új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A sütés-főzés igazi szeretetnyelvvé vált számára, feltölti, hogy gondoskodhat másokról.

    A Mokkában mesélt új hobbijáról Csősz Boglárka, ami nem más, mint a sütés-főzés. Az üzletasszony az utóbbi 1-2 évben ragadott fakanalat, előtteegyáltalán nem jeleskedett az ételkészítésben, bár mint bevallotta, Törökországban nem is volt szüksége erre. Hazaköltözve aztán a már megszokott keleti ízek hiánya, illetve az egészséges étkezés rávette arra, hogy kipróbálja magát szakácsként, de ehhez kellett, ahogy Szabó Zsófi fogalmazott, hogy „megszülessen benne ez a fajta motiváció is".

    „Annyira távol állt tőlem, hogy még a konyhát is elkerültem, még egy tojást sem tudtam megfőzni. Ez egy belső indíttatás szerintem, amikor úgy igazán gondoskodni akarsz másokról, és ki akarod mutatni a szeretetedet, akkor ez egy másik fajta nyelv. Nem akarom muszájból, olyan érzéssel akarom, hogy szeretetből jön, belülről jön” – áradozott az üzletasszony, aki ugyan nem áll le minden nap főzni, de amikor igen, 4-5 fogást is készít, ilyenkor pedig ki is tud kapcsolódni a konyhapult mögött állva. A végeredménnyel ráadásul nem csak ő van megelégedve.

    Van, amikor barátok, van, amikor család, párom, a gyereke, mindenki ott van körülöttünk, és ez nagyon jó érzés, mindig pozitív a visszajelzés! Olyan jó másoknak adni!

    – mesélte lelkesen Csősz, és nem zárta ki annak sem a lehetőségét, hogy egy nap üzleti útra tereli új szenvedélyét.

  • Orlando Bloomon nem fog az idő.

    Öregítő filterrel szórakoztatta magát Katy Perry, de hiába is próbálkozott, vőlegényén, Orlando Bloomon nem fogott a szűrő. Az énekesnő egészen 2074-ig „utazott az időben“, grimaszai pedig arról árulkodnak a rövid videóban, hogy nem éppen elégedett a végeredménnyel. Lánya, Daisy Dove apjának öregített arcát azonban nem tudta megnézni; gyanúja szerint azért, mert az nem tündéknek és kalózoknak lett kitalálva.

    Azt hiszem, ez a filter nem működik a tündéken és a kalózokon. Szomorú

    – biggyesztett egy szomorú emojit sorai után az énekesnő, aki Bloom A Gyűrűk Urában alakított karakterér, Legolasra, és A Karib-tenger kalózai című filmben játszott Will Turnerre célzott. A Daily Mail szerint mindenesetre azért rakta ki ezt a videót, mert kétségbeesetten próbálja népszerűsíteni új, Lifetimes című dalát, ami hamarosan debütál.

    (via People

  • Két kisebbik fia nem is tud semmit a dologról.

    Németh Kristóf is ringbe száll a Sztárbox nehézsúlyú bajnoki címéért. A színész már megkezdte a felkészülést, amiről Peller Anna és Pap Gergő faggatták a Reggeli szerdai adásában.

    „Legalább annyira mentális felkészülés, mint amennyire fizikai. Az embernek önmagával kell elsősorban megküzdenie” – kezdte a színész életmódváltásáról. Ahogy kedden leendőellenfele, Király Péter is mesélte, úgy Németh is elhagyta az italozást, odafigyel étrendjére, az edzései pedig egyre intenzívebbek.

    Mi most kicsit úgy élünk, szerintem, aki ezt igazán komolyan veszi, mint egy versenysportoló. Ez egy fantasztikus kaland is.

    Németh kötelező, részletes orvosi vizsgálatokon is átesett, hogy biztossá váljon, alkalmas a megmérettetésre, családja azonban ennek ellenére nagyon aggódik érte.

    „A feleségem, a nagyfiam, Lóci és édesanyám a legnagyobb támogatóim. A kisebb gyermekeim nem tudják ezt az egészet, őket kihagyjuk ebből. De azt kell mondjam, hogy míg mindenki támogat – mint mindenben – , igaziból úgy látom, hogy nem tartják különösebben menőnek, vagánynak a dolgot. Sokkal inkább a féltést látom a családomon” – vallotta be a színész, akinek ez nem esik rosszul, igyekszik fejben tartani edzője tanácsát, miszerint alapvetően önmagáért csinálja ezt az egészet.

