új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már jövő hónapban oltár elé áll a modell.

    rea
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Egy hónap múlva már feleség lesz Kafi Rea Milla. A szomáliai származású modell és vőlegénye átidőzítették esküvőjüket, még idén szeptemberben kimondja a boldogító igent.

    „Most már stresszes vagyok őszintén szólva, mert a kedvesemmel az volt a tervünk, hogy jövő nyáron lesz, de körülbelül egy hónapja úgy döntöttünk, hogy inkább előrehozzuk. Tervben van, hogy külföldre költözzünk a munkánk miatt, és ezért inkább még idén megtartjuk. Szép lassan igyekszünk mindent elintézni, a ruháink már megvannak, a gyűrűket is megvettük már, és a torták is hamarosan meglesznek” – kezdte az Ázsia Expressz előző évadának versenyzője a Három Igazság című YouTube műsorban, hozzátéve: hagyományos, magyar esküvőt szeretett volna, menyasszonytánccal, vőféllyel és persze töltött káposztával.

    Bár nem érzem magam magyarnak, amiatt, hogy nem itt születtem, de a lelkemben mégis magyar vagyok. Nagyon tisztelem és szeretem ezt az országot, és persze nagyon sokat is köszönhetek neki.

    Öröme azonban nem lehet teljesen felhőtlen, hiszen családtagjai közül senki sem fog tudni vele ünnepelni, nem lesz így kísérője sem az oltárig.

    „Még édesanyám sem tud idejönni, mert nagyon bonyolult, hogy valaki onnan idejöhessen. Vízumot kell intézni, sok hivatalos papírt, még nekem is vannak olyasmik, amikre az esküvő kapcsán jöttünk rá, hogy nincsenek meg, például a születési anyakönyvi kivonat, mert nálunk nincs olyan. Emiatt úgy érzem, hogy az esküvőm lesz a legboldogabb és a legszomorúbb nap az életemben, mert teljesen egyedül leszek” – idézte szavait a 24.hu.

  • molnarg
    Fotó: RTL

    Kertésznek állt Molnár Gusztáv. A lehetőség a színész szerint teljesen váratlanul talált rá, ám nem is jöhetett volna jobbkor, egy ideje már ugyanis hasonló állások között keresgélt, hogy a színészet mellett más forrásból is tudja rendezni havi kiadásait.

    „Bementem egy közértbe, ahol felismert egy férfi a Drága örökösökből, majd elkezdtünk beszélgetni. Láttam, hogy kertészpólót visel, ezért rákérdeztem, mivel foglalkozik, mire azt felelte, kertészetet vezet. Erre én nagyon megörültem, és rögtön mondtam neki, hogy pont ilyen jellegű munkát keresek én is. Ezen először kicsit meglepődött, de szinte azonnal felajánlotta, hogy akkor dolgozzunk együtt” – kezdte Molnár, aki kifejezetten fizikai munkára vágyott, de mint kiderült, új állása jóval megterhelőbb, mint amire számított.

    „Megmondom őszintén, elsőre azt gondoltam, hogy a kertrendezés nagy része majd fűnyírásból áll, de valójában ez kőkemény fizikai munka. Gallyazni kell, fát vágni és hihetetlenül elhanyagolt területeket rendbe rakni. Jelenleg én ezt egyfajta edzésnek fogom fel, de nem tudom, mennyire fogom bírni a hétköznapokban, ha egy kicsit több előadásom lesz havi szinten.”

    A színész jelenleg Nagykovácsiban dolgozik és ott is él egy ismerősénél, a fővárosból ugyanis sok lenne a másfél órás ingázás. Reméli azonban, hogy hamarosan visszaköltözhet Budapestre.

     „A Dorinával való szakítás sok mindent felborított az életemben és most megint azt érzem, hogy változásra van szükségem, ami a munkát is érinti. Ez persze, csak az egyik része a dolognak, ugyanis sok olyan külső tényező is van, ami miatt nem tudom száz százalékra mondani, hogy egy hónap múlva is itt dolgozom majd. Szerencsére a főnököm nagyon megértő és pontosan tisztában van a helyzetemmel, ezért azt mondta, utólag is visszamehetek hozzájuk, ha úgy alakul. Ez persze, még a jövő zenéje, ugyanis első körben szállást és munkalehetőséget kellene találnom a fővárosban” – zárta sorait a Blikknek.

