új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem mindennapi esküvő ötlettel állt elő egy brit szerelmespár, akik úgy döntöttek, hogy egy hagyományos menyegző helyett inkább kalóznak öltözve fogadnak hűséget egymásnak – írja a The Sun.

    A 40 éves Zoe Bradshaw és párja, az 51 éves Paul Bradshaw egy hajón tartott kalóz-témájú esküvőn kötötte össze az életét, melyen a vőlegény Jack Sparrow-nak öltözött, a vendégek pedig rumot ittak és kalóz dalokat énekeltek.

    A házaspár tavaly májusában látogatott el a Devonban található Brixham Pirates fesztiválra, és annyira beleszerettek a kalóz jelmezes eseménybe, hogy azonnal eldöntötték, hogy így fogják megtartani a menyegzőjüket. A Karib-tenger kalózai-rajongók tíz hónapot töltöttek a nagy napjuk megtervezésével, amelyet ugyanezen a fesztiválon tartottak ezen a hétvégén. Íme:

  • Zimány Linda az elmúlt néhány évben több alkalommal is beszélt arról, milyen elvárásoknak kell megfelelnie annak a férfinak, aki a szívére pályázik. Az ügyvédjelölt maga is belátja, hogy a mai világban nem egyszerű randizni, de nem adja fel a reményt, hogy egy nap megtalálhatja az igazit.

    A férjjelöltek kapcsán korábban úgy fogalmazott: számára Daniel Craig az ideális férfi, ám úgy tűnik, leendő párjának mára kevesebb kritériumnak kell megfelelnie.

    Én már úgy vagyok vele, hogy felőlem alacsony is lehet, nem is kell, hogy topmodell legyen, pocakja is lehet. Engem az vonz, ha van sármja és érzelmi intelligenciája. Vannak alapelvárások, hogy legyen intelligens, legyen humora, mert ha hetven pluszosan ülünk egy padon, nem fogunk tudni mást csinálni, csak nevetni. Ezekből nem tudok leadni, és fontos, hogy okos legyen, mert nagyon szeretek mindenről beszélgetni. Nálam ott jön meg a lelki és fizikai intimitás, ha jó a beszélgetés és látom, hogy agya van

    – részletezte az ATV A NŐ háromszor című műsor Zimány, akinek szavait a Blikk idézte.

  • A mesterséges intelligenciáról is beszélt a filmsztár.

    GettyImages-1830058602
    Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images Hungary

    Sylvester Stallone 77 évesen is kirobbanó formában van, és nagyon úgy tűnik, hogy esze ágában sincs mostanában visszavonulni a színészettől. Alig egy hónapja azt is bejelentette, hogy a Tulsa királya című maffiózós sorozatából érkezik a második évad, ugyanis elsöprő sikert aratott a rajongók körében. Stallone most közösségi oldalára posztolt egy nosztalgikus hangvételű felvételt, melyben a Rocky-filmekben láthatott bokszkesztyűt tartja a kezében. Így vélekedik a szívének kedves ereklyéről:

    Ma már nem is engedélyezik ezeket a bokszkesztyűket, mert annyira veszélyesek, de amikor a Rocky-filmeket forgattam, ilyeneket használtak. Alig hat unciás kesztyűk és szó szerint halálosak. Szóval, még mindig megvan, mert ez egy olyan korszakból való, amikor az emberek keményebbek voltak. Bocsánat, de ez az igazság

    – kezdi mondandóját a színész az Instagram-videójában. Stallone úgy látja, hogy az emberek az idő előrehaladtával csak egyre jobban elkényelmesedtek, ami bár kellemes lehet, még sincs a hasznukra.

    Az élet egyre könnyebb és könnyebb lesz. Ez nagyszerű ugyan, de úgy vélem mégsem... Szerintem, amikor nehéz helyzetekbe kényszerítjük magunkat, az az emberi lét velejárója. Nem kellene, hogy kerekek legyenek a bőröndökön. Nem kellene, hogy motoros fűnyíró legyen, ami húzza magát előre

    – magyarázta az akcióhős, aki azt is sajnálatosnak találja, hogy a mesterséges intelligencia térnyerése aláássa az emberi intelligencia értékét.

