új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sokat beszélget velük a témáról.

    Szabó András Csuti és Kulcsár Edina válásukat követően mindketten a gyermekeik életének részei maradtak, ebben a kérdésben nagyon tudatosan járnak el a mai napig. Az üzletember a Storynak adott interjút, melyben elmondta, hogy közös gyerekeik, Nina és Medox éppen abban a korban vannak, hogy úgy érezték, ideje elkezdeni a tudatos testképük kialakítását. Fontosnak tartották megmagyarázni nekik, mit szabad és mit nem a testük kapcsán.

    Úgy gondolom, amilyen viselkedésmintát a gyerekeknek mutatunk, azt fogják elsősorban megtanulni. Nálunk nincs például meztelenkedés. Persze ott a közös fürdés, ami egy rituálé mindkét gyerekkel, de ők is külön-külön fürdenek már. Tudatos vagyok e téren, még a négy fal között sem szokásom meztelenül mászkálni

     – fogalmazott a lapnak Csuti, aki igyekszik egészséges példát mutatni a gyermekeinek, ezért nagyon fontosnak tartja, hogy a szülők tájékozottak legyenek ebben a témában is.

    „Ugyanez igaz az étkezésre: ha csupa chipset, gumicukrot eszem a gyerek előtt, akkor hogy mondom meg neki, hogy neki nem lehet? Én is az alapján alakítottam ki az elsődleges szülői magatartásom, amit én a szüleimtől láttam. Emellett hiszek abban, hogy a gyerekek mellett magamat is nevelem, a magam reakcióit is kell irányítanom.” – tette hozzá.

    Az üzletember úgy gondolja, hogy a lehető legtöbbet kell beszélni a gyerekekkel. Ezért például amikor közösen néznek mesét, ha úgy érzi, megáll, és elmagyarázza a kritikus helyzeteket. Kulcsár Edina exférje ugyanakkor nagyon büszke gyermekeire az önzetlenségük és segíteni akarásuk miatt. Szerinte ez annak is köszönhető, hogy igyekszik minden helyzetben a lehető legtöbb dolgot elmagyarázni nekik.

    Volt arra példa, hogy azt láttam a játszótéren, hogy a fiam odaáll a nagyobbak elé, hogy ne bántsák a kisebbet. Annyira megható volt, kis híján kicsordult a könnyem. De Nina ugyanez, mindenét odaadná a társainak, hogy boldoggá tegye őket. Azt gondolom, itt kezdődik az érzelmi nevelés.

  • Elmondta az őszinte véleményét.

    BP-0552
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Molnár Ferenc Caramel lesz a következő vendége a TV2 Play legújabb műsorának, amelyben Lékai-Kiss Ramóna kérdez hazai sztároktól. A Titkok Ramónával című videós podcastban már Tóth Gabi, Till Attila, és Szabó Zsófi is betekintést a magánéletébe, ahol egészen személyes titkokat árultak el. A műsor beharangozójában a korábbi Megasztár-győztes a házasság intézményéről és megcsalásról is kifejtette a véleményét.

    Akárki akármit gondol vagy bármi a divat, de a házasság az egy szent dolog. Nem véletlenül hívjuk úgy, hogy a házasság szentsége. Mert tényleg az. Szóval nemcsak a feleségemet kell tisztelnem ebben a kapcsolatban, hanem saját magamat is, azáltal, hogy a mi egységünket, szerelmünket, kapcsolatunkat soha nem árusítanám ki senkinek. De nemcsak ezért nem csapom a szelet senkinek, meg nem vonzódok másik nőhöz, mert hogy ez ciki...

    Bár Caramel jól tudja, hogy ilyenkor lehet sokan furának találják, de ő semmilyen késztetést nem érez arra, hogy más nőknél keresse a boldogságot. Mint mondta, ő is lát maga körül példákat a megcsalásra – és nem csak férfiaknál –, de úgy véli, ezek mind „pótcselekvések, frusztráltságból fakadó jópasiskodások meg jócsajoskodások”.

