új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DSC 4261
    Fotó: Bődey János / Index

    Mint arról korábban írtunk, polgárőrként dolgozik Pálffy István, egy Balatonhoz közeli városban. A TV2 volt műsorvezetője a koronavírus idején kezdett szolgálni, és saját bevallása szerint nem ijedős fajta, pedig volt, hogy sötétben támadtak rá, és bulizós hangoskodókat is leszerelt már. Ezúttal a Story stábjával találkozott a magyar tenger partján, ahol járőrözés közben mesélt a munkájáról.

    Hosszú ideje az Országos Polgárőr Szövetség elnökségi tanácsadója voltam, de járőrözni csak a Covid idején kezdtem el. Hirtelen rengeteg pluszfeladat szakadt a polgárőrök nyakába – ételt kihordani, idősekre felügyelni, gyógyszert vinni nekik, és sorolhatnám –, így Karcsi bácsi (Pállfy István polgárőrtársa – a szerk.) invitálására beálltam közéjük. Aztán maradtam is, ami meg evidens volt

    – magyarázta Pálffy, aki bár szeret Balatonkenesén élni, és szeretne is tenni a városért, ugyanakkor a polgárőrködés nem egy veszélytelen munka.

    Volt már, hogy rám támadtak, szerencsére nem lett semmi bajom, észnél voltam. És azért ez nem mindennapos. Többnyire olyan esetekhez hívnak ki minket, amikor a helyiek és a nyaralók között fajul el egy-egy vita, esetleg szomszédok szólalkoznak össze. Napközben meg vagy a polgárőrautóval, vagy biciklivel, esetleg gyalog járjuk a várost, benézünk a piacra, a postára, és intézkedünk, ha kell

    idézte a 24,hu az extévést.

  • Befellegzett a villaszerelemnek, pedig elválaszthatatlanok voltak.

    A villalét után közös fészket akartak kialakítani maguknak, ám összeköltözés helyett szakított a ValóVilág 12 szerelmespárja, Tóth Renáta és Kovács Gergő Rajmund. A hírt VV Reni erősítette meg a közösségi oldalán.

    Nem vagyunk együtt Gerivel

    – szögezte le a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében a fiatal lány, akinek szavait a Blikk idézte

    A szakításról már korábban is keringtek pletykák; a sasszemű követőknek az is szemet szúrt, hogy VV Geri nemrég VV Verával bulizott, aki a VV12-ben Duduval és Csaszival is összeszűrte a levet. Utóbbinak meg is lett a böjtje, hiszen Csaszi végül is emiatt adta fel a játékot, hiszen kint várta a barátnője, Fanni.

    Bár Reni a szakítás okaira nem tért ki, azt leszögezte: sem Geriről, sem pedig a szíve alatt hordott gyermekről nem kíván beszélni. A gyermekáldás nem volt tervezett, de ahogy mondták, felelőtlenségük után szeretnének egy felelősségteljes, érett döntést hozni. Egyelőre nem derült ki a baba sorsa.

    Mint ismert, Reniék a valóságshow-t követően rengeteg közös poszttal, fotóval, élő bejelentkezéssel szórakoztatták követőiket, hiszen minden szabad percüket együtt töltötték – mára ezek azonban elmaradoztak. A fiatalok a műsort követően kitett bejegyzéseiket törölték is.

  • Messze elkerülik a férfiak a plasztikafüggő édesanyát.

    plastic1.png
    Fotó: YouTube

    Egy 33 éves New York-i édesanya büszkén vállalja, hogy a plasztikai beavatkozások megszállottja lett, azt azonban már kevésbé, hogy nem találja élete párját. Elaina Starr úgy véli, kinézete miatt kerülik el a férfiak, pedig nagyon sokat költött magára: állítása szerint eddig 250 ezer dollárt (88,6 millió forintot) szánt a különböző operációkra, melyek által úgy látja, ő maga is annyit ér.

    Starr, aki tartalomgyártóként ténykedik, eddig több mint 500 alkalommal feküdt kés alá.

    Több mint 500 beavatkozáson vagyok túl. A férfiak megbámulnak, a nőknek mindig van valami problémájuk velem. Legalább 250 ezer dollárt érek. Ha pedig a randipartnerem arra kérne, hagyjak fel a plasztikáztatással, akkor nagyon ejteném. Az emberek nincsenek odáig ezért, de én így élem az életem. Olyan férfire vágyom, aki azért szeret engem, aki vagyok. Okos vagyok és vicces, és még sok minden mást is fel tudok mutatni

    – magyarázta a Truly-nak a szőkeség, aki a vakrandikat sem ellenzi. Elmondása szerint eddig csak 190 centi magas, edzett partnerei voltak.'

