új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő újdonsült apósa, Jon Bon Jovi is feltűnik rajtuk.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, a napokban ismét oltár elé állt Millie Bobby Brown, aki májusi, szűkkörű esküvője után most egy igazi olasz lagzin mondta ki a boldogító igent Jake Bongiovinak. A fiatalok Toszkánában tartottak nagyszabású mennyegzőt, ahol, ha hinni lehet az amerikai bulvárlapok értesüléseinek, egy népszerű angol énekesnő privát fellépéssel szórakoztatta a vendégeket, köztük valamennyi Stranger Things-szereplőt és más sztárvendégeket.

    A nagy napról most maga az ifjú pár osztott meg képeket Instagram oldalukon, amelyekből kiderül, a menyasszony három ruhát is viselt a nagy napon, de feltűnik a fotókon a boldog após, Jon Bon Jovi is. Követőik és ismerőseik gratuláltak a valóban gyönyörű esküvőhöz.

  • Nem túlzás kijelenteni, az Ázsia Expressz idei évadának egyik közönségkedvenc csapata minden bizonnyal a múlthéten búcsúzó Stohl András és Till Attila párosa volt. Bár a duó számára véget ért már a küzdelem, a műsorvezető felesége, Korpás Krisztina nagyon büszke Tilla teljesítményére.

    „Ebben a műsorban tényleg meglátszik, ki hogyan áll az élethez, és a férjem nem mutat hamis képet magáról. Tilla soha nem a problémát keresi, hanem a megoldást.

    ÉS SZERINTEM BÁRMELYIK KOLLÉGÁJÁT MEGKÉRDEZNÉNK, UGYANEZT MONDANÁ RÓLA, MERT ŐT SZINTE MINDENKI SZERETI.

    Talán azért, mert nem szállt el magától, nem gondolja, hogy neki a tévés múltját vagy a szakmai életét tekintve előjoga lenne bármihez, és mindig, minden helyzetben igazságosan áll mindenkihez” – kezdte a háromgyermekes édesanya, aki ugyan korábban nem követte nyomon a reality-t, most egy epizódot sem hagyott ki.

    „Stohl Andrást is legalább 35 éve ismerem. Hiába voltak az életében olyan periódusok, amikor rossz volt a megítélése, például a baleset miatt, valójában Bandi is nagyon jó ember, és ez most bebizonyosodik róla. Ő sem akar soha másnak látszani, mint aki valójában. Az pedig, hogy nem felejtik el, sőt észreveszik, hogy a nehezebb – főleg fizikai – feladatokat egy nőnek nehezebb megoldani, abszolút pozitív. De Stohl többször hangsúlyozta, ha nem Tillával van, nem bírta volna mentálisan ilyen jól ezt a versenyt, és biztos vagyok benne, hogy az én férjemnek is jót tesz, hogy András a párja. Mi soha nem beszélünk csúnyán egymással, de nekünk is adódnak helyzetek a magánéletünkben, amikor nem csak kívánjuk, ki is mondjuk, hogy maradjon már öt percig csendben a másik. Szóval a pároknak nehezebb szimpatikusnak maradni a nézők szemében” – idézte Korpás szavait a Story.hu.

  • Kiderült, hogy kiskora óta énektanárhoz járt. 

    Nemrég nagy meglepetést okozott nem csak a Megasztár zsűritagjainak, de az egész országnak ifj. Schobert Norbert, aki a tehetségkutató válogatóján tűnt fel. A fiatal a Tv2-nek elárulta, nem most kezdte az éneklést, már egy ideje edzegeti hangszálait. 

    8–9 éves korom óta járok énektanárhoz, akkor még ímmel-ámmal jártam. Volt, hogy kihagytam fél évet, majd újra mentem. Kábé 16 éves koromtól kezdve kezdtem el rendszeresen.

    Ifj. Schobertet előtte Rubint Réka edzőtáborának résztvevői is hallhatták, többek között az ott kapott pozitív kritikák miatt is döntött a megasztáros jelentkezés mellett. 

    „Most nemrég anyukám táborában is felléptem a táborozók előtt, tetszett a visszajelzés, az embereknek a hangulata meg az, amit át tudok adni a zenével”– mesélte a fiatal. 
    (via 24.hu)

  • Hongkongban életek a testvérek hosszú éveken át.

    DSC4163
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Bíró Bea, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor szereplője az ikertestvérével való kapcsolatáról mesélt nemrég a Bestnek. Az egykori modell három éve jött haza Hongkongból, ahol tíz évig élt Nikivel. Testvére a modellszakmában is rengeteget segített neki, hisz mindig ott voltak egymásnak társként és feltétel nélküli bizalmasként. 

