Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hatalmas mosolyát látva mindenkinek jobb kedve lesz.

  Magyar idő szerint hétfő hajnalban zajlott a 65. Grammy-gála Los Angelesben, ami többeknek örökre emlékezetes marad: Viola Davis megszerezte az EGOT-tagságot, Beyoncé történelmet írt és rekordot döntött, Adele számára pedig valószínűleg azért, mert először találkozhatott kedvencével személyesen. Ez a híresség nem más volt, mint Dwayne Johnson, aki iránt kiskora óta rajong az énekesnő, a sors azonban eddig nem hozta még össze őket. Megtette most hát az este műsorvezetője, Trevor Noah, aki Adele asztálához lépve így szólt:

  „A személy, akivel Adele mindig is találkozni akart, de még nem sikerült, az Dwayne Johnson. Aztán megtudtam, hogy ő pedig a te egyik nagy rajongód. És nincs most ugyan itt Dwayne Johnson, de van itt valaki, akit úgy hívnak: a Szikla” – konferálta fel Noah a filmsztárt, aki meglepetésvendégként bukkant fel a brit popsztár mögött, óriási mosolyt csalva ezzel az arcára. Ölelkezve mutatkoztak be egymásnak, a jelenetről készült felvétel pedig azonnal a netezők kedvencévé vált.

 • Luke Skywalker megformálója bejelentette Politico-interjúja során, hogy limitált számban, de dedikál néhány Star Wars-plakátot, hogy az ebből begyűjtött pénzt Ukrajnának adományozza, ezzel segítve őket az oroszok elleni háborúban.

  „Úgy döntöttünk, hogy aláírunk néhány Star Wars-posztert limitált darabszámban, kifejezetten a keményvonalas gyűjtőknek, akiknek van felesleges pénzük rá. Ezzel sokkal több pénzt lehet összeszedni, mint gondolná az ember”  – mondta Hamill, aki a 2017-es Az utolsó Jedik megjelenése óta nem dedikált és adott el semmilyen Csillagok háborújához köthető tárgyat, de mint mondta, bármit megtesz azért, hogy segítse az ukránokat a harcokban.

 • Vasárnapról hétfőre virradóan átadták a Los Angeles-i Crypto.com arénában az idei Grammy-díjakat, szám szerint 91-et. A fontosabbnak számító kategóriákban Harry Styles, Lizzo és Adele is kapott szobrocskát, míg a négy díjat behúzó Beyoncé rekordot döntve immár a legtöbb Grammyvel büszkélkedő előadó lett.

  A gálára ezúttal elég merész szettben érkeztek a vendégek: Heidi Klum például egy mélyen dekoltált, aranyszínű estélyit viselt, de Harry Styles is hasonlóan bátor kivágású, színes overallban jelent meg a vörös szőnyegen. Camila Cabello gyakorlatilag egy szál melltartót viselt felsőként, Lizzo pedig egy hatalmas rózsacsokorra emlékeztető köpenyben érkezett, de még ez sem tudta lekörözni Cardi B rapper meghökkentő, szoborszerű ruhakölteményét.

  Lourdes Leon megidézte édesanyjának, Madonnának legendás, Jean Paul Gaultier kúpmelltartóját hasonló szabású vörös ruhájában, míg az őt kísérő Eartheater egy gyakorlatilag teljesen áttetsző dressz mellett döntött, amelyhez nagyon hasonlót húzott az abcdefu-val berobbanó énekesnő, Gayle is.

 • Már megtekinthető a The Last of Us negyedik epizódja az HBO Maxon, de nem kell egy újabb hetet várni a folytatásra!

  joel
  Fotó: Instagram

  A Super Bowl az USA legnagyobb sporteseménye, amely amerikaiak millióit szegezi a képernyő elé évről évre, és bizony hatással lesz Joel és Ellie kalandjaira is.

  Az HBO úgy döntött ugyanis, hogy már pénteken (ami idehaza szombat hajnal) elérhetővé teszi a The Last of Us ötödik epizódját, hogy ne legyen ütközés a Philadelphia Eagles és a Kansas City Chiefs mérkőzésével.