95 találat az Indexről, és a környékéről.
Gyerekkori álom hajtotta a tajcshungi Minimal alapítóját, Arvin Wan lett a világ első számú Bagamérije.
Hogyan lehet észrevétlenül elvegyülni az olaszok között?
A londoni St. JOHN Michelin-csillagos étterem különleges akció keretében 1994-es áraihoz tér vissza, így akár 464 forintért is megkóstolhatóak a fogások.
A háromnapos Balaton Wine & Gourmet fesztiválnak Olaszország lesz a díszvendége.
A Gault&Millau már 2019-ben az év séfjének választotta Alexandre Mazziát.
A legkiválóbb hotelek az éttermi csillagokhoz hasonló Michelin-kulcsokat is kaphatnak.
Van hely, ami duplázott.
Kiderült, hogyan készíti a mindenki által kedvelt sült csirkét egy Michelin-csillagos séf.
Nincsen ennél jobb fúzió.
2024.03.04. 05:52 Módosítva: 2024-03-06 06:41:21
Spanyolország és a világ egyik leghíresebb séfje két márkáját hozza el Magyarországra.
Az Alföldön viszont a marhapörkölt ízlett neki.
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
2023. december 30., 08:16
Azóta kirúgták az éttermet vezető séfet.
Sok fogás, sok alapanyag.
2023. november 21., 17:06
A százas listára jelöléssel lehet felkerülni.
2023. november 21., 17:00
Tóth Szilárd, a budapesti Salt étterem séfje 93. lett a világ 100 legjobb szakácsát soroló listán, a The Best Chef 2023-on.
A világ leghíresebb és legjobb éttermeit a gumiabroncsgyár tulajdonosa, Michelin kezdte listázni? De miért?
Hatalmas újítás érkezik.
2023. szeptember 26., 16:06
A netflixes sorozatból ismert szerzetes mindenkit, így önmagát is csírának tekinti.
2023. szeptember 14., 19:56
Országszerte összesen 59 étterem kapott Michelin-ajánlást.
Csillagos megoldás a Stand25-ben.
A londoni étterem az áremeléseket és a „minimumköltséget” a Brexit miatt növekvő munkaerőhiánnyal indokolta.
Kiss Norbert Ádám bemutatja…
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Jövő év végéig még marad a megszokottak szerinti kiszolgálás.
A vendégünk Kaszás Kornél és Nádházi Norbert, a Michelin-csillagos Babel étterem séfje és sommelier-je.
Terítéken a Michelin magyar ajánlásai, elismerései.
Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
2022. november 20., 14:42
Az étterem szóvivője mélységesen tiszteletlennek nevezte a tiltakozást.
Velünk élő gasztronómia és történelem.
2022. november 15., 11:02
Nagy az eltérés az éttermek kínálatában és árkategóriában is.
Szilveszterkor húzza le a rolót.
Egy Michelin-elismerésért sok étterem-tulajdonos és séf egy életen át küzd, vágyakozik. Langó Tamás sommelier-nek 26 évesen sikerült a csoda!
A vidéki éttermeket is górcső alá vették.
Az idei Michelin Guide nagy meglepetése, hogy már két két csillaggal rendelkező étterem is van Magyarországon.
A rántott cukkinivirág mellé egy műanyagdarabkát is feltálaltak neki.
2022. szeptember 5., 06:00
Világra nyitott, fantáziadús csapat viszi a Costes Downtown konyháját.
2022.08.29. 14:59 Módosítva: 2023-01-11 17:12:13
Az Index természetesen ott járt, beszámol erről.
2022. augusztus 29., 11:00
A Michelin-csillagos éttermeket általában a magas árkategóriába soroljuk, noha a skála igencsak széles.
David Beckham felesége furcsa kéréseivel borzolta a kedélyeket Sergio Ramosék esküvőjén.
Húsz ország kétszáz séfjének elismerését nyerte el.
Les Terraillers étterem, egy Michelin-csillag, Biot.
2022.05.26. 06:48 Módosítva: 2022-05-27 09:25:31
Interjú Hamvas Zoltánnal, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnökével.
Provence, Cannes, kabócák... és a konyha.
Az Index Sunday Brunch műsorának vendége a legfiatalabban Michelin-csillagot kapott magyar séf.
Vége a két év kényszerszünetnek.
Ez, persze, csupán finomság az árnyalatokban.
Portré egy portugál séfről, aki Magyarországon lett világhírű.
Nemzetközi tapasztalatokkal bíró csapat lehelt belé életet.
2021. december 23., 10:39
Annak, akit a játékos, privát atmoszféra érdekel, és enne is egy jót.
Utánajártunk, kicsoda a bárónő, és hogyan igazolta le csapatába séfnek a korábban két Michelin-csillagot szerző Mészáros Ádámot. Videóriport.
A kiégés témaköréhez Lakatos Márk érdekes terítéket választott.
Két Michelin-csillag után Daniel Berlin most Budapesten épít konyhát.
Pierre megint beült kóstolni.
A modern kor előtti hadseregekben kegyetlen bánásmóddal képezték ki a bármit eltűrő, félelem nélküli katonákat, a borszakértő elithez tartozást igazoló vizsgára öt évet kell készülni. De vajon milyen tulajdonságok, milyen szemléket szükséges ahhoz, hogy valaki a legjobbak közé kerüljön a saját szakterületén?
A Michelin-csillagos gasztroszakember visszalépett a Bocuse d’Or hazai döntőjétől.
2021. szeptember 18., 19:23
Pierre elment, beült, és megint kóstolt. Ezúttal az Émile került terítékre.
2021. szeptember 10., 08:40
Csak óvatosan, mert a fine snackingre elég könnyen rá lehet kattanni.