új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zenei karrierje előtt az egykori Megasztár-győztes fizikai munkásként dolgozott.

  Molnár Ferenc Caramel volt a Viasat3 Adom a napom című műsorának legutóbbi vendége, ahol többek között beszélt karrierjéről, családjáról, és a magánéletéről. Szóba jött az is a Geszti Péterrel folytatott beszélgetésben, hogy zenei karrierje előtt építőipari munkásként kereste a kenyerét, így messze nem idegen számára a kétkezi munka. Ennek kapcsán eljátszottak annak a gondolatával, mi lett volna akkor, ha a Megasztárnak köszönhetően nem válik sikeres énekessé.

  Valószínűleg fizikai munkás lennék, betanított segédmunkás maradtam volna, ahogy egyébként, mondhatom ezt: a sorsom is rendelte. Egy cigánytelepen nőttem fel valóban mélyszegénységben. Kellett jó pár év, mire eljutottam oda, hogy ezt eltudjam mesélni. Annyira szegények voltunk, hogy volt egy-két év, amikor abból éltünk, hogy a szeméttelepen kukáztunk anyukámmal. Gyógyszeres üvegeket mostunk tisztára és azokat váltotta vissza.

  – fogalmazott Caramel, akinek sikerült odáig eljutnia, hogy utólag már inkább büszkeséget érez, amikor erről beszél.

  „Az addigi életutam azt a tükröt mutatta, hogy az lesz a végzetem, hogy egy gyárban dolgozzak, amivel egyébként nem volt semmi gondom, mert lehúztam ott több mint egy évtizedet. Szóval nem derogált a munka. Most is azt mondom, hogy a becsületes kétkezi munka az egy tisztelendő dolog. Én tudok tisztelni egy kétkezi munkást ugyanúgy, mint egy akadémiai professzort.” – tette hozzá.

 • Rúzsa Magdi egy tíz részes videósorozat indított YouTube-csatornáján, melyben őszintén vall az anyaság minden aspektusáról. Az énekesnő annak érdekében beszéli át tapasztalatait dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, hogy hasznos tanácsokkal szolgálhasson más szülők számára. A második részben a hármasikreket nevelő édesanya az etetéssel kapcsolatban osztott meg hasznos gondolatokat.

  Nagyon sok idő kellett ahhoz, hogy megértsem: ott, ahol van étel, éhen még gyerek nem halt. Majd ha éhes lesz, eszik, ha meg nem éhes, úgysem fog enni, megtömni nem tudom, úgyhogy ezeket a dolgokat el kell engedni

  – mondta Rúzsa, aki egyébként megérti, ha valaki kezdő szülőként eleinte sokat aggódik ilyen dolgok miatt. Hozzátette, számára is óriási segítség, hogy már beszélnek a gyermekei, és így eltudják mondani, ha éppen nem éhesek.

  Bátran vállalom: nekem ez a másfél-kétéves kor a csodakorszak. Talán azért is, mert hárman voltak, és ezáltal nem annyira tudtam élvezni a babás időszakot, mert nekünk az tényleg egy stressz volt. Mire vége lett az etetésnek, altatásnak, pelenkázásnak, mindennek, addigra kezdődött az egész program elölről, és mi ebbe egy kicsit belerokkantunk.

  Ez a másfél év kellett ahhoz, hogy eljussunk arra a szintre, hogy ezt imádjuk és tényleg tudjuk élvezni. Eddig is nagyon szerettük a gyerekeket és imádtunk minden pillanatot, de közben azért nem tudtunk abban úgy lubickolni, mint most” – idézi 24.hu az énekesnőt.

 • Egyetlen telefonhívásba került a feladatot megoldani, mégis csak egyvalaki jött rá.

  balogh alommelo
  Fotó: RTL

  Az álommeló tegnapi adásában az volt a jelöltek feladata, hogy páronként 30 ezer forintból narancsokat vegyenek, amikből aztán olyan terméket kellett elkészítsenek, amivel a legnagyobb profitot tudják termelni. A kreativitást és jó üzleti érzéket igénylő munkát a legtöbb csapatnak sikerült teljesítenie, de akadtak olyanok, akik elszámították a rendelkezésükre álló kevés időt.

  Azok az elnökiasszisztens-jelöltek, akik nem tudtak értékelhető terméket prezentálni, egy gyors feladatot kaptak a nap végén. Habár az első kihívást nem sikerült teljesítenie Bettinek, Gergőnek, Máriónak és Csapynak, így újra lehetőségük nyílt, hogy bizonyítsanak az elnöknek.