  • A kicsik egyelőre nem is sejtik a dolgot.

    tiktt
    Fotó: tiktok

    Minden évben más napon ünnepli születésnapját egy angol testvérpár, számolt be édesanyjuk erről TikTok oldalán. Abbie Guy és férje, Callum azért döntöttek így, mert a focistaként dolgozó férfi nem mindig ér rá akkor, amikor a gyerekek valódi születésnapja van, ezért a legnagyobb titokban e-el tologatják azokat. Lányuk például idén augusztus 11-én, az eredeti születésnapjához képest két nappal korábban "töltötte be" ötödik életévét.

    Soha többé nem akartuk, hogy a férjem megint kimaradjon, ahogyan azt sem, hogy Ava az apja nélkül ünnepelje a születésnapját. Természetesen ahogy idősödnek, nem fogjuk tudni ezt örökké csinálni, de amíg ilyen fiatalok, szeretnénk, hogy az egész családdal együtt tegyük a lehető legvarázslatosabbá a dolgokat

    – mesélte az anyuka, aki hasonlóképp szervezi hároméves fia nagy napjait is. Szerinte a dátum amúgy sem érdekli még az óvodásokat, így viszont felhőtlenül boldog emlékek kötik majd őket születésnapjaikhoz. Az ötlet egyébként az anyai nagymamától származik, aki hasonló okok miatt szintén így taktikázott anno az ünneplésekkel.

    @abbieguy Its the best day ever🥹🎀💖 •spend my daughters ‘fake’ birthday with us🩷 #foryou #foryoupage #mumsoftiktok #fyp #viral #mumof2 #birthdayparty ♬ original sound - Abbie Guy🎀

     (via 24.hu)

  • A néma elvonulás szigorú szabályokkal jár.

    Képernyőkép 2024-08-21 135557.png
    Fotó: RTL

    Szerdán Peller Mariann és Szondi Vanda egyik vendége az RTL Reggeliben Soma mamagésa volt, aki elújságolta, elérkezettnek látta az időt arra, hogy néma elvonulásra menjen.

    Egy picike csoport, tíz fő, az erdőben, a Mecsekben szigorú szabályok szerint élünk. Nem csak, hogy egymásra sem nézhetünk, de egyetlen hang, egyetlen szó nem hagyhatja el a szánkat hét éjjel-nyolc napon át. Semmilyen szemkontaktus sem lehetséges. Napi 15-20 kilométert sétálunk a Mecsekben. Hegyre le, hegyre föl, egy ideje erre készülök lelkileg meg testileg is. Az ego teljes lerombolása. Annyi sok minden folyt már bele az életembe, hogy nekem most meg kell nyomni a reset gombot. Akkor tudod teljesen resetelni magad, ha beintesz az egódnak

    – magyarázta a spirituális tanácsadó, aki a nyolc napban a meditációk között vegán étrendet fog folytatni.

    Nagyon várom, mit hoz ez a resetelés, mert eljutottam oda, hogy nem akarok semmit sem. Figyelem azt, hogy mit akar az élet tőlem.

    Mint mesélte, az utóbbi időben sok ember problémáját fogadta be. A közösségi oldalán is sokan írtak neki üzenetet; régebben mindenkinek válaszolt, de mára erről letett. Amikor Pellerék megkérdezték tőle, hogy bírta el ezt a sok bajt, Soma mamagésa azt felelte:

    Jaj, drágám! Ezért növesztettem ilyen óriási keblet ide! Ez nem csak a zsírmirigyeket tárolja! Csinálom is a szívtérnyitást, minden nap ezzel kelek.

    Az alkoholról is lemondott.

    Nem visszaszorítottam, hanem majdnem a nullára vittem, mert letompít, lenyom. Engem már a jelen érdekel. Nem akarom se kávéval, se alkohollal pörgetni magam. Most van a most

    – emelte ki Soma mama, aki az adás elején arról beszélt, hogy nem szeretne panaszkodni.

    „Egyébként sem szoktam panaszkodni nagyon... meg nincs mire panaszkodnom, az a helyzet. Tudom, hogy sokaknak irritáló lehet azt mondani Magyarországon – elnézést, bocsánatot kérek –, hogy boldog vagyok. Volt olyan értelmiségi, aki rá is kérdezett, hogy nem nézek híreket? Tehát, hogy mire föl...”

  • Amikor a 44 éves Casey késznek érezte magát arra, hogy házassággal is megerősítse 47 éves párjával, Nikk Liminggel való kapcsolatát, voltak elképzelései arról, milyen legyen a menyasszonyi ruhája vagy éppen a torta, amelyet együtt szelnek fel szerelmével a nagy napon. Az Indiana állambeli Yorktownban élő Casey egy egyszerű, de elegáns tortát képzelt el: sima piskótát málnás töltelékkel, amelyet kívül vékony réteg fehér cukormáz borít. Ezt meg is rendeltette az esküvőszervezőjével egy helyi cukrászdából, ám amit kiszállítottak neki esküvője napján, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit kért.