    „Alapvetően nincsen bennem félsz, az egész élettel kapcsolatban. Itt mindenki, aki ezt a kihívást elfogadta, az már bajnok, az már győztes. Az már valami olyat csinált, amiért büszke lehet magára.”

  • A táncosnő nem titkolja, műsorvezetői babérokra törne.

    Stana Alexandra volt legutóbb a vendége a TV2 Titkok Ramival című műsorának, ahol többek között arról a néhány hónappal ezelőtti nyilatkozatáról is említést tett, miszerint szívesen lenne aBachelor – A Nagy Őháziasszonya . A párkereső reality műsorvezetőnője az előző évadban, amelyben Jákob Zoltán válogatott hölgyek között, éppen beszélgetőpartnere, Lékai-Kiss Ramóna volt, ezért most szóban is bocsánatot kért a tévéstől korábbi kijelentése miatt. A táncosnő elmondta: nem Lékai-Kiss helyére pályázik, de azt követően, hogy a Zsákbamacskában kipróbálhatta magát, A Nagy Ő-t tartaná számára ideális műsornak.

    Lékai-Kiss Ramóna aztán megkérdezte tőle: mi lenne akkor, ha felajánlanák neki, hogy tánc helyett vezesse a Dancing with the Stars háttérműsorát. Mint ismert, azt eddig Gelencsér Tímea vezette, ám az egykori szépségkirálynő átigazolt az RTL-hez.

    Úgy gondolom, el tudnám engedni, és nyugodt szívvel. Nem úgy, hogy bármiféle űrt érzek, mert borzasztóan hálás vagyok, hogy mind a négy évben itt lehettem, és szerintem csodálatos utat járhattunk be az aktuális partnerrel. Nagyon különlegesen más emberekkel táncolhattam, sok színes koreográfiát mutathattam meg, ami bennem volt. Nem érzem, hogy bármiben hiányom lenne. Sokan mondják, hogy de hát nem nyertem még meg, nem fogtam a kupát, és valamiért mégsem érzem azt, hogy ettől könnyebben engedném el

    – fejtette ki a táncosnő, akinek a DWTS korábbi évadaiban Győrfi Dániel influenszer, Árpa Attila színész, Iván Bence paraúszó és Marics Peti énekes volt a partnere.

    Stana úgy véli, a táncban már kiteljesedett.

    „A táncban tényleg azt gondolom, hogy kimaxoltam mindent. Már nem fogok annyit fejlődni táncosként, hogy azt mondjam, a csillagokat is lehozom. Én ezzel elégedett és boldog vagyok. Még annak idején a Fővárosi Nagycirkuszban volt szerencsém vezetni egy műsort, amiben nagyon jól éreztem magam, aztán jött a következő, és akkor meghívtak egy társasházi konferenciára moderátor szerepben. Azt nagyon megszerettem. Legutóbb megkérdezték tőlem, hogy milyen műsort vezetnék szívesen, és a Nagy Ő-t mondtam, és utána tudtam, hogy ezer elnézést fogok kérni tőled. Ez egyáltalán nem arról szól, hogy akkor én most a Lékai-Kiss Ramóna helyére pályázok.”

  • Hangolódik az új idényre a Liverpoollal.

    Szoboszlai Dominik továbbra is az Egyesült Államokban tartózkodik a Liverpoollal, ahová a labdarúgócsapattal azért utaztak, hogy három rangos mérkőzéssel készüljenek fel a 2024–2025-ös Premier League-szezonra. Az új idényre való hangolódás közben persze izgalmas programokból sem szenvednek hiányt a focisták, legutóbb például bokszkesztyűt húztak – szúrta ki a Liner.

    Erről egy lapozható bejegyzés is árulkodik a Liverpool FC hivatalos Instagram-oldalán, melynek első elemén a magyar válogatott csapatkapitánya látható, ráadásul nem is akárhol: Philadelphiában, a híres Rocky-filmek helyszínén kapták lencsevégre az egyik edzőteremben.

    A bokszedzést nem iktathatták be véletlen, hiszen ez a sport javítja a koordinációt, az erőt, az állóképességet.