    (via Daily Mail)

  • Széki Attila, azaz Curtis és párja, Barnai Judit örömmel újságolták el a követőiknek csütörtök délelőtt, hogy kapcsolatukat eljegyzéssel erősítették meg. A rapper Koppenhágában, a koppenhágai sellőszobornál tette fel a nagy kérdést a kosárlabdázónak, aki bejegyzésének tanúsága szerint örömmel mondott igent, de arra is utalt, hogy egyáltalán nem számított a dologra, jóllehet a The Voice korábbi coach-a nemrég egy szerelmes verssel is üzent neki.

    A rapper a versben beismerte, hogy tudja, nehéz vele, de kitart kosárlabdázó szerelme mellett. Curtis egyébként sosem csinált titkot abból, hogy kapcsolatuk megélt pár hullámvölgyet, de úgy tűnik, sikerült tisztázniuk mindent. Nemrég ráadásul azt híresztelték, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk, Curtis azonban cáfolta a dolgot.

    Barnai Judit nem sokkal az eljegyzés után egy humoros videót is megosztott az Instagram-oldalán a korlátozott ideig elérhető történetében. A felvételen az látható, ahogy újdonsült vőlegénye látszólag ijedt arccal issza sörét.

    Véged, mint a botnak. Innentől menyasszonyuralom van

    idézte a 24.hu Barnai szavait a videóból, amely ide kattintva péntek délutánig még elérhető.

  • „Ki vagyok akadva a mesterséges intelligencián!” – csattant fel a minap az RTL Reggeli című műsorában Peller Anna, akivel testvére, Peller Mariann is egyetértett. A műsorvezetőnők azt vitatták meg, milyen árnyoldalai vannak annak, hogy a mesterséges intelligencia életünk egyre több zugába szivárog be. Mint említették, azon kívül, hogy sokakat megijeszt, hogy az AI zeneszerzésben mire képes, szakmákat is eltüntethet, például grafikusok és festők munkája leegyszerűsödhet. Peller Anna kiemelte, hogy a szinkronszövetség már össze is fogott, mert előbb-utóbb emberi hangokra nem lesz szükség.

    Peller Mariann szerint ugyanakkor az nem feltétlenül baj, ha valaki munkája során mankóként használja, az viszont igen, hogy így tehetségtelen emberek már középszerű szintre tudják hazudni magukat. A képgeneráló szoftvereket ráadásul a Peller-nővérek a rajongói is használják.

    „Kaptam ajándékot rajongótól, egy olyan képet magamról, amit nyilván mesterséges intelligencia csinált. Levett egy fotómat és csinált belőlem valamit, majd elküldte, hogy azt ő festette” – újságolta el Peller Mariann, mire testvére egy ennél bizarrabb történetet elevenített fel.

    Hú, ennél én csak bizarrabb fotót kaptam! Ez egész kedves... Volt egy őrült rajongóm, az a bizonyos rajongóm, aki elég sok mindenkit zaklat. És megcsinálta azt, hogy én meztelenül fekszem a fűben, egy fűszál van a számban, persze nem az én testemmel. De nagyon kedves, hogy azt a testet képzelte oda nekem. Azon gondolkoztam, ha ezt valaki látja, azt hiszi, hogy én valahol pózoltam!

    – akadt ki a dolgon Peller Anna.

    Itt a probléma, hogy ez nagyon messzire visz

    – szögezte le műsorvezetőtársa.

  • Gasztroinfluenszerként gyakran megkapja, hogy ingyenélő, ám Erdődi ezzel nem ért egyet. 

    Erdődi Péter biciklis futárból néhány év alatt hazánk egyik legismertebb gasztrobloggerévé nőtte ki magát. Mostanra több mint 227 ezren követik a TikTokon, ahová a kisfiával, Petikével is szokott tartalmat gyártani, a programozónak készülő kisfiú ugyanis szívesen részt vesz a street food tesztelős videók készítésében, amelyeket átlagosan 400 ezren néznek meg.

