Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A műsorvezetőnő megerősítette, hogy foglalt a szíve, választottjának pedig nagyon hálás a támogatásáért.

    Bár Szabó Zsófi az elmúlt években féltve őrizte magánéletét, a párkapcsolati témákat pedig messze elkerülte, a minap mégis sikerült megerősítenie, hogy újra foglalt a szíve, ráadásul magától hozta szóba a dolgot egy, az Instagramon indított élő bejelentkezésben.

    Mokka műsorvezetőnőjének új párjáról már jó ideje folynak a találgatások. Legutóbb egy egy szír származású, idősebb üzletemberrel hozták hírbe, ám a tévés ezt a románcot sosem erősítette meg. Titokzatos párjáról először múlt szombaton ejtette el pár információt, amikor az otthonából jelentkezett be az Instagramon, s fárasztó mindennapjairól mesélt.

    Ez egy terhelt időszak, Mokka, Sztárban Sztár All Stars és a Dancing with the Stars-próbák (követik egymást), a családom támogatása nélkül nem tudnék ennyit dolgozni, köszönöm az anyukámnak, a testvéremnek és a páromnak, hogy biztosítják a hátteret

    – idézte a Best magazin Szabó szavait, aki tavaly januárban még arról beszélt, hogy az az újévi fogadalma, hogy még véletlenül se essen szerelembe.

    A magazin továbbá arról is ír, hogy a műsorvezető elköltözött a törökbálinti otthonából, ahol azt követően élt a kisfiával, Mendellel, hogy elvált férjétől, Kis Zsolttól. A lap szerint Szabó Zsófi az új párja jóvoltából költözött át egy budai, 12. kerületi, többszintes, medencés villába. Kisfia pedig egy nemzetközi magániskolába jár, az ún. „az amerikai iskola" első osztályos tanulója.

    (via nlc)

  • Ahogy arról írtunk, hamarosan új évaddal tér vissza a képernyőre a TV2 Kőgazdag fiatalok című realityműsora, melyben ezúttal is a szereplők polgárpukkasztó luxuséletmódján lesz a hangsúly. Mint a csatorna közleményéből kiderült, október 14-től újra betekinthetünk majd PSG Ogli, Dulin Metta, Tuvic Aleksandra, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe, akikhez csatlakozik egy új szereplő, Szanyi Vanda.

    DSC03480
    Fotó: TV2

    A Ripostnak ezúttal Takács Kata, a műsor egyik visszatérője mesélt a forgatásokról, és persze arról is, hogy mi minden történt vele tavaly óta. Mint fogalmazott, sokáig kérdéses volt, hogy idén visszatér-e a műsorba, ugyanis nem nagyon volt ideje forgatni a nyáron, mert egy ruhamárka felépítésébe kezdett bele. De végül úgy gondolta, meg tudja oldani és legalább ezt is megmutathatta, ami nagyon fontos számára.

    A többiekkel nagyon jól kijövünk, Filippel kifejezetten sokat találkozunk, ráadásul most közel is lakunk egymáshoz, de Szandival meg Olivérrel is össze szoktunk futni. Mettával ugyan annyira nem tartom a kapcsolatot, de egyszer-kétszer vele is elmentünk biciklizni, mert azt mindketten nagyon szeretjük

    – mondta a fiatal, akinek Lehetősége nyílt összebarátkozni a reality új szereplőjével, Vandával. Hozzátette, örült annak, hogy újra összegyűlt a nagy csapat.

    Meg persze a forgatásokon is jól éreztem magam. Akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire hiányoztak a többiek, amikor újra összejött a társaság. Annak pedig különösen örülök, hogy Filippel ennyire jóban lettünk, mert nagyon őszinte és laza, szóval minden helyzetet így is kezel.

    A Kőgazdag fiatalok sztárja magánéletéről is mesélt, és elárulta, hogy jelenleg a szinglik táborát erősíti, de egyelőre nem is tervez ezen változtatni.

    Most épp szingli vagyok, nem is tervezek ismerkedni vagy randizni. Beköltöztem a belvárosba és tök jó így egyedül, próbálom elfoglalni magam, pörög az élet. Úgy éreztem, hogy kell egy kis én-idő, hogy kitaláljam, mit szeretnék kezdeni az életemmel és hogyan tovább. De szerencsére teljesen véletlenül jött ez a lehetőség, ami új értelmet adott a mindennapoknak és rengeteget dolgozom vele.

  • Tengerparti nyaralásukról is lecsúszott a szakítás miatt.

    image 6487327 (4)
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Molnár Anikó közel másfél évvel ezelőtt indította el OnlyFans-oldalát, amely rövid idő leforgása alatt nagy népszerűségre tett szert. Az erotikus tartalomgyártó az elmúlt időszakot többnyire csakis a csatornája felépítésének szentelte, de közben ismeretségi köréből megismerkedett egy férfivel, akivel kapcsolatuk komolyra fordult. A szőkeség úgy tervezte, hogy a 49. születésnapját egy tengerparti utazással ünnepelték volna meg, de sajnos csalódnia kellett.

    Lett volna valaki, akivel elutaztam volna, de végül itthon maradtam, és erre megvolt az okom. Régóta ismertem már ezt a srácot, akiről szó van, és az a helyzet, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban történtek súrlódások közöttünk. Nekem pedig arra nincs szükségem, hogy ahelyett, hogy eltöltenék egy csodálatos hetet egy szép helyen, vitatkozzak valakivel. Inkább itthon maradtam... Nagy csalódás volt, hiszen az volt minden álmom, hogy a negyvenes éveimet kint búcsúztassam el, ehelyett itthon ültem. Egyedül

    mondta a Borsnak Molnár, aki mindennek ellenére nem szomorkodik, továbbra is keresi élete párját. Hisz benne, hogy az ötvenedik születésnapja mindennél boldogabb lesz.

  • Tovább szeretné folytatni az extrém sportot.

    Több helyen súlyos arcsérülés szenvedett Kempf Zozo profi BMX versenyző, akit azután szállították kórházba, miután egy svájci bajnokságon egy balszerencsés esés következtében megsérült. Az Exatlon, a Dancing with the Stars és az Ázsia Expressz korábbi versenyzőjét napok óta orvosi megfigyelés alatt tartják, és pár napja már bejelentkezett a kórházból, hogy hírt adjon az állapotáról. Mostani bejegyzésében arról számolt be, hogy gyorsan javul az állapota, és úgy tűnik, sérülései ellenére esze ágában sincs abbahagyni a biciklis versenyzést.

    „Köszi mindenkinek a kívánságokat, nagyon jól esik. Nem telózok, a regenerációra figyelek” – kezdte posztjában Kempf Zozo, majd így folytatta:

    Nyomtam egy arcost az EB-n, így hosszú az út még előttem. Egy arccsontműtéten már túl vagyok, valamint egy szemfelépülés még a cél, de vissza fogok térni, erősebben, mint voltam! Haladunk, pozitív jeleket kaptam!

    – idézi a Story a sportoló, akit hamarosan hazaszállítanak Magyarországra.