Laura, Alida
19 °C
28 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • MemeReeves

  A Holtpont, a Mátrix és a John Wick sztárját már rég nem csak a filmjei miatt szeretik. Széles körben elterjedt vélemény ugyanis, hogy jó ember, aki szétosztja a vagyonát, szerény, kedves, ott segít, ahol csak tud, és mindig van ideje arra, hogy foglalkozzon a rajongókkal

  - írtuk nemrég mi is abban a cikkünkben, amely azt feszegette, ugyan miért gondolja úgy az emberek jelentős hányada, hogy Keanu Reeves lényegében a legjobb ember az egész bolygón.

  Kapcsolódó

  Hogy lett Keanu Reeves a világ legjobb embere?

  A John Wick színészéről olyanokat mesélnek, hogy elosztogatja a vagyonát, segít, ha tud, és mindig kedves a rajongókkal. Hogy lesz valaki legenda az interneten, akinek még weboldala sincs?

  Ezzel a kérdéssel magát az illetékest is szembesítették a minap, de Reeves erre adott válasza természetesen csak újabb okot adott arra az emberiségnek arra, hogy még jobban imádják ezt a csodaembert.

  Ez igazán kedves és különleges dolog. (...) Egyszerűen nagyon jó fej emberekkel tudtam együtt dolgozni, és nagyon jó projektekben vehettem részt. És most is jó itt lenni a Toy Story 4-gyel. Nagyon jó, amikor minden jó

  - mondta a sztár, amihez a Cinemablend persze csak annyit tett hozzá: "Hát szerethetnénk még ennél is jobban?"