    A mesterséges intelligenciával gyakorlatilag beteheted az agyad egy befőttesüvegbe, és hagyhatod, hogy a gép intézzen helyetted mindent. Éppen ezért becsülöm ezeket a pillanatokat, becsülöm a kemény munkát, még ha utálom is. Mert tudom hogy olyan, mint egy erős gyógyszer: borzalmas íze van, amikor lefelé megy, de jobban fogod érezni magad tőle

    – jelentette ki.

  • Visszanézte a műsort, és nem tetszett neki, amit látott.

    A Bachelor – A Nagy Ő című párkereső reality legutóbbi évadában Jákob Zoltán próbálta megtalálni élete párját, ám nem járt sikerrel: választottjával, Hajnal Bettinával nem sokáig randizott a műsort követően, de a körmöskirálynak is becézett milliárdos üzletember nem is igazán emiatt kesereg. Elmondása szerint visszanézte a műsort, és nem tetszett neki, amit látott: önmagával volt elégedetlen.

    „Igaz, hogy sem a forgatások alatt, sem pedig hónapokkal később, amikor képernyőre került A Nagy Ő, nem kaptam negatív visszajelzéseket, de én éreztem, hogy nincs az rendben, ahogy viszontlátom magam bizonyos felvételeken.

    Kimondom úgy, ahogy van, szégyelltem magam és elegem is lett, mert folyton behúzott hassal álltam a kamera előtt. Amikor pedig a lányok bikiniben, én pedig egy rövidnadrágban és trikóban ültünk egy hőkamera előtt, szinte már oxigénhiányos állapotba kerültem, mert még a lélegzetemet is visszafojtottam, hátha attól karcsúbbnak tűnök. Hát nem tűntem annak...

    – mutatott rá a Borsnak adott interjújában Jákob, aki a forgatás után az életmódváltás mellett döntött. A műsort követő időszakban az utazásai során igyekezett megtalálni a leghatásosabb módszereket.

    „A korábban sorra kipróbált, önsanyargató, „csodamódszerek” egyike sem jöhet szóba, hiszen nem szenvedni akartam. Értem én, hogy célt lehet érni a szenvedéssel és azzal, hogy mindent, ami finom, megvonok magamtól, de tapasztalatból tudtam, hogy amint véget ér egy kúra, azonnal falni kezdek, mert addigra már semmi nem érdekel, csak hogy újra ehessek valami édeset, vagy jól megtömjem magam szénhidráttal, ezzel gyakorlatilag tönkre vágva az elért eredményt. Ergo keresnem kellett egy merőben új módszert, de nem találtam, így arra jutottam, hogy szakértők segítségével kidolgozom a sajátomat, aminek a fő célja, hogy kiiktassa szenvedést ezáltal ne csak egy fogyókúra, de egy életmód váljék belőle. Hogy mennyire működik? Nos, arra Erdélyi Mónika a példa, de persze hamarosan én magam is az leszek” – jelentette ki.

  • Pedig férje, Schobert Norbi mindenáron rá akarta beszélni.

    Rubint Réka kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, miért döntött úgy, hogy nem bővíti tovább Schobert Norberttel közös családját. A fitneszlady három gyermek édesanyja: Lara már 20 éves, Norbika 18, Zalán pedig 13, akikre nagyon büszke, azt azonban mostanra nagyon megbánta, hogy csemetéit nem ajándékozta meg még egy kistestvérrel.

    Mint meséli, férje két évvel azt követően, hogy a kis Zalán megszületett, felvetette, hogy szeretne még egy gyermeket, ám Rubint inkább az önmegvalósításra szeretett volna koncentrálni. Elmondása szerint örült annak, hogy végre nem szoptat és nem pelenkázik.

    Egyetlenegy dolgot sajnálok, hogy nem vállaltam a negyediket, amire a férjem mindenáron rá akart beszélni, és akkor én azt mondtam, hogy hármat már szültem. Magamnak szültem, tehát teljesen egyedül. Mondhatom azt, jó, nyilván, ott volt a Norbi, de nálunk maximálisan úgy állt fel a családi modell, hogy ő elment a mamutot levadászni, hazahúzni, én pedig otthon voltam a gyerekekkel. Aztán a harmadiknál, Zalánnak a fogantatásakor volt bennem egy hiányérzet

    – vallotta be a fitneszlady a Mutasd magad! című műsorban Ágai Kis András csatornáján, melyre a 24.hu bukkant rá. Rubint többek között arról is említést tett, hogy alig várja, hogy nagyszülői örömök elé nézzen.

