új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megkaptuk a választ.

    IMG 2662
    Fotó: RTL

    A Sztárbox harmadik negyeddöntőjében Dóra Béla színész és Varga Viktor énekes is ringbe szállt, de a mérkőzésükre leginkább a temérdek szabálytalanságok miatt fogunk emlékezni. Elmondható, hogy a párharc során a ringbírónak bőven akadt dolga, hiszen az ellenfelek többet ölelgették egymást, mint ahány értékelhető ütést indítottak. Vargának aztán sikerült egy olyan egyenest is bevinnie Dórának, ami végül felé billenthette a mérleg nyelvét, ugyanis a bírák először döntetlent hirdettek, majd az énekest juttatták tovább.

    Most Dóra Béla arról nyilatkozott a Storynak, hol csúszhatott hiba a gépezetbe, amiért ilyen mérkőzésnek lehetett szemtanúi a nézők.

    Tény, hogy a kelleténél többször fogtam rá Viktorra, úgy húztam magamhoz, mint egy anya a csecsemőjét, de ez egy tudatos lépés volt a részemről. Nagyon elfáradtam, szerettem volna egy kis szusszanásnyi időt nyerni, de eltaktikáztam magam.

  • Pozitív változásokról számolt be.

    20231024- MG 3648
    Fotó: Németh Kata / Index

    Széki Attila Curtis hétfő esti Instagram-posztjában bejelentette, hogy több mint egy hónapja életmódváltásba kezdett. Az újpesti rapper első lépésként elhagyta az akolholt, melynek köszönhetően rögtön 6 kilótól sikerült megszabadulnia, de most elkezdett súlyzós edzéseket is végezni.

    Mint azt elárulta, majdnem 116 kilogramm volt, amikor augusztus 6-án elindult a változás útján. Edzője pedig nem más, mint A Kísértés című műsorból megismerhetett csupaszív izomkolosszus, Máté. A rapper külön megemlítette Király Viktort is, akinek a története bevallása szerint hatalmas inspiráció számára. Curtis zárszóként ígéretet tett arra, hogy jelentkezni fog még hasonló posztokkal.

  • Jövőre akár a rapper is bokszkesztyűt húzhat?

    PAP 1112
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Vasárnap este lezajlott a Sztárbox című műsor harmadik elődöntője, ahol izgalmakból ezúttal sem volt hiány. Ahogy minden alkalommal, ezúttal is összegyűlt a hazai sztárvilág színe-java a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban, köztük Kulcsár Edina és G.w.M is a helyszínen szurkolt. Az RTL kameráinak elmondták, hogy Varga Viktor miatt mentek el, aki Dóra Bélával csapott össze az este folyamán. G.w.M persze megkapta azt a kérdést is, hogy esetleg a következő évadban ő maga ringbe szállna-e:

    Ha a csillagok is úgy állnak, akkor részt fogok venni benne, és akkor meglátjuk, mi lesz ebből

    idézte a rapper válaszát a Story.

  • Sok dolgot megtapasztalt már az életében, így nem gondolja, hogy ki fog bukni a játék miatt.

    Szeptembertől ismét látható lesz Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című reality, melyben szerepelni fog Sebestyén Balázs egykori műsorvezetőtársa, Vadon Jani is, aki tavaly decemberben jelentette be, hogy 15 év után elbúcsúzik a rádiózástól. 

    Vadon a Televíziós Újságírók Díja díjátadó gáláján nyilatkozott stábunknak tavasszal, ahol a Várfoglaló című televíziós sorozata is jelölést kapott. Kérdésünkre elmondta, hogy a Spektrum csatornának készít műsorokat, amelyekben százszázalékosan önazonos, és azt is aláhúzta: olyasmivel foglalkozik, amelyek csak róla, illetve olyan dolgokról szólnak, amelyek számára fontosak.

    Most az RTL kameráinak arról beszélt, hogy alapvetően két dologra kíváncsi Az Árulókkal kapcsolatban: képes lesz-e átverni másokat, illetve a többiek át tudják-e majd ejteni.

