Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az énekes egy dolgot nem vállalt be.

    Peter Šrámek szombat este a Sztárban sztár All Stars első élő adásában Tóth Gabi bőrébe bújva szórakoztatta a közönséget. A vágsellyei születésű énekes az Átkozott nyárcímű dal klipjét vitte színpadra, mellyel nem csupán a zsűrit, azaz Liptai Claudiát, Lékai-Kiss Ramónát, Stohl Andrást és Hajós Andrást sikerült lenyűgöznie, hanem magát Tóth Gabit is, aki versenyző létére már a páholyból nézte az előadást.

    Šrámek produkcióját tátott szájjal figyelték, a végén pedig vastapsot kapott. Stohl például alig jutott szóhoz; állítása szerint ilyen átlényegülést még sosem látott. Értékeléskor Liptai Claudia egy kisebb „bakira” is felhívta a figyelmet, ő ugyanis nem tudott elvonatkoztatni az énekes szőrös lábától. 

    Én a 99,99-et adom meg, mert amikor fölemeltek, meg amikor pörögtél... Én láttam a Gabi lábát ma, tehát ennyi szőr nincs rajta. Maradt egy picit az Ernő dzsungeléből ott a lábadon egy kicsi!

    – mutatott rá Liptai, mire Stohl felkiáltott, hogy ő ezt nem látta, mert végig Šrámek arcát figyelte, Hajósnak azonban az is szemet szúrt, hogy az énekes keblei külön életet éltek a táncos fején a produkció alatt.

    Szerintem a Máté nagyon sajnálja, hogy Kínában lép föl, mert egyébként nagyon jött volna mögéd táncolni, és örült volna azoknak a melleknek!

    – árulta el nevetve Tóth Gabi, majd Hajós átvette tőle a szót.

    Én is hadd legyek lenyűgöződve. Egyrészt a színpad mögött a rohangálásban véletlenül találkoztunk, szép nagydarab ember vagy, és ijedtemben a következőt mondtam: »csókolom, uram!« Innen nézve elképesztő volt, a hangod is elképesztő volt. Végig tartottad valahogy azt szájtartást, hogy a Gabinak van egy ilyen, hogy 'úristen, mindjárt megsértődik, posztolni fog'. Ezt végig hoztad.

     S íme Srámek produkciója:

  • A High School Musical sztárja egy kislánynak adott életet.

    Ashley Tisdale az Instagram-oldalán tudatta, hogy pénteken megszületett a második gyermeke. Az egykori Disney-sztár egy kislánynak adott életet szeptember 6-án, akinek férjével, Christopher French-csel az Emerson Clover nevet választották. A Clover magyarul lóherét jelent.

    Emerson Clover French, mindhárman a megszállottjaid lettünk

    – írta a képhez a 39 éves színésznő, aki első kislányának, Jupiternek 2021 márciusában adott életet. 

    (via PageSix

  • Majka a produkció végén már együtt énekelt a kunhegyesi fiatalemberrel.

    Szombat este tűzte képernyőre az X-Faktor idei évadának első válogatóját az RTL, melynek összefoglalóját ide kattintva érheti el. A megújult mentorcsapat, azaz Tóth Andi, Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci elé a színpadra többen saját dallal álltak ki, például egy kunhegyesi srác, Fehér Krisztián is. Az igazi csajozógép hírében álló 21 éves szigetelő a Gyere kislány című dalával nyűgözte le a zsűrit, akik közül Majka és Gáspár Laci kijelentette: legszívesebben indulót csinálnának Fehér refrénjéből, amiről Majka elmondta, ha "35-ször énekli el, akkor se unja meg". 

    A szöveg zseni!

    – dicsérte Valkusz Milán is.

    Fehér a legnagyobb meglepetést azzal a sorral okozta, hogy: "Annyit mondok, óóó dikk...", melynek hallatán Gáspár fel is ugrott székéből.

    Tudod mi van? Te ezt nagyon elkaptad. És szerintem mi is elkaptunk téged

    – jelentette kis Gáspár, majd Tóth Andi keményebb kritikával folytatta, de az énekesnő előre leszögezte, ő lesz a legszigorúbb mentor.

    „A hangod egyébként nem olyan jó, mint a dal, viszont nem tudnálak hazaküldeni, mert még hallgatnék ilyen jó kis nótákat.”

    Fehér végül négy igent kapott a mentoroktól, sőt: Majka még ordított is neki, hogy jöjjön vissza, amikor a dalszöveg tanulmányozták. 

    2024-es indulója megvan az X-Faktornak

    – mondta el Majka.

    Fehér Krisztián teljes produkciója és a mentorok értékelése ide kattintva érhető el.

  • Kényelmesebb a zsűriasztalnál helyet foglalni.

    liptai claudia (1)
    Fotó: TV2

    Szeptember 7-én elrajtolt a Sztárban Sztár jubileumi 10. évada, a TV2 négytagú zsűriasztalánál pedig Hajós András, Lékai-Kiss Ramóna, Stohl András és Liptai Claudia foglal helyet. Utóbbi a hot! magazinnak adott interjút, melyből kiderült, hogy a zsűriszékben érzi magát a legkomfortosabban, versenyzőként már idegesebb lenne.

    „Nem vagyok jó versenyzőalkat, ezt tudom magamról, és ezért sem megyek bele ilyen helyzetekbe. Szerintem fontos, hogy tudd magadról, mit bírsz” – magyarázta a tévés, majd hozzátette: esetleg, ha stabilabb énektudás és nagyobb magabiztosság lenne a birtokában, akkor talán eljátszana a részvétel gondolatával.

    Megjegyezte, azon is egyre többet dolgozik, hogy az őt érő kritikákra nyitottabb legyen, amivel versenyzőként bizony számolni kell. Bár a színházban vagy anyaként elfogadja a kritikát, de egy ilyen műsorban nagyon rosszul viselné. Liptai ugyanakkor zsűriként az őszinte szavakat preferálja, ugyanis szerinte a zsűritagoknak az a feladatuk, hogy nyíltan, mellébeszélés nélkül mondjanak értékítéletet az adott produkcióról akkor is, ha az nem éppen pozitív:

    Volt olyan korábban, hogy valaki megsértődött ezen, pedig ez is része a műsornak. Ami persze lehet öncélú poénkodás, de jogos észrevétel is, mert egy másik produkció jobb volt. De akárhogy is, szerintem az életben nincs helye sértődésnek

    idézte Liptai Caludiát a Story.