    A labdarúgók annyira beleélték magukat a Rocky-hangulatába, hogy az egyik játékos, Curtis Jones a filmekből jól ismert köntöst is felvette – emelte ki az Szeretlek Magyarország.

  • A 21 éves lány elárulta, hol kezdene új életet.

    Schobert Lara már jó ideje küzd azért, hogy kiléphessen szülei, Rubint Réka és Schobert Norbert árnyékából. Részben ezért is vállalta el az RTL Sztárbox című műsorában való szereplést, hiszen nem titkolt szándéka megmutatni, milyen fából faragták. A 21 éves influenszer, aerobik edző, aki a bokszversenyen pehelysúly kategóriában lép ringbe, már élt külön a szüleitől, hiszen korábbi párja miatt Kazincbarcikára költözött, ám a szakítás után visszatért a családi fészekbe.

    „21 éves koromra azt kívánom, hogy külön élhessek. Nem azért, mert bármi gondom lenne a családommal, nagyon szeretem őket, csak szerintem felnőtt nőként már szüksége van az embernek arra, hogy egyedül legyen. Illetve én imádtam, amikor önállóan, külön éltem, nem tudom, miért. Belevaló vagyok, na...” – szögezte le nemrég Schobert Lara, aki a minap egy Instagramon indított kérdezz-felelek során elárulta, nem feltétlen szeretne Magyarországon megállapodni.

    Mindenféleképpen szeretném a lehetőségeimet kimaxolni Magyarországon, viszont 10 év múlva, amikor már ott tartok az életben, ahol szeretnék, egyértelműen Olaszországban képzelem el az életemet. Ha lehet, akkor Toszkána a végcél. De addig még ki tudja, mit hoz ez a kiszámíthatatlan élet

    idézte a fiatal aerobik edző szavait a 24.hu.

  • Amilyen csendesen voltak egy pár, ugyanolyan csendesen is szakítottak. A színésznő ráadásul azt sugallta, hogy már továbblépett.

    „A változás mindig jó az ember életében, mindig frissességet hoz” – vallja Gubík Ági, aki legfrissebb videointerjújában beismerte, hogy szakított Szellő Istvánnal. A 47 éves színésznő egy friss interjúban mondta ki, hogy véget ért a kapcsolata az 57 éves híradóssal, akivel magánéletüket mindig féltve őrizték a nyilvánosságtól. Nem szívesen nyilatkoztak 2015-ben szárba szökkent románcukról, de arról már 2021-ben is úgy hírlett, hogy zátonyra futott. Az akkori mosolyszünet nem bizonyult tartósnak, mostanra azonban végleg véget ért.

    Amikor Bóta Gábor arról beszélt, hogy nem titok, hogy Gubík Szellő Istvánnal él együtt, a színésznő azt felelte:

    Nem. Nem is éltünk soha együtt

    – jelentette ki a FIXTV YouTube csatornáján a Bóta Café című műsorban Gubík Ági, majd magát a riportert is meglepve úgy folytatta:

    Kapcsolatban voltunk, de soha nem volt együttélés. Soha nem életünk mint egy pár együtt. A bulvár szeretett ezzel foglalkozni, mi sokszor nem is nyilatkoztunk, nem is erősítettünk meg dolgokat, nem is cáfoltunk, az igaz. De ennek vége

    idézte a Story a színésznőt, aki a jelek szerint nem kesereg a szakítás miatt, sejtelmes válaszai ráadásul arra utalhatnak, hogy továbblépett. Meglehet, új párkapcsolata van. Arra a kérdésre ugyanis, miszerint egyedül van-e, csupán annyit mondott nevetve, hogy azt egy szóval sem mondta, hogy egyedül lenne.

  • A két énekesnő nagyon közeli barátságot ápol.

    A Madách Színház Six című darabja kapcsán ismerkedett össze, majd vált legjobb barátnővé Herceg Erika és Muri Enikő. A két énekesnő ma már hugicámnak és nővérkémnek hívja egymást, barátságukról most Muri mesélt a Best magazinnak.

    „Erikát sokan félreismerik, mert olykor túlságosan heves, ami a szívén, az a száján. De ő az a fajta ember, aki a tenyerén hordozza azt, akit szeret. Mindig csak adni akar, és néha rá kell szólni, hogy elég: itt az ideje kicsit önzőnek lenni” – kezdte az X-Faktor egykori felfedezettje, aki akár naphosszat is képes kolléganőjével telefonálni, rivalizálásnak pedig nyoma sincs közöttük.