    Az amerikai nő leginkább úgy tudta leírni az édességet, amelyet kiszállítottak nekik, mint egy ügyetlen totyogós kisgyermek által készített, Shrek-zöld színű süteményt. Csak a beleszúrt dísz volt olyan, amilyenre számított, a 'married AF' tortabeszúró, ami magyarul, csúnya szó nélkül nagyjából annyit jelent: 'rohadtul megházasodtunk'. A nő úgy mesélte, még küldött is fotókat a kívánt tortáról inspirációként, s mivel nem gondolta volna, hogy egy ilyen egyszerű tortát is el lehet rontani, az esküvő előtt meg sem nézte azt.

  • vvbarn
    Fotó: RTL

    A Reggeliben kezdte a szerdát Fenyvesi Barna, a ValóVilág11 egykori játékosa. A rendezvényszervezőként fiatal nyolc hónapja alkot egy párt Halastyák Fannival, azaz Nemazalánnyal, és bár nem tagadja, hullámvölgyek tarkítják kapcsolatukat, így is kitartanak a másik mellett.

    „Átmentünk sok mindenen, de én egyelőre élvezem! Eljött az idő, hogy nekem is meg kell, hogy komolyodjak” – mesélte a férfi, hozzátéve: Sztárboxra készülő szerelme komoly felkészítést kap tőle is.

    „Próbálom segíteni, motiválni, minden edzésén szinte kivétel nélkül. De külső szemmel ez nem olyan jó, nyilván ki az aki örül, hogy barátnője ott van a ringben és kapja a pofonokat? Én nehezen viselem, sokkal jobban viselném, ha fordított szerepben lennénk. Szerintem ez természetes, hogy félti az ember a partnerét. Sztárbox, Sztárbox, de mégis van egy komolyság mögötte, komoly munkával állnak oda a csajok. Sok mindent látok, sok mindent tanulok tőle” – magyarázta Fenyvesi, aki egyébként szintén bíztatta az énekesnőt, fogadja el az RTL felkérését.

  • Az énekesnő két váláson van túl.

    Kis Juditra, azaz Judyra nem sokkal a válása után talált rá a szerelem egy nála fiatalabb, civil férfi személyében. Kapcsolatuk gyorsan mélyült Krisztiánnal: már másfél éve együtt élnek, a férfi ráadásul az énekesnő lányával, Majával is megtalálta a közös hangot. A Groovehouse énekesnője korábban azt is bevallotta: közel 50 évesen gyermeket is vállalna párjával, akit – mint kiderült – már férjeként emleget.

    Kétszer voltam férjnél, ezért jól tudom, hogy nem a papír minősít egy kapcsolatot. Különben is úgy mutatom be mindenhol Krisztiánt, hogy ő a férjem, mert a szívemben úgy érzem, hogy ő az

    – mondta a Meglepetés magazinnak az énekesnő, akit boldoggá tesz a gondolat, hogy van egy igaz társa.

    „Szeretem, hogy van mellettem egy férfi, aki gyönyörűnek lát, és mindennap a tudtomra adja, hogy mennyire szeret. A felém táplált érzései, szavai, cselekedetei önbizalmat adnak, és tudom, hogy úgy tetszem neki, amilyen vagyok. Egy nő szárnyakat kap akkor, ha dicsérik, és ez alól én sem vagyok kivétel.

    Persze nem rózsaszín álomvilágban élünk, nálunk is vannak apróbb viták, de ezt próbáljuk a lehető leghamarabb rövidre zárni. Együtt élve megtanultuk kezelni egymást. Én picit duzzogós, makacs típus vagyok, főleg, amikor tombolnak bennem a női hormonok, de Krisztián ezt is jól kezeli, olyanok vagyunk, mint borsó meg a héja

    idézte Judy szavait a story.hu.

  • A férfi hosszú tincsei miatt volt olyan Instagram-felhasználó, aki azt hitte, Pintér Tibort látja a képen.

    Bár Trokán Nóra, mondhatni, hét lakat alatt őrzi a magánéletét, élete legnagyobb történéseiről, ha sejtelmesen is, de be szokott számolni követőinek. Azt is sikerült egy darabig eltitkolnia, hogy 2022. augusztus 20-án házasságot kötött.