    „Nincs kényszer alatt a gyerek. Most több videóban fog szerepelni a nyári szünet miatt. Kapcsolódik ez ahhoz is, hogy több mint másfél évvel ezelőtt elváltam az édesanyjától, előtte pedig az volt az életem, hogy heti minimum 60 órát dolgoztam, szinte azóta, hogy megszületett. Gyakorlatilag alig láttam a kisfiamat, nagyon kevés időt tudtunk együtt tölteni. (...) Elképzelhető, hogy vannak olyan dolgok, amik negatív dolgok a nyilvánosságban, viszont mondjuk ki: az, amit csinálunk, lehetőségeket nyit meg előtte. Ennek van egy pénzügyi része: ki tudok neki fizetni magántanárt, edzésben órákat, és azt, hogy iskola mellett programozóképzésre járjon. Neki 8 éves kora óta az a célja, hogy programozó legyen” – mesélte Erdődi, aki minderről az Index TikTalk című műsorában  mesélt, hozzátéve, sokszor szorong amiatt, hogy elveszítheti, amit két év alatt felépített. Sokszor megkapja, hogy influenszerként ingyenélő, csak bemegy az adott étterembe és eszik, de állítása szerint ez nem így van. Azt sem szereti, ha celebnek hívják, mert:

    Egy celeb nem gyárt tartalmat. Egy celebről a bulvármédia készít tartalmat, ő önállóan erre képtelen. Gyakorlatilag a 90 százalékuk önállóan életképtelen lenne a közösségi médiában.

    Arról is említést tett, mennyire nem tartja jónak a közétkeztetést.

    Most is menzás. Azt gondolom, hogy hitvány kaját esznek. Nem olyan jó minőségű ételt esznek. Nem annyira olcsó, de nem gondolom, hogy tizenpárezer forintból ki lehet hozni.

    A gasztroinfluenszer, aki több generációs vendéglátós családból származik, szakácskant tanult és saját vendéglátóhelyet is üzemeltetett, elmondta:  

    „A klasszikus vendéglátás egy kicsit leáldozóban van jelen pillanatban. Nyilván azért, mert rohanó világban élünk, körülményesebb is beülni egy étterembe és eltölteni ott másfél-két órát. Ez egy drága formátum. Ha egy jó minőségű, klasszikus vendéglátást akarsz, személyzet, az elkészítés módja, alapanyagok tekintetében, az egy drága mulatság. Azt látom, hogy a street food jelentősen előretör, és amit ki kell mondani, sajnos: a nagy gyorsétteremláncok eluralták a piacot. Ma már trendi dolog – kimondom – bemenni a Mekibe enni egy sajtbureszt.”

    @index.hu Az Index TikTalk című műsorának e heti vendége @erdodi_peter . #tiktalk #index @lenzsrolivr ♬ eredeti hang – Index.hu - Index.hu

    TikTalk teljes adása ide kattintva tekinthető meg.

  • Ennél könnyebb dolga nem is lehetett volna.

    Képernyőfelvétel (423).png
    Fotó: TV2

    A Szerencsekerék legutóbbi adásában minden idők legkönnyebb feladványát kapta a játékos, amihez ráadásul még segítséget is kapott: nem fel. 

    Ugyan ennél egyértelműbb nem is lehetne a kétbetűs feladványra a helyes válasz, a játékmenet értelmében nem vághatta rá rögtön a megfejtést a civil játékos, előtte meg kellett pörgetnie a szerencsekereket. Így meglévő nyereményét a szerencsés mező után egymillió forinttal növelte, majd rákérdezett:

    Le

    – hangzott el a válasz, ami természetes helyes volt.

  • A mentalista szerint így nem lehet vége.

    Danny Blue17036 Okkicsi
    Fotó: RTL

    Ahogy az Indexen megírtuk, Pápai Joci után Henry Kettner is feladni kényszerült a Sztárboxot, ugyanis a vizsgálatokon kiderült, hogy amitől az utóbbi hetekben fájt a keze, és a végén már zsibbadtak az ujjai is, az három csigolyáján kialakult sérvtől van. Az influenszer így nem tudta volna legjobb formáját nyújtani a Sztárbox idei évadában, ezért a visszalépés mellett döntött. Most közösségi oldalán a szintén ringbe szálló Danny Blue fejezte ki sajnálatát a hír hallatán.

    „Én ezt rettenetesen sajnálom Henry, mert szinte közösen készültünk Marsi Laci edzőnknél, és végig keményen húztuk egymást. Emlékszem arra is, amikor az első ütést én adtam neked, meg arra is, amikor a hatalmas kezeid engem is megleptek.” – kezdte mondandóját a mentalista.

    Számomra totális esélyese voltál a súlycsoportodnak, viszont ez itt nem érhet véget szerintem. Henry, szeretném, ha továbbra is része lennél ennek az egésznek, az útnak, még ha nem is versenyzőként, de megtiszteltetés lenne, ha beállnál hozzánk a türkizkék sarokba, és ott lennél velünk a lehető legközelebb ahhoz a ringhez, ahol neked helyed lenne. Együtt kezdtük, és együtt is fejezzük be. Remélem elfogadod.

    fogalmazott az Insta-videóban Danny Blue.