    Azért is vállaltam el ezt a felkérést, mert izgalmas, van benne kihívás. Elég sok mindent csináltam már az elmúlt években, de ilyen típusú műsorban még nem szerepeltem. Két dologra vagyok kíváncsi alapvetően. Arra, hogy engem be tudnak-e bőrözni, meg én be tudok-e bőrözni másokat.

    idézte a Blikk a korábbi rádióst.

  • Értetlenül áll a tavalyi versenyző a látottak előtt.

    Rácz Jenő
    Rácz Jenő
    Fotó: Németh Kata / Index

    A Sztárbox vasárnapi adásában Varga Viktor és Dóra Béla is összecsapott, hogy továbbjuthassanak a középdöntőbe. Bár a színész és az énekes azonnal egymásnak estek, mégsem láthattunk szép küzdelmet: szabálytalanságot szabálytalanságra halmoztak, így a bírónak gyakran félbe kellett szakítania a mérkőzést. Vargának sikerült egy olyan ütést is bevinnie Dórának, ami végül felé billenthette a mérleg nyelvét, ugyanis a bírák először döntetlent hirdettek, majd az énekest juttatták tovább.

    Rácz Jenő, az első évad férfi középsúlyú ezüstérmese otthonából követte az eseményeket feleségével, Rácz-Gyuricza Dórával. A sztárséf 24 óráig elérhető Insta-sztorijában látszólag jókat mulatott párjával a két bokszoló összeölelkezésein:

    „Milyen ez a meccs, gyerekek?” – tette fel a kérdést bejegyzésében Rácz Jenő.

    Ütnek, rúgnak mindent, amit látnak. Ember legyen a talpán, aki ezt a meccset képes pontozni

    – fogalmazott.

  • Szabó egész este igazítgatta a ruháját, nehogy véletlen többet mutasson meg magából a kelleténél.

    Szabó Zsófi a Sztárban sztár All Stars online riportereként a vasárnap esti adás egyik szünetében Lékai-Kiss Ramónát is faggatni kezdte a negyedik élő adás produkciói kapcsán, aki elmondta: teljesen elkápráztatta őt a látványvilág, de a táncosok is lenyűgözték. Persze nem lehet elmenni amellett sem, hogy maga a riporter és a zsűritag is kitett magáért: míg Lékai-Kiss Ramóna egy fehér alapon fekete pöttyös nadrágkosztümöt viselt, addig Szabó Zsófi egy olyan pánt nélküli fekete szettben mutatkozott, amely kihangsúlyozta dekoltázsát.

    A szettek beszélgetést is kezdeményeztek, Szabó ugyanis azzal invitálta magához a zsűritagot, hogy hadd simogassa meg, hiszen szerinte a pöttyök miatt úgy néz ki, mint egy dalmata.

    „Nagyon élem ezt az egész estét, mindegyik előadás nagyon jó, de a táncosok ma aztán igazán kitesznek magukért. Nagyon jó! Meg az egész kis feeling, ez a szadomazo – nem azért, mert nagyon szeretem! Hanem mert tetszik ez a látványvilág, meg amit beletesznek a háttérben” – mondta a zsűritag, majd  a versenyzőkről esett pár szó. A rövid beszélgetés azzal folytatódott, hogy Lékai-Kissnek szemet szúrt, hogy Szabónak nagyon ügyelnie kell arra, hogy ne mutasson meg magából többet a kelleténél. Meg is próbálta felráncigálni a tévésre a ruhát, miközben a z alábbi párbeszéd hangzott el köztük:

    – Figyelj, végig így fogod a ruhádat, hogy ne...

    – Leültem, és akkor húzódik le. Hát nem villanthatok! 

    – Gyerekek, bele kell rázni, mint régen... Na jó, ez már átment egész másba. Illeszkedik ebbe a szadóba...

    – Tegnap meg akart csókolni, ma meg rángat...