    „Emellett az is egy rendkívüli tulajdonsága, hogy meglátásai mindig az én javamat és fejlődésemet szolgálják. Ez egy ritka kincs, főleg a show-biznisz világában, ahol azért az irigység és az önzés gyakran áll az emberek közé” – idézte szavait a Story.

  • Ez még csak az előzetes, ám ha a filmes istenek is úgy akarják, a mozikban már az év végén, még karácsony előtt megnézhetjük a Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés vígjátékot.

    Az nem titok, hiszen már írtunk róla, hogy a film Kirády Attila producer ötletéből készült, a forgatókönyvet Goda Kriszta kreatív producer és Kormos Anett írta, operatőre Babos Tamás, Orosz Dénes rendezte – és Demjén Ferenc örökzöld slágereire épül. A főszerepben pedig színművészek (Törőcsik Franciska és Ember Márk) mellett a Valmar énekese, Marics Peti is látható.

    A film története – spoilerezés nélkül – az, hogy Lili (Varga-Járó Sára) szerelme tragikus elvesztése után begubózva éli napjait, ám szülei lakásában rábukkan anyja naplójára és egy köteg szerelmes levélre. Olvasásuk közben megelevenedik előtte a múlt, a kilencvenes évek elejének egyik felejthetetlen, balatoni nyara…

    A Nemzeti Filmintézet támogatásával, az MBH Bank és az IKO Műsorgyártó Magyarország Kft. társfinanszírozásában, illetve a TV2-vel mint médiapartnerrel együttműködésben készülő filmet 2024. december 12-én az InterCom mutatja be a hazai mozikban.

  • Szolid kis ajándék.

    Egy Gáspár Győző által szervezett, exkluzív luxuspartin ünnepelte 50. születésnapját Gáspár Bea. A Városligeti Caféban vasárnap mintegy 50 ember, köztük hazai sztárvendégek buliztak együtt a házaspárral, a hangulatról a No Mercy énekese, Marty Cintron gondoskodott.

    Igen, valóban itt volt a No Mercy Bea születésnapján, és nagyon jó bulit csinált. Minden jól sikerült, de ennél többet nem szeretnénk mondani 

    – erősítette meg az értesüléseket Gáspár Győző, aki állítólag már az év elején elkezdte szervezni az eseményt.

    A Blikk úgy tudja, a privát fellépés az utazási költségeken felül 6 millió forintba került, ám ez még a kisebbik kiadás volt az este kapcsán: a Romantic énekese egy 70 millió forintot érő fehér Bentley-vel is meglepte feleségét. A Continental GT típusú luxusjárgányról Gáspárék szomszédja egy fotót is eljuttatott a lapnak.

  • Egy producer tett rá megjegyzést, aztán döntött a műtét mellett.

    Christina Applegate-et korábban megvádolták azzal, nem is szklerózis multiplexe, hanem egy rossz plasztikai beavatkozás miatt változott meg annyira az arca. Ez azonban nagyon távol áll a valóságtól, a színésznő ugyanis bevallotta, mindössze egyszer fordult csak szépészeti specialistához, még évtizedekkel ezelőtt.

    „Egy tévéműsorban voltam, és az egyik nagyon híres producere a show-nak azt mondta, Hé, bajban vagyunk a szemed alatti megvilágítással. A szemed alatti táskák hatalmasak!” – idézte fel az 52 éves Applegate, aki máig haragszik a meg nem nevezett filmes szakemberre, amiért azt tanácsolta, távolíttassa el őket, és ezzel bogarat ültetett a fülébe a dolog kapcsán. 

    Tudjátok, mit csináltam? 27 évesen megejtettem az egyetlen plasztikai műtétem, amim valaha volt, hogy leszedessem őket. Belementem

    – mesélte az Egy rém rendes család sztárja.

    (24.hu)

  • Barátnője, Reni a villában tudta meg, hogy teherbe esett.

    vv12.png
    Fotó: instagram

    Vasárnap este VV Ádi győzelmével ért véget a ValóVilág 12. évada, ám a bronzérmes Geri egy cseppet sem szomorkodik, amiért lecsúszott a fődíjról. Erről őszintén mesélt a finálé után az RTL kameráinak.

