Alfréd
4 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
Sport

Bajnokok Ligája

Blogok

Sakkmester
LIVE! - 13:00 - Aeroflot Open 2020 - 02- 19 - 27 - Kozák Ádám (2523) 4/1, Rapport Jovana (2348) 4/1
  Négy fordulót követően Mamedov Rauf és a rajtlista kilencvenharmadik, 2007-es születésű indiai IM Bharath Subramaniyam H  áll az élen 4/3,5 pontos teljesítménnyel - A mai ötödik fordulóban egymással mérkőznek meg - Kozák Ádám ellenfele a huszadik évében járó 2440 élőpontos fehérorosz nemzetközi-mester: Nikitenko Mihai, Rapport Jovana a 2197 élőpontos vietnami Pham Xuan Dattal csap össze.
9 Nyíl
Álomdöntőt hozott a wigani kora este
Mielőtt jövő héten a European Tour sorozat elindulna a jövő héten és végre odaszegeződhet a rajongó a monitor elé még dolga volt a PDC mezőnyének.
USAracing
Alonso-botrány: Andretti szerint a Honda teljesen ártatlan
Az utóbbi hetek legforróbb, motorsport-vonatkozású témájának számított, hogy a Honda a legutolsó pillanatban megvétózta Fernando Alonso Indy 500-as részvételét az Andretti Autosport színeiben.
Katarzis nélkül
Hóvirágos, mohás
Futunk az erdőben. Nem verseny van, teljesítménytúra. ...és elhangzik a szokásos kérdés, hogy: ,,Minek futnak, ha nem, verseny?" Persze mindenkinek más a motivációja... [...] Bőve...
Tommy autosport
Ferrari 288 GTO, egy fura rally autó tervezet
Talán nem minden rally Matyi van vele tisztában, hogy a manapság a gazdag autógyűjtők egyik legdrágább típusa a Ferrari 288 GTO is azért készült el, hogy csatába küldjék a "B" csoportos érában.