    Az exmodell bevallása szerint a Hongkongban töltött éveik alatt gyakorlatilag mindent együtt csináltak, így közös barátaik, hobbijaik voltak. Aztán amikor komolyra fordult Niki párkapcsolata az akkori barátjával, aki mostanra a férje, szétköltöztek az ikertestvérek.

    Nem volt könnyű az elszakadás. Furán hangzik, de akkor, a húszas éveim közepén nőttem fel igazán. Akkor kellett először egyedül intéznem a bevásárlást, vagy hivatalos ügyekben eligazodni. Egészen 27 éves korunkig közös kasszán éltünk, tehát minden keresetünket megosztottuk. Így nem túlzás azt állítani, teljesen új fejezet kezdődött az életünkben

    idézte a Story Bíró Beát.

  • Kisfiával együtt nézték meg a zenés előadást.

    Balogh Levente életútja sokak számára inspiráló lehet, nem csoda hát, hogy nemrég mesekönyv formájában is papírra vetették az üzletember történetét, Szentkirályfi címmel. A könyv alapján most zenés színdarab is készült a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban, a bemutatón pedig maga a főhős is tiszteletét tette. Az egyébként helyi születésű Baloghot családja kísérte el a premierre.

    „A hároméves kisfiam tátott szájjal nézte végig az 55 percet!” – mesélte a Cápák között befektetője, akit aztán fel is hívtak a színpadra, ahová lányai mellett az óvodás is vele tartott.  

    Eleinte nagyon nem akart, de végül nagyon élvezte

    – árulta el Balogh. A színdarab nem csak az ő, de a közönség tetszését is elnyerte, november közepéig telt házas előadásokkal játszák. 

  • A szőkeség a második évadban csatlakozik a többiekhez.

    DSC03567
    Fotó: TV2

    Ahogy arról írtunk, hamarosan új évaddal tér vissza a képernyőre a TV2 Kőgazdag fiatalok című realityműsora, melyben ezúttal is a szereplők polgárpukkasztó luxuséletmódján lesz a hangsúly. 

    Mint a csatorna közleményéből kiderült, október 14-től újra betekinthetünk majd PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe, akikhez csatlakozik egy új szereplő, Szanyi Vanda. Utóbbi fiatalról azt lehet tudni, hogy épp az álomesküvőjére készül, és már eleve jómódban nőtt fel, jelenlegi fényűző életét pedig szüleinek, saját magánegészségügyi vállalkozásának és a vőlegényének köszönheti. 

    „Én és a luxus kéz a kézben járunk. Ehhez társul még egy okosság, egy elegancia, illetve egy nőiesség, ami viszont verhetetlen” – mondta a bemutató videójában a szőkeség, aki egyébként a gyönyörű lábbelikért is odáig van: „Kilencven pár cipőm van, van olyan, amiből a szivárvány összes színe megvan.”

  • Őszintén beszélt a problémáról szerepe kapcsán a színész.

    PAP 8115 (2)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    A Játékszín csapata októbertől Paula Hawkins A lány a vonaton című regényét adaptálja a színpadra, melynek férfi főszerepét Simon Kornél játssza majd. A népszerű színész Tom Watsont alakítja, karaktere pedig életközi válságot él át, így valóban közel érzi magához a szerepet, ugyanis éppen túl van rajta. 

    Nem tagadom, igen, nekem is volt. Nálam 43 évesen kezdődött, egyszer csak úgy éreztem, hogy nem igazán érzem jól magam a bőrömben, holott az életemben minden rendben van. Nem mondhatom magam sikertelen embernek, hál’ istennek, gyönyörű feleségem van, csodálatos családom, tök jó helyen lakunk, van munkám, rengeteg, ami három emberre is elég. Pénz persze mindig lehetne több, de egészségesek vagyunk, a gyerekek szépen cseperednek, de valami mintha mégis hiányozna az életemből.

    magyarázta a Borsnak a színész, aki azt is elmondta, végül mi volt az, ami kimozdította ebből az élethelyzetből. Mint kiderült, hétéves kora óta zenél, és mindig is beteljesületlen vágya volt, hogy énekes-gitáros frontember legyen.