    Valamilyen visszajelzés hiányzik nekik, amit keresnek. Valami frusztráció. Én azt gondolom, hogy egy felnőtt ember – egy felnőtt férfi, vagy egy felnőtt nő – életébe ez már nemhogy nem fér bele, hanem ez már a szánalmas kategória.

    – jelentette ki.

  • Egész nyáron úton van az énekes.

    DSC2802
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Peter Srámek az utóbbi időszakban hatalmas sikernek örvend, nemcsak az országot járja, hanem közben külföldön is fellép, illetve új dalokat, videóklipeket készít. Bár a 30 éves énekesnek rendkívül kevés szabad ideje van a munkái, fellépései miatt, ő ezt nem bánja, hisz szereti, amit csinál. Most közösségi oldalán viszont arról számolt be, hogy kénytelen lemondani egy koncertjét, mert betegséggel küzd.

    „Drága rajongóim, nagy szomorúsággal tudatom veletek, hogy a mai kecskeméti fellépésen nem tudok részt venni” – kezdte Srámek.

    Sajnos egy énekes életében a legszörnyűbb dolog, amikor elmegy a hangja. Nagyon sajnálom, de most velem is ez történt, és nem tehetek róla. Nagyon szeretlek Titeket, és hamarosan találkozunk a fellépéseken

    írta az énekes a hivatalos Facebook-oldalán.

  • Azóta is emlegeti Hannaróza édesapja táncát.

    Krausz Gábor a Glamour címlapinterjújában mesélt Tóth Gabival közös négyéves gyermekéről, Hannarózáról. A sztárséf számára fájó pont, hogy a kislány elég válogatós, kevés ételt hajlandó megenni, ráadásul kissé makacs is.

    „Bár azt mondják, minden gyerek így van ezzel, és majd megváltozik. Óvatosan, finoman kell próbálkozni nála, és nehéz új dolgokra rábeszélni. Ha valamire egyszer azt mondja, hogy nem, azt fixen nem fogja megkóstolni a következő alkalommal sem” – kezdte az apuka, kiemelve: Hannaróza egyébként lelkes kiskukta is, azoknak az ételeknek pedig mindig ad egy esélyt, amiket ő segített elkészíteni.

    Ha főztjeivel egyelőre nem is, Krausz tánctudásával már biztos lenyűgözte lányát. Mint felidézte, a Mikes Annával bemutatott Szépség és a szörnyeteg-produkciójuk nagy hatást gyakorolt az óvodásra, pedig ő maga eleinte küzdött a téma ellen, a hercegnős-herceges jelenetet ugyanis nagyon távolinak érezte magától. Végül aztán csak előadták ezt Dancing with the Starsban, amivel nem csak a nézők, de Hannaróza szívébe is belopták magukat.

    Soha nem felejtem el azt a napot. Az élő adásra nem tudott bejönni, de előtte, a nagy főpróbán, amikor már be voltunk öltözve, ott volt, és nagyon élvezte. Láttam az arcán, hogy nem igazán érti, hogyan lehetek Disney-herceg, miközben az apukája vagyok. Ráadásul azt a mesét játszottuk el, ami az egyik kedvence, és rendszeresen nézi. A szeme csillogott, éreztem rajta, hogy büszke rám. Nagyon örültem, hogy akkor és ott a részese lehetett ennek a varázslatnak. Azóta ezt a produkciót kellett vele a legtöbbször visszanézni, és akárhova megyünk, ezt a zenét kéri az autóban. Érzem, hogy ez az élmény mély nyomot hagyott benne

    – mesélte Krausz, aki azóta nem foglalkozik annyit a tánccal, mint előtte tervezte, de így is hálás, hogy elvállalta a felkérést: „Mindenesetre Törökországba egy olyan tánctáborba megyünk, amit Anna szervez, és ott naponta kétszer biztosan lesz mozgás.”

  • Humorérzékből csillagos ötös.