    Kicsit önző lettem és azt mondtam, hogy nem. Én már megcselekedtem. Azért még jó lenne egy pici, de nem baj. Pár év, és remélem, hogy elindul a kisunokáknak a sora.

    Alig várom, hogy lecseréljük a házukban a nyolcfős étkezőasztalt egy 16 fősre. Mert ha belehúznak a gyerekek, és mondjuk mindhármójuknak lesz két gyereke, akkor is hat unokám lesz. De hogyha három, akkor kilenc. Úgyhogy nagyon várom.”

    A teljes beszélgetés ide kattintva érhető el. 

  • Nekik ez így természetes.

    A fesztiválszezon Sebestyén Balázs és felesége, Viki életében két közös gyermek, a 15 éves Benett és a 9 éves Noel mellett is egyet jelent a bulizós időszakkal, de ez már 15 évvel ezelőtt is így volt, amikor összeházasodtak. Azonban a rádiós műsorvezető, aki a legújabb Best magazin címlapján látható nejével, nem mindig a szerelmével kapcsolódik ki: sokak nagy megdöbbenésére külön-külön is belevetik magukat az éjszakába. Féltékenységnek azonban nincs helye, megbíznak egymásban, és nem tartják fontosnak, hogy ellenőrizzék a másikat.

    Mi nagyon toljuk ezt a különbulit. Nálunk nincs ráflesselve, ki mit csinál. Viki iszonyatosan tolja, minden héten. Most jön a fesztiválszezon. Fel sem merül, hogy ne menjen. Partizzon, bulizzon, érezze jól magát. Vannak, akiknél elképzelhetetlen, hogy külön menjenek. Azt is megértem. Ők együtt szeretnek, szerintem az is egy jó dolog. Nincs ez így nagyon kőbe vésve

    – magyarázta Sebestyén, aki nemrég a felesége nélkül ment spirituális utazásra.

    (via Blikk)

  • Gőzerővel készül a folytatás.

    Képernyőfelvétel (352).png
    Fotó: IMDb

    Javában forog a 2022-ben bemutatott Wednesday című netflixes sorozat második évada, amely a címszereplőt alakító Jenna Ortega számára is elhozta a nagy áttörést. A forgatási munkálatok kezdetéről egy csoportkép is készült, de egy kedvcsinálóban az új színészek nevét is leleplezték. Azt már néhány hónapja tudni lehet, hogy a folytatásban Steve Buscemi és Thandiwe Newton is szerepet kap majd, de azóta kiderült, hogy újabb nevek csatlakoznak a stábhoz: Joanna Lumley, Billie Piper, Heather Matarazzo, Haley Joel Osment és Christopher Lloyd is az újoncok között van.

    A 85 esztendős Christopher Llyodot senkinek sem kell bemutatni, ugyanis valóságos színészlegenda, akire a legtöbben a Vissza a jövőbe-trilógia Dokijaként emlékezhetnek, de ő volt a '90-es évek élőszereplős Addams Family-filmjeinek Fester bácsija is. Alfred Gough és Miles Millar showrunner duója mellett Tim Burton is visszatér a rendezői székbe. 

    A szereplőgárdát leleplező kedvcsinálót alább tekintheti meg:

     (via IGN)

  • Az influenszer a matekot találta egyedül hasznosnak az életben.

    Képernyőfelvétel (347).png
    Fotó: TV2

    Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi az érettségi időszak közepette nem tudta megállni, hogy ne ossza meg a véleményét az iskolai végzettségről. A tehetős fiatal a Ripostnak mesélte el erről a gondolatait.

    „Hát úgy gondolom, hogy az érettségi a mai világban már nagyon fontos, már alapdolognak számít, ugyanis utcaseprőnek sem mehet el az ember érettségi nélkül. Nem lehet csak az álmokra alapozni, így fontos, csak nem nekem” – kezdte a lapnak Herceg, aki saját esetében szükségtelennek látta a végzettséget.

    Nekem nem volt szükségem az érettségire, viszont az érettséginek szüksége lett volna rám! Mert ha nekem lenne, akkor sokkal menőbb dolog lenne, és többen akarnának. Nem érzem a hiányát, mivel nem láttam értelmét bejárni. Én tanítottam a tanárokat, nem ők engem! Teljesen elég az, ami nekem van, mert szerintem eléggé megcsináltam magamat érettségi nélkül is.