    A Covid idején meglehetősen nagy erővel tudtam ráfeküdni a gitártanulásra, ugrásszerűen fejlődtem benne, meg akartam tanulni jól játszani, és úgy is történt. Alapítottunk egy együttest, a Simon Kornél és a Boughrist, régi barátommal. És ez, hogy lett egy ilyen új kreatív cél az életemben, ez hatalmas hajtóerőt adott, minden más megvilágításba került, úgy éreztem, hogy ez húz magával mindent, és újra azt az energiát érzem, azt a »mindent bele, Simon Kornél!«-t, aki voltam. Szóval nekem nem kellett ehhez tűzpiros Porschét vásárolnom (mondjuk, gitárból elég sok lett), sem gyúrni nem kezdtem, nem hagytam ott a feleségemet sem.

  • Nyerő szériában vannak az ártatlanok.

    dér lakatos
    Fotó: RTL

    Az Árulók hétfői epizódjában az ártatlanok sokadik mellényúlásuk után végre elkapták a fonalat, és Erős Antónia személyében gyilkost találtak, akinek távoznia kellett a kastélyból. A híradós ugyanakkor a búcsúzásakor elültette a bogarat a versenyzők fülében többi gyilkostársa kilétét illetően, ami nem könnyítette meg az árulók, azaz Dér Heni, Lakatos László és Hevér Gábor életét, így a legutóbbi adás arról szólt, hogy eltereljék magukról a gyanút.

    Erős Antónia távozását követően, másnap reggel mindenkit váratlanul ért, hogy az éjszaka senki nem halt meg. A nézők számára azonban kiderült, hogy ez csak azért történhetett, mert a játékmester, Árpa Attila életbe léptette a halállistát, így Kozma Dominiknek, Zdroba Patriknak, Hermányi Mariann-nak és Bíró Beának a napot tömlöcben kellett tölteniük, amíg a többiek feladatot teljesítettek.

    Az esti kerekasztal-ceremóniánál újfent többen is megnevezték a gyanúsítottjaikat. Bíró elképesztő módon mindhárom játékban maradt árulót megnevezte, ami miatt Dér Heni máris azon gondolkodott, hogy az exmodell lesz a következő áldozatuk. Végül szavazategyenlőség lett Hermányi Mariann és Lakatos László között, de a megismételt voksolást követően utóbbi távozott, ezzel kettőre csökkent a gyilkosok száma.

  • Meglepetésekből ezúttal sem lesz hiány.

    DSC5652
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    A Megasztár vasárnapi adásának beharangozójából kiderült, hogy Nagy Alekosz korábbi párja, Varsányi Réka is feltűnik majd az énekes tehetségkutatóban. A szőkeség nevét az Ázsia Expressz előző évadában ismerhették meg a nézők, ahová az izomceleb oldalán érkezett versenyzőként. Varsányi egyébként már korábban is megcsillogtatta énektudását, akkor azt is elárulta, hogy énektanár segítségével képzi a hangját.

    Énektanárhoz járok, gyakorlom ezt a mesterséget. Nem titok, hogy ez nem új dolog az életemben, másfél éve kezdtem vele komolyabban foglalkozni. Mondjuk, lehet, hogy még egy kicsit szorgalmasabban kellene hozzáállnom

    – mondta Varsányi.

    (via 24.hu)

  • Még a menyasszonyi ruhájában pózolt az énekessel.

    Cinthya Dictator szeptember 8-án két év jegyben járás után kötötte össze életét szerelmével, Molnár Tamással, ráadásul nem is akárhol, hanem az Egyesült Államokban. A Las Vegas-i esküvőről a fotográfus, aki tavaly az ötvösvizsgát is letette, több felvételt is mutatott már az Instagram-oldalán, melyek alapján le sem tagadhatná boldogságát, ám mint kiderült, az a bizonyos szeptemberi nap nem csupán a házasságkötés miatt volt olyan különleges.

    A fotóművész ugyanis éppen azon a napon találkozhatott példaképével, Marilyn Mansonnal.

    2024. szeptember 8. életem egyik legszebb napja volt. Las Vegasban, Little White Wedding Chapelben házasodtunk össze, és még aznap délután részt vettem Marilyn Manson meet & greet eseményen majd este egy koncerten

    – kezdte Cinthya Dictator a mesélést a lapozható bejegyzésében. Mint írta, 8 éves volt, amikor először látta a The Dope Show videóklipet az MTV-n, melynek hatására festeni kezdett. Mansontól állítása szerint sokat tanult: 

    „Ráébresztett, hogy nem kell megfelelnem másoknak ahhoz, hogy boldog legyek, és hogy a különlegesség nem hátrány, hanem előny. Megtanított arra is, hogy a szomorúságot nem kell elrejteni, hanem fel lehet használni alkotásra. Hogy az alkotásban lehetünk gátlástalanok és a szégyen érzést el kell kerülni. És a rút is lehet esztétikus! Nem kell szépnek lenni ahhoz, hogy jó legyél és a konvenciók megb*szhatják. Azóta természetesen megtaláltam a saját identitásom, de soha nem fogom elfelejteni, amit adott nekem.”

