2024. június 23. 21:00
Svájc
Németország
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00
Skócia
Magyarország

Keresés

34 találat az Indexről, és 1738 a környékéről.

2015. május 3., 05:09
Sokkal simábban nyert Mayweather, mint várták

Sokkal simábban nyert Mayweather, mint várták

Manny Pacquiao és Floyd Mayweather három világbajnoki övet birtokolnak, a vasárnap hajnali meccsük mégsem az övekről szólt, hanem ki a bokszvilág jelenlegi legnagyobb alakja. 250 millió dollár volt a tét, és Mayweather egyeduralma, amit egy pillanatra sem veszélyeztetett a riválisa. Csak egyedül ő gondolta úgy hogy nyert, hiszen alig ütött. Mayweather veretlen maradt, szeptemberben akar utoljára bokszolni.

2007. augusztus 13., 08:11

Majdnem elég tufa

A norvégság a black metalban minőségi garancia, ami a sok lelkiismeretes muzsikusnak köszönhető, akik templomokat gyújtottak fel, fejbe lőtték magukat puskával, a fejbe lőtt zenekari tagok agyából pörköltet készítettek és elfogyasztották.

2001. október 19., 11:32

Ez súlyosnak ígérkezik

Rácz Félix, az érzéketlen menedzser egymás ellen küldi a két legjobb, nemzetközi szinten is durva magyar váltósúlyú bokszolót. Nem túl jó belegondolni, hogy két nemzeti kincsünk, Matolcsi József és Szakállas Ferenc holnap este Debrecenben egymásnak esnek a magyar bajnoki övért.

2001. június 14., 09:52

Ha verekszünk, Kokó padlót fog

Kokó eddigi legjobb ellenfele 26 éves, 41 profi mérkőzéssel. Volt már világbajnoki kihívó: a WBA bajnokától, Freddie Norwoodtól pontozással kapott ki Argentínában. A WBO címmeccsre alaposan felkészült, fizikailag tökéletes állapotban van, egy panamai Kokó-imitátorral gyakorolt. Magyarországra érve ugyanott edz, mint Kokó és az universumosok: a Vasas boksztermében.

2001. február 11., 21:10

Bognár kiütötte 'Predator' Gomezt

Szombat éjjel Bognár nem akárkit vert meg: Gomez a WBO ranglista első helyén áll, és ő a brit ökölvívás legnagyobb nagypehelysúlyú (kb. 59 kg) reménysége. Ez még hagyján, de ő (volt) a brazil világsztár, Acelino ,,Popó" Freitas hivatalos kihívója, a nagy meccset már le is kötötték őszre.

2001. január 25., 10:45

Hamed Botile ellen?

,,Mekkában hallottam Paul Ingle gyógyulásának hírét. Mélyen megérintett, és imádkoztam érte" - nyilatkozta Naseem Hamed korábbi ellenfeléről azután, hogy bejelentette, a mexikói Marco Antonio Barrera elleni meccse április 7-én, Las Vegasban lesz.

2000. december 15., 11:46

Kacsa visszatér

Egy női EB-címvédés, egy rázósnak ígérkező Kalocsai-Montulet és sok más csemege vár a paksi bokszrajongókra ma (péntek) este. Játszik Pataki Viktória, Bognár László és még sokan mások, két svéd versenyző fellépése még kérdéses.

2000. október 20., 10:47

És Kokóval mi lesz?

Komolyan lehet-e venni az Universum interpretációját, melyet gyakorlatilag csont nélkül átvett a magyar sajtó? Fél-e Hamed Kokótól? A válasz: nem. Illetve lehet, hogy fél, de hogy Kokó elől nem a félelem miatt tér ki, az szinte biztos.

2000. július 18., 13:28

A két Klicsko

Az királyi televízió portréfilmet sugároz a két Klicskóról. A Pesty Fekete Doboz műsorában szerda este 21.25-kor hosszasan nyilatkozik a két ukrán megasztár, láthatjuk őket, amint autogramot osztanak a kijevi folyóparton, és jönnek-mennek Hamburgban, az Universum főhadiszállásán. Nyilatkozik Kokó, a Klicskók edzői, ukrán Klicsko-rajongók - gyakorlatilag egész Ukrajna egy hatalmas Klicsko Fan Club.

2000. május 25., 18:39

Roy Jones Jr. Mechagodzilla ellen

Amit Roy Jones-szal összeerőlködnek, lassan viccesebb, mint a Rém rendes család - melyben egyébként egyszer szerepelt is Roy, jókat hülyéskedve Al Bundyval. Roy Jones Jr., a félnehézsúlyú világbajnok a földkerekség jelenleg legjobb ökölvívója - ezt gyakorlatilag senki nem vitatja.