    – Én?! Te engem!

    – Na jó, Ramival többet nem beszélgetek!

  • Meglehet, hogy a modell és amerikai párja Magyarországra költözik.

    Szombaton került sor a The Duel (A párbaj) című film első európai díszbemutatójára, méghozzá a Botaniq Turai Kastélyban, melynek vörös szőnyeges premierjén Palvin Barbara és amerikai férje, Dylan Sprouse arra utaltak, hogy szívük szerint több időt töltenének Magyarországon. Mint kiderült, az Egyesült Államokban élő modell férje a barátaival létrehozott egy produkciós céggel szívesen élne a magyar filmes ipar adta lehetőségekkel.

    „Alapvetően az a terv, hogy több filmet forgassunk itt Magyarországon, ennek az eseménynek is valahogy az a célja, hogy megmutassuk magunkat azoknak, akik már itt dolgoznak a szakmában. Ezt a filmet barátok csinálták, akikkel létre is hoztunk egy produkciós céget, és szeretnénk a jövőben Magyarországon is dolgozni. Egyébként az utóbbi években egyre több olyan forgatókönyvvel kerestek meg, amelyet itt kellett volna forgatni, de sajnos korábban nemet kellett mondanom ezekre és minden egyes alkalommal mérhetetlenül nagy csalódást okoztam ezzel a magyar családomnak. De várom már a pillanatot, amikor felhívhatom Istvánt és Ágnest, Barbara szüleit, hogy na most jövök forgatni” – magyarázta a Blikknek az egykori gyerekszínész, majd felsorolta, mit kedvel leginkább hazánkban.

    „A kedvencem Barbara mellett Magyarországon... őszintén szeretem Budapestet. Szerintem egy figyelemre méltó város, szeretek itt lenni, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen sok időt tölthetünk itt. Néhányszor voltam a Balatonon, amit nagyon szeretek. De azt gondolom, hogy Budapest és Magyarország gyöngyszemei az emberek. Örömtelien lényegre törőek, de közben nagyon barátságosak, nagyon nem olyanok, mint a kaliforniaiak és ez egy jó dolog” – árulta el a színész, majd arra is kitért, mi a véleménye a pálinkáról.

    Szeretem-utálom kapcsolatom van a pálinkával. Szeretem, sokat ittam már. És sokat rám is kényszerítettek. Mindig megittam

    –  jegyezte meg Sprouse, mire felesége közbeszólt:

    Na, az édesapám sosem kényszerítette rád. Te könyörögtél érte!

    Az egykori Disney-sztár aztán azzal folytatta, hogy:

    Szerintem a nap minden szakában ittam már, hajnali hattól kezdve este hatig. Ez egy csodás ital. Legjobban a cseresznye pálinkát szeretem. 

  • Az egykori szerelmespár azonnal felmérte az erőviszonyokat. Mint mondják, a 2024-es évad mindent visz majd, ők legalábbis tettek azért, hogy szórakoztatóak legyenek. L.L. Junior még arra is mérget vesz, hogy ha eddig nem utáltatták meg magukat, akkor most biztos meg fogják.

    Ördög Nóra már jó előre leszögezte, hogy a 2024-es Ázsia Expressz minden eddigi évadot felülmúl majd. Azon kívül, hogy a párosok sokkal nehezebb feladatokat kapnak a korábbi évadok szereplőihez képest, nem várt fordulatok is megfűszerezik az adásokat, ilyen például az, ami a múlt pénteki részben történt. 

    Mint ismert, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István úgy döntöttek, feladják a versenyt az énekesnő nagymamájának váratlan halála miatt, s amint lehet, hazautaznak. Az apa-lánya duó át is adta a helyét az akkori hajszán kieső Mészáros Bendének és Zsigmond Angélának. De nem kellett sokat várni az újabb fordulatra: a következő rész beharangozójából kiderült, hogy újabb pár száll versenybe. A két hete játékban lévő párosokhoz Lesi László, azaz L.L. Junior és fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka csatlakozik, akik nem titkolják, hogy a forgatás óta már nincsenek együtt.