  Balogh Levente arra kérte a négy jelöltet, hogy szabaduljanak meg három raklap fülzacskótól, amire csupán másfél órát adott. A csomagoláson díszelgő gyártó nevét egyedül Betti vette észre, aki egyetlen telefonhívást követően visszavásároltatta velük mind a 400 ezer darabot 1 millió forintért. 

  Most hívott a forgalmazó, hogy valaki hívta, és eladta nekik a készletet. Betti? Nem csalódtam magában; ügyes volt, éleslátó, és hallotta, amit mondtam. Továbbjutott.

  – jelentette ki Balogh, aki ezt követően a nap végi raport során egyedül Csapyt menesztette.

 • Újra rátalált a boldogság.

  Árpa Attila a Nagy Ő második évadának fináléjában úgy döntött, hogy Nyergesi Tímeával folytatja tovább az ismerkedést, de románcuk végül nem bizonyult hosszú életűnek. Azóta a színészről nem lehetett tudni, hogy bárkivel is egy párt alkotna, egészen pár hónappal ezelőttig, amikor is a Blikk Címlapsztoriban arról mesélt, hogy beleszeretett a kolléganőjébe.

  Annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani

  – nyilatkozta akkor Árpa.

  A lap azonban kiszúrta, hogy Az Árulók játékmestere nemrégiben sejtelmes videót osztott meg a TikTok-oldalán, amelyben egy ismerős arc is feltűnt. Mint kiderült, a felvételen korábbi párját, Czakó Alexandrát ölelte, így egyből beindultak a találgatások, hogy talán újra összejöhetett az egykori szerelmespár. A 19 évvel fiatalabb színésznővel 2022-ben szakítottak, miután négy évig boldog párkapcsolatban éltek. 

  A Blikk úgy értesült, a Keresztanyu című sorozatban is együtt forgató páros valóban ismét egymásra talált, és újra felhőtlen a boldogságuk. Kedd este egy amerikai-magyar koprodukciós filmnek tartották a premierjét az Aréna Pláza mozijában, amelyben Árpa is szerepet kapott. A bemutatóra az 52 éves színész Czakó oldalán vonul be, aki szintén szerepel a produkcióban.

 • Videón az új jövevény.

  Képernyőfelvétel (320).png
  Fotó: Facebook

  A Szegedi Vadaspark Facebook-oldalán osztotta meg, hogy nemrég új jövevényt üdvözölhettek, ugyanis április 9-én egy törpe vízilójuk született.

  Mind kiderült, a víziló-bébi szülei, Tigi és Chippo 2008-ban álltak párba a Szegedi Vadasparkban, miután azok beléptek az európai fajmentő tenyészprogamba. Azóta a vízilópár már negyedjére járult hozzá a program sikerességéhez. A vadaspark közösségi oldalán azt írja, hogy az anya és a borjú jelenleg még a vízilóház biztonságában tölti napjait. 

  „Az első időszakban a lehető legnagyobb nyugalmat biztosítjuk az anya és kicsinye számára, ezért csak a hím látható a kifutóban, de ahogy lehetséges, a látogatók a borjút is megtekinthetik majd a vízilóház ablakán keresztül.” – olvasható a videójuk mellett.

 • Az egykori versenyző szívesen visszatérne zsűri szerepben.

  Mint arról az Indexen is beszámoltunk, február végén a TV2 bejelentette, hogy  közel 12 év után rekordnyereménnyel tér vissza az egyik legnépszerűbb énekes tehetségkutatója, a Megasztár. Bár a csatorna azt még nem árulta el, kik fognak helyet foglalni a zsűriszékekben, mégis egyre több pletyka kap szárnyra a témában. Az nlc.hu Tolvai Renivel készített exkluzív interjút, akiről szintén úgy sejtik a rajongók, hogy az egyik zsűritag lesz a show-műsorban. Erre így válaszolt az énekesnő:

  Megtiszteltetés lenne, szívesen csinálnám. Nem tudom, hogy méltónak gondolnak-e az emberek erre a szerepre, mert idősebb, sokkal tapasztaltabb előadókat szoktak ebbe a székbe ültetni.

  – magyarázta Tolvai, aki egyébként nem utasítaná vissza az ajánlatot, ha felkérnék ítésznek.

  Igent mondanék, nagyon élvezném és szívesen segítenék az új tehetségek felfedezésében. Egy dologtól félnék csak: aki zsűritag és elkezd véleményt mondani, azt nagyon hamar megutálják az emberek. Ott nincs idő átgondolni, mit mondasz, és ha kicsit is másképp fogalmazol, máris megköveznek.