    Körülbelül egy héttel ezelőtt megreformálta étkezési szokásait Schmuck Andor, a szigorú diétának pedig máris meglátszik az eredménye. Az egykori politikus azért is olyan motivált, mert idén szeptemberben újra színpadra lép a Szenes Iván Emlékesten.

    Mint kiderült, tiltólistára tette a gyorsan felszívódó szénhidrátokat. Ez szemet szúrt az otthona közelében lévő kisbolt dolgozóinak is, akikhez Schmuck vásárolni jár. 

    Eltűntek a túrós batyuk és a lekváros táskák, helyette puffasztott rizs és extrudált kenyér kerül a kosaramba körülbelül egy hete. Hét nap leforgása alatt három kilót fogytam, szóval messze még a vége, de már megjegyezték, hogy látványos a változás. A boltban kaptam is egy mostanában gyakran használt jelölő címkét, amin a következő áll: vigyázzon, a termék kisebb lett

    – mesélte nevetve a Ripostnak Schmuck, aki 2020-ban is diétázni kezdett, ám az embert próbáló volt.

    Akkor szinte csak főtt csirkehúst evett, vagy sárgarépát ropogtatott.

  • dduu

    A Reggeli stúdiójában kezdte első villán kívüli napját VV Dudu, a ValóVilág 12. legutóbbi kiesője. A hatalmas százalékkülönbséggel zárult párbaj másnapján a műsorvezetők több témáról, például magáról a valóságshow-ról faggatták Dudut, aki bevallotta, rosszabbul élte meg a bezártságot és a szüntelen kamerajelenlétet, mint amire számított előtte, de újra nekifutna a kihívásnak. 

    Nagyon nehéz volt, bent sokkal nehezebb lelkileg, testileg, én is nagyon elfáradtam ebbe a 70 napba nagyjából. Most egy jó, kiadós pihenés vár rám.

    A srác pár héttel a beköltözését követően, a hozzá szintén közel került Vera és Noémi kiesése után melegedett össze Dorkával, aki akkora már szintén túl volt egy VV-szakításon. Dudu nem is tagadja, az elmúlt egy évben csapongó életet élt, ez azonban most véget ért – szeretné kint is folytatni kapcsolatukat, és egy esetleges párbajon is támogatni fogja újdonsült barátnőjét.

    „Ha valakit megszeretek, ahhoz tényleg hűséges vagyok. Biztos, hogy hűséges leszek hozzá, megígértem, hogy meg fogom várni, nem azért, mert nem tehetném meg, hogy ne várjam meg, de nekem sokkal fontosabb, mint hogy kalandozzak az életben újra” – magyarázta kedvese plüssállatát szorongatva. Épp ezért nem is csalódott kiesése miatt, Dorka megismerésével ugyanis már nyertesként távozhatott a villából.

  • Mint mondja, bokáig érő „csadorban” szokta belelógatni a lábát minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe.

    A Balatont és a tengerben való pancsolást ugyan nem kifejezetten kedveli, a nyaralásról azonban mégsem mond le Máté Krisztina. A TV2 Tények egykori műsorvezetője azt mondja, legalább 15 éve nem ment bele a magyar tengerbe, de elképzelni sem tudná, hogy megmártózzon benne.

    Én legalább 15 éve nem fürödtem a Balatonban. Elképzelni sem tudnám, hogy bemenjek a vízbe, a téli Balatont, a korcsolyázást szeretem. Bokáig érő »csadorban« szoktam a lábam belelógatni minden szökőévben a Balatonba vagy a tengerbe. Tisztelem és csodálom azokat, akik ezt el tudják engedni, én görcsösebb vagyok

    – árulta el a Best Podcastban a volt tévés, aki egyébként Siófokon született és ott is nevelkedett, szülei ráadásul máig a Balatonnál élnek. De nem Máté Kriszta az egyetlen hazai híresség, aki nem szokott fürdeni a tóban: korábban Pásztor Anna is lesújtó véleményt fogalmazott meg a magyar tengerről.

    Mint kiderült, Bárdos Andrással közös fia Spanyolországba költözik, ezért ott nyaralnak majd pár napot.