    A színésznő férjéről sem a tévében, sem pedig az újságokban nem szokott nyilatkozni; csupán annyit közölt róla, hogy A tanár című sorozat forgatásán ismerkedtek meg, azaz szakmabeli, de nem színészként dolgozik. A férfi arcát Trokán sosem szokta megmutatni, ez pedig most sem volt másként: a fotón, amelyet a második házassági évfordulójuk alkalmából tett ki az Instagramra, hosszú tincsei takarják a férfi vonásait.

    Két év

    – írta a képhez eredetileg angolul a színésznő, akinek kommentben volt, aki megjegyezte, a férje eléggé hajaz Brad Pittre a Szenvedélyek viharában című, 1994-es filmből, míg más a Nemzeti Lovas Színház igazgatóját, Pintér Tibort, azaz Tenyát látta meg benne.

  • Extrém szennyezettségű lakások kitakarításával egy vagyont keres egy 29 éves nő. Libby Denney-t arra szokták felkérni az ügyfelei, hogy rendezetlen, elhanyagolt, szeméttel teli otthonokat varázsoljon újra széppé és lakhatóvá, amivel hetente 7 ezer fontot (3,22 millió forintot) is meg szokott keresni. Egy ingatlanra általában egy teljes hetet szokott szánni, és elmondása szerint látott már horrorfilmbe illő dolgokat is.

    Bár ehhez kell az erős idegrendszer, Denney-n nem fognak ki sem a szeméthegyek, sem járhatatlan padló, vagy az évek óta takarítatlan fürdőszoba. Már 2 ezer lakás kitakarításán van túl.

  • Három anyától négy lánya született. 

    kissendi.png
    Fotó: TV2

    Kiss Endi büszke arra, hogy lányos apuka lehet: összesen négy leánygyermek ragyogja be mindennapjait, akik közül a legkisebb, Alba, tavaly született. A Hooligans zenekar dobosának csemetéi három különböző nőtől születtek, de úgy szeretik egymást, mintha mindnyájan édestestvérek lennének, az 53 éves zenész ráadásul az anyukákkal is jó viszonyban maradt. A nagylányokkal ráadásul nemrég Spanyolországban nyaraltak, előtte pedig Rómában jártak.

    Mindig bepánikoltam, amikor kiderült, hogy a párom terhes. De nem bánom, hogy így alakult, sőt! Rajongok értük, aktívan részt veszek a nagyobbak életében is, nagyon jó a kapcsolatom az anyukájukkal. Bodza, Kiara és Larissza nálam is itthon vannak, én nem vasárnapi apuka vagyok! Nekünk ez így jó: hozom-viszem őket iskolából, edzésről, együtt sportolunk, együtt meditálunk

    – magyarázta a Hot! magazinnak Kiss Endi, aki nagyon szereti a gyermekeit, de a negyedik lány érkezését nehezebben fogadta el. Hárommal is teljesnek vélte az életét.

    Teljesnek éreztem az életemet a három lányommal; bevallom, nehezem adtam be a derekam a negyedik érkezése kapcsán. Úgy voltam vele, hogy már nagyok, már nem szorulnak úgy rá a segítségemre, tehát jöhet újra a bulizós korszak. De Alba érkezésével ennek vége, és úgy érzem, fentről kaptam őt, hogy ezzel megmentsen. Mert ha belevetem magam, akkor nagyon nehezen keveredem ki belőle. Amikor megszületett, szolidan meg akartam ünnepelni, de végül olyan nyolcnapos tejfakasztó buli kerekedett, hogy a környéken az összes anyukának bőven lett teje

    – idézte a Blikk a dobos szavait. Hozzátette, bár örök bulizásra született, a partikból azóta visszavett, mégpedig a lányai miatt.

    Sokáig akarok élni, így is, ha belegondolsz, hetvenkét éves leszek, amikor Alba tizennyolc. Mondjuk, több lányom már biztosan nem lesz, elköttetem magam

    – szögezte le. Nem Kiss Endi azonban az egyetlen a hazai és külföldi sztárok közül, aki nem akar gyermeket, vagy úgy döntött, nem bővíti tovább családját.

  • Legutóbb egy idősebb milliárdossal hozták hírbe, de a műsorvezetőnő megfogadta, nem beszél arról, foglalt-e a szíve.