  – fogalmazott.

 • Elcsípték egy BeReal-re.

  Kiszel Tünde a legfrissebb Instagram-bejegyzésében azt újságolta el követőinek, hogy a minap két rajongójának is dedikált naptárt adott át Budapesten. Ez a találkozó azonban korántsem volt hétköznapi, a fiatalemberek ugyanis egy színes tulipáncsokorral is kedveskedtek a naptárdívának, aki nem bánta, hogy készítsenek pár közös képet.

  Nem egyszerű szelfikről van azonban szó. Aki ismeri a BeReal nevű alkalmazást, az tudja, hogy ez az anti-Instagramként is becézett applikáció azt ígéri, hogy csakis a valóságot mutatja meg. Az app minden egyes napon értesíti a felhasználóit arról, hogy 2 percen belül osszanak meg magukról és aktuális környezetükről egy fotót. Történik ez úgy, hogy a telefon majdhogynem egyszerre készíti a képet az elő- és hátlapi kamerával, azokat ráadásul nincs lehetőség filterekkel szépíteni. Kiszel Tünde rajongóinak minden bizonnyal akkor érkezett értesítés arról, hogy itt az ideje lőni egy BeReal-t.

  Kedves Rajongóimnak már van 2024-es dedikált naptára! És ezt a gyönyörű tulipán csokrot is Tőlük kaptam! Köszönöm

  – írta Kiszel Tünde, akinek kutyája, Mimi is feltűnik a fotókon.

 • Ez kicsit félrement.

  Születésnapja alkalmából egy egyedi díszítésű, ám mégis egyszerű tortát rendelt magának egy fiatal amerikai nő, ám az ünnepi finomság nem egészen úgy sikerült, ahogy elképzelte. A 22 éves Peyton Chimack a TikTokon számolt be arról, hogy online adta le a rendelését az egyik cukrászdának. Még egy képet is mellékelt egy hasonló desszertről, hogy segítse a munkájukat.

  Az illinoisi nő egy egyszerű, fehér habbal díszített tortára vágyott, melynek közepére fekete, dőlt betűkkel van ráírva, hogy „Aries baby”, utalva arra, hogy a születésnapos kos csillagjegyű. Ezt szépen le is írta megjegyzésben, a torta díszítője pedig túlságosan szó szerint vette a kérését, teljesen félreértve a 22 éves írásos utasításait. A süteményre végül nyomtatott betűkkel az a felirat került, hogy „Kos baby [kicsivel, dőlten, a torta közepére]”. 

  Az elbaltázott tortával kapcsolatos beszámoló, amely azóta bejárta az internetet, ide kattintva tekinthető meg.

  Chimack nagy szerencséjére még a parkolóban észrevette a bakit, rögtön vissza is vitte a tortát. A cukrászdában még aznap elkészítették, amit eredetileg akart, s bár az sem lett tökéletes, a nő nagyra értékelte, hogy kijavították a hibát.

  (via New York Post)

 • Elárulták, miért döntöttek így.

  nyeroparosnadaianikoek.png
  Fotó: RTL

  Nádai Anikó a minap az RTL Reggeli adásában árulta el, hogy bár vőlegényével, Hajmásy Péterrel azt tervezték, hogy idén hivatalosan is összekötik az életüket, esküvőjüket azonban jobbnak látták elhalasztani. A műsorvezetőnő ezt annak kapcsán mondta el, hogy a reggeli műsor egyik vendége, VV Barna felajánlotta neki, hogy szívesen megrendezi a lánybúcsúját, ha odakerül a sor, az egykori valóságshow-szereplő ugyanis nemrég rendezvényszervezői vállalkozást indított.

  Nádai Anikó és Hajmásy Péter 2022 januárja óta jár jegyben; eljegyzésükre Punta Canában került sor. A lánykérésről, amelybe egy kis baki is csúszott, videó is készült, amit akkor tud megtekinteni, ha ide kattint

  Jövőre lesz az esküvőnk, kezet fogtunk rá. Egyszerűen most annyira sok minden van. Építkezünk, nem tudom, gyerekek, kicsik, hú

  – sorolta Nádai Anikó, aki arról is szívesen beszámol követőinek, hogyan állnak az építkezéssel. 

