200 találat az Indexről, és a környékéről.
Topmodellek magyarázzák, hogyan kell egészségesen enni
Jourdan Dunn főzőcsatornával, Karlie Kloss pedig saját süteményeivel cáfol rá arra, hogy a modellek nem esznek.
Újabb háromcsillagos séfet kapott a világ
Francia, és mindenki szerint nagyszerűen főz. Például kék homárt és hasonlóan egyszerű dolgokat.
Imádják Pestet a londoni szakácsok
Éttermek villamosokon, erdőkben, kihalt gyárépületekben. A pop-up éttermek divatja hozzánk is eljutott. Vállalkozó szelleműek előre!
Csillagvölgy és Ördögárok: egy mesebeli hely itthon
A Baranya megyei Villány ősszel és télen is gyönyörű: az egyik legjobb pincészetben jártunk.
Csillagvölgy és Ördögárok: egy mesebeli hely itthon
A Baranya megyei Villány ősszel és télen is gyönyörű: az egyik legjobb pincészetben jártunk.
Békát enni ősi brit szokás
Hiába gúnyolódnak a franciákon, az angolok már évezredekkel korábban ettek békát.
Vietnami leves is kapott magyar gasztrodíjat
Az év étterme Encsen van, a kocsma helyén. Itt a Gault & Millau étteremkalauz.
Megint trendi a tevehús
Tevecarpaccio, aranyfóliás teveburger, camelccino - friss gasztrodivat a Közel-keletről.
A nap íze: a hódvégbél
Soha, de soha nem akarja megtudni, mitől olyan finom a vaníliafagyi.
Másnaposan a legjobb
Anh Tuan és Baldaszti Péter a napokban nyitották meg indokínai éttermüket. Vietnam, rizs és világon átsöprő pho-őrület-
A töki pomposon is túl
Három gasztronómiai fesztivál volt egyszerre a városban: 25 ezer forintos pástétom, hideg málnás ipák és spanyol pacal
Fáj a rákoknak, ha élve főzik őket?
Valószínűleg igen, így érdemes áramütéssel végezni velük, mielőtt a fazékba kerülnek.
A legtutibb balatoni éttermek
Olcsók és nagyon drágák, elegánsak és lazák. A legjobb helyek a Balaton körül.
Az egészséges étel fontosabb a jó párkapcsolatnál
Legalábbis az amerikai nők 61 százaléka szerint.
Magyar éttermeket dicsőit a New York Times
Az amerikai lap kritikusa odavolt a magyar konyha átalakulásáért, a vendégszeretetért és a disznóért.
18 apró fogás, 145 ezer forint
Kétszemélyes étterem, marhahúsból készült zsebóra, muszáj kipróbálni angolkrém. Ezek a világ legmenőbb éttermeinek legdrágább menüi. A jóllakás nem garantált, de nem is feltétlenül cél.
Regionális élvezetek Ausztriában
110 ínyenc régió vár, hogy elmerülj a kulináris élvezetekben. Tradicionális és modern ízek, összhangban a természettel. (x)
Díjazzák a minőségi élelmiszereket
Az Aranyszalag Minőség tanúsítványt a Magyar Gasztronómiai Egyesület ítéli oda. Eddig 9 jelölt van.
Félelem és reszketés a céklapokolban
Alászálltunk a kávészemekkel ízesített marhafaroklé legmélyére, hogy a vége mégis ünneplés legyen. A magyar szakácssport legnagyobb sikerét érte el Széll Tamás, aki tizedik lett a legmenőbb világversenyen. Helyszíni beszámoló Lyonból.
Amatőr hiba miatt buktuk a Bocuse-t
Széll Tamás 90 helyett 150 fokon hagyta a sütőt, túlmelegedett a köret. Tizedikek lettünk.
Forró csokit csak narancssárga bögréből
Tudósok megmondják, mi miből ízlik a legjobban. Ha sárgából iszunk, azt túl citromosnak érezzük.
A dögös borásznő ellopta a showt Martonyitól
Heringbe csavart kereszténydemokrata, árnyalatnyi égetett Hoffmann Rózsával. Martonyi külügyminiszter bemutatta a magyar diplomácia 2013-as borait, de a fotósok mást fényképeztek.
Így készül a tökéletes piskóta!
A piskótakészítés egyáltalán nem olyan nehéz, mint elsőre gondolnád. Tippjeinkkel sikerülni fog.
Bűvös kockát főz a magyar sztárséf
Sikerül-e lenyomni a nemzetközi zsűri torkán a bűvös kockát? Hogy megy a lángoshoz a kaviár? Első magyarként mindjárt a világdöntőben főz Széll Tamás, akit a szakácsversenyzés Schumacherje edz a lyoni fináléra.
Visszatér a Dohányba a Fausto's
A két Gault Millaut sapkás csúcsétterem összeköltözik kistestvérével és pinceboltot is nyit.
Gasztroajándék karácsonyra
Ha még nem tudod mivel, de szeretnél valami különleges és személyre szabott ajándékkal kedveskedni szeretteidnek, nézd meg videónkat!
Összepréselte a busz a sztárséfeket
Elájult a hongkongi emeletes busz sofőrje, szemből kapta el a legendás Fat Duck két szakácsának taxiját és a másik buszra lökte őket.
Kompromittáló bejegyzések a menzakajáról
Joguk van az egészséghez.