    Cinthya Dictator az esküvője kapcsán is megosztott néhány gondolatot: 

    Az esküvő mindig egyfajta társadalmi elvárásnak tűnt a fejemben, egy mérföldkőnek a felnőtté válásban és a hétköznapokba való belépésben. De a Szerelmem aki már a Férjem, megmutatta, hogy ez a legszebb dolog a világon az ő Feleségének lenni, mert egymásra találtunk. És nemcsak elfogadja, hanem támogatja is, hogy a gyerekkori álmaimat ma is álmodhassam – sőt, azon van, hogy beteljesítse őket.

  • A montázst Dárdai Blanka készítette a rapperről.

    Lesi László, azaz L. L. Junior egy pontosan 30 évvel ezelőtt készült felvétellel jelentkezett a közösségi oldalán. A felvétel különlegessége, hogy azon Michael Jackson is látható, a rappernek annak idején, tinédzserként ugyanis volt szerencséje találkozni a pop királyával, amikor az Magyarországra látogatott.

    A zenész a számára igen kedves felvételt részben újra is alkotta, amikor az Ázsia Expressz című utazós reality-t forgatták Taiwanon, így jól látható, mennyit változott 1994 óta.

    Jobb oldali képen 13 évesen, 1994-ben Michael Jackson mellett (lapozz a teljes képért) az akkori Népstadionban. Bal oldalon 30 évvel később, idén Ördög Nóri mellett Taiwanon @azsiaexpressztv2 forgatáson, köszönöm a montázst @dardaiblanka

    – írta a felvételekhez a zenész, aki utolsóként csatlakozott az Ázsia Expressz című utazós reality versenyébe volt párjával, Dárdai Blanka énekesnővel.

  • Bakikból nincs hiány.

    Bár Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence hivatásos néptáncos, próbáik mégsem telnek vasszigorban aDancing with the Starsra . Az énekesnő és a szerelme gőzerővel készülnek a TV2 showműsorára, melynek első élő showja három és fél hét múlva, október 26-án lesz, ám egy kis humorra a jelek szerint mindig van idő, főleg, hogy a latin táncok elsajátítása egyiküknek sem megy zökkenőmentesen.

    Egy friss videó tanúsága szerint, amelyet Tóth Gabi osztott meg az Instagramján, vannak bakijaik. Ezeken nem keseregnek, hanem inkább jót nevetnek: a felvételen az látható, ahogy a szerelmesek földre rogynak, úgy nevetnek.

    Amikor véletlen »nyakon ütöm a babáját«, de ő próbálja végigvinni, amit én már nem bírtam ki röhögés nélkül, mert akkorát csattant a hónaljam a nyakán, sajnos a felvételen nem hallatszódik, ilyenek ezek a Dancing Próbák! Egyre jobb lesz

    – írta néhány nevetős emoji kíséretében az énekesnő.

  • Az énekesnő közben Az Árulók című műsorban is forgatott.

    Amikor kilenc hónappal ezelőtt belevágott a Sztárboxra való kőkemény felkészülésbe, Dér Heni még javában anyatejjel táplálta kislányát, Blankát. Az énekesnő mindent beleadott a felkészülésbe, s bár mégsem tudta megnyerni a mérkőzést Sápi Viviennel szemben, mégsem kesereg: hároméves kisfián, Bendegúzon ugyanis nagyon látta, hogy megszenvedi, hogy sokat van távol.

    A kétgyermekes édesanya a bokszedzések közben még Az Árulók című műsorban is forgatott, a két munka együtt rengeteg időt elvett a családjától. A gyerekek körüli teendők java része a férjére, Bakos Gergőre hárult az utóbbi időben.

    Az elmúlt kilenc hónapban ritka volt, hogy én vittem vagy hoztam őt az oviból, és az utóbbi időben már nem akart velem hazajönni. Így büntetett

    – árulta el a story.hu-nak az énekesnő, aki végül örömmel vette tudomásul, hogy őrült hajszája véget ért, most már hozhatja-viheti az oviba kisfiát.

    Annyira remélem, hogy odafut majd hozzám, ha meglát. Annyira nagyon hiányzik!