt arról, milyen üzeneteket kapott, amikor a nyilvánosság megtudta, hogy visszatér a képernyőre.

    Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok! Szemeim is bepárásodtak tegnap, amikor olvastam üzeneteitek! Természetesen a »másik oldal« is nagyon lángra kapott, de mit érdekel engem, amikor ennyien szerettek, és velem vagytok! Nekik üzenem, hogy tovább lehet lapozni, és nem kell velem foglalkozni

    – fogalmazott az énekesnő, aki világosan tudtára adta mindenkinek, hogy hidegen hagyják a neki címzett nemkívánatos megnyilvánulások. Ugyanakkor hálás, hogy újra szereplője lehet a TV2-s zenés show-műsornak.

    Ismét beleadok mindent! Már anyai erővel és egy igazi támogató társsal vágok neki ennek a csodás és kihívásokkal teli kalandnak! Legyetek velem, és ti se foglalkozzatok a károgókkal! Magukkal van bajuk! Mert aki jóban van önmagával, az nem bánt másokat! Legyetek bátrak, és merjetek akkor is, amikor azt gondolnátok, hogy a világ ellenetek van! Rájöttök, hogy nincs így!

  • Nagyot nőttek az OMSZ szóvivőjének gyermekei, ezért is ment óriásit a róluk készült kép a Facebookon.

    Idilli családi felvételt osztott meg a napokban a Facebook-oldalán Győrfi Pál. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője csak ritkán posztol szeretteiről, ám most kivételt tett: a négy gyermekét, Danit, Ádámot, Alízt és Lillát örökítette meg, akikre nagyon büszke.

    Nincs nagyobb gazdagság

    – írta Győrfi Pál a képhez, amelyet több mint 12 ezren kedveltek.

    Győrfi Pál a második feleségének, Adrienn-nek 2009-ben fogadott örök hűséget egy polgári esküvő keretein belül, majd tíz évvel később, 2019-ben az egyházi szertartásra is sort kerítettek. Szerelmük gyümölcseként három gyermekük született: Ádám, Alíz és Lilla. Győrfi Pálnak az előző házasságából is született egy fia, Dani, aki a tévénézők számára sem ismeretlen: szerepelt a Dancing with the Starsban, de a TikTokra is gyárt tartalmat – mutatott rá az nlc.hu.

  • Minden út Rómába vezet.

    20240730 shv l16 021
    Fotó: Northfoto

    Megkaptuk az Emily Párizsban 4. évada második felének hivatalos előzetesét, és nagyon úgy tűnik, hogy izgalmakban, drámákban, és persze románcokban ezúttal sem lesz hiány. Feltűnik majd a színen egy olasz üzletember, Marcello (Eugenio Franceschini) karaktere, aki teljesen felforgatja Lily Collins által játszott címszereplő életét.

    Ahogy azt már korábban megtudtattuk, Emily ezúttal maga mögött hagyja Párizst, hogy Rómában pihenje ki fáradalmait, és közben az olasz szívtiprót érintő üzleti ügyletet bonyolítson le. Emily ugyanakkor a Gabriellel fennálló feszültségek között is próbál lavírozni, miközben titkokra derül fény Camille-lal kapcsolatban, és ha ez még nem lenne elég, az új szereplő, Genevieve tovább bonyolítja a helyzetet.

    Az Emily Párizsban negyedik évada két részletben debütál, a széria második fele szeptember 12-től lesz elérhető a Netflixen.