    A rapper és az énekesnő elmondták: nem volt sok idejük arról dönteni, hogy belevágjanak-e az Ázsia Expressz minden képzeletet felülmúló kalandjaiba, ám miután felhívták az összes olyan ismerősüket, akik már szerepeltek a kalandrealityben, nem hezitáltak tovább. Jónak látták, ha új területen próbálják ki magukat.

    Számunkra is titok volt az összes versenyző kiléte, egészen addig, míg a sajtótájékoztató meg nem történt, és be nem jelentették az idei játékosokat. […] Azonnal felmértük az erőviszonyokat, hogy kit hogyan kell… Cigányul mindenki kapott egy nevet, hogy ha olyan helyzet van, hogy nem tudunk egymással kommunikálni, akkor cigányul leadjuk a drótot egymásnak

    – magyarázta a rapper a TV2-nek. Volt párja ezt követően arról beszélt, hogy azzal már nem foglalkoznak, mi jelenik meg róluk az újságokban.

    Mi már ezen túl vagyunk, hogy mit ír rólunk a sajtó. Pont annak örültem, hogy van egy olyan lehetőség, egy olyan műsor, amiben nem nagyon tudjuk megjátszani magunkat. Ahol látják azt, hogy Laci hogy működik, én hogy működöm, külön-külön is és együtt.

    L.L. Junior aztán fontosnak tartotta leszögezni:

    Szép lesz! Csak szólok előre, nagyon komoly lesz. És ha eddig nem tudtuk megutáltatni magunkat, akkor most bizonyosan meg fogjuk.

  • Kapcsolatuk azért került mélypontra, mert az énekesnő elvált Krausz Gábortól. 

    Tóth Gabi azt mondja, részben a Sztárban Sztár All Stars című műsornak is köszönheti, hogy kezd rendeződni az édesanyjával való kapcsolata, amely az énekesnő új párja és a körülötte lévő családi dráma miatt vált feszültté. Úgy tudni, viszonyuk elsősorban azért romlott meg, mert az énekesnő elvált gyermeke édesapjától, Krausz Gábortól, de a rosszindulatú kommentek is éket vertek közéjük.

    „Remélem, nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ezt nem tudta még feldolgozni. Az édesanyámról van szó… Hagyok időt, és majd alakul. Bízom abban, hogy ha megnézi ezt az interjút, akkor érteni fogja, hogy miért így döntöttem. De őt inkább az viselte meg, amit írtak rólam a kommentelők. Amilyen cikkeket lehoztak rólam, amilyen videókat gyártottak rólam. Az őt teljesen padlóra küldte. Az édesanyámmal olyan viszonyom volt, amire minden gyerek vágyik. Együtt buliztunk, barátnők voltunk. Bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Neki nehéz, mert ők is voltak külön édesapámmal” – fogalmazott nemrég az Elég volt! című dal előadója a TV2 Titkok Ramónával című podcastben. 

    Tóth Gabitól az édesanyja, Erika azért tartott távolságot egy ideig, hogy az énekesnő körül kipattanó botrányok ne érjék el őt is, a TV2 show-műsorának első adása óta azonban ismét felvették a kapcsolatot egymással. 

    „Maradtak még barátaim… Ezt csak azért mondom, mert néhányukat elvesztettem ebben a viharban. A párom, az ő szülei és az egész családja végig mellettem voltak, és tartották bennem a lelket, amikor az szinte csak hálni járt belém.”

    És ott van édesanyám is, aki újra nyitott felém, és visszaszereztem a bizalmát. Őt is nagyon megviselte mindaz, ami velem történt, és bár egy pillanatra sem szűnt meg szeretni engem és aggódni értem, egy időre hátralépett. Most újra nyit felém, és ez fantasztikus érzés, amit részben a Sztárban Sztár All Starsnak is köszönhetek

    – vallotta meg az énekesnő a Borsnak.