  Az esküvőről néhány hónapja a Blikknek azt mondta:

  „Sok barátunk van, akikkel mind szeretnénk együtt ünnepelni. Peti már azt is pedzegette, hogy legyen kétnapos. Az szinte biztos, hogy belföldön, közel a fővároshoz tartjuk meg, hogy ne kelljen sokat utazni a násznépnek – jegyezte meg a műsorvezető. – Mindenképpen esküvőszervező segítségét fogom kérni, mert ehhez egyáltalán nem értek. Nem az a típusú nő vagyok, aki már kislánykora óta erről álmodozik, és kész tervei vannak. Sőt, én korábban azt mondtam, soha nem megyek férjhez, de hát szerencsére máshogy alakult az életem.”

 • Két-három hét alatt kellett formába lendülnie.

  Ónodi Eszter nemrég a Testkép című podcast legújabb adásának volt a vendége, ahol egy érdekes történetet osztott meg arról, hogy mikor vált számára világossá, hogy színésznőként mennyire fontos, hogy a legjobb formáját hozza minden téren. Mint mondta, előtte úgy gondolta, az a fontos, hogy belülről a leghitelesebben tudja eljátszani a karakterét, de ezen véleménye az évek során árnyalódott. A sport még a Meseautó forgatása előtt jött a Jászai Mari-díjas színésznő életébe.

  „Májusban megkaptam a szerepet, és augusztus végén kezdtük el a forgatást. Nálam a nyár, az mindig úgy történik, hogy úgy elengedődik, szép magyar szóval élve, és hát fölszaladt rám egy pár kiló. A forgatás előtt két-három héttel következett egy újabb ruhapróba, és akkor láttam a rendező szemén, egy picit azért kikerekedett. Akkor két-három hét alatt ugyanabba a formába kellett kerülnöm, mint amilyen május végén voltam. Mondták, hogy akkor jön a futás a Margit-szigeten, senkit nem érdekel, hogy harminc fok van, és egy elég szigorú diétát is előírtak” – idézi a Story Ónodit, aki a kezdeti nehézségek után rákapott a sportolásra.

  „Pusztító volt az az első pár kör, amit ott, a Margit-szigeten róttam, és azt éreztem, hogy a legnagyobb kínszenvedések kínszenvedését kell átélnem, de aztán meglepő módon a forgatás után meg alatt is eljártam futkározni. A következő állomás az volt, amikor már rájöttem, hogy a futás nemcsak a testemnek nagyon jó, hanem az agyamnak is. Az a 40-50-60 perc, amit kocogással töltök, lelkileg, szellemileg, minden szinten feltölt, és új impulzusokkal lát el. Így lett a futás vagy a kocogás az életem része” – tette hozzá.

 • Egy párnával kényszerült takarni dekoltázsát.

  Kisebb ruhabaki érte, ezért kis híján többet mutatott meg magából a kelleténél Katy Perry az American Idol élő adásában. A 39 éves énekesnő extrém ezüst felsője ugyanis váratlanul megadta magát a hétfő este közvetített műsor kellős közepén: mint ahogy az az alábbi videón is jól látható, a Teenage Dream című dal előadójának mellvértre hasonlító, háromdimenziós topját csak a szentlélek tartotta a helyén. A vékony láncokat hiába próbálták különböző szerszámokkal megerősíteni a stábtagok, Perry mégsem jött különösebben zavarba.

  Még a műsor korábbi zsűritagja, Luke Bryan is megpróbált segíteni az énekesnőnek, aki egy vicces videót is posztolt a történtekről az Instagram-oldalára.

  Csak azt akarom, hogy a felsőm rajtam maradjon! Ha nem lesz rendbe hozva, akkor ez a műsor többet fog belőlem kapni, mint kellene! 

  – mondta aggodalmaskodó arccal az énekesnő, aki bár azt hitte, sikerült orvosolni a problémát, végül mégis kézzel tartotta mellkasára a kivételes felsőt, amely a rajongók szerint leginkább egy hajóhorgonyra vagy egy autó lökhárítójára hasonlít.

  Perry aztán úgy próbálta takarni magát, hogy odatérdelt a pulthoz, de valaki egy párnát is adott neki, hogy mögé bújjon.

  Íme a teljes szettről egy fotó is:

  (via PageSix)

 • Nem tudta szó nélkül hagyni a medencés fotót.

  Németh Kristóf március közepe óta pihen a napsütötte Tenerifén, ahová feleségével, Zitával, valamint két közös kisfiukkal, a négyéves Leventével és a hét hónapos Olivérrel utazott, rajongóit azonban a nyaralás alatt sem hagyja élő bejelentkezések és családi fotók nélkül. A Fórum Színház igazgatója eddig végig dokumentálta vakációját a közösségi oldalain, ráadásul volt olyan bejegyzése is, amelyet egyik kollégája, Rékasi Károly sem tudott szó nélkül hagyni.