    „De hogy a kérdésére is válaszoljak, kilencen megyünk pár napra Spanyolországba, jön az összes gyerekünk, a párjaik, tavaly így voltunk együtt Bulgáriában, nagyon jól éreztük magunkat. De csak pár napról lehet szó, hiszen ahány gyerek, annyi országban él. A fiam most érettségizett, szeptembertől már Spanyolországban jár egyetemre, és ott is edz, onnan jár majd versenyezni is” – idézte szavait a story.hu.

  • A Kőgazdag fiatalok sztárja életében csak egyszer járt fesztiválon, de elég is volt neki.

    Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary és a Bachelor – A Nagy Ő című műsorok korábbi szereplője, Dulin Metta már ismert arról, hogy nem rejti véka alá a véleményét. A szőkeség legutóbb azzal kavarta fel maga körül az állóvizet, hogy elárulta: horvátországi nyaralása során nem éppen volt elégedett a szálláshellyel

    Mint kiderült, a szőkeség a zenei fesztiválokért sincsen oda, pedig nem otthon ülős típus.

    „Az az igazság, hogy én nem vagyok egy nagy fesztiválarc. Kicsit úgy érzem, hogy egy teljesen más korosztály az, amit például az EFOTT megszólít, mint amihez én tartozom. Sokkal szívesebben választom azt, hogy otthon kiülök a kis teraszomra, hallgatom a madárcsicsergést, nézem a gyönyörű csillagos eget, és – mondjuk – megiszom este egy almafröccsöt. Szóval én ez a chilles típus vagyok, bár azt nem mondom, hogy otthon ülő típus, mert

    szeretek kimozdulni, szeretem, ha élmények meg új behatások érnek. De valahogy ez a fesztiválozás nekem olyan, hogy elsősorban az jut eszembe, hogy tiszta kosz leszek, arra pedig nem vágyom

    – magyarázta a Ripostnak a szőkeség, aki eddig csupán egyszer fesztiválozott. 

    „Életemben egyszer jártam a Balaton Soundon, egy napra, és azon kívül soha nem voltam fesztiválon, úgyhogy ez nekem teljesen kiesik. Egyébként én pontosan szemben lakom a Balaton Sounddal, tehát a szél és a víz teljesen áthozza a hangot. […] Egyébként ezért sem érné meg nekem megvenni a bérletet a Balaton Soundra, mert amúgy tökéletesen hallom a nagyszínpad koncertjeit a saját kis teraszomról, beizzítok egy kis diszkógömböt vagy kirakok néhány fényt, és szinte olyan, mintha ott lennék."

  • Beindulóban van modellkarrierje, ezért egyetemi tanulmányait is szünetelteti a fiatal.

    meszar
    Fotó: TV2

    Vadonatúj arcát mutatta meg friss Instagram-fotósorozatában Mészáros Lili. A Next Top Model Hungary győztese a Borsnak elárulta, az extrém fotók közzététele előtt kissé tartott a negatív visszajelzésektől, de főleg pozitív kritikákat kapott követőitől, ahogy egyébként is szokott.

    „Nagyon szerencsés vagyok, ha százalékban kéne kifejezni, úgy mondanám, hogy 99 százalékban pozitív véleményeket kapok és hallok vissza.

    Őszinte leszek, féltem, hogyan küzdenék meg azzal, ha rám szabadulna a népharag.

    Azért résen vagyok, mert egyetlen ballépés elég. De most ezt nagyon jó megélni, jó visszaigazolás arra, amit csinálok” – kezdte a fiatal, akivel nagyot fordult a világ, amióta megnyerte a TV2 műsorát. 

    „Az egyetemi tanulmányaim most mellékpályára kerültek. Már csak egy év van hátra a környezetvédelmi szakirányon, ezért mindenképpen szeretném majd befejezni, s később ezen a területen helyezkednék el. Fuzionálnám a modellkedéssel: például a textilipari újrahasznosításokra fókuszálnék. De most leköt mindaz, amire a műsor megnyerésével lehetőségem nyílt. A tartalomgyártás, a modellkedés, ráadásul az Icon Model Management segítségével külföldön is lehetőségem lesz szárnyakat bontogatni. Nagy lépés lenne, de vágyom rá, és szerencsére a környezetem is támogat benne” – mesélte a családjának és párjának is végtelenül hálás Mészáros.