  • Az énekes-színész köszöni, jól van.

    Közeli fotón mutatta meg jegelésre szoruló orrát Veréb Tamás, aki vasárnap este a Sztárbox című műsor  harmadik elődöntőjében technikai kiütéssel vereséget szenvedett Törőcsik Dániellel szemben. Az énekes-színész férfi könnyűsúly kategóriában csapott össze a tetoválóművésszel, aki korábban az Éjjel-nappal Budapest meghatározó szereplője volt. A harc a középdöntőbe való továbbjutásért folyt, a felek éppen ezért nem is kímélték egymást. 

    Veréb, azaz Sparrow a mérkőzés első felében védekezés közben elcsúszott, ebből hátránya is lett. A második menet már hevesebb küzdelmet hozott, Veréb azonban megszédült, ami miatt a bíró rá is számolt. Az énekes ekkor úgy ítélte meg, tudja folytatni a mérkőzést, ám a harmadik menetben végül jelezte, nem tud tovább küzdeni, Törőcsik így technikai KO-val győzött. 

    Veréb hétfő reggel aztán az Instagram-oldalán adott helyzetjelentést.

    Jól vagyok! Ma jelentkezem egy videóval a tegnapról és az elmúlt fél évről. Szeretlek Titeket!

    – üzente követőinek Veréb Tamás, aki – mint az a vasárnap esti adásban kiderült – tíz nappal a mérkőzés előtt eltörte az orrát.

  • Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika és férje. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia. A házaspár kisfia, Nolen tavaly októberben látta meg a napvilágot. A 39 éves színésznő azóta örömmel számol be az anyaként szerzett tapasztalatairól, de a gyermekéről továbbra sem szeretne sokat posztolni a közösségi médiában.

    PAP 6274
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Szabó augusztus végén elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen a Thália Színház világot jelentő deszkáira. Ezúttal arról is mesélt a Metropolnak, hogyan egyezteti össze a színházi karrierjét és a anyaságot. Mint mondta, nagyon könnyű a kicsivel minden tekintetben, jól veszi az akadályokat, mert nagyon együttműködő, nyitott és mosolygós kisbaba. Általában mindenhol azt a visszajelzést kapják, hogy mennyire kiegyensúlyozott baba, aminek édesanyja nagyon örül.

    Azt hiszem, talán az a titkom, hogy nem tudatosan, hanem ösztönösen csinálom a dolgokat. Gyerekneveléssel kapcsolatos könyvekből nagyjából néhány oldalt bírtam elolvasni, mert azt érzem, az ösztönök jobban működnek. Sokat beszélgettem édesanyámmal, anyósommal, sógornőimmel, akik közel állnak hozzám, és akiknek a tapasztalatait be tudtam építeni a mindennapokba, de alapvetően ezt nem lehet könyvből csinálni. Egy gyereknek saját egyénisége van, ehhez hozzáadjuk az enyémet, és a kettőnk személyiségéből hozzuk létre a viszonyunkat.

    A színésznő persze elmondta, hogy férje is rengeteget segít a gyereknevelésben, ugyanolyan teljes értékű szülője a kisfiúnak, mindent közösen csinálnak: „Szerintem ez sem evidens, hogy egy férfi a legelső hónapokban jól tudjon kapcsolódni egy kisbabához. Ez egy tanulási folyamat férfinek és nőnek egyaránt” – tette hozzá.

    Szabó Erika két új darabot vállalt és két korábbi szerepét is visszaveszi. A korábbi szerepek esetében felújító próbák vannak, az új daraboknál viszont teljesen máshogy zajlik. A próbafolyamatok elkezdődtek, ami ilyenkor egy 4-6 hetes intenzív intervallumot jelent.