Egy értelmes program: Édes Napok a budai várban
Megnéztük, valós program-e egy csokifesztivál, vagy csak szeretnek mostanában ilyet rendezni. Az előbbi.
Élje túl a somogyi gázcsendet!
Vízmelegítés mosógépben, egészséges testszag, plusz a világ legjobb nyers étele: íme a legjobb túlélési tippek a Somogy megyeieknek, akiknél két napra lekapcsolják a gázt.
Homárból készül a vattacukor is
Az idei Gourmet Fesztiválon libamáj fagyi és uborkás nyalóka is lesz a Millenárison. Meg negyven étterem és ugyanennyi pincészet.
Négyszögletes gombóc és Pacal Párbaj
Indíts egy pohár ajándék pezsgővel és lazacos előétellel és folytasd a sort ingyenes kóstolással egész nap!
Enni megy a magyar külföldre
Egy felmérés szerint a gasztronómiai élmények megelőzték a múzeumlátogatást és a városnézést.
A szegény libapásztorfiú posírozott osztrigája
Hogyan szurkolnak a szakácsversenyek ultrái? Lehet-e esélye az egyszeri magyar legénykének a kőgazdag skandinávok ellen a gasztronómiai Forma-1-ben? Mennyit iszik egy magyar étteremtulajdonos? Végigéltük, ettük és ittuk minden idők legnagyobb magyar gasztronómiai sikerét Brüsszelben.
Megtartották a Michelin-csillagjukat a magyar éttermek
Egy-egy csillagja van a Costes-nak és az Onyxnak, volt, aki a Mák Bisztrót is ide várta, de őket nem díjazták.
Valentin-napi ajánlat: herés pite
Charlie Bingham brit szakács kakasos-bikaherés ételkülönlegességgel kedveskedik mindenkinek, aki szereti.
Az Onyx az év étterme
A Dining Guide szerint a kedvenc a Mák Budapesten, a balatonszemesi Kistücsök vidéken.
Madonna egy magyar interjúján mulatott
A magyar szöveget a Google fordítójával fordították vissza angolra.
Toszkána alig ismert gyöngyszeme
Maremmában a modern igényeket kielégítő vendéglátás találkozik a hagyományőrzéssel.
Hamburgerrel a gasztroforradalomért!
Egy mozgó büfé evőversenyén két kilós hamburgereket kellett minél gyorsabban megenni. Megengedett módszer a hamburgert vízbe mártogatni.
A Bock Bisztró Skandináviában terjeszkedik
A currys heringtől a hitlerszalonnáig: a dánok a magyar étterem kínálatával ismerkednek. És mindent felfalnak.
Uj Péter szereti a farkat
Mit gondolnak a legmenőbb séfek az ismert élelmiszerügyi okoskodóról?
Így aprítják a profik a hagymát
Biztos te is irigyelve nézed, ahogy a szakácsok szeletelik a hagymát, most te is elsajátíthatod a módszert.
A biocsöcssejtés és a négyzetméter here
Aki Budáról nézi a tűzijátékot, el sem kerülheti a Magyar Ízek Sétányát. Gyomrunkat nem kímélve teszteltünk. Egyébként: magyar+bio=nagy csöcsű.
Megnőtt a Sziget
Minden eddiginél nagyobb a Nagyszínpad, a metálosok viszont a szabad ég alatt rázhatják. Prince kedvéért kifutót építettek, és megrendelték Madonna vécéjét. A készpénz pedig már a múlt.
Meghalt George Lang
A gasztronómus Deutsch Györgyként született Székesfehérváron, New Yorkban lett világhírű.
Szakácsokat szívatott a sztárséf a McDonald's-ban
Egy sztárséf szeme előtt próbáltak fiatal szakácsok menő fogásokat főzni McDonald's-os alapanyagokból egy hamburgerezőben. Kamu reklámeseménynek indult, vicces szívatás lett belőle.
Keréknyomtészta és kördiagramtorta – zseniális ételdizájn
Az ételdizájner nem tud főzni, de ötletei igazodnak a modern kor igényeihez.
Vilmosék előtt tisztelegnek a szerb herefőző-bajnokságon
A szervező szerint ha a herceg efféléket enne, hamarabb születne utódja.
Miért ideggyengék a sertések?
Mit művelnek a pénzes gasztrojancsik a Budai Gourmet étel- és italfesztiválon? Miért labilis a disznó? Bementünk, megnéztük, meghallgattuk, megkóstoltuk.
Tessék megenni a zsírt!
A szakácsverseny arról szól, kinek van a legtöbb esze a konyhában, és ki tud ott a legügyesebb lenni. Megtartották a Czifray-versenykurzus gálaebédjét.
Ribancrendszám a nitrogénmolekulán
Pornóbélszín, pipetta, fagyi: ami nálunk a felső ezer kiváltsága, az Ausztriában a tormás tekercs helyett megy a vállalati fogadásokon. Élő szakácsbemutató sok érzékcsalódással és lelkes diáklányokkal.
Így vacsorázz 3000 forintból a város legmenőbb éttermeiben!
Budapesten először szervez a DiningCity.com Étterem Hét gasztronómiai programot.
Pacalbarátok és birkaszemek
Váncsa István meggyőződése szerint a pacalkérdést minden komoly pacalbarát európai perspektívából akarja áttekinteni.