  • Egy fesztiválon látták a vélelmezett szerelmével.

    Nicola Coughlan, A Bridgerton család színésznője úgy tűnik, hogy egy nála 13 évvel fiatalabb színésszel jöhetett össze, ugyanis nemrég a londoni All Points East fesztiválon szúrták ki ölelkezve – tudta meg a Metro. A Netflix sikersorozatában Penelope Featherington szerepéről ismert 37 éves ír színésznő partnerét átkarolva járta a zenei fesztivált, így hamar beindultak a találgatások, hogy esetleg egy párt alkothatnak.

    Coughlan a sorozat dublini sajtókörútján került nemrég a figyelem középpontjába, amikor az egyik újságíró sejtelmesen bujtatott kritikával illette őt a testsúlyával kapcsolatban. A testalkatára tett megjegyzésre egy csattanós válasszal reagált a színésznő, akinek szavait hallva nevetésbe törtek ki a rajongók és tapsviharral üdvözölték. Legutóbb pedig a neten terjedő vádakra reagált, egyesek szerint ugyanis utómunkával vékonyabbra retusálták a derekát, ezt azonban cáfolta.

  • Büszkén számolt be az esküvőről az édesapa.

    Képernyőfelvétel (422).png
    Fotó: RTL

    Szűk családi és baráti körben kötötte össze hivatalosan is az életét Csocsesz lánya, Karolina, és párja, Norbi, akivel már hat éve alkotnak egy párt. Augusztus 23-án mondták ki egymásnak a boldogító igent a szerelmesek, akiknek már egy közös gyermekük is van. A büszke édesapa a Borsnak mesélt az esküvő részleteiről.

    „Norbit volt időm kiismerni, hiszen egy apa mégiscsak másként nézi, kihez adja a lányát. Tiszta, dolgos, kedves, nagyon jó ember, aki imádja Karolinát és a kislányát is, nekem pedig ez a legfontosabb. Elfogulatlanul mondom, hogy szép emberek, a szerelmük gyümölcse, a kisunokám pedig egy igazi kis tündér.” – kezdte a lapnak Csocsesz, aki számára óriási büszkeség volt, amikor oltár elé kísérhette a lányát.

    Mint kiderült, családi kötődésük van a 20. kerületi, pacsirtatelepi templomhoz, hisz a zenészt és unokáját is egyaránt itt keresztelték meg. Karolina ezért is ragaszkodott hozzá, hogy ott legyen a menyegzője.

    Azok a személyek voltak jelen, akik számunkra nagyon fontosak, akik jóban és bajban is itt vannak velünk. Természetesen még sok barátomnak itt lett volna a helye, de Karolina annyit mondott: »Apa, ez nem a te esküvőd«. Családi összefogással minden jól sikerült. Karolina testvére, Andika, Norbi szüleivel karöltve például a kicsit gondozták egész este, hogy az ifjú pár tudjon foglalkozni a vendégsereggel.

    – mondta a zenész, aki nagyon büszke volt a szerelmesekre, hisz több hónapig jártak táncolni.

    Nagy meglepetésemre gyönyörű produkciót adtak elő, szem nem maradt szárazon. Rengeteg időt és energiát fektettek bele, hogy tökéletes keringőt mutassanak be, aztán még egy kis rock and rollos menyecsketánccal is szórakoztatták a jelenlévőket.

    Ahogy az ilyenkor lenni szokott, valóságos érzelemhullám egy örömapa számára a lánya férjhezmenetele, és bizony ez Csocsesz esetében sem volt másként. Sok megható pillanatban volt része az esküvőn.

  • A 24 éves Matthew Flanagan hihetetlen erőfeszítésre szánta el magát, miután megtudta, hogy húgánál veseelégtelenséget diagnosztizáltak, és csakis ő segíthet rajta. Emma gyógyulása érdekében testvére összesen 105 kilót fogyott, hisz csak a fiú tökéletes fizikai állapota esetén kerülhetett sor a kettőjük közti vese donációra.

    Matthew elmondása szerint egyúttal teljesítette egy régi álmát is: egy Mini Cooper tulajdonosa lett – egy olyan autóé, amelynek a volánja mögé korábban nem fért volna be. A baj igazán akkor tetőzött, amikor még 19 évesen közelített a kétszáz kilogrammhoz a súllya, Matthew-nak az orvosa pedig azt mondta, hogy ha így folytatja, akkor nem számíthat hosszú életre.