    Az elején most változó, hogy mikor kell bemennem, például ha azt mondják, hogy egy jelenetet egyben kell összepróbálni, akkor előző nap szólnak, hogy másnap menjek be. Ez az időszak a színházé, főpróbahéten pedig reggeltől estig bent vagyunk gyakorlatilag. Ehhez kell egy támogató közeg, család, aki tud ebben segíteni, másképp nem menne. Ha a próbák lementek, akkor már csak esténként fogok játszani, heti 1-2 alkalommal az elkövetkezendő fél évben, ami teljesen vállalható.

  • Számos híresség szeretné magát megmérettetni a ringben.

    09-urticaria-141001-IMG 0179
    Fotó: Dívány

    Javában zajlik a Sztárbox 2024-es évada, amely szinte azonnal az RTL egyik legnézettebb műsora lett. Ennek tudatában nem meglepő, hogy rengeteg híresség jelentkezett már a készítőknél, hogy szívesen kipróbálná magát a szorítóban. Szellő István nemrég a Reggeliben vendégeskedett, és a műsorvezetők az ország egyik legismertebb híradósának is nekiszegezték a kérdést, hogy megmérettetné-e magát a ringben. Mint kiderült, Szellőt elsősorban nem a kora tartja vissza attól, hogy bokszkesztyűt húzzon.

    „Nem biztos, hogy vállalnám. Én tudom jól, hogy ha komolyan akarod ezt az egészet venni, és hát látom, hogy a szereplők is komolyan veszik, az óriási felkészülést igényel. (...) Tartalékként akár” – mondta nevetve az RTL híradósa, aki egyébként fiatalabb korában válogatott párbajtőrvívó volt, manapság pedig hobbiszinten teniszezik.

    (via Story)

  • Az X-Faktor mentora korábban már elárulta, mennyire kedveli ezt az évszakot.

    Tóth Andi életét mostanság rendkívüli kiegyensúlyozottság jellemzi, és annak ellenére, hogy visszavonult az énekléstől, boldogabbnak látszik, mint valaha. Szeptembertől az X-Faktor új évadának zsűritagjaként is láthatjuk, és bár korábban a Sztárban sztár műsorában kipróbálhatta, milyen produkciókat zsűrizni, ezúttal kicsit komplexebb feladat vár rá. Most közösségi oldalán arról posztolt, hogy teljesen magával ragadta az őszi hangulat. Mellesleg nem ez az első alkalom, hogy Tóth Andi Instagramját ellepik az ősszel kapcsolatos bejegyzések, hisz korábban elmondta, hogy ez a kedvenc évszaka.

    Hát eljött az ősz. Hoztam nektek egy új bakancslistát idénre, remélem újra közösen pipálhatjuk ki őket, bár bevallom én párat teljesítettem. Ahogy megéreztem az első hideg fuvallatot, tele lettem energiával és örömmel, alig várom a következő pár hónapot

    – írta posztjában Tóth Andi, aki főzőcsatornáján is őszi hangulatú ételekkel és süteményekkel készül a követőinek.

  • Különleges kihívásban vett részt a Puskás-Dallos házaspár.

    MG 0140
    Fotó: Németh Kata / Index

    A napokban a Karinthy Színházban debütáló darab, Jason Robert Brown Volt öt évünk című musicalje apropóján a házaspár különleges Facebook-kihívásban próbálta ki magát: el kellett dönteniük, egy adott állításra kire jellemzőbb – írja a Metropol.

    A házaspárról eddig is tudni lehetett, hogy nagy összhangban élik az életüket, erről árulkodott az is, hogy becsukott szemmel nagy találati aránnyal válaszoltak azonosan. Egyetértettek tehát, hogy Bogi az izgulósabb és a lelkiismeretesebb a szövegtanulásban, és a próbák szüneteiben is ő falatozik többet. Ami talán meglepő lehet sokaknak, hogy Puskás Petit szavazták meg romantikusabb alkatnak, de abban is egyetértettek, hogy a férj tud jobban főzni.

    A házaspár egyébként nem csak a színház világában szerepelnek közösen. Múlt hétvégén Sztárban Sztár All Starsban mérettették meg magukat, a párbajok során azonban csak Puskás Peti jutott tovább.