    „Örülök nagyon ennek a harmadik helynek is, számítottam amúgy rá, hogy őszinte legyek, de én azt köszönöm, hogy mindent át tudtam élni, a legvégén estem ki, és ez az, ami feltölt” – kezdte a srác, aki azt várta talán a legjobban, hogy újra villabéli barátnőjével lehessen.

    „Beleszerettem Renibe, iszonyatosan, olyan érzéseket hozott ki belőlem, amik nem gondoltam volna, hogy bennem vannak. Azt érzem, hogy totálisan szerelmes vagyok, nagyon durván.” 

    Geri szerint kapcsolatuk nem csak folytatódni fog a kinti életben, de itt fog igazán kibontakozni a szerinte tökéletes Renivel. Előtte azonban még pár nehéz napjuk biztosan lesz, hiszen dűlőre kell jutniuk születendő gyermekük sorsával kapcsolatban, Reni ugyanis a villában teherbe esett.

    „Várom már, hogy beszéljek anyáékkal elsősorban, és Renivel. Biztosan a legjobb döntést fogjuk meghozni, egyelőre én sem szeretnék addig konkrétumot kijelenteni, amíg nem beszéltem velük” – árulta el a 21 éves, tévés karrierre vágyó fiatal.

  • Ha igazak a szakmabéli értesülések, rekordgázsit kaphat a színész Doctor Doom megformálásáért.

    GettyImages-2163996937
    Fotó: Jesse Grant / Getty Images

    Ahogy arról az Index is beszámolt, hatalmas meglepetéssel készült a Marvel a hétvégi Comic Con paneljükre, felfedték ugyanis, kit rejt a következő két Bosszúállók-film főgononoszának fémálarca:

    Robert downey jr.-t!

    A színész neve már-már egybeforrt az MCU-val, 2019-ig ugyanis ő alakította Vasember karakterét, Tony Stark halála után viszont az Oscar-díjas színész a másik oldalon próbál majd szerencsét, mint az antagonista Victor von Doom, azaz Doctor Doom.

    A Variety információi szerint ehhez a visszatéréshez mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a Marvelnek. A rendezőszékben helyet foglaló Russo-testvérek a megszerzett adatok szerint 80 millió dollárt, azaz több mint 29 milliárd forintnak megfelelő fizetséget kapnak a 2026-ban, valamint 2027-ben érkeztő Avengers: Doomsday és Avengers: Secret War filmekért, s bár Downey gázsija pontosan nem ismert, annyi biztos, még ennél a 80 millió dollárnál is „lényegesen több”. Ráadásul utazásra sem kell költenie, hiszen magángépét szintén a cég állja, ahogy a biztonsági szolgálata fedezését-, valamint a jövőre kezdődő, londoni forgatásra telepített külön trailer-táborát is.

    Downey egyébként messze a legjobban fizetett Marvel-színész, eddigi munkásságáért 500 és 600 millió dollár közötti csekket tehetett zsebre. Mostani fizetése viszont így is kiemelkedő, lévén az előbbi összeget hét filmből és három cameo-szereplésből gyűjtötte össze.

  • Philip Westre igazi vintage-rajongó. A 28 éves svéd férfi néhány évvel ezelőtt egy Nagy Gatsby-tematikájú partin vett részt Stockholmban, ami túlzás nélkül kijelenthető, megváltoztatta az életét. Westre az 1930-as, '40-es évek rajongójává vált, de nem csak zenei-, vagy filmízlése változott meg, hanem egész életstílusa is.

    Gardróbját és otthonát is ehhez mérten alakította át, és pénztárcáját nem kímélve gyűjti a minél különlegesebb relikviákat 1950 előttről. Régi ruhákra eddig mintegy 12 millió-, bútorokra és antikvitásokra 9,5 millió forintnyi összeget költött. Legnagyobb kiadásai azonban oldtimer autói, köztük egy Ford Model A, ezekree eddig 23 millió forintot fordított.

    Ugyan nem túl korhű, okostelefonjától és a közösségi médiától azonban nem zárkózik el. Sőt, Instagram és TikTok oldalán például arról is találhatunk posztot, hogy kell beindítani egy közel 100 éves járgányt, vagy milyen összeállításokat viselt egy héten.