  • A Barátok közt egykori színésznője 40 éves lett.

    Július 14-én, azaz tegnap töltötte be 40. életévét Balogh Edina, akinek e kerek születésnap alkalmából meglepetésbulit szerveztek a barátai és a párja, Szabó Simon. A kétgyermekes színésznő a különleges kerti partiról a közösségi oldalára sem felejtett el posztolni; így derült ki, hogy korábban még sosem lepték meg hasonló születésnapi bulival.

    Nehéz bármit is mondani, ez egy nagyon kerek szám… Talán csak annyit, hogy még soha nem volt meglepetésbulim, csodálatos érzés volt megélni, hogy a barátaim és a szerelmem együtt dolgoztak ezekért a pillanatokért… Örökké emlékezni fogok erre a születésnapra… Csak hála és boldogság van a szívemben, mert a legnagyobb kincs a világon enyém, amikor szeretsz és szeretnek! Köszönöm NEKTEK, hogy vagytok nekem!

    – hálálkodott a színésznő, aki nemrég duplán is összeköltözött a színész-rendezővel, akihez a Farm VIP című realitynek köszönhetően került közel. Hamarosan Nyerő Páros című sztárpárshow-ban teszik próbára szerelmüket.

    Közös képüket Szabó Simon is megosztotta, mégpedig az alábbi szöveggel:

    Boldog szülinapot, Baby!

  • A nézők kevesebb mint 20 százaléka szerette volna játékban tartani a szereplőt.

    Újabb párbaj zajlott le a ValóVilág 12. szériájában, ezúttal VV Ádi és Dudu között. Utóbbira ráadásul nem is a kiválasztáson, hanem a nézőknek hála került kék kendő, és a jelek szerint a srác a szerdai szimpátiaszavazás óta sem lopta be jobban magát a közönség szívébe. Dudu meglepően kevés vokssal, mindössze a szavazatok 19,11 százalékával távozott a valóságshow-ból.

    Kiesése után Puskás Petivel beszélgetett a stúdióban, kérdésére pedig elárulta, persze csalódott a végeredményt látva, szeretett volna maradni, de örül, hogy kipróbálhatta magát a játékban.

    „Biztos az a három lány nem tett jót ennek a százalékaránynak, ez biztos, hogy benne van” – árulta el a fiú, hozzátéve: taktikázása szintén nem lehetett szimpatikus sokak számára. Ugyan újdonsült barátnőjét, Dorkát a villában hagyta, családjával azonban újra találkozhat, ez pedig hatalmas vigasz számára.

    „Végre a családommal lehetek, kisöcsémet megpuszilgatom, ez a legfontosabb.”

  • Nagyon boldogok együtt.

    D VAJ20131202020
    Fotó: Vajda János / MTI

    Molnár Gusztáv az alkoholproblémáit leküzdve újfent a visszatért a színház világába, ugyanis szerepet kapott a kassai Thália Színházban, sőt, időközben a szerelem is rátalált. A 37 éves színészkipróbálta magát civil foglalkozásokban is, de egyelőre sem költöztetőként, sem kertrendezőként nem találta meg a számításait. Mindezt talán nem is sajnálja annak a tükrében, hogy ismét talált valakit, aki fontos lehet neki az életben.

    Ahogy korábban az kiderült, először egy munka kapcsán kezdődött beszélgetés közöttük tavaly augusztusban, a szakmai levelezésből azonban a hölgy javaslatára privát ismerkedés lett, először pusztán baráti céllal. A dolgok aztán átalakultak, ám azt, hogy ők egy párt alkotnak, csak pár hónapja mondták ki először. Most pozitívan alakul a közös jövőjük, és látszólag nagyon boldogok.