    Hozzátette, a szünetekért jobban lelkesedett, mint a tantárgyakért, azonban a matematikát tényleg hasznosnak találta az életben. Az influenszer elmondása szerint utóbbi tantárgyból soha nem akadtak gondjai.

    Matekból egyébként nagyon ott vagyok. Ha van egy kis matekverseny, arra bármikor vagyok. Főleg, ha pénzt kell számolni, Einstein se bír velem

    – mondta Kőgazdag Csabi, aki ugyan gyorsan, a szünetekben megtanulta a tananyagot a felelésekhez, de egész fiatal kora óta azon járt az esze, hogyan tudna pénzt keresni.

    Több időt fektettem abba, hogyan keressek pénzt, mintsem hogyan tanuljak, bár úgy gondolom, ez a kettő egymáshoz dukál. Nagyon ritka, hogy valaki jó oktatás nélkül tudjon sok pénzt keresni, ezért is vagyok különleges.

  • Bíró Ada elnyerte a mulatós zenész tetszését.

    mc hawer
    Fotó: Mc Hawer / Instagram

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, április közepén egy, a mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tv tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában. Az MI által generált tévést Bíró Adának hívják, megjelenését, arcát és hangját egyaránt számítógéppel hozták létre korábban már meglévő programokból. A minimális emberi segítséggel életre hívott képi és nyelvi modell Fejős Ádám állandó műsorvezetőtársa lett a köztévé műsorában.

    Bíró Adáról most a népszerű mulatós zenész, MC Hawer is véleményt formált a közösségi oldalán.  

    Egy nő van, akibe szerelmes tudnék lenni… Ő Ada, a Delta c. műsor digitális műsorvezetője. Bámulatosan gyönyörű

    – írja Instagram-bejegyzésében a rapper.

  • A táncosnőnél mindig a munka lesz az első.

    Stana Alexandra a hot! magazinnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy nemrég tudatosan kezdte el építeni a versenytánc utáni karrierjét. Mint mondta, amióta az eszét tudja, minden napját úgy akarta leélni, hogy érezze: mindent beletett abba, amivel éppen foglalkozik. Bár ő is tisztában van vele, hogy a céljai érdekében nagyon sok mindent feláldoz, de nem bánja, mert tudja, hogy megvan az eredménye.

    Ezt az életstílust nem lehet hosszú távon folytatni, mert nem szeretnék kiégni vagy lebetegedni, ezért úgy tervezem, hogy nyáron adok magamnak időt a pihenésre is

    idézi a Bors Stanát, akinek a rengeteg szakmai elfoglaltsága a szerelmi életére is rányomja a bélyegét.

    Most úgy érzem, nem férne bele az életembe egy társ. Ameddig nincs üresjárat a napjaimban, addig nem hiányzik, hogy állandóan mellettem legyen valaki. Nagyon fontos, hogy olyan ember legyen mellettem, aki elfogadja, hogy nekem mindig a munkám lesz az első. Ha olyan férfi érkezik az életembe, akkor nem tiltakozom a szerelem ellen. Csak éppen nincs időm arra, hogy elmenjek randizni. Mondjuk úgy: nem az az elsődleges, hogy ismerkedjek

    A táncosnő arról is elmondta a véleményét, hogyan működhet jól egy párkapcsolat kollégák között: „Szerintem ha az ember nem viszi haza a munkát, akkor nincs akadálya. Az a fontos, hogy megfelelő legyen mindkét fél érzelmi intelligenciája.”

  • Már a gyerek nevét is megtudhattuk.

    Hilary Duff otthonában hozta világra negyedik gyermekét. A 36 éves színésznő tavaly decemberben jelentette be, hogy ismét anyai örömök elé néz, és most végre karjaiban tarthatja a kislányát, aki a Townes Meadow Bair nevet kapta. A gyermekáldás hírét Duff közösségi oldalán osztotta meg néhány fekete-fehér fotó kíséretében, amelyeken ő és az újszülött kisbaba is látható.

    „Townes Meadow Bair, most már tudjuk, miért váratott minket olyan sokáig… Tökéletesítette azokat a pofikat! Hónapok óta arról álmodtam, hogy a karjaimban tarthatlak, és az elmúlt öt nap minden pillanata, amikor megismerhettelek, bámulhattalak és megszagolhattalak, egyszerűen varázslatos volt. Mindannyian úgy szeretünk téged, mintha egész idő alatt itt lettél volna, szépségem” – olvasható a színésznő Instagram-posztjában.

