Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Elképesztő formában van a színésznő.

    Képernyőfotó 2024-09-17 - 13.59.36.png
    Fotó: justjared

    Hétfő este bemutatták az idei ősz egyik legjobban várt testhorrorját, a Szer című filmet. A Los Angeles-i premierre a főszereplő Demi Moore-t három lánya, a 36 éves Rumer, a 33 éves Scout, valamint a 30 éves Tallulah kísérte el, a vörös szőnyegen készített fotóik pedig hamar bejárták az internetet. Nem csak azért, mert ritka alkalmak egyike, hogy együtt mutatkoznak Moore Bruce Willistől született gyermekei, de az internetezők közül sokan nehezen akarták elhinni, hogy a 61 éves filmsztár lányaival, és nem húgaival érkezett az eseményre.

    „Fiatalabbnak néz ki, mint a lányai! Elképesztő!”

    „Demi és Bruce génállománya durva! Gyönyörű nők!”

    „Őrületes, milyen jól néz ki Demi. És ő mindhárom anyja!” – érkeztek a hozzászólások a képek alá, amelyen a másik két főszereplő, Margaret Qualley és Dennis Quaid is feltűnik.

  • Az énekesnő kicsattanó örömmel fogadta a felkérést.

    Hétfő délután kiderült, mely 10 híresség húz tánccipőt a Dancing with the Stars idén ősszel induló, 5. évadában. Szabó Zsófi, Hosszú Katinka és Kucsera Gábor mellett többek között Tóth Gabiért is szoríthatnak majd a nézők, aki versenytársaival ellentétben jól ismeri már profi táncpartnerét – szerelmével, Papp Máté Bencével lépnek majd színpadra. Az énekesnő szerint egyaránt lesz haszna és hátránya is annak, hogy munkakapcsolatnál szorosabb szálak fűzik őket egymáshoz.

    Előny lehet, hogy mi ismerjük egymást, mert már összeszokottabban tudunk egymással dolgozni. De azt ne felejtsük, hogy a Máté profi néptáncművész, és a latin tánc… a profi táncosoknak gyerekkoruk óta benne van a testükben. A Máté nagyon durván jól csinálja, megtanulta, ráérzett. Hiába néptáncos, ha valamit szorgalmasan csinálsz, fejlődsz, nem lesz nagy különbség

    – kezdte Tóth, aki azt is elárulta, miért vállalta el a TV2 felkérését.

    Ez a legnagyobb igen, amit valaha adtam. Eredetileg táncosnak készültem, de bizonyos egészségügyi okok úgy alakították, hogy az éneklésre került a fókusz” – mesélte, hozzátéve: reméli, tartalmas és látványos produkciókkal lephetik majd meg a nézőket, akiknek hátha így megenyhül a szívük – az elmúlt időszakban ugyanis egyáltalán nem bántak kesztyűs kézzel a párral.

    (via 24.hu.)

  • A fotós vlogjában elárulta, nehéz időszakon mentek keresztül családjával.

    Nánási Pál őszintén mesélt magánéleti nehézségeikről a Nánázsia című YouTube-sorozat hétfőn közzétett epizódjában. A fotós és családja általában videós blog formájában rögzíti és osztja meg külföldi kalandjaikat a nagyvilággal, ami az Ázsia Expressz forgatása alatt rövid időre szünetelt. Mint kiderült, a műsor háziasszonyához, Ördög Nórához kiutazott látogatóba férje és két gyermekük is, az intenzív videózás viszont egy időre abbamaradt.

    Az elmúlt pár napban kicsit kiszálltunk belőle. Ennek főleg én vagyok az oka. Kicsit besokalltam egyéb okból is, elég sok feszültség volt mostanában az életünkben. Nórival egyfolytában vitáztunk, egyfolytában küzdöttünk egymással és mindennel. Ott van még az a tény, hogy elképesztően sokan támadtak minket az utóbbi időben amiatt, hogy a gyerekeink így, a gyerekeink úgy…

    – kezdte a fotográfus bejelentkezését, majd úgy folytatta, ők ahogy az elmúlt években, úgy továbbra is jó döntésnek tartják, hogy szerepeltetik lányukat és fiukat.

    Bízunk abban, hogy ez így is van. Nyilván ez egy emberkísérlet, tehát azt nem tudjuk, hogy aztán ez bennük mit okoz. Tanulságos volt ez az elmúlt pár nap, mert én ezt feldobtam a gyerkőcöknél, hogy akkor most, ezen az utazáson nem vlogolunk, és abba is hagytuk. Ők meg őszintén meglepődtek, hogy de miért, ők ezt nagyon szerették és élvezték. Kicsit hiányolják is.

    Nánási autóban felmondott monológjában bevallotta, hogy már többször is felmerült közte és felesége között, hogy ők bűnösök-e emiatt, azt azonban nem tudja megérteni, miért ítélkeznek mások felettük, vagy szólnak bele saját, gyerekneveléssel kapcsolatos döntéseikbe.

    „Mi csak nagyon szeretjük ezt az életet, életmódot, az utazást, a gyerekeinkkel együtt enni, őket részévé tenni az életünknek. Rendkívül sok kétely, megválaszolatlan kérdés van ebben. […] Nagyon sajnáljuk, hogy ha az az életmód, amit mi választottunk, vagy azok az elvek, amik szerint mi éljük az életünket, sokaknak nem tetszik. Vállaljuk a felelősséget azért, amit csinálunk. Szerintem nekünk összesen ennyi a dolgunk, hogy a saját életünkért feleljünk. Így is bőven elég feladat ezt a két szép gyereket fölnevelni ebben az egyébként nem könnyű világban” – idézte szavait a 24.hu.

  • Nem is bírták ki könnyek nélkül, amikor először karjaikba vehették a kis Bencét.

    Immáron két hete, hogy szülővé vált Patai Anna és férje, szeptember 3-án megszületett kisfiuk, Bence. Az újdonsült anyuka most a Reggeli műsorvezetőinek mesélt gyermeke érkezéséről és arról, hogy telnek napjaik háromfős családként.

    „Csodás az első hét. Hál’ istennek nagyon sok segítséget kapok a férjemtől, családomtól, végül is császármetszéses szülés volt, úgyhogy tényleg szükséges az ágynyugalom” – kezdte a 25 éves énekesnő, aki pörgős személyiségével egyelőre nehezen éli meg, hogy pihenésre van ítélve, de reméli, advent időszakára az előadói és műsorvezetői munkájához is visszatérhet.

    „Ami egy kicsikét nehezebb, az az éjszakázás. Nyilván az ember számít arra, hogy egy pici babával folyamatosan fent vagyunk, éjszaka is, és ez így is szép és így kerek, viszont meg kell szokni.”

    Férje ahogy várandóssága alatt, úgy gyermekük világra jötte után is kiveszi a részét a teendőkből, amiért Patai nagyon hálás.

    „Tényleg társak vagyunk ebben, és egy igazi hős volt a szülés alatt is végig, fogta végig a kezemet 10 órán keresztül. Ott is próbált segíteni, támogatott, ahogy csak tudott. Ahogy a mellkasomra helyezték a picit, összenéztünk, és elkezdtek potyogni a könnyeink, olyan mérhetetlen örömöt éreztünk, amit nem lehet szavakba önteni” – mesélte párás tekintettel.