    Sosem hallott titokról rántotta le a leplet a minap a TV2 Mokka című műsorában Szabó Zsófi. A műsorvezetőnő a 'szerelmi életét' illetően árult el egy dolgot hétfő reggel, amikor az adásban Nagy Sándor vendégeskedett annak apropójából, hogy a napokban töltötte be 44. életévét. A születésnapozáshoz Feke Pál is csatlakozott.

    Emlékszem, hogy még kislány voltam, amikor láttalak téged színpadon, ahogy apukámmal együtt játszottatok. És tudom, hogy oda meg vissza voltam érted. A múltban persze

    – intézte Nagyhoz szavait Szabó, aki az édesapja, Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész révén már kiskora óta otthonosan mozgott a színházi berkekben. Bár számára megszokott volt, hogy nap mint nap színészekkel találkozik, mégis volt olyan, akiért rajongott. Köztük, mint kiderült, Nagy Sándorért.

    A Diótörőt játszottuk akkor Székesfehérváron és valóban még az édesapja is benne volt az előadásban

    – emlékezett vissza a színész.

    Mint ismert, Szabó Zsófi azóta, hogy felbontotta jegyességét Shane Tusup edzővel, féltve őrzi a magánéletét. Legutóbb egy nála idősebb, külföldi milliárdossal hozták hírbe. Szabó azonban megfogadta, nem szólal meg a szerelmi ügyeit illetően, sőt: az újévi fogadalma tavaly az volt, hogy nem esik szerelembe. A kisfia, Mendel jelent számára mindent.

    (via Bors)

  • A Kőgazdag Fiatalok sztárjánál nem rúghat akárki labdába.

    Dulin Mettát a tévénézők előbb a Bachelor – A Nagy Ő című párkereső realityben, Árpa Attila szívéért harcolva, majd a Rich Kids Hungary Kőgazdag Fiatalok adásaiban láthatták. Utóbbi realityben egy másik oldalát mutatta meg: kiderült, hogy imádja a fényűzést és a luxust, de ez a műsor sem maradt szerelmi szálak nélkül, hiszen a szőkeség kivetette a hálóját Schmuck Andorra. Az a románc azonban nem tudott beteljesedni.

    Bár a realitysztár a szerelmet azóta sem találta meg, úgy tűnik, pontosan tudja, milyen férfira vágyik.

    Meg lehet engem ezért kövezni, de nekem nagyon fontos egy férfinek az anyagi helyzete. Mert ha jóval az alatt az életszínvonal alatt éli az életét, mint én, az neki is kellemetlen és persze nekem is.

    Szerintem ezt nem lehet összeegyeztetni úgy, hogy ez ne szüljön feszültséget, akár csak belül is. Illetve nekem is kell az, hogy fel tudjak nézni egy férfira, hogy ő egzisztenciálisan magasabb szinten tart mint én. Úgyhogy ha pontosan akarok fogalmazni, ne is hasonló szinten legyen mint én, hanem legyen néhány lépcsőfokkal felettem. Persze, ez az én egyéni preferenciám. De szerintem egy férfinak is rossz az, ha én keresem a több pénzt” – árulta el.

    „Emellett hiszek is egy kicsit a klasszikus férfi-női szerepekben, hogy igenis az én feladatom az, hogy otthont teremtsek, rend és tisztaság legyen és finom meleg étel az asztalon. Azt gondolom, hogy egy férfinek nem dolga a lakásban takarítani, rendet tartani. Tehát az, hogy saját magára igényes legyen, tiszta legyen a körme, mindennap zuhanyozzon és ápolt legyen, az természetesen az ő dolga és az alap. De az, hogy kitakarítsa maga után a fürdőszobát vagy a WC-t, szerintem abszolút a nő dolga egy kapcsolatban. Viszont ő keresse a több pénzt és ő vigyen el nyaralni, ne én őt” – mondta Metta, aki sosem rejtette véka alá véleményét: pár hete, amikor Horvátországban pihent, a szálláshely miatt eléggé kiakadt, de azt sem tartotta magában, miért utálja a fesztiválokat.

  • Akár Az oroszlánkirály című Disney-mesében is helyet kaphatott volna az a jelenet, amelyet egy természetfotós örökített meg délnyugat-Afrikában, pontosabban a Kalahári-sivatagban. A 40 éves férfinek, John Mullineux-nak azt volt szerencséje figyelemmel kísérni, ahogy néhány oroszlánkölyök vígan eljátszott egy kővel. 

    Mullineux úgy meséli, a kölykök sokáig szórakoztatták egymást a méretes kődarabbal, mozdulataik sokszor olyanok voltak, mintha egy sajátos kő-papír-ollót játszottak volna, míg anyjuk a közelben pihent.