    „Ez az orvosomtól hallva letaglózó erejű volt, nagyon megütötte a fülemet. Kezdtem rájönni, hogy mindennek, amit teszek, következménye van, és hogy egy sötét útra tereltem magam. Apám is nagy hatással volt rám, hogy elinduljak a fogyókúra útján.” – fogalmazott Matthew, aki döntésének köszönhetően rögtön két életet is megváltoztatott.

  • Egyszerűen imádnivaló.

    DSC5621
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    A Sztárban sztár leszek! korábbi győztesének, Békefi Viktóriának a kislánya, Mei Liza éppen nemrég töltötte be első életévét, amelyet egy különleges partival ünnepeltek  meg. Békefi és férje, Feng Ya Ou a hétvégén egy csodás ceremónia keretén belül, családok és barátok körében újra egybekelt. Bár előzetesen már szűk családi körben kimondták a boldogító igent, de szerették volna egy nagy násznéppel megújítani a fogadalmukat. 

    Repül az idő, hisz a nyáron Mei Liza egyéves lett, és a szülei úgy döntöttek, hogy megkeresztelik kislányukat. Ezen alkalomból csodás kis fehér ruhába öklöztették a mosolygós gyermeket, a közösségi médiába pedig fotókat is posztoltak róla.

    Egy igazi áldás volt számunkra ez a hétvége. Pénteken végre a családunk és a barátaink előtt is kimondtuk az életre szóló IGENT-t, amiről folyamatosan be fogunk számolni nektek de addig is itt ez a kisangyal, aki vasárnap lett megkeresztelve a Kiskunlacházi Református Egyházközségben. Vezessenek az elhangzottak az utadon drága kislányunk, mi mindvégig ott leszünk melletted.

     – írta bejegyzésében Békefi.

  • Szinte hihetetlen, de egy idősödő házaspárnak az a semmiből jött ötlete támadt, hogy mind a 63 amerikai nemzeti parkot meglátogatják – miután rájöttek, hogy „az élet túl rövid”.

    A 63 éves Matt és a 64 éves Karen Smith 16 évvel ezelőtt váltak ismét teljesen gyermektelen házaspárrá, amikor a legkisebb fiuk is elköltözött a családi fészekből. Miután a szerelmespár elvesztett több hasonló korú barátot és családtagot, rájöttek, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy kimaradjon belőle a kaland. Azt a kihívást tűzték ki maguk elé, hogy minden amerikai nemzeti parkot meglátogatnak, és két éven át utazva most ez sikerült is. Gyönyörű képek bizonyítják, hogy érdemes volt belevágniuk a nagy utazásba, ráadásul már a következő úti céljukat keresik.

  • Kasza Tibor műsorvezetésével szeptembertől elstartol a Kísértés! című reality. A TV2 produkciójában négy pár teszi kockára a kapcsolatát Thaiföldön, miközben arra a kérdésre keresik a választ: románcuk túléli-e a sziget hatalmát vagy engednek a kísértésnek. A szerelmespárok egzotikus környezetben, de kedvesüktől elszigetelve, tíz lány és tíz fiú társaságában élnek majd. A kísértők mindent megtesznek azért, hogy a szerelmesek ne együtt térjenek haza.

    A Bors most Kasza Tibit kérdezte arról az egykori kijelentéséről, hogy eltudná képzelni, hogy egyszer egy ottani szigeten élje le az életét. A műsorvezető kétlaki életről szőtt vágyai azóta némiképp megváltoztak, hiszen párjával 2018-ban megszületett a kislányuk, Lora Bella, 2022-ben pedig a kishúga, Liza Panna.

    Egyelőre szögre akasztottuk a kétlaki élet ötletét, mert a gyerekek az elsők. A nagylányomat ide köti az iskola, a barátai, a lovaglás. Megvan a megszokott kis életük. Az utazás örökre megmarad, de a költözés most nincs napirenden.

    A műsorvezető elmondása szerint Thaiföld nagyon családbarát hely, ugyanis amikor ott tartózkodnak, mindig sikerül feltöltődniük, és kilépniük a mindennapi pörgésből. Mit kiderült, a Kísértés műsorvezetőjeként rengeteg olyan drámát élt át nap mint nap, amik nem mindig hagyták érintetlenül.

    Sokszor összetörve jöttem el a forgatásról, és magammal vittem ezeket a traumákat, amiket a játékosok megéltek. Nem tudtam kívül helyezkedni, mint egy pszichológus, ezért nagyon hálás vagyok, hogy a családom, főleg a feleségem mellettem volt. Jó volt leülni vele a nap végén, kiadni magamból, átbeszélni ezeket a megéléseket, mert az ő segítségével fel tudtam oldani a bennem lévő feszültséget

    – tette hozzá Kasza Tibi.