    Második férjével, Matthew Komával már van két lányuk, akik most öt- és háromévesek. Duffnak előző házasságából született egy fia, aki már 12 éves.

  • A 24 éves Nagy Britanniából származó fegyőr, Melissa Butcher fiatal korától kezdve testképzavartól szenvedett, ami olyannyira kihatott a mentális egészségére, hogy felhagyott a profi táncos karrierjével. Most ő is csatlakozott ahhoz a kampányhoz, ami igyekszik árnyalni a közösségi médiában látott tökéletes világot.

    A Miss Anglia döntősei most egy kampány részeként megmutatták, hogy az interneten megjelenő tartalmak nem feltétlenül mindig a valóságot tükrözik, és a részvételükkel a természetes és belső szépséget szeretnék kiemelni. A szépségkirálynő-jelöltek bátran megosztották a „hibáikat felfedő képeiket” az Instagram vs. valóság elnevezésű kampány részeként az e havi döntő előtt.

    A fiatal versenyzők merészen bevállalták a nem éppen tökéletes pillanataikat is, megmutatva, hogy a valóság eltér attól, amit a közösségi médiában gyakran ábrázolnak. A szervezők szerint a reálisabb testképet és a természetesebb kinézetet szeretnék bemutatni azzal, hogy a nők valós élettapasztalatait népszerűsítik.

  • Közösen mennek nyaralni is.

    balogh petya
    Fotó: RTL

    A Cápák között befektetője, Balogh Petya a Palikék Világa by Manna Három igazság című YouTube-műsorának volt a legutóbbi vendége. A beszélgetés során a családi életéről is szó esett, és azt is megkérdezték tőle, hogy személy szerint mit is jelent neki a család. 

    „Számomra fontos, hogy legyen körülöttem egy család, és fontos, hogy ők jól érezzék magukat. Felnőtt koromban csináltam egy-két tesztet, és rajta vagyok a spektrumon, ami nem annyira meglepő:

    Van egy ilyen furaságom, hogy nagyon szeretem a családom, és nagyon fontos nekem, hogy ők mindent megkapjanak. De ha valaki nincs ott, akkor nem hiányzik, tehát nekem nincs olyan, hogy valaki mardosva hiányozna, de nagyon örülök, amikor látom, meg örülök, ha együtt vagyunk, de nincsen egy ilyen erős hiányérzet

    – mesélte az adásban Balogh.

    Hozzátette, fontos számára, hogy béke legyen körülötte, ezért olyan emberekkel veszi körbe magát, akik ezt a békességet megtudják tartani. Persze tisztában van vele, hogy a szeretteinek az nem annyira esik jól, hogy nem hiányoznak neki minden pillanatban, de ennek a hiányosságának a keresztjét cipelnie kell. Szeret ugyanakkor úgy nyaralni, hogy mindkét felesége és családtagjaik együtt vannak.

    Maja, a második feleségem is jóban van Erikával, az első feleségemmel, ők is beszélgetnek, szoktunk együtt lógni. Akit egyszer beengedtünk az életünkbe, és sok ideig a fontos része volt, akkor az valószínűleg nem egy rossz ember. Ha el is romlott valahol a viszony, akkor az nem azért volt, mert a másik nem egy jó ember, hanem azért, mert valahogy elbénáztuk, mert jött az élet, és elrontotta

    idézi az üzletembert a Story.

  • PAP 0993
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Singh Viki a napokban arról mesélt az ATV beszélgetős műsorában, hogy a külföldi származású édesapja több téren is bele akart szólni a lány életébe. Singh elmondása szerint értékrendben és kulturális szokásokban is komoly elvárásokat támasztott vele szemben a családfő, de végül kiállt a saját elképzelései mellett.

    Az énekesnő most közösségi oldalán egy örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy megtalálta a számára tökéletes zenei formációt. Már az első fellépésükön is túlvannak, ami úgy tűnik, várakozáson felül sikerült.

    Ma volt egy ilyen muzsikáció Agárdon... Gyerekek, azt hiszem, végre összeállt az élő zenekarom! Még sok közös zenélést nekünk, srácok!

    – írja az Instagram-bejegyzésében az énekesnő, aki a zenekar tagjait is felsorolta.