    „ Hálás, mert élhetek, és lehetőségem van boldognak lenni. Nem az a fontos mi volt, és nem az, hogy mi lesz. A jelenben lenni a legnagyobb ajándék” – üzente közösségi  oldalán a színész, aki kedvesével közös vízparti fotót posztolt.

  • Imádja az internet annak a 18 éves politológushallgatónak a történetét, aki félretette a felsőfokú tanulmányait, hogy beteljesítse nagy álmát, és kocsmatulajdonos lehessen. Hugo Willett minden bizonnyal Kent legfiatalabb kocsmárosa, aki félbehagyta a tanulmányait, hogy átvegye a The Bowl Inn, 18. századi múltra visszatekintő pub vezetését az angliai Hastingleigh-ben. – írja a DailyMail.

    Annak ellenére, hogy a tinédzser aggódik a történelmi italozó hely átvételével járó felelősség miatt, – ráadásul alig elég idős ahhoz, hogy maga is igyon,– úgy véli, hogy a kocsma vezetése egy felelősségteljes munka. A Kent-i Egyetemen tanuló diák elmondása szerint nem bánta meg a pályamódosítást.

    „Bár nagyon érdekel a politika - ezért is tanultam azt az egyetemen -, meg kellett ragadnom ezt a kivételes lehetőséget, hogy álmaim karrierjét egy ilyen gyönyörű, hagyományos kocsma vezetésével kezdhessem meg.” – fogalmazott.

  • Családi fotót posztolt a szupermodell.

    Heidi Klum mosolygós, életvidám édesanyját látva már nincs kétségünk, hogy szupermodell lánya kitől örökölte genetikáját. A családban egyébként folytatódik a modell szakmai iránti elköteleződés, hiszen Klum 20 éves lánya, Leni is debütált már a kifutón.

    Az 51 éves modell a napokban nyolcvanéves édesanyjáról, Ernáról osztott meg egy képet, aki simán letagadhatna egy pár évtizedet a korából. „Anyukám szelfije. Egy 80 éves örökifjú” – olvasható az Instagram-bejegyzésében.

     (via Femina)

  • A Polgár-házaspár már korábban beszélt arról, hogy kétlaki életet élnek, de minden évben a nyári időszakra hazatértek Amerikából. Ezúttal a fiuk, Dániel és a kutyusuk Zeusz is jönnek, akik idén kicsivel hamarabb érkeztek meg Magyarországra, mint a szülők. Polgár Tünde most a Borsnak adott interjút, melyben elmondta, hogy idén a hazaútjuk során gondok adódtak, és a kiskedvencük alaposan rájuk ijesztett.

    Mint fogalmazott, mostanában akadtak gondok a kutyussal, ami miatt nagyon aggódott is és bár már javulni látszik a helyzet, meglehet, hogy nem is egészségügyi probléma áll a háttérben.

    Szerencsére már lassan kezd jobban lenni. Hathetes kora óta van velünk, most pedig már hét és fél éves, és azóta hozzá van szokva ehhez a kétlaki élethez, de Árpi szerint most éppen depressziós, mert kint jobban érzi magát, mint itthon. Biztos azért, mert ott lehet a mókusokat abajgatni meg minden, itt meg a sünökkel nincs annyira jóban

    Az egykori luxusfeleség már korábban már beszélt arról, hogy Zeusz mennyire érzékeny, hiszen amiatt, hogy gazdáitól külön kellett hazautaznia vérig sértődött. Így a hazaérkezés után első dolguk volt őt kibékíteni:

    Elsőként megpróbáltam Zeusz kutyust kiengesztelni, ugyanis ő Danival jött haza, két héttel hamarabb, mint mi. Ezért konkrétan hátat fordított nekem, és sértődötten nézett rám, mert hogy mit képzelünk mi magunkról, hogy őt külön utaztatjuk, pedig szerintem örülhet neki, hogy nem olyan hosszú úton jött mint mi. Persze ő ezt nem tudja, csak azt, hogy a mami magára hagyta

    – tette hozzá.