  A színész a minap egy olyan fotóval jelentkezett, amelyen egy szikrázóan kék vizű medencében pózol. Rékasi úgy látta, Németh a fotó erejéig behúzta a hasát, és kicsit kihúzta magát, hogy még inkább kihangsúlyozhassa izmos, napbarnított felsőtestét, ezért is hagyta a felvétel alatt az alábbi kommentet.

  Engedd ki a pocakot bátran, pihenj végre felhőtlenül!!! Ölellek!

  – üzente kollégájának Barátok közt egykori színésze, akinek Németh egyelőre csak egy nevetős emojival reagált.

 • Életmódváltásba kezdett egy ideje a színésznő.

  Nyári Dia nemrég a Glamour magazinnak adott interjút, melyben többek között mesélt az életmódváltásáról, az önelfogadásról, és arról, hogyan változtatta meg az anyaság. Mint kiderült, a Barátok közt egykori színésznője úgy érzi, mostanra sikerült felnőnie igazán.

  Amióta anyuka vagyok, érzem már a felnőtt lét lényegét, de az ember életében mégiscsak harmincéves korára jön el az igazi felnőtté válás. Amikor megszületett a kisfiam, az első két évben még fogalmam sem volt, mire vállalkoztunk

  – mondta a lapnak a színésznő, aki másokhoz hasonlóan próbált megküzdeni a mindennapi feladatokkal.

  Úgy érzem, mostanra kezdtem el harmóniába kerülni ezzel a felelősséggel kapcsolatban. Persze még mindig rengeteg kérdés van bennem a világ működésével és egy csomó egyéb dologgal kapcsolatban, viszont egyre több mindenre tudom a saját válaszomat, ami mellett képes vagyok kiállni.

  Nyári imádja a családos életet, korábban úgy fogalmazott, mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni, ezért különösen hálás a sorsnak, hogy hamar összesodorta az élet férjével, Danival. Az anyaság szépsége és annak nehézségeinek megélése mellett szóba kerül az életmódváltása is:

  Nemcsak a külsőm, hanem a személyiségem is rengeteget változott az életmódváltásomnak köszönhetően. Sokat fejlődtem ezalatt az idő alatt, és mára sokkal jobban hiszek magamban

  – ecsetelte az édesanya, majd hozzátette: bár a húszas évei elején-közepén sok lehetőségtől elesett, mert teltebb volt az alkata, emiatt nem haragszik önmagára.

 • Az énekesnő jól viseli a várandósságot.

  PataiAnna220830 TUL 0204
  Fotó: RTL

  Ahogy arról az Indexen is írtunk, a Megasztár korábbi felfedezettje, Patai Anna hamarosan édesanya lesz. Március elején közösségi oldalán jelentette be az énekesnő, hogy szülői örömök elé néznek gyerekkori szerelmével, Bencével, akivel tavaly már össze is házasodtak. A negyedik hónapban járó fiatal most a Meglepetés magazinnak mesélt élete legboldogabb időszakáról.

  Egyelőre nagyon jól viselem a várandósságot. Szerencsére a rosszullétek is csak ritkán törtek rám, könnyedén átlendültem a nehezebb napokon. Úgy tervezem, hogy szinte a szülésig dolgozni fogok, már most telik be a naptáram tavaszi és nyári fellépésekkel

  – fogalmazott Patai, aki párjával együtt rendkívül boldog, hogy fiatalon válhatnak majd szülővé, hiszen ez volt az álmuk .

  A házaspár már azt is eldöntötte, hogy a szülőszobában az édesapán, Bencén kívül az énekeső anyja is jelen lesz.

  A férjemmel megbeszéltük, hogy támogatni fog a szülésnél. Boldoggá tesz, hogy ő is részese kíván lenni életem egyik legszebb pillanatának. Sok férfi tart az apás szüléstől, de szerintem érzelmileg inkább erősíti a kapcsolatot. Anyukám jelenléte is biztonságot fog adni a szülőszobában, hiszen ő már három gyermeket szült.

  Mint kiderült, a születendő gyermekük nemét még nem tudják, azt viszont igen, hogy szeretnének neki egy testvért a közeljövőben.

  „Az egész család most azon izgul, hogy kisfiunk vagy kislányunk születik-e. Részünkről teljesen mindegy, csak egészséges legyen. Egyébként nekem két nővérem van, a férjemnek egy bátyja, ezért azt tervezzük, hogy a gyerekünknek is legyen majd kistestvére. A születendő babák között pedig nem szeretnék túl nagy